u158058
u158058
Heiiow :3
še ena zgodbica res nevem kaj nj napišem:33 uglaunm ja je fanfic za GMW ampak ubistvu sam bl osebe tko da tut če ti serija ni tak ušeč, ti bo tole mogoče lih tko. Nekej mi je pomagala napisat tut ena prjatlca ampak ni iz slovenije tko da sam kisses to her:*
Lahko rečm sam sit back and enjoy the ride :3
_________________________________________♛_______________________________________


Težko jutro

Maya običajno tako ali tako ni jedla zajtrka, ampak danes sploh ni bila pri volji za to. Ura je bila 5:45 zjutraj in sploh ni nič spala. Ni mogla več viset v tem stanovanju, morala je ven. Vzela je jakno in odšla. Maya je bila že večkrat prestrašena. Takrat ko je padla z gugalnice, ko je bila majhna, takrat ko je na podzemni izgubila ves denar in ni imela telefona. Takrat ko je bila stara šest in je grmelo celo noč in njene mame ni bilo doma. Bilo jo je že strah. Ampak to jutro se je odločila, da je še nikoli ni bilo tako strah, kot jo je bilo zdaj, ko je zapuščala stanovanje.

Mrzel New Yorški zrak se ji je zaletaval v obraz, ko je hodila po ulici. Pogledovala je visoke stavbe, medtem pa razmišljala, da je njeno življeneje postalo rahlo zapleteno. Vse jo je strašilo: mraz, stavbe, ljudje ki so hiteli okrog nje že okrog 6ih zjutraj. Za sekundo si je zaželela, da bi bila Riley z njo. Mogoče bi bilo lažje. Ali pa mogoče ne, Riley hitro zgrabi panika, Maya pa tega danes res ni potrebovala.

V drogeriji je bilo tako tiho v primerjavi z mestnim truščem zunaj. Maya se ni takoj odpravila do police, kamor je bila namenjena, želela se je obnašat, kot da je prišla po par vsakdajih stvari. samo običajna punca v drogeriji ob 6ih zjutraj. Kot mnogo drugih. Srečo je imela, da je bila zraven njenega bloka drogerija, ki ej bila odprta 24h na dan. Če ne, sploh ne bi izvedla tega majhnega izleta. Vsaj ne brez da bi opazila Riley.

Počasi je šla do oddelka, s katerim se nikoli ni hotela soočit. Začela je pri koncu police. Tamponi in vložki, vate in takoj zraven vsega tega je zagledala tisoče različnih testov nosečnosti. Ni mogla zadržat smeha, ko je videla, da so takoj zraven testov bili kondomi. Ni se mogla odločit, ali je bilo tako kot v namen posmehovanju ali opozorilu. Potem se je spomnila po kaj je prišla in veselje je izpuhtelo. Ni ravno poznala najboljših znamk, zato je s police pograbila tri najcenejše. Tri zato, ker je želela biti prepričana in tega izleta ni želela opravit še enkrat.

Maya je zdaj prišla do dela, kateremu prej ni namenila preveč razmišljanja; kje bo test opravila? Ni mogla it domov, mogoče jo bo videla mama. Očitno je bilo, da ni mogla it k Riley. Obraz ji je kar zagorel, ko je dojela, da bo mogla vprašat če lahko uporabi stranišče od trgovine. Brez da omenjamo dejstvo, da celo jutro ni nič pila in je sploh ni tiščalo na wc. Počasi je odšla do blagajne ter poskušala izgledat čimbolj sproščeno in brez skrbi. Riley je dobra z ljudmi, Maya ni.
''am, oprostite, a bi lahko uporabila tukajšnje stranišče?'' je vprašala najbolj vljudno kar je lahko.
Majhna, okrogla ženska v srednjih letih se je obrnila in pogledala Mayo. Snela si je očala in pogledala, kaj ima Maya v rokah.
''Prvo jih moraš plačat, srček'' je rekla. Njen glas je bil prijaznejši, kot je pričakovala Maya.

Plačala jih je, ženska pri blagjani pa ji je pokazala, v kateri smeri je stranišče. Bilo je majhno, z zaprašenim ogledalom ter nečistimi tlemi. Ampak Mayi ne bi moglo biti bolj vseeno za te detajle. raztrgala je prvo škatlico in preletela navodila. Naredila je, kakor je pisalo in potem čakala, čakala ter čakala. globoko je zajela sapo, zaprla oči in se obrnila proti testu. v momentu preden je pogledala, je razmišljala, kako bi to morala naredit skupaj z Riley. vedela je, da bo plačala ker ej ni vklučila v to, potem pa se je spomnila, da je v težkih situacijah raje sama.

Dve roza črtici sta strmeli v Mayo, jasni kot dan. Ob steni se je podrslala na tla in si z roko pokrila usta. Ni bila prepričana, da jo bo to ustavilo pred kričanjem ali pred bruhanjem. V prsih jo je stisnilo in občutek je imela, da se ji stene počasi prebližujejo. Zakaj je to storila? Kaj je mislila? Kako je bila lahko tako neumna? Vstala je. Morala se je prisilit, da odide, če ne bi tu sedela ves dan. Vzela je še druge dva testa, ampak ni imelo pomena. Že od začetka je vedela. Imela je tak občutek.

Vse skrbi o tem kaj bo rekla Riley in njena družina, MAyina mama, so splavale iz njena glave. Imela je le eno misel: kaj bo ekel ON?

_________________________________________♛_______________________________________
mnenja?
next?
16. maj 2016
u193768
u193768
Men je ful ušeč ker si dala za temo GMW kr je to ena mojih najljubših serij in sploh super pišeš tk da Next!!!!!
16. maj 2016
u158058
u158058
awh hvala res:*
16. maj 2016
Next!! upam da bo prijazen s njo
16. maj 2016
u143259
u143259
Neeeeeext+nova bralka
Dobr zacetek in upam da bo ON prjazn
17. maj 2016
u158058
u158058
tenkju verjetn dobite dns a pa jutr
17. maj 2016
u193768
u193768
Lahka dans?
17. maj 2016
u158058
u158058
pisem
17. maj 2016
u193768
u193768
Super
17. maj 2016
u158058
u158058
evo obljubljen drugi del

_________________________________________♛_______________________________________
Moje življenje je ladja in ta se potaplja-jaz pa z njo

Maya je poiskala telefon, da bi pogledala koliko je ura. 6:30 zjutraj. Sranje. Na stranišču je bila dlje, kot je mislila. Čez petnajst minut naj bi bila pri Riley. Odvihrala je iz stranišča proti izhodu. Ženska za blagajno je pogledala Mayin zabuhel, objokan rdeč obraz in zavzdihnila.
''Res mi je žal, srček.'' je rekla tiho. Maya se je ustavila in se obrnila proti njej. Je bilo tako očitno?
''Um, ja...'' je odvrnila Maya in pogledala v tla.
''Greš zdaj v šolo?'' je vprašala ženska.
''Ja'' je odgovorila Maya.
''Bolje bo, da se urediš, punca. Vedeli bodo, da je nekaj narobe.'' je nežno rekla Mayi. Maya je spet začutila nove solze in si obrisala lica. Poskušala je zakriti zadrego ker je jokala pred neznako.
''Hvala.'' je rekla, se obrnila ter stopila na mrzlo, znano ulico.

Poskušala je hodit kakor hitro je mogla, ampak dejstvo, kam se je odpravljala, jo je upočasnilo. Ne bo povedala Riley. Ne danes, ne jutri, in verjetno ne še nekaj dni potem. Zdalje je bila preveč osramočena in prestrašena, da bi komu povedala. Ugotovila je, da ima dobrih osem tednov preden bi postalo res očitno. Do takrat se bo vedla, kot da se ni nič zgodilo. Vedla se bo, kot da ni zanosila, ko je to počela prvič v svojem življenju. Življenje ji je razpadalo pred njenimi očmi. Ni ji bilo slabo in ni se počutila debelo, kot je mislila, da se bo. Nikoli ne bi uganila, da je noseča, če ji ne bi zamujala. Mislila je, da ji bo to, da ni bilo nobenih simptomov pomagalo pri pretvarjanju, da v njej ne raste novo življenje.

''Daj no, daj no, daj kje si?'' je rekla Riley, ko jo je poklicala po telefonu. Ampak Maya je že bila pred njenimi vrati. Strmela je v vrata, si še zadnjič obrisala nos se odkašljala in potrkala.
'Vse je super. Kdo, jaz? Nič ni narobe z mano.' je Maya vadila v svojih mislih, če bi kdo kaj opazil, da to ni ona, kot je bila včasih. Ampak ni se zdelo, da bi se kdo preveč zanimal zanjo, Riley je imela že kar nekaj drame na sporedu.

''Lucas mi je včeraj zvečer poslal sms!'' je zacvilila Riley, ko sta stopili iz zgradbe.
''In?'' je odvrnila aya. slišati je bila bolj zdolgočaseno, kot je nameravala.
''In? In?! na koncu sporočila je dodal poljubček! A lahko verjameš? Še nikoli ni naredil tega! Mogoče hoče, da sva spet fant in punca! Kaj misliš? Komaj čakam, da ga vidim!'' je bila navdušena Riley.
Mayi je bilo malo slabo. Videla je, da bo težko svojo jezo in žalost spremenit v podporo Riley.
''No, veš, mogoče. Počakaj, da ga vidiš.'' je rekla Maya.

Stopili sta na podzemno. No, Maya je stopila. Riley je skočila. Takoj ko je videla Lucasa je šla k njemu in začela pogovor. Maya je spet začutila rahlo slabost, ko ju je gledala, ko sta se pogovarjala in smejala. Mogoče ni bilo prezgodaj za jutranjo slabost.
Maya ju je pustila da se pogovarjate do šole. Njej ni bilo do pogovora. Razmišljala je in se komaj zadržala pred jokanjem.
Riley je prva stopila iz vlaka, za njo pa Lucas. šele zdaj je zagledal Mayo in se ji nasmehnil.
''jutro'' ji je rekel veselo
''Kaj dogaja, Huckelberry?'' je rekla z veliko bolj žalostnim glasom kot običajno, a ni se zdelo, da je kdorkoli opazil.

Riley je vso pot do razreda govorila. Morala je utihnit, ko je njen oči prišel v razred. Oznanil je, da se bodo učili o potapljanju Titanika, i nenkrat za razliko so se dejansko učili, kar je rekel on.
''Naredil je napako. zelo resno napako. Kapitan Edward Smith in njegova ekipa so ignorirali opozorila o ledenih gorah, zato se je ladja potopila. Njihova napaka je ubila 1517 ljudi. Ločila je družine in otroci so postali sirote. Vse to le, ker niso poslušali opozoril.''
Maya ni razumela, kako je lahko povezal današnjo lekcijo in njeno življenje, brez da bi sploh vedel, kaj se dogaja. Še vedno se ni počutila vredu. Hotela je vstati in oditi, ampak to bi bilo preveč sumljivo. Pozornost je bila zadnja stvar, ki jo je potrebovala.

Ko se je pouk končal, je Maya rekla Riley, da danes ne gre k njej, vendar domov.
''Ampak vedno greš po šoli k meni'' je Riley zmedeno ugovarjala.
''Verjetno danes želim samo domov.'' je Maya rekla nejasno.
''Ah, daj no. Že cel dan si čudna: Videla sem te pri zgodovini. Budna si bila!'' je rekla Riley.
''No, oprosti, ker se hočem nekaj naučit.'' je odvrnila Maya.
''Nakupovat greva. To te bo gotovo razvedrilo.'' je Riley oznanila ter je potegnila za sabo.
Maya ni imela izbire. Riley je vztrajala. Maya se je počutila izsušeno po celem dnevu. Nič ni spala, ugtovila je to z dojenčkom in zdaj je še prisiljena it v nakupovalni center.
''Prekleto...!'' je pomislila Maya ''kaj če bo on tam?!''
a bi videla očeta njenega otroka je bila zadnja stvar, ko jo je danes potrebovala.
_________________________________________♛_______________________________________
17. maj 2016
u193768
u193768
Next
Kdaj bo pa razkrito kdo je oče? Drgač pa ful super
18. maj 2016
u210442
u210442
OMG PRF *-* (drgač lovam girl meets world tak da mi je to tut ful fajn) Mene tut ful zanima kdo je oče (nwm tk Josh pa ona hmmm pojma nimam )
18. maj 2016
u72708
u72708
Next
18. maj 2016
men je ful supr ideja

neexxtt!!
21. maj 2016
Next
21. maj 2016
Next!! Kolko pa je Maya stara?
21. maj 2016
u143259
u143259
Neeeext
21. maj 2016
Wow res super zgodba ceprau je maya v seriji okoli nase starosti*-* neext
25. maj 2016
u193768
u193768
Kdaj bo neeeext?
01. junij 2016
u158058
u158058
~ForeverDancer~, Maya je stara 15

_________________________________________♛_______________________________________
Test prijateljstva

Maya in riley sta drveli skozi trgovine, kupili pa nista veliko. Maya je komaj stala pokonci. Edina stvar, ki ji je dajala malo energije, je bil karamelin sladoled, ki ga je prej pojedla. Sploh ni imela apetita, a vseeno ji ni bilo ravno dobro, ker cel dan ni jedla.

''Maya!! Maya!!'' jo je poklicala Riley od zunaj trgovine. Maya je bila za kupom škatel id čevljov in upala, da Riley ne bo opazila, da je ni zraven. Počasi je vstala in in se odpravila proti Riley.

''Tole bi zgledalo super na tebi! Moraš poskusit!'' Riley je v zrak dvignila kratko črno oblekico. Bila je točno nekaj takega, kar bi oblekla Maya. To jo je razveselilo. Vzela jo je in se odpravila proti garderobam, Riley pa ji je sledila. Ni ji pustila, da gre noter z njo. Običajno bi ji, ampak trenutno se je počutila nekako preveč ranljivo. Riley se je še vseeno pogovarjala z njo skozi zaveso.

Pogledala je v svoj odsev in se nasmehnila. Dobro je izgledala. ZELO dobro. Za trenutek se je počutila lepo in samozavestno in celo pozabila na težo ki jo je od jutra čutila v trebuhu. Zavrtela se je in skoraj začela plesat na glasbo, ki se je predvajala po radiu.

Naenkrat pa se je ustavila in se spet zazrla v ogledalo. Začutila je solzo, ki ji je spolzela po licu. Gledala je v svojo majhno, drobno postavo, raven trebuh, njene suhe gležnje. Predstavljala si je, kako ji bo zrasel trebuh, kako si ji bodo odebelile noge, kako bo morala it v porodnišnico 'potisnit' tega otroka ven. Bila je prestrašena, živčna in šokirana zaradi nečesa, kar se sploh še ni zgodilo.

''Maya? Kako zgleda?'' Je zaklicala Riley.
Maya je stresla z glavo, zajela sapo ter odgovorila ''Ni mi všeč, kako stoji na meni. Ne bom je vzela.''
''Huh. Mislila sem, da bi ti pasala.'' je dodala Riley.
''Jaz tudi.'' je Maya tiho zašepetala sama pri sebi.

Odšli sta iz trgovine. Riley je predlagala, da gresta nekaj pojest. Maya ni bila sicer lačna niti pikico, ampak ni hotela imeti še ene take izkušnje v garderobi, zato se je strinjala. Hodili sta in Riley je razlagala, kako je Lucas rekel, da noče bit njen fant, in da je ona s tem čisto okej, ker ji ni treba dajat oznake na njun odnos, da bi se zabavala.

''Kako misliš 'zabavala'?'' je vprašala Maya.
''Kaj?'' je zmedeno rekla Riley.
''Misliš, kot se kdaj zabavata Augie in Ava, ali kot se kdaj zabavata tvoja oči in mami?'' je namignila Maya.
''Nevem kaj m-'' je začela Riley
Maya pa jo je prekinila ''Pozabi.''

Skoraj sta že prispeli, potem pa sta naenkrat naleteli na Lucasa in Farkla. Maya ni bila pri olji za pogovor, vendar ni želela bit nesramna.

''Bi šla vidva kaj pojest z nama?'' je vprašala Riley.
''Ja, bilo bi super. Samo, a katera ve, koliko je ura? Ob šestih pridejo sorodniki k nam.''
''Čakaj, da pogledam.'' je rekla Maya in začela brskat po torbici. Riley in Lucas sta bila že globoko v nekem pogovoru. Maya je končno našla telefon in ga potegnila ven. videla je še nekaj drugega past ven, ampak tistemu ni posvečala preveč pozornosti, dokler ni pobral Farkle in ji dal nazaj. Oblil jo je mrzel pot. Farkle je držal vrečko z njenim testom.

Farkle je vanj zrl z odprtimi usti. Šokirano je pogledal Mayo. Ona se je ugriznila v ustnico in mu hitro odkimala. Ravno preden se je Riley obrnila, ga ji je vrgel v roke in ona ga jje pospravila nazaj v torbico.

''Koliko je ura? Farkle a greš zraven?'' je vprašala Riley.
''Amm... petnajst do šestih je...'' je zajecljala Maya, medtem pa ni odvrnila pogleda od Farkla.
''Ah, škoda. Bolje da greš, Farkle, zamudil boš.'' je rekel Lucas.
''Ja, ja moral bi it. Maya, pospremila me boš.'' je zdrdral Farkle.
''Farkle mislim da ne-'' je začela Maya.
''Se vidimo kasneje, okej?'' jo je prekinil Farkle in potegnil Mayo za sabo.
_________________________________________♛_______________________________________
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
A mislete da je Farkle oče? Al je sam zaskrblen frend? Skoz ta ''dan'' grem kr počas, tko da počas bo bl zanimiu ratal. ne pozabit mnenja
02. junij 2016
u193768
u193768
Fajn se mi zdi, da je spet pršu Next, kr ga tok časa ni blo. Ne vem če je Farkle oče, kr Maya u seriji niti podrazno ne bi bila z njim. Po mojem je Lucas. Nism ziher. Neeext
02. junij 2016
Mislim da Farkle ni oce pa Lukas tudi ne...pomojem je ena cisto druga oseba ki pride kasneje v zgodbo
Neeext
02. junij 2016
u72708
u72708
Next
05. junij 2016
neexxtt!!
05. junij 2016
u158058
u158058
PROSM PREBER
--------------------------
Ta profil bom zbrisala, ampak nč skrbet, bom useen nadaljevala zgodbico. Vam sporočim k bom mela nov profil. Pa dobite res hmau nadaljevanje
--------------------------
14. julij 2016
u214313
u214313
okj sm že nazaj to sm jst ista oseba Next bo hmau
14. julij 2016
u212052
u212052
Next
16. julij 2016
u212968
u212968
Next
29. avgust 2016
Kdaj bo Next??
30. avgust 2016
u210820
u210820
nnnnnnnneeeeeeeeeeexxxxxxxxxxttttttttttttt
30. avgust 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani