Zdravo, sm Laura pa vem da je vlk 1D ff ampak bom js tut napisala eno upam da vam bo vsec.
Koncno poletje pa nc sluzbe!!!!! Tk doug sm cakala na ta dan. Ime mi je Victoria Oscar in imam 19 let. Imam bff Emmo Calder. Poletja se pa veselim kr grema ja pa Em v LONDON. Tja pa grema na obisk mojmu stricu Simonu Cowellu. Ma neku presenecenje za naju, upam pa da ni u unih iz 1D.
Grejo mi na jetra nism jih se poslusala (in jih tut nebom) ampak stavim da neznajo pet.
Prisle sma u London jeej. Prisla sm dol iz letaala ko sm ze zagledala cel kup najstnic, ki so vrescale, skakale pa nvm ka se jokale tut mnde. Js grem tja da bi pogledala pa vidim tiste 1P al ka so ( ne mislit da nimam rada 1D obuzujem jih ). Z Em grema pogledat ki je Simon po pa prije en fant.

slike pa se dobite!

A bote bral?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

21. november 2013
neeeeeeeext
21. november 2013
u124372
u124372
next...
21. november 2013
sej en al pa dva nexta rabim
21. november 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
21. november 2013
Res hwalla kr berete dejte povedat mal ukol
nextam pa ko dobim sej en next se
pa ker fant je biu to
21. november 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
nevem........mogoče kir iz 1d?louis?
21. november 2013
u69203
u69203
Next!!!!
21. november 2013
neeeext!!!
21. november 2013
Next
21. november 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
21. november 2013
u142227
u142227
Odlični začetek samoprobaj malo podrobnrje vse opisat. Pol ti bo prišlo daljše in pa tut boljše za brati btw en velik neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
21. november 2013
Z Em grema pogledat ki je Simon po pa prije en fant. Zgledu je ko nek pudl biu je pa cist zadihan. pa rece "Vic......tor..........ia ....... prit.......zrm ............mene.....sm .............Harry.......Simon me je poslal" Js pa gledam tk kot da bi Harry prsu iz marsa.
"VIC, zresen se" mi rece Em."Ja a bomo sli, js sm lacn? se oglasi nek blondinc uzadi v roki je pa meu hot dog. Harry se je zasmejau pa reku "niall ne bomo sli jest en hot dog je dovol" Niall je bil mau slabe volje, ampak je pol reku da mu bo se vrno zato in se zlobno nasmeju. "Pejmo zdej preden nas directionerke raztrgajo" se oglasi Em (Em ni directioner sm pa je zalublena v enga iz 1D). Mi smo se odpraul v nek kombi s zatemnjenimi okni. vedno sem zelela v London a zdj nism tk prepricena. v kombiju sm bla tk zamislena in se nism zmenla za kerga koli koli drugega misnla sm na svojga brata Jacka njega je blo najtezi zapustit. res je da sma se skos kregala ga imam pa najraje bil je tam skozi vse pomagu mi je v soli, pr mojmu prvem fantu Taju pri vsem.
22. november 2013
V kerga je Em zalublena?
A bota skup?
Kaj se bo zgodilo pr 1D?
Kaj je presenecenje?
A posvecam nexte?
Next?
Ce morm kej popravit kr recte
22. november 2013
mal se pocakite za sliko
22. november 2013
slike ne gre dat
22. november 2013


22. november 2013
to je Vic (tk jo kliceta Jack pa Emma)
22. november 2013
prosim pa da odgovorite na vprasanja pa nextam po sestih nextih
22. november 2013
V kerga je Em zalublena? amm... zayna?
A bota skup? mugoče
Kaj se bo zgodilo pr 1D? Vic se ne bo hotla z njimi zguvarjat ampat bojo potem najboljši prjatli
Kaj je presenecenje? ....one direction?
A posvecam nexte? lahko
Next? itaak!!!
22. november 2013
ajaa... a ti je res Laura ime? k jest sm tut Laura!!
22. november 2013
ja sm res Laura
22. november 2013
ooo kul! isti ime mava! najčiii
22. november 2013
ja
ej a kr zdle dam next kr mam neki npisan al dam pol
22. november 2013
tnx za nexte ta je pa posvecen Ani Grabrijan

"Vic, Vic, Viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic" se Em dere na moje uho. "Kua je" recem v jezi. "Prit v hiso gremo, no bol ko pa ne v vilo" rece Em. ko se odpravim iz auta vidim vlko vilo z bazenom.
vila:
http://montazne-hise-on.net/images/t_hisa-v-texasu.jpg

Js sm tm stala z odprtim ustim cisz osupla nad hiso medtem ko sta se Harry pa Niall trudla z najnimi kovcki. Kr naenkrat pa vn prleti nek rjavolasec pa se v joku zadere "El me je pustila". Harry odlozi kovcke pa mu rece "Ne se zej cmert sej si sam reku da je nimas vec rad."Harry vzame kovce pa hoce it naprej ko ga un fant spet ustavi pa rece" Sj to niso srece zalosti ampak so srece veselja." (ne mislit da mam kej proti El sej je fajna vesela sm za njo pa upam da bota skos z Louju skup).Harry se je zasmeju pa reku Niallu da nej nese moje kovcke not, sm Nialla ni blo nikjer. Tk da sm sla po svoje kovcke pa me je un rjavolasec prehitu "Zdravo js sm Louis, klic me Lou." je reku un rjavolasec."Js sm pa Victoria, klici me Vic." sm mu odvrnila, kr naenkrat pa se je Harry zadru "A jst te lahk klicem Vic"
js pa Lou sma se spogledala pa se oba naenkrat zadrla "NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE" Harry je biu uzaljen pa sou u hiso. Ko sm pa hotla uzet kovcke je pa Lou reku da bo un. Po sma se pa zacela kregat ker bo nosu kovcke. "Js bom nesu tvoje kovcke pa pika" Se zadere Louis "Neeeeeeeeeeeeeeeee js jih bom nesla nism nesposobna"Sm mu rekla medtem ko sma en kovcek vlekla vsak k seb kr na enkrat pa se je kovcek odpru pa so moje stvari padle u luzo. "UGHHHHHHH,ves ka prav mas kr ti jih nes. Pa upam da mate pralni stroj, ce ne bos mogu to na roke prat" sm mu zabrusla pa sla v hiso, kjer so za mizo sedel Harry s sendvicu, Em z japko, en crno lasec z ogledalu, en rjavolasec ki je s strahu v oceh gledu zlico na mizi pa se Niall z petimi ce ne vec kroznikov hrane. Un crnolasec me vprasa ki je Lou. "Zuni moje cote pobira. In kdo si ti?" "js sm Zayn, to je pa Liam." In pokaze na rjavolasca.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, se je slisalo iz dvorisca. Mi smo odsli ven pogledad kjer je bil Lou, katzal je na korencek na cesti in jeclal neki. vzela sm svoje kovcke, ko se je Lou zresnu mi vzel kovcke iz rok in jih nesel v mojo sobo, bdw bila je cuduvita.
Moja soba:
http://data.whicdn.com/images/5497082/tumblr_ldbhdhChNA1qcd16vo1_500_large.jpg?1292254977

Emmina soba:
http://cdn.homedit.com/wp-content/uploads/2012/10/black-bedroom.jpg
22. november 2013
u151714
u151714
next
22. november 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani