Evo zgodbica, ki jo bomo pisale:
1D♥GiiRL*-*,
Tamy Liam,
Ariana♥Horan,
majameowmaja in
moja malenkost
upamo, da vam bo ušeč
______________________________________
Zbudilo me je drezanje v ramo.
"Ti, ti zbud se." še vsa zalepljena sem pogledala okrog sebe in zagledala Rayna, ki je sedel na postelji in me grdo pogledal.
"Jutro" sem ga pozdravila in se mu naslonila na ramo. Odrinil me je in se šel oblečt.
No, naj se vam predstavim.

Moje ime je Alice Thompson:Stara sem 18 let in pred enim tednom sem zaključila srednjo šolo. Živim s mamo v središču Londona.
Mama je po poklicu turistična vodnica in to poletje gre nekam v Azijo, zato bom počitnice preživela z očetom, ki živi severovzhodu Anglije, natančneje v Holmes Chapelu. Jap, moja starša sta ločena.
To poletje bo eno anjbolj bednih v mojem življenju, ker bom morala bit brez mojih najboljših prijateljic brez katerih mi nebi bilo živet.

Trenutno sem pri mojem fantu, ki je eden največjih kretenov kar jih poznam in hvala bogu ga med počitnicami nebom videla.
Rayn:
nazaj k zgodbi...

Rayn je prišel nazaj iz kopalnice in se vsedel zraven mene na posteljo.
"No. Ni mi ušeč tvoja naravna barva las. Hočem, da se pobarvaš ne črno." vrglo me je iz postelje in debelo sem ga pogledala. "Kaj me tako gledaš? Pejd že k frizerju za boga!"
"Rayn... zaradi tebe sem spremenila ves stil. Sedaj se oblačim kot največja rokerica in nevem kaj... Ampak to nisem jaz. Za boga zakaj me ne morš sprejet takšno kot sem?" no ravno sem vam razkrila problem najine zveze. On hoče, da sem nekdo ki v resnici nisem. In mislim, da ga mam dost. Začela sem se preoblačiti v:
https://data.whicdn.com/images/34599889/tumblr_m7ixv3n5oX1r6f8yuo1_500_large.jpg
"Kaj za boga je narobe z to majico? Kako jo lohk sploh oblečeš? Grozna je!" je spet začel.
"Oh za boga Rayn! To majico si mi ti kupil in če se spovnem si biu čisto navdušen nad njo!" zavil je z očmi in se vlegel na posteljo.
"Torej kdaj greš k frizerju?!" je nadaljeval temo. Potem pa mi je prekipelo.
"Veš kaj? Sita sem tega tvojega kritiziranja!" vstala sem in zbasala svoje stvari v torbo potem pa odšla proti izhodu njegovega stanovanja.
"Amapk nemoreš kar it. Učeraj sva brez kondoma." debelo sem ga pogledala potem pa pogled preusmerila proti nočni omarici kjer je bila embalaža.

"MIsliš, da nisem prisebna ko se dajem dol s tabo?" zadovoljno sem odkimala potem pa brez, da bi se ozrla nazaj odšla na glavni trg Londona.

Po glavi mi je šel eno in isti stavek.
I can't change....
Kar na enkrat pa sem se odločila, da bom nredila stvar, ki sem si jo želela že nekaj let.

Zavila sem v Black&Yellow street (izmišljeno) in vstopila v slavno trgovino z tatooji.
Ker ni bilo vrste so me takoj sprejeli.

Čez približno pol ure sem bila spet nazaj na glavnem trgu in po pravici povedano nisem vedela kam iti. Vsedla sem se na bližnjo klop in opazovala ljudi, ki so hodili mimo mene. Vsi so nekam hiteli...
Telefon mi je zavibriral in pogledala sem kdo je.
Bila je Ash. Napisala mi je sporočilo, da se dobimo z puncami čez 15minut v Starbucksu.
Odpisala sem ji da pridem in pomislila kje naj grem, da bom tam čim prej.

Po 20ih minutah sem vstopila v Starbucks in šla k naši vsakdanji mizi.
Vse so že bile tam in objele smo se. Ash pa me je takoj, ko sem vsedla natančno preučila in takoj opazila, da imam čez notranjo stran zapestja prilepljen obliž.
Zaskrbljeno me je pogledala, jaz pa sem se samo nasmehnila in ponosno rekla:
"Punce! Imam Tatoo!!!" sem zaklicala in vsi v prostou so me debelo pogledali.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
kako se vam zdi?
nextamo?
20. avgust 2012
ok, jst nextam nasledna < 3
20. avgust 2012
neeext full dobr
20. avgust 2012
next!
20. avgust 2012
u84763
u84763
Am I the first one? If not sorry Neeeeeeeeeeext
20. avgust 2012
u45227
u45227
next
20. avgust 2012
Next
20. avgust 2012
u89788
u89788
''Hil! Poglej kaj si naredila!'' Je bila jezna moja sestra Jenna.

Jenna http://stars007.com/blog/wp-content/uploads/2007/11/ashley-olsen.jpg

'Uničila si mojo najljubšo majico!'' ''Oprosti Jenna... Nisem hotela.'' Tako zelo sem se ji želela prikupiti za vse... A vedno me je jemala za najslabšo in me zmerjala. Hotela sem ji samo zlikati majico in po pomoti sem jo malo sežgala. ''Glej, da se več ne dotakneš mojih oblačil! Nič kar je moje!'' Jezno je odšla iz moje sobe in zaprla vrata. Super! Samo še to ji je manjkalo, da jo bo Jenna začela sovražiti... No pustimo zdaj to. Vrnimo se k meni. Moje ime je Hilary Daniels in stara sem 18 let.

Jaz http://3.bp.blogspot.com/_-o5aSinoPEc/TTE99MDZSgI/AAAAAAAAAlE/T5ANRWWpvtw/s1600/cute-blonde-emo-girl-scene-hair.jpg

Živim v Zahodni Midlans v Angliji skupaj z mojo mamo in starejšo sestro Jenno. Očeta nimam, ker je preminil, ko sem bila še dojenček. Mama je po poklicu medicinska sestra v Royal Derby Hospital. Sestra pa študira pravo v Oxford University. Jaz pa sem končala srednjo šolo in sedaj so se začele počitnice... Šla sem ven in Jenno našla v kuhinji. Namenila mi je grd pogled in me popolnoma ignorirala. Stopila sem do hladilnika in si ven vzela pomarančni sok. Jenna se je zanalašč zaletela vame, da sem ves sok polela nase in bila vsa mokra. ''Ha ha! Maščevanje je sladko sestrica!'' Se je posmehovala in odšla v svojo sobo. Še dobro, da mame ni doma. Izgubila bi živce zaradi tega. Jenna ponavadi ni bila takšna. Odkar je zalotila svojega fanta Matta z drugo, je postala nesramna do vsakega. Saj ni ona kriva. Ni si zaslužila take izdaje... Kakorkoli. Morala se bom preoblečti. Šla sem nazaj v svojo sobo in si iskala nekaj. Kmalu za tem mi je zvonil mobi. Bila je Amy in mi pisala, če se lahko dobimo v Starbucsu. Odpisala sem ji, da pridem čez nekaj minut. Hitro sem si oblekla majico in jeans hlače ter allstarke.

http://stealherstyle.net/wp-content/uploads/2012/04/sherri-dupree-bemis-star-wars.jpg

Jenni sem sporočila, da se dobim z dekleti in seveda, ni ji bilo mar. Ko sem prispela na cilj, sem zagledala svoje prijateljice in se objele. Potem je prišla še Alice. Na roki je imela prilepjen obliž in se nasmehnila. ''Punce! Imam tatoo!'' Je zaklicala in vsi smo jo debelo samo pogledali.
20. avgust 2012
u52439
u52439
nextttttttttttttttttttttttttttttttttt
20. avgust 2012
next
20. avgust 2012
next!
20. avgust 2012
Next
20. avgust 2012
next
20. avgust 2012
u84763
u84763
Next
20. avgust 2012
Neeext
20. avgust 2012
Neeeeeeeext!
20. avgust 2012
neeeeeeeext.! < 33333
20. avgust 2012
u30718
u30718
nekštii
20. avgust 2012
neeeeeeeeeeeext
20. avgust 2012
neeext!!!!!!!!
20. avgust 2012
next !!
20. avgust 2012
next
20. avgust 2012
ariana zdej nexta
20. avgust 2012
next!
20. avgust 2012
next
20. avgust 2012
Ashley Woods
"Baby you light up my world, like nobody else! The way that you flip your hair, gets me overhelmed,.." sem pela na karaokeparty in mahala z glavo, ter lasmi. Oboževala sem One Direction, nisem bila lih obsedena, ampak sem jih oboževala. In oboževala sem petje. Pa joj no, saj govorim o pretekliku. Še vedno obožujm 1D in petje. Že 2 uri neprestano pojem. Trenutno sem na What Makes You Beautiful, ampak pred nekaj minutami sem bila še pri Demi Lovato. Pa, saj to sploh ni pomembno. Sem edinka, zato imam veliko preveč miru. Oče ves čas dela, je podšef v nekem podjetju kjer se ukvarjajo s programi, računalniki, tehniko...in jaz sem po njemu pravi majhni računalniški genij. čeprav se s tem ne bi smela hvaliti, me je oče naučil heckati računalnika. Ampak saj veste, to ni prav in to se ne sme delati in to vem, sem odgovorna oseba in zna mi zaupati. Toda to mi je pokazal, če bi bilo kdaj kaj takega nujno...V tovarni res dela kot podšef, ampak saj evste kakšen je trg te dni, prevare, spletke. In tudi v tem sem dobra! Joj, da se greš skregatz mano, boš obžaloval do konca življenja. Znam biti zlobna, toda tudi zelo sramežljiva oseba. Včasih zabavna. Najpogosteje odgovorna. Da, odgovorna. Imam 4 najboljše prijateljice, ampak nikoli se nisem zares počutila kot družabna oseba. Zase mislim, da sem bolj zaprta vase. Čeprav se mi včasih uspe resnično odpreti in takrat se mi zmeša. Vsa ta čustva, ki jih skrivam v sebi, če se lahko tako izrazim, pridejo na dan. Ne pijem. Ne kadim. Sovražim mamila. To, da večina časa preživim na računalniku se mi zelo pozna. Nositi moram očala, leč ne maram. Zaprla sem internet in se prijavila v War Rock. War Rock je igra v kateri se streljaš in igraš s pravimi ljudmi. Odšla sem v International server. Ljudje so me na splošno poznali, bila sem 3. na splošni lestvici. Joj, sem pozabila omeniti, da znam biti očasih nekako..moška?
Uglaunm, tole sm jz:Imam rdečkasto oranžne lase, zelene oči in očala. Če se opišem kaj mislim o sebi po izgledu..nikoli nisem dala tako veliko nase kot prijateljice, ampak všeč so mi ustnice. To creepy? No, ampak je res. In oči. Zelene oči. Mislim, da zelo grejo zraven barve mojih las. In postava? Sem vitka, čeprav res nisem veliko vzunaj. Po uri, mogoče dveh, sem končala z igranjem. Resno sem preveliko na računalniku in to ni zdravo. Pograbila sem svoj telefon in prijateljicam napisala, da naj pridejo v Starbucks. Nato pa sem se preoblekla in rahlo naličila, seveda imam rada naraven luk, ampak mazolji mi zadnje čase resnično najedajo živce in odšla v kuhinjo.Priznam, nimam smisla za modo. Vse obleke, ki jih imam, sem kupila, ko so me prjatlce zvlekle u šoping. Iskreno, se mi res ne, da ceu dan viset po trgovinah, ampak z njimi zna biti zelo zabavno. V kuhinji je bila mami. "Hej, kam pa se odpravljaš, mlada dama?" je vprašala. Nasmehnila sem se:"Ven, na svež zrak. S prjatlcam se dubimo." "No, lepo, da ne visiš cel dan na računalniku. Tako je prav. Lepo se imej ljubbica," je zaklicala za menoj, ko sem zgrabila jabolko in odšla. Jabolko je zdravo. Moja mami je delala preko doma. Urejala je spletne strani. Tudi ona se je dobro razumela z računalniki, čeprav še zdaleč ne tako dobro kot jaz in oče. Midva sva bila genija. Je to zvenelo malo preveč samovšečno? Joj, nism misnla tako. Torej, čeprav imam že vozniški izpit, stara sem 19 let, sem odšla s kolesom. To je okolju bolj prijazno.
Kmalu sem prispela. Bila sem prva. Vsedla sem se za našo stalno mizo in naročila 5 ledenih kav. Kmalu so prišle tudi ostale in pozdravile smo se z objemi. Vse so bile tako lepe...jaz sem proti njim kot grda račka...pa ne da me neki mot, ampak vedno so imele največ pozornosti iz fantovske strani. Čeprav tega ne bi priznala nikoli, sem res pogrešala nekaj ljubezni v mojem življenju. Fanta nisem imela že koliko, 2 leti? Patetična sem. kmalu je prišla tudi Alice. Takoj sem opazila obliž na notranji strani njenega zapestja. Zaskrbljeno sem jo pogledala. "Punce! Imam Tatoo!" je zaklicala, da so nas vsi čudno pogledali. Vse so bile vesele zanje, jaz pa sem ji takoj povedala kaj si mislim:"Pa si dobro premislila o tem? Kaj, če ti čez nekaj časa ne bo več všeč? Tatooji so za vedno. Sploh pa to ni zdravo. Kaj pa če se recimo okuziš ali kaj?" Alice je samo zavila z očmi in se nasmehnila:"Oh,d aj no Ash. Noben se še ni zastrupil in tudi jaz se ne bom." Postrani sem jo pogledala:"Samo kvariš svoje telo. Čez nekaj let boš že zaprisežena odvisnica. Vse se začne z nedolžnim tatoo-jem. Naslednjič raje dvakrat premisli." S puncami so se zasmejale. "Ja mami," je rekla. Grdo sem jih pogledala. Včasih so mi kar rekle mami. Sem bila edina tu, ki je bila zrela? Ampak še vedno jih imam rada, samo povem kaj je dobro za njih. Potem pa sem se spolnila:"Kako kaj tvoj ljubček Rayn," sem jo podražila.
20. avgust 2012
Neext
20. avgust 2012
neeeeeeeeeeeeext
20. avgust 2012
Next!!!
20. avgust 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg