zgodbica zapletov,žalosti in trplenja.

-------------------------------------------

Danes 27.6.2015 kot vsak isti dan.Pivo,rezilo,cigarete,razpadajoča kopalnica.
Sejbom prezivela kot vsak dan.na žalost.Primem rezilo in si vrezem 1 črto inpol šeeno in potem še več.Vsak dan jih je več,vsak dan več krvi in vsak dan manj upanja.Kri kaplja iz zapestja po popokanih nekako belih ploščicah.

*Dretje*Oče in mama.kot vedno.

*Trkanje* Bila je mama.Vstopila je.Drla se je.Nemore vrjet da se njena punčka spet reze.Neprestalno.Oče vstopi in uzre v moje zdrogirane rdeče oči.Samo hočem zaspat in se nikoli več ne zbudit.Bilo bi lažje.Zame in za use.Mama je planila v jok v očetove roke.Spet sta bila v šoku kot vedno.Vstala sem,pospravila žiletko v žep in odšla nekam kjer bi imela mir.Nekakšen mir.Torej v mojo sobo.3 nexti(:
27. junij 2015
Zgodba je izmisljena*
27. junij 2015
Next
27. junij 2015
Bom kr nextala.

Počasi sem zaspala.Mogoče se sprasujete zakaj se sploh režem.Okej...Mojo bestičko so posilili in ubili.Skeri vem.Mojo sestro...Čudno jeres ker sploh nisem omenla sestre.No mojo sestro je posiljevau lasten brat.Niti brata nisem omenla.Ker je v psihiatrični bolnišnici.Sestra Nicole pa je ponavadi sama zaprta v sobi.Še sebe nisem predstavla.Moje ime je Beth.Stara sem 16 let.Zato se tolko režem in use ker sem premlada da use to prenesem.Sestra nicole je stara 14 let.Rekli bi 'Staršin angelček'.

Js:


Nicole:
https://41.media.tumblr.com/f29697642e08352ffdb5d9f4aeb852bb/tumblr_miiq8jtHT51r95f1go1_500.jpg

Aja pa moj brat Alex ima zdej 18 let.Nazadnje ko se ga spomnil je bil tak.Pravi fuckboy...

27. junij 2015
Next
28. junij 2015
Next
28. junij 2015
neext
28. junij 2015
nexttttt
28. junij 2015
U šoli sem vedno sama.Usi se odmikajo od mene.Pri kosilo sem sama.Sama,sama,sama.Ampak tako mi je najboljše ker imam mir.V šoli v bistvu nisem slaba imam vse ocene razen enke.Kar dobro mi gre.Moji sestri nekako enako.

Ko se je pouk končal sem se odpravla peš domou skozi 'tiho ulico'.Kot izveste po imeni se tam nedogaja nič use je tiho.Okej slišala sem korake iza mene.Obrnila sem in vidla eno punco.reče mi 'Ojla'.

p-punca
j-jaz

j-kajhočeš
p-wow malo nesramna
j-sori haha kdo si
p-Ime mi je Brina ampak ljudje me kličejo 'Bitchy'
j-jaz sem Beth

tako smo se celo pot pogovarjale dokler je mogla it domou.Zavila je v desno ulica injaz sem šla naravnost.Ceu dan sem razmisljala o njej.Bla je kul.Isti stil sva imele.Rekli bi da mi je kot besticka saj se edina pogovarja z mano.

Brina:


Moja prejšna besticka Lyn:
28. junij 2015
neext <33
28. junij 2015
Temna,hladna noč.Počasi sem šla spat.Nisem mogla zaspat.Samo sem mislila na Brino.Zatisnila sem oči in zaspala.

*budilka* zvoni in zvoni.Vržem jo na tla.ufff šola.Ko bi vsaj Brina hodla na šolo.Z zaspanimi očmi sem se odpravla in odšla iz hiše.Šla sem po tihi ulici,ko me kr naenkrat mrzla roka prime za ramo.Bla je Brina.Objela sem jo.Rekla je da je prisla na naso solo into je njen prvi dan.Fak sem bla vesela.Hodle smo počasi in klepetale,ko pa je opazila brazgotine na mojem zapestju.Primla mi je roko in pobožala.Vse sem ji zaupala in ona mi je svetovala.Šolski zvonec je že zvonil.Malo sva zamudile.

1.uro smo imele skupaj kemijo.Usedle smo se skupaj.1 sedež pred mano sem opazla fanta.Biu je lep,in enkrat je ze hotel govorit z mano ampak se mi je mudilo rezat svojo kožo.

j-jaz
b-brina

j-fak ko je ta fant lep pred mano
b-emm to je moj brat....

nastala je neprijetna tišina.Opravičla sem se ji nevem zakaj ampak tko se mi je zdelo.Brina je odhitela k matematiki.Jaz sem pocasi se odpravljala proti slovenščini,ko pa se vame zaleti en fant.

j-Makaje s tabo?!

knjige so mi padle natla.Medtem ko sem pobirala knjige je prišel do mene ta 'lep fant' in mi pomagal.

lep fant-l

j-o hvala
l-ni problema....emm si prosta po pouku?
j-*tišina* emm..pač...ja
l-se dobimo pred šolo ob 6.30?
j-ok...

Brini nisem nič rekla.Pouk je minil hitro.Brina me je posprela domou ampak ni vedla zkj se mi je tako mudilo.

No bila je že skoraj 6.30 z strahom sem se opravla proti šoli.Do tega lepega fanta sem neku čutla kar se mi ni še nikoli zgodilo.Usedla sem se na stopnice pred šolskimi vrati.

*več korakov* obrnila sem se in....

5nextou(:
28. junij 2015
Next
19. marec 2016
Next
20. marec 2016
Next
03. april 2016
Next
Next
Next
Next
03. april 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani