мrѕ.тoмlιɴѕoɴ -bom brala tvojo zgodbico, sam dej mi link.
all- hvala za nexte+ nextam verjetno pozneje...
25. november 2012
nneexxtt
25. november 2012
(Bianca)
Spomnim se tistega dne. Bila je noč čarovnic in neka sošolka je imela mega zabavo. Tam so bile tudi Tinna, Annie in Rachelle. Slednja je bila oblečena v neko 'Miki miško' v pregrešno kratkem krilu in škorenjčkih z visoko peto.
Bila sem novinka na šoli in nisem vedela, kje so njene meje. Naredila sem točno to, kar je naredila Bianca zdajle- premerila sem jo od glave do peta.
Vas zanima kaj se j zgodilo naslednji dan? 'Po pomoti se je zaletela vame' in me polila z borovničevim sokom, da je moja najlepša bela obleka znamke Dolce&Gabbana postala moja najgrša vijolična obleka. Vsaj znamka je ostala ista.
Vsak dan me je grdo gledala in skoraj vso šolo prepričala, naj se ne družijo z mano.
Napočil je čas Rachelline rojstno dnevne zabave. Ne boste verjeli, ampak povabila je tudi mene! Seveda ne prostovoljno, saj sta jo v to prisilili Tinna in Annie ( njima se nisem zamerila).
Ampak jaz seveda ne bi bila jaz, če na zabavo ne bi pozabila. Na njo sem se spomnila komaj pol ure pred pričetkom. Hitro in brezglavo sem nase navlekla usnjeno,oprijeto, kratko, rdečo oblekico in obula čevlje z visoko peto. To sicer ni moj stil vendar so takšne modne zahteve na zabavah.
Imela sem še en problem. Nisem imela darila.
Ampak za vsako težavo se najde rešitev. V mojem primeru je bila to mama, ki je pravkar prišla iz nakupovalnega centra. V rokah je imela mnogo vrečk, v katerih so bile nakupljene stvari. Jaz sem le oddrvela mimo nje , spotoma pa zgrabila eno iz med njih.
Za vsako rešitev , pa se seveda najde tudi težava. Pri meni se je pojavila v obliki jezne mame. Halo?! Ena vrečka gor ali dol, res ne razumem , zakaj je bila tako jezna. Ampak to je že druga zgodba. Važno je tisto, kar se je zgodilo potem.
Drvela sem proti Rachelle-ini hiši in točno ob dogovorjeni uri sem stala na njenem pragu. Namenila mi je oster pogled in me vodila do dnevne sobe oz. prizorišča zabave.
Čestitala sem ji in ji izročila darilo. Ko je radovedno pogledala v vrečko je nenadoma obstala. Izbuljila je oči in vrečko izpustila na tla.
Jaz sem zaskrbljeno gledala okrog. Bala sem se, da sem po pomoti pograbila vrečko z smetmi ali z suhim sadjem.
Kmalu sem se prepričala , da ni bilo v vrečki nič od tega. Rachelle me je namreč brezizrazno pogledala, zgrabila mojo glavo in me 'kušnila' na čelo. Nato je začela poplesavati po sobi in navdušeno kričati.
Previdno sem pokukala v vrečko in ugotovila , da so v njej dragi,črni ,usnjeni, škorenjčki znamke Fox. Najnovejši model seveda.
Od takrat naprej, je Rachelle moja prijateljica. Pa ne mislite, da je tako brezčutna, da bi se z mano družila samo zaradi dragih daril. O, ne. Sploh ne. Tudi druge stvari zna ceniti. Dragi čevlji so samo pripomogli k temu, da me je začela gledati z druge plati.
Vendar ne vem, če bo Gloria storila kaj podobnega. In prav zaradi tega trepetam. Ker se bojim, da Rachelle in Gloria nikoli ne bosta prijateljici.
Najbrž si mislite, zakaj me to tako zelo skrbi. Tukaj je razlaga: kot sestrična njenega očeta sem se dolžna družiti z Glorio. Ko bom ob njej , Rachelle nikakor ne bo želela zraven. In zato se bojim, da bom izgubila Rachelle.
Vem, da sva se pred nekaj urami še pričkali, ker sem se ,khem, na nekoliko daljši in romantični način poslovila od Ty-a. Ampak, moj spomin ni enak spominu zlate ribice. Nikakor. In prav zaradi tega me stisne pri srcu, ko pomislim, da bom izgubila mojo drago prijateljico.
Skupaj sva preživeli toliko lepih trenutkov. Spomnim se , kako sva v šoli v naravi vstali ob štirih zjutraj, samo zato, da bi lahko neki važički med spanjem namazali zobno pasto po laseh. Ali pa, ko sva v moško stranišče vrgli pasjo bombico, čez nekaj časa pa je v stranišče prišel ravnatelj in zavpil: »Kdo se je pa tako močno vsral?!«
Res ne vem kaj naj naredim. Zdaj lahko samo še upam, da bo Gloria za rojstni dan Rachelle podarila drage čevlje.
****************************************************************************************************
6 nextov za nadaljevanje
25. november 2012
NEXT!
25. november 2012
next
25. november 2012
next next next next next next next next!
25. november 2012
še 3 nexti
25. november 2012
next next next evo nexti
29. november 2012
Vabilo!
Vabim te, da se pridružiš poroki, ki bo recimo ZABAVNA kot vsaka poroka. Pridi in bodi NAJIN piki!
http://www.igre123.com/forum/tema/poroka-twitty-love-(pika)-in-liam-s-girl-(kaja)!!!/46193/
Pa ne pozabi imeli bomo igro samskih! Lahko prideš s spremljevalcem (možekom/ženo)!!!
02. december 2012
z MEđoOđPati rabiva bralce!
http://www.igre123.com/forum/tema/krute-igre/47582/
je kriminalka , ki obljublja veliko zabave, napetih trenutkov in zapletov. PLIS BERITE!
26. december 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg