Odločila sem se za novo zgodbico , ki si jo bom zmišljevala in bo vključevala one direction. Upam,da jo boste brali SO : HERE WE GO !
________________________________________________________________________

Hey.Naj se vam predstavim.Ime mi je Ashley,ja prijatelji me kličejo Ash.Z mojo najboljšo prijateljico Ruby živim v Londonu. Njeni starši so pogosto na službeni poti,zato večinoma spi pri meni. So bogati , saj sta njena mami in oče odvetnika. Obe sve stari 17 let in ne hodiva v šolo. Nenavadno,a resnično. Moja mami in oči sta umrla v prometni nesreči,ko sem imela komaj 3 leta. Žalostno,a resnično. No , pa preidimo na zgodbo.
________________________________________________________________________
Zbudila sem se v sončno jutro,ko me je prvi sončni žarek pobožal po mojih dolgih,blontnih laseh. Vstala sem in pogledala na uro,ki je kazala že 9.34. Prižgala sem moj računalnik in najprej pogledala na twitter. Nič novega,kot ponavadi pač. One Direction so objavljali,kdaj imajo konecrte,ipd. Ko sem tako brskala,sem našla neko ikono. Ker sem radovedna,sem seveda pritisnila,da bi videla,kaj se skriva za njo. ''PRIJAVITE SE IN ZADENITE SREČANJE Z ONE DIRECTION'' je pisalo. Začela sem kričati in skakati po sobi. Ja,jaz in Ruby ljubiva One Direction , sva veliki Directionerki.Odločila sem se,da pokličem Ruby in to sem tudi storila. ''Omg,neboš verjela!Takoj pridi k meni!'' sem zakričala po telefonu. ''Nekam navdušeno zveniš.DIHAJ!Ok pridem'' je rekla in prekinila. Ves čas sem se veselila in stala pri vratih,saj sem bila zelo neučakana. Končno je pozvonilo in navdušeno sem odprla. Bila je Ruby. Objela sem jo in pozdravila,nato pa sem jo povabila v svojo sobo. ''No,kaj je tako dobrega?'' me vpraša in se zasmeji. ''Poglej!'' rečem in pokažem na napis na računalniku ''PRIJAVITE SE IN ZADENITE SREČANJE Z ONE DIRECTION''. ''OMG !! Nujno naju prijavi,kaj še čakaš?!'' je navdušeno rekla Ruby in začela sem pisati podatke. Po 2 min sem konačala in obe sva začeli skakati. ''Greve pozneje v shopping?'' sem jo vprašala in prikimala je. Potem sve šli poslušat One Direction in se šli uredit. Ko sva se uredile,sva se odpravili po Londonu v shopping. Pogovarjali sva se o fantih iz skupine 1D. ''Joj,kaj bi dala,da bi zadela srečanje z njimi!'' je vsa iz sebe rekla Ruby. ''Enako'' sem smeje pripomnila. Končno sva prispeli pred stavbo Manny's (izmišljeno) in šli kupovat. Kupila sem nekaj oblekic,nekaj parov kratkih hlač in majice 1D , ter njihove zapestnice. Ko sve prišli domov,sem šla spet na računalnik. ''Naročim pizzo?'' je vprašala Ruby. ''Ja,jaz bom preverila,če je kaj novega!'' rečem in stečem gor. Pogledala sem se na twitter,nič razen nešče mi je spet followal. Koga zanima,imam pomembnajše skrbi ! Odpravila sem se na GMAIL. Tudi tam ni bilo nič. Nato sem odprla stran ,kjer sva se prijavili za srečanje z One Direction. ''SREČEN NAGRAJENEC IZŽREBAN. OB 14.OO BO DOBIL OBJAVLJEN TUKAJ (IME IN PRIIMEK) '' je pisalo. Začela sem kar skakati od navdušenja,nato je pozvonilo. ''Pizze so tukaj!'' je zaklicala Ruby in pritekla sem dol. Vzeli sva pizze in se začeli basati z njimi. ''Ob 14.oo bo objavljen nagrajenec,baje je že izžreban'' začnem govoriti. ''Res?O,bog,ko bi bile midve'' reče Ruby in zagrize v pizzo.
07. julij 2012
neeeeeeeeeext
07. julij 2012
neeext! :*
prva bralka?
07. julij 2012
upsi nism
07. julij 2012
u84822
u84822
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!
07. julij 2012
joj hvala vam fuul da berete ♥
zdaj takoj nextam !
07. julij 2012
''Koliko je ura?'' me vpraša Ruby,ko pojema. ''Ahm...13.34'' rečem in skomignem z rameni. ''Joj,požrla se bom od nestrpnosti!'' reče Ruby in se zasmeji. ''Pa grema na sprehod do takrat,ne?'' jo vprašam. Prikima in odpravima se ven. Sprehajali sva se po ulicah Londona,po trgu in parku...vsedli sva se na klop in se pogovarjali. Nato sva se odpravili proti domu. Dobesedno zdrveli sva po stopnicah in skočili pred računalnik... Ura je bila že 13.55. Naštimale sva si pesem ''I WISH'' in jo poslušale. ''OH HOW I WISH,THAT WE WERE WON!'' sem si zapela in Ruby se mi je zasmejala. ''Hah,me too!'' reče . ''Kaj bi naredila,če bi zares midve zmagali?'' jo vprašam. ''Nevem..če bi jih srečala....bi .... bi....bi omedlela!'' reče in se zasmeji. ''Me zares zanima,kdo je srečen nagrajenec'' rečem in stisnem skupaj obe roki. ''Omg,Ruby!Ura je 14.oo! Greva gledat, kar bo bo ! '' rečem in hitro prižgem spletno stran. ''Zapriva oči,da bo bolj napeto,nato pa štejma do 1o! '' rečem,ona pa prikima. Odprla sem stran,ki se je nalagala,med tem sva zaprli oči. 1,2,3,4,5,6,7,8,9....9,5...9,45....10! rečem in odprem oči. IN SREČNI NAGRAJENEC JE............................................................................... ..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................ASHLEY LENNDER IN NJENA PRIJATELJICA RUBY FULLER ! Je pisalo na spleti strani. Ruby je imela še vedno zatisnjene oči. Šokirano sem začela vpiti in prebudila Ruby. ''RUBY,TO SVA JAZ IN TI!'' začnem vpiti. Ruby je pogledala na ekran in dobesedno ponorela,ko je zagledala najni imeni ! Začeli sva skakati, vpiti, se veseliti in kričali sva kot nori,verjetno naju je slišal ves London,toda ni nama bilo mar. Začeli sva nabijat njihovo musko in še naprej sva plesali,skakali in kričali. ''DING DONG,DING DONG'' je naenkrat pozvonil zvonec. ''Grem jaz!'' reče Ruby in steče po stopnicah.
07. julij 2012
u84822
u84822
omg!!!!!!!!
next!!!!!!!!!
TAKOJ!!!!!!!!
07. julij 2012
nexti mi takooj!!!!!< 333333
07. julij 2012
hihi sem vesela,da vam je ušeč!
samo malo boste še morali počakat ;3
07. julij 2012
neext! c:
07. julij 2012
Takoj za njo prihitim še jaz. Odpre vrata in pred njimi stoji.........Louis Tomlinson! ''Omg,i'm dreaming!'' se zadere Ruby . ''Ruby,they are...OMG, One Direction before my door! OMG say that i'm not dreaming!'' se zaderem in si pokrijem usta. ''No,that's true. I'm Harry , you'r Ashley, or ? '' me vpraša Harry. ''Ruby!'' zakličem. Ruby je kar omedelal,kot je rekla. ''Yes,and that's my friend Ruby'' rečem in pokažem na tla. ''We must help her!'' reče Louis in jo zdigne,pomagata mu pa Zayn in Niall. Odneseta jo na sedežno. Kočno se zbudi. ''Omg,i love you so much!'' reče Ruby in vsakega posebaj objame. ''Toraj kot že vesta..sta zadeli tole nagradno igro...zato smo prišli po vaju..jap,z nama gresta,pri nas bo od slej vajin dom. Spakirajta stvari,punci!'' reče Harry in se mi nasmehne. ''Ne resno al me hecaš?'' ga vprašam. ''Čist resno!'' reče Harry. ''Lou i Łove Carrots!'' reče Ruby ki vse spravi v smeh. ''Do you have some Carrots there?'' vpraša Louis in se oblizne. Ruby prikima in ga odpelje v kuhinjo. Vrne se z korenčkom v ustih . ''I eat Carrot!'' reče Lou in vsi se zarežimo. Z Ruby se odpravima v sobo da vse spakirama. ''Nemorem verjeti da se nama res tole dogaja!'' rečem in objamem Ruby. ''Jaz tudi ne!Sem ti rekla,da bom omedlela!'' reče Ruby in skače od veselja. Potem pridema dol. ''Can i help you?'' me vpraša Harry. Prikimam on pa se mi nasmehne. ''Thanks'' rečem ''np'' reče in se mi nasmehne. ''STOP!'' rečem. ''with what?'' vpraša in se spet nasmehne. ''With you'r smile!'' rečem in se še sama nasmehnem. ''That's Ben,our driver!'' predstavi Niall voznika limuzine. Čez kakih 15 minut prispemo do njihove hiše. ''Omg,you have amazing house!'' rečem Harryju. On se samo nasmehne in pripomne ''That's now you'r house too!'' reče in me pospremi iz limuzine. Nasmehnem se in vstavimo se pred hišo. ''Ruby,Ash, that's you'r new HOME ! '' reče Liam in naju povabi noter. ''Omg,it's amazing!'' reče Ruby. ''I agree'' pripomnim. ''You both will sleep in the same room,there are 2 beds!'' reče Zayn in naju pelje do sobe. ''Omg, awsome ! '' rečem in izbuljim oči. Soba je bila res ogromna in zelo lepa.
''THIS PAGE IS MY!'' rečem ko zagledam stran celotno z stvarmi od ONE DIRECTION.''That's not fear!'' reče Ruby in prekriža roke. ''Common,Ruby,i'll show you another room,is fast same!'' reče Louis in jo prime za roko. ''So do you like it?'' me vpraša Harry ko ostanema sama. ''Are you kidding me?That's awsome!'' rečem in se zasmejim od navdušenja. ''Have fun!'' reče Harry in odide iz sobe. Omg,spoznala sem One Direction in zdaj sem v njihovi hiši,ki je od danes naprej moj dom ? Saj nemore biti res !
07. julij 2012
next :3
07. julij 2012
u63958
u63958
neeeext
ful dobr pišeš
07. julij 2012
u14318
u14318
OMG sj nmore bit res ravnokar sm prebrala najbolš zgodbico EVER!!! next neeext!!!
07. julij 2012
I_♥_Andraž
ti to men resno ?
najlepša hvala za vse komplimente to mi res veliko pomeni
07. julij 2012
omg nextaaaj!
07. julij 2012
u14318
u14318
Jap To je pa res naii zgodbica
07. julij 2012
u74682
u74682
nextttttttttttt
07. julij 2012
Zakaj kopiraš zgodbo? -.- začetek je identičen..če usaj začneš pisat svojo novo zgodbo uporabljaj tudi svoje ideje, ne pa od drugih! ( kako se spoznajo, da grejo na sprehod, da omedli)..
http://www.igre123.com/forum/tema/yo-do-ow-yo-re-e-l/33243/1
07. julij 2012
Eric ♥ Sααde poslušaj,prav nič ne kopiram. glej,mi je zelo žal,če je malo podobno,saj ne da kopiram ampak omedlela to sem si prav sama izmislila in mam v večih zgodbicah napisano ! in jaz nisem nič mela napisano kot da sta na nekem oglasu vidla,pa tam so neke pizze pa vse pa še nwm kaj vse... tak da mi ne rečt da KOPIRAM ker ne. pa nebi se zaj tu nekaj prepirala !
07. julij 2012
aja in poleg tega tam pridejo k nje in tam tudi ostanejo pa še nwm kaj vse..pa nič ni od 1d nalepljeno in nič !
07. julij 2012
Ja samo da si se zbudila in da si pol na eni strani vidla nagradno igro in da si poklicala prijatlco. In pol da sta se prijaule, da sta šle na en sprehod, in da ste pol prišle nazaj in da ste nevem kaj še delale in pol da so izžrebali vas in da ste bile vidve. In pol da je nekdo pozvonil na vrata in da si šla dol. In neki da si omedlela . Sigurno nemoreš tko podobno začet. Tudi ona je začela tko in ne zdej nekaj da nisi kopirala. -.-
07. julij 2012
NEXT ! ;3
__________________________________________________________________________
V sobi sem najprej še malce razmišljala o fantih,nato pa sem vse razpakirala. Kmalu za tem sem se preoblekla. Odločila sem se,da odidem na sprehod. Tako sem se odpravila.


Ko sem bila ne daleč vstran od hiše, pa zaslišim glasove za seboj. ''Wait!Can i go with you?'' se je nešče drl za mano. Ustavila sem se in pogledala nazaj. Bil je Harry. ''Sure.Come'' sem rekla in mu nakazala,naj pride. Sprehajala sva se in se pogovarjala. ''Whata are the other's doing?'' ga vprašam. ''I think Niall and Zayn are playng video games, Louis and Ruby are talking about some things...and we are there'' reče Harry in se mi nasmehne. ''Oh ok.Im hungry.'' rečem in se primem za trebuh. ''Wanna eat something?'' me vpraša Harry. ''Yea,i'm realy hungry'' rečem in prikimam. ''Ok.Common,i have money there'' reče Harry. Odpravila sva se do neke okrepčevalnice in naročila ocvrt krompirček. ''So how good friends are you with another boys ? '' vprašam Harryja. ''Lou is my best friend, Zayn,Niall and Liam are too good,but they are sometimes realy crazy you know...niall wanna eat all the time,Liam wake's me everyday up,so i can't sleep,Lou eats Carrots all the time and Zayn is just smiling. '' reče Harry . Končno sva prispela nazaj k hiši. ''Thank's that you did come with me!'' rečem in se mu zahvalim. ''No problem...'' reče Harry. Odpravila sem se v sobo in razmišljala o Harryjevih besedah. Joj,mislim,da mi postaja všeč.Odločila sem se,da grem gledat,kaj počne Ruby. Odšla sem do njene sobe in potrkala. Nato sem vstopila , a v sobi ni bila sama. Res se je pogovarjala z Louijem,kot je rekel Harry. Kako pa on to ve ? No,saj vseeno. ''Oh,sorry...'' sem rekla in že želela oditi.. ''No,it's fine. We're just talking aboute our favorite things...'' reče Lou in me povabi noter. ''Then keep going. I'll go watching TV in living room'' rečem in odidem. Ok,super,z Louisom,Harryjevim best frendom sta se super ujela ! Harry mi je všeč,ampak moti me,da so fantje takšni...saj veste,kot mi je prej opisal Harry pač,tako nekako so. Odšla sem v dnevno. Zayn in Niall sta igrala video igrice. ''Can i watch TV?'' sem vprašala , Niall pa je le rekel . ''Yes'' in že zatopljeno naprej igral njegovo igrico. ''Where's Harry?'' sem vprašala. ''Oh,do you miss him?'' je vprašal Zayn in se zasmejal. ''No, i just.....'' ''Who misses me?'' vpraša Harry ki slučajno stopi v sobo. ''Ashley'' reče Zayn in pokaže name. ''That's not true!'' rečem,zardim in prekrižam roke. ''Well....'' ''I just asked him,where are you!'' sem se branila in mu skočila v besedo. ''It's ok'' reče Harry in se nasmehne. ''What are you watching for ?'' me vpraša ko prisede. ''Am...movie... 40 days, 40 nights.'' rečem in se nasmehnem. ''That's my favorite movie!'' reče Harry in se zareži. ''Ashley is you'r favorite girl!'' reče Niall in se zareži. Jezno prekrižam roke. ''I'm not food, Niall!'' rečem in ga jezno pogledam. ''So what?Harry still like's you!Not, Harry ? '' reče Niall in se spet zasmeji. ''FLIP YOU'R CURLS FOR THE GIRL!'' reče z irskim naglasom Niall in pokaže name. ''STOP IT!'' mu zabrusim in odidem v sobo. ''Bad first day,ha?'' me zmoti glas,ki stopi v sobo.
07. julij 2012
u63958
u63958
neeext
07. julij 2012
u84822
u84822
next!!!!!!!!!!!!!
07. julij 2012
neext!
07. julij 2012
u14318
u14318
Aw....Mislm da nč ne kopiraš....Sploh pa...Uglavn Nexti to zakon zgodbico.So what če je začetk malu podobn.A bo kšn zdei tle umru??? Uglav res prosm NEEEEXT!!!!
07. julij 2012
next!!!!!!
07. julij 2012
nexttttttttttttttttt!< 333333333
07. julij 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani