pozdravila se bo
se strinjam z vampire Laura
mm pomojem nč kaj takega
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!
27. november 2013
u156327
u156327
ozdravla bo
bosta sam bosta mela ful problemov
nejc jo je poljubu
itak
ja jaz
dej nujn neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext prosm
27. november 2013
se popolnoma strinjam z vampire Laura .
NEEXT!! + nova bralka
27. november 2013
u69203
u69203
Se strinjam z vampire Laura
In NEXT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
27. november 2013
<3Niall Horan<3 ti moras povedat ime, priimek, starost in fanta
da te bo zastopala v zgodbi
na voljo so Harry, Liam in Niall
27. november 2013
neeeeeeeeeext
27. november 2013
Sorry da tako dolgo ni bilo nexta

--------------------------------------------------VIC----------------------------------------------------------

Odpravila sem se Jacku, hodila sem po poti, vida sem Nejca kako se je poljubljal s Tiffany. Tiffany je moja sovražnica iz šole a sem bila vesela za Nejca, res je pa da sva si zelo podobni.
Tiff (Tiffany)
http://s3.favim.com/orig/46/alternative-brown-girl-hair-picture-Favim.com-421269.jpg

Odpravila sem se naprej in razmišljala o Lou-ju, joj kako je popoln. Prišla sem do hiše in pozvonila, vrata je odprl Jack takoj sem mu skočila v objem in zavrtel me je. Odšla sva v dnevno in se osedla.
Pogovor:
v-jaz j-jack
v- Ne veš kako sem vesela da te vidim. Tako zelo sem te pogrešala.
j- Jaz tudi tebe, in sem videl da nisem več edini fant v tvojem življenju. (Ta zadenj del sem rekel v jezi).
v- Vem kaj je bilo z Taj-u, samo Louis je drugačen.
j- Verjamem ti vendar če te samo enkrat prizadene, ga bom ubil!!
v- Ne, ker ne morem živeti brez tebe.
j- Dobro naj ti bo. Kako si kaj?
v- Bila bi bolje če bi mi kaj zapel.

Zapel mi me je mojo najljubšo pesem: http://www.youtube.com/watch?v=CwZ_bmNbdAw
Videl je kako sem uživala, ko je nehal pet, sva imela movie night. Pojedla sva tisoč paketov kokic in ne vem koliko litrov sprita sva spila. Ob koncu ene komedije mi je zazvonil telefon oglasila sem se in bil je Lou, Vprasal me je kje sem in povedala sem da pri bratu, a mi ni verjel. Prekinila sem in telefon vrgla na tla z vso silo, skočila sem Jacku v objem in jokala. Vprašal me je: »Kaj je narobe Vic?« Rekla sem: » Louis me je poklical in vprašal je kje sem, povedala sem da pri tebi, a mi ni verjel.« Pojdi v mojo sobo in zaspi malo, v redu?«
Samo odkorakala sem v njegovo sobo, ulegla sem se na njegovo posteljo in jokala dokler ni vstopila Maya. Povedala sem ji kaj je bilo in bila je jezna slisale sva dretje o d spodaj in sle sva dol. Louis je letel do mene in me hotel objeti a sem ga prej udarila tako da je padel po tleh. Ko se je vstal je mahnil proti meni a se je predme postavila Maya. Udaril je tako močno da je padla v nezavest, Jack ga je vprašal: «Ali je bilo to za..« Ni moral končati stavka ko ga je Louis prekinil in rekel »Za Vic ja in uspelo bi mi če se nebi pred njo postavila Maya!!!« Mayo smo odpeljali v bolnico kjer so jo zdravili. Na Louisa sem bila tako jezna da bi ga lahko ubila, nisem mogla vstati v bolnici ker nas je zdravnik nagnal. Sla sem v hišo od 1D in spakirala stvari, a se prej je not vstopil Liam. Pogovor:
j-jaz l-liam

l- Kaj počneš?
j. Pakiram, če še nisi opazil. (sem rekla mirno)
l- Kam pa greš?
j- Selim se v drugo državo ker imam dovolj Londona.
l- Tudi mene in fantov?
j- Tebe, Harrya, Zayna in Nialla ne gospoda Tomlinsona pa poln kura*.
l- Pazi na jezik!
j- Ja. Blablabla.
l- Ne it, plissssss!
j- Oprosti, ampak ne zdržim več tu.
l- Pokliči me kdaj.
j- Nimam telefonske številke od tebe in fantov.
l- Zdaj imaš, si prepričana da boš šla? (v roko mi je dal pet listkov s telefonskimi številkami, Louisovo sem vrnila.)
l- Zakaj si vrnila številko'
j- Ker je ne potrebujem!!!!!!!

Končala sem s pakiranjem in odšla, poslovila sem se od Liama, Harrya, Zayna in Nialla. Odpravila sem se skozi vrata kjer me je čakal Jack, odpeljal me je na letališče kjer sem objela Mayo in Jacka in se odpravila na letalo, tam sem poslušala glasbo dokler ni stevardesa rekla da bomo pristali. Pripasala sem se in ko smo pristali sta me tam že čakali Sammantha, Larisa (Lilly po kratko) in Louise (Lolla po kratko) in Spencer. Sammantha je moja teta, Lilly in Lolla sta dvojčici in Spencer je moj sestrič.
Lolla in Lilly:
http://s5.favim.com/orig/51/kid-girl-cute-adorable-Favim.com-483562.jpg

(samo da sta dve ena v modrem druga pa taksna kot na sliki)

Sammanha:

http://bostonist.com/attachments/boston_caroline/091907_sarah-boston-babydoll.jpg
Spencer:

http://s5.favim.com/orig/53/hot-guy-lovee-ocean-Favim.com-490394.jpg
Vsi smo se objeli in pozdravili, vedeli so zgodbo kaj se je zgodilo. Sli smo do neke hiše, dobila sem svojo sobo in sla sem na sprehod ko sem se zaletela v…..

Soba od dvojčic:
http://www.modernbedroomdesign.info/wp-content/uploads/2012/07/cute-tumblr-room-402.jpg
Moja soba:
http://1.bp.blogspot.com/_wxambWUvUJM/SwE6aLOd7kI/AAAAAAAABTI/P6pKLfNHHU0/s1600/Bedrooms+13.jpg
Hiša:
http://gencept.com/wp-content/uploads/2012/10/Beautiful-Houses-Week32_E4-House-by-DADA-Partners_05.jpg
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

V kateri državi je?
V koga se je zaletela?
30. november 2013
Neeeext
30. november 2013
pliss odgovor
30. november 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!
nwm
nwm
30. november 2013
nwm
nwm
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
30. november 2013
u151714
u151714
neeeeeeeeeeeeeeeext
30. november 2013
Next je pa za vampire Laura .

----------------------------------------------NIALL----------------------------------------------------------

Naslednji dan smo šli spet v bolnico k Mayi. Tam je ležala vsa nemočna, Harry je kar letel do nje in jokal v upanju da se zbudi. Vsi smo bili žalostni, Liam je povedal da se je Vic odselila. Vse je zanimal kam, a je rekel da ne ve, povedal sem jim mojo srečno novico, da grem domov za en mesec, ja prav ste slišal na Irsko grem in fanti lahko gredo z menoj. Čeprav bomo tam imeli nekaj koncertov. Vsi smo se veselili, slišali smo nekoga reči: «Ali lahko grem zraven?« pogledali smo kdo in bila je Maya Harry je dobesedno letel do nje in jo objel… Čakaj malo ali sem prav videl zdajle ali se mi samo zdi da je Harry poljubil Mayo, ne res je bilo. »Mislim da je čas da te vprašam, Maya bi bila moja punca??????« Vsi fantje razen Harry smo govorili uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu in ooooooooooooooooo vse kar je Maya odgovorila je bilo: »Harry če sem ti že enkrat povedala sem ti že stokrat… Jaaaaaaaa tisočkrat ja, ja in ja.«. Maya je lahko odšla domov zato smo odšli pakirat, odpravili smo se na letališče. Na letalu sem poslušal muziko in jedel. Končno smo pristali, videl sem mamo, očeta, brata in seveda tisoče in tisoče oboževalk. Letel sem mami, očetu in bratu v objem, ko smo prišli domov, sem šel na sprehod. V parku sem se zaletel v dekle, rekel sem samo: »Prosim ne krič… Čakaj Vic ali si to ti?« V odgovor sem dobil samo: »Ja, sem in pusti me pri miru!!« zbežala je jaz sem šel pa za njo, ujel sem jo pred jezeru. Vprašal sem jo kaj dela tu, rekla je: »Tu imam družino, teto, sestrične in sestriča, naj ugibam ti si prišel k svoji družini?« Povedal sem ji da je res in povabil sem jo k nam, a je zavrnila. Jaz sem jo dvignil in nesel k nam domov. Zayn je rekel: » Niall spet pobiraš punce s cest?« povedal sem mu: » Počakaj da vidiš katero punco in sem jo odložil. Emma se ji je kar vrgla v objem, Vic je objela še Mayo, Liama, Harrya in Zayna. Hotel sem ji predstaviti mojega najboljšega prijatelja iz Irske, Spencerja, a je že bila v njegovem objemu. »A vidva se poznata?« sem ju vprašal » Ja se, to je moj sestrič.« mi je odgovorila »To je pa moja mala sestrična, Ria!« »RIA???« smo vsi na enkrat rekli in nam je Vic povedala da jo tako samo Spencer kliče in samo on jo lahko. Maya je povedala da sta z Harry-em skupaj, čestitala jima je. »Mislim da je čas da greva domov, aja in še nekaj. Kateri je tisti debil ki je Rii strl srce in jo skoraj spravil v nezavest?« je rekel Spencer jaz sem se samo zadrl: »TECI, LOU, TECI!!!!!« Louis me je samo zmedeno pogledal in vprašal zakaj, povedal sem mu da Spencer trenira box. Louis je začel teci pred Spencerju, a je Spencerja ustavila Vic in rekla: »Pusti ga Spencer, ni vreden če prav bi rada da umre ker ga sovražim.« Lou je užaljen sel v sobo in delal ne vem kaj.

-------------------------------------------------------VIC-----------------------------------------------------

Jaz in Spencer sva odšla domov kjer sva imela večerjo, vprašal je kako da jih poznam in sem mu povedala zgodbo. Odšla sem spat, ko sem se prebudila sem izgledala kot čarovnica.

Šla sem v kopalnico in si naredila frizuro, namazala sem se t maskaro in nič druga.
Obleka:
http://s5.favim.com/orig/51/korean-asian-kfashion-korean-girl-Favim.com-505597.png

Frizura:
http://s5.favim.com/orig/51/korean-asian-kfashion-korean-girl-Favim.com-505601.jpg
(samo da je modra mašnica)

Odšla sem dol na zajtrk kjer seveda ni manjkalo 1D. Vsi so zrli vame kot da sem padla iz marsa. »Ali je kaj narobe?« Jih vprašam in Louis odgovori:« Samo to je da te prvič vidimo v obleki.« Šla sem ven v park na moj mest kjer razmišljam v vsem kar e mi dogaja, ta prostor mi je pokazala moja najboljša prijateljica iz Irske, Isabella. Veliko sva se družili med počitnicami dokler….
Flashback:
»Vic, Vic, greva ven no!« se dere Isabella jaz sem se najedla in šli sva ven, v parku sva bile same dokler niso prišli Bellini starši in rekli da se ne sme več družiti z menoj ker sem ''slab vpliv'' nanjo. Začele sva se jokati in kričati, a ni pomagalo njeni starši so jo odvlekli, jaz sem samo histerično jokala in zbežala domov.
End of flashback.
Kakor ste opazili je moje življenje polomija, tako sem bila zasanjana v moje misli a nisem opazila da je zraven mene sedla deklica, bila mi je znana, spomnila sem se da da samo jaz in Bella veva za ta prostor, drugi niso mogli vedeti kaj je tukaj ker je bilo za ograjo in bila je zaklenjena. Še enkrat sem pogledala dekle ob meni in sem rekla: »Isabella si to ti?« »Vic?« objele sva se in pogovarjale.

Bella:
http://s3.favim.com/orig/46/alternative-beauty-blonde-girl-hair-Favim.com-412840.jpg
Next?
30. november 2013
u69203
u69203
Next!!!!
30. november 2013
Neeeext
30. november 2013
hvala za posvečen next!
neeeeeeeeeext
30. november 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!
30. november 2013
neeeeeeeeeeeeext
30. november 2013
u151714
u151714
neeeeeeeext
01. december 2013
neeext
01. december 2013
next
01. december 2013
u124372
u124372
nexttttttttt...
01. december 2013
V KATERI OSEBI NAJ NAPIŠEM NASLJEDNI NEXT?
a) Vic
b)Emma
c)Bella
d)Maya
e)Louis
f)Zayn
g)Niall
h)Harry
i)Liam
j)Nova oseba
01. december 2013
next+če bi kšna začela brt bi bla ful veselaa..pa soryy za smetenjee http://www.igre123.com/forum/tema/moj-lajf-(zgodbaa)/64028/5
01. december 2013
u69203
u69203
Nwm tvoja izbira
01. december 2013
u28319
u28319
Nekšt
01. december 2013
nova oseba zastopa <3Niall Horan<3
01. december 2013
nwm men je vseeno,tvoja izbira...
neeeeeeeeeeeeeeext
01. december 2013
u69203
u69203
tnx
01. december 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani