Sovražim fantovske skupine,mislijo da lahko dobijo katerokoli dekle....Saj ne more,ne more mi tega narediti, obtičala sem z službo in z bendom One direction. Simon mislil, da bi jaz bila kot nalašč za takšno delo, ampak nima prav, nikakor nima prav!

Jessica Matthews, dekle ki je dobila nalogo da spremlja One direction na turneji. Ampak ali bo zmogla saj jih vendar sovraži, Simon pa ne spremeni odločitve. Njeno sovraštvo pa se bo spremenilo v ljubezen, a vprašanje je ali jo bo sprejela in se sprijaznila z njo.

Jessica:
Kako se vam zdi začetek?
NEXT?
Potrebujem vsaj dva nexta <33333
To je moja prva zgodbica, ki jo bom objavila zato so dobrodošli vsi nasveti,nesramne komentarje pa zadršte zase.Pa če bom pisala naprej bo velik slik pa tut se bom potrudla da bojo nexti čim daljši, pa da bojo kar se da pogosto.
19. december 2013
kak se vam zdi?
next?
19. december 2013
Next<3
19. december 2013
neeext
20. december 2013
neeeeeeeeeeext!!!!
odličen začetek
20. december 2013
next pa vul dober začetek
21. december 2013
Moj alarm je začel zvoniti, kako sovražim zvok budilke sem si mislila.Vstala sem iz postelje in se pogledala v ogledalo. Kako lahko človek zgleda kakor mrtvec, da prestraši celo samega sebe. Ampak danes je pomemben dan,Simon ima novo delo za mene zato se moram urediti.Brskala sem po omari, da bi našla nekaj drznega, a vseeno poslovnega, uglajenega.Oblekla sem kratke hlače,majico in jakno moje najljubše pete ter si lase rahlo nakodrala.Malo sem poudarila oči, da je bil makeup videti čim bolj naraven.

http://24.media.tumblr.com/ac825b812a8073e87812fdeac5bb2b98/tumblr_mfze6xs6Ce1rzfi1qo1_400.jpg

http://28.media.tumblr.com/tumblr_m0uuvasqcE1qbwiabo1_500.jpg


V službo sem prišla nekaj minut prej kot ponavadi, a vseeno sem odhitela v zgornje nadstropje. Tam pa me je že čakal Simonov asistent ki me je pozdravil in me napotil Simonu v pisarno.

Stala sem pred vrati in zaslišala smeh in glasno govorjenje, končno sem zbrala pogum in potrkala na vrata. Pridi je rekel Simonov glas in nasmejana sem vstopila, a nasmeh se je povesil v razočaranje in nekakšno jezo.Bend ki se imenuje One Direction je sedel pred mano jaz pa jih sovražim so tako samovšečni in tako....tako...hitro sem si nadela lažen nasmeh in se vsedla na zofo.Jezno sem pogledala Simona, ki pa je kar žarel od navdušenja nad turnejo. S prisiljenim nasmehom pa sem si ogledovala 5 fantov, ki so sedeli nasproti mene.Eden pa je imel poseben pogled in tako lepe oči in kodrčke na obraz.Kako mu je že ime...Barry ne,ne,ne...Harry ! Nekaj na njem me je privlačilo, ampak jaz ne bi nikoli bila njegova punca imam vsaj nekaj samospoštovanja in se ne bi pustila kar tako.

Sestanek pa se je vlekel in vlekel, moj pogled pa je počival na Harryu, ki pa je pozorno poslušal in prikimaval, zato ni verjetno nič opazil.


Potem ko je bilo sestanka konec, sem odšla v pisarno, za menoj hitro zaprla vrata in poklicala svojo najboljše prijateljico Amy.
Amy:
http://data3.whicdn.com/images/49011182/207652_337389309709004_1974458972_n_large.jpg
A-Amy
J-Jessica,jaz

A-ojla ka si napredovala?
J-nekako,dobila sem bend in rabim pomoč
A-a so seksi?
J-ni pravi čas za to (zavila z očmi)
A-dej no povej kak zgledajo pls
J-s tabo si res nemorm nič pomagat (odložila telefon)
Takrat pa je nekdo potrkal na vrata bil je Harry in ostali fantje.Vstopili so in se še enkrat predstavili. »Hej Jessica a ne?« se je nasmehnil Louis. Pokimala sem in se nasmehnila.Poglej vem, da misliš da bo stresno in naporno ampak ne bomo ti v breme, ubogali te bomo in naredili vse kar boš rekla; je začel Niall.

»Prav« sem odgovorila in nadeljevala, načrt je tak jutri imate intervju z revijo OK,potem imate kosilo kasneje pa fotografiranje, potem ste prosti.Vsi so pokimali in se nasmehnili.
»Hej Jess, saj te lahko tako pokličem kajne?«je vprašal Harry.Moje srce je začelo biti hitreje, lička so pordečela, vse kar sem spravila iz sebe je bilo aha in nadaljeval, kaj misliš če bi danes zvečer odšli skupaj na večerjo, da se malce spoznamo preden bomo skupaj na turneji?

Malo sem razmišljala ampak kmalu pokimala, saj se nisem mogla upreti prelepim zelenim očem.«Po tebe bomo prišli po službi in obljubim da ne bomo dolgo, saj vemo da je jutri dolg dan...«
21. december 2013
Kako se vam zdi?
Next?
21. december 2013
next pa super je
21. december 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeext!!!
fulll super pišeš
21. december 2013
vem da je next ful kratek,pa da je kr neki
sam nasledn bo fuul dooolg pa bolj zanimiv, če bom dobla vsaj 5 nextov
<b> Harryjeva P.O.V <b>
Sedel sem v Simonovi pisarni, ko pa je nekdo potrkal na vrata. «Vstopi« je zavpil Simon.Vsi smo pogledali proti vratom, kjer je stalo prelepo mlado dekle z dolgimi rjavimi kodrastimi lasmi.

Sigurno mi bo uspelo uresničiti stavo, ki smo jo sklenili fantje.Dal se bom dol z njo še preden bo turneje konec.

Gledal sem jo kako se je nam je približevala in si jo ogledoval.Ime ji je Jessica, ni slabo; sem si mislil.
Med sestankov sem opazil, da me opazuje in to me je spodbudilo in vedel sem, da bi izziv zaradi tega še lažji.

Sestanek je bil zaključen,Jessica je zapustila pisarno, mi pa smo ji sledili. Potrkal sem na njena vrata in slišal glasni«Pridi!«in vstopili smo. Nekaj časa smo se pogovarjali o našem jutrajšnem načrtu, nato pa sem jo vprašal za večerjo in naš spoznavni večer. Vedel sem, da jo bom tako še lažje dobil v posteljo in to še pred turnejo....
22. december 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!
22. december 2013
Se 4 nexte rabim
22. december 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
22. december 2013
Še 3 nexte
22. december 2013
u142227
u142227
next
22. december 2013
še 2
22. december 2013
next
22. december 2013
Še enega
22. december 2013
next
23. december 2013
Danes ziher dobite mogoč ob enih al pa pol zvečer
23. december 2013
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jessica P.O.V
Imela se približno eno uro, da se pripravim, preden me Harry pride iskat.Želela sem zgledati urejeno in mladostno, saj zdaj grem po dolgem času spet ven. Šla sem pod tuš in pustila, da topla voda teče po meni, si umila lase ter posušila.Nanesla sem samo tuš in maskaro, saj nisem bila ena od teh deklet,ki porabijo na tone ličil za eno noč. Poskušam ohraniti svoj naraven videz.

Oblekla sem črno obleko in črne petePustila sem si spuščene lase in si spletla kito.Nadišavila sem se z prfumom, ki mi ga je podaril Simon, menda od te skupine kako se že imenuje....One direction...ja ja to bo to.Ker pa mi je ostalo še nekaj časa sem si privoščila kozarček in še enega...Pa saj sem stara 17 sem si mislila.
Pozvonilo je in vedela sem, da je Harry.Odprla sem in skoraj omedlela bil je tako lep, tako božanski... ampak ne, ne to je služba, pa saj jih vendar sovražim.


Premeril me je od glave do tal in rekel »Zgledaš krasno Jess«in pomežiknil.Zardela sem in mu odgovorila »tudi ti nisi tako slab«Vzela sem torbico in skupaj sva odšla do limuzine kjer so naju čakali ostali fantje.

Po 5 minutah smo že bili na poti v nek klub, takrat pa me je zgrabila panika.

»Harry saj vendar ne morem v klub imam 17 let »ne skrbi me je miril njegov glas, bomo mi uredili.Prijel me je za roko in najini prsti so se prepletli.Takrat pa smo prispeli in Harry je stopil iz limuzine in me potegnil z sabo in še vedno sva se držala za roke.Bilo je tako lepo, a ta trenutek je bil pokvarjen saj so pritekli novinarji in bliskalice so utripale in vprašanja so kar letela.Končno smo se prelili skozi množico in z Harryem sma odšla do VIP prostorov.
Z Liamom sva odšla po pijačo k baru tam pa sem zagledala osebo,ki je še zdaleč nisem želela videti. Jack Halliday,fant ki mi je zlomil srce.

Pogledala sem stran,da me ne bi opazil.
Ne počutim se dobro in rada bi šla domov,sem rekla Liamu.
Dej no ne moreš še domov zabava se še začela ni,kaj pa govoriš; je rekel Harry, ki se nama je pridružil.Pridi pojdimo k ostalim fantom, je še rekel.Takrat pa sem na rami začutila roko,obrnila sem se in zagledala nasmejanega Jacka. Solze so se mi nabirale v očeh,pogledala sem v tla....
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
23. december 2013
1.Kako se vam zdi?
2.Kaj se bo zgodilo, ali bo Jack opazil Jess?
3.NEXT?
+ hvala vsem, ki berete in upam da vam je všeč
rada vas mam <333333333
23. december 2013
u142227
u142227
1.Kako se vam zdi? WaW *_______*
2.Kaj se bo zgodilo, ali bo Jack opazil Jess? sej jo je že
3.NEXT? je next
nzk in afkors nam je všeč
mi tut tebe :*** <3333
23. december 2013
nek super mislam , da se bota skregala
23. december 2013
Potrebujem še 5 nextov
23. december 2013
next
25. december 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!! hiter
25. december 2013
vesela bom še kakega nexta drgač pa nextam jutr
25. december 2013
1.Kako se vam zdi? super, odlično, perfektno
2.Kaj se bo zgodilo, ali bo Jack opazil Jess? jo je že opazu?
3.NEXT? JAAAAAA!:$
Aaaaah ti kr dons nexti, ha? ne mooorm čakaaaaaaaaaat:$
25. december 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani