u23904
u23904
govoril bo pač o eni punci ki izgubi fanta. in pol ugotovi da jo je on varu in pol se stvari zapletejo
osebe:
js-annabeth- 17let
moja bff-nixy-17 let
ostale osebe pa sproti

boste bral?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

06. junij 2011
u23904
u23904
bom kr prvi del dala:
miniu je že 1 mesec od takrat, ko je odšel. rekel je da se bo vrnil čakam ga vsak dan a ga ni. začele se bodo počitnice in z mojo bff bova odšli za 1 mesec v amreiko. kaj če se vrne ravno takrat me je prešinila misel. ne ne bo se vrnil, on je umrl, v letalski nesreči potrdili so da je mrtev. vedno sem mislila da se vsaka stvar zgodi z razlogom. a zakaj je mogel umreti ravno on?! z njegovo smrtijo se nemorem sprijazniti saj ga ljubim še vedno. no zdaj pa naj se predstavim moje ime je annabeth ali ann za moje prijatelje. prihajam iz bogate družine, dobro zgledam in na šoli sem najbolj popularno dekle. moji bff je ime nixy poznam jo že od vrtca in je edina ki ji lahko zaupam. nevem zakaj je tako. pred enim mesecem sem izgubila osebo ki mi je pomenila največ zaca- mojega fanta. z njegov smrtjo se nemorem sprijazniti. jutri greva z nixy v ameriko tam se bova zabavali in uživali. medetem ko sem pakirala sem zagledla jakno -zacovo. pustil jo je tukaj ko je odšel takoj ko sem jo videla sem imela solze v očeh. odločila sem se da jo prebrskam. notri sem našla pismo. takoj sem ga odprla in ga začela brat.

draga lizzi!
imam te zelo rada in življenje brez tebe je pusto. prhajam k tebi v barcelono. annabeth bom rekel da imam nujne stvari za opraviti. a prišel bom k tebi ker te ljubim zame boš vedno bila edina.pogrešam te in komaj čakam da se vidiva.
tvoj zac < 3

ko sem prebrala pismo sem nekaj izvedela, če je bilo pismo resnično zakaj mi je vs čas govoril da me ljubi in da sem najlepša in to. oči sem si že delj časa zatiskala ped resnico zac je bil lušten in prav gotovo nisem bila edina s kaetro je bil. poklicala sem nixy in ji rekla da sledi sprememba načrta in da greva v barcelono. . sprva ni vedela zakaj a strinjala se je. še sreča da nisva kupili letalskih kart. spakirla sem stvari in šla spat. sanjala sem o zaccu in o tisti lizzi. kje jo je spoznal? zakaj je ni nikoli omenil?. čeprav sem se zdaj zavedala kakšen prasec je bil, ga še veno pogrešam in ljubim.
next?
06. junij 2011
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani