u217566
u217566
Hojla
Odločila sem se, da bom začela pisati zgodbico. Ponavadi pišem domišljijske, ampak ta bo bolj kruta in realna.
Glavna junakinja bo 17-letna Liza, ki jo njen 'fant' posili. Po težkem in grobem koncu zveze si Liza končno prizna, da ni enakega spolnega nagnjenja kot Andrej, temveč jo privlačijo dekleta. V še enem incidentu spozna enako staro Mio, ki se postavi za njo. Pozneje se Liza zaljubi v Mio, ampak slednjo privlačijo fantje, zaradi tega pa nastane začaran ljubezenski krog.

-FLASHBACK-

''Poglej to majico.'' Oseba, ki je to rekla, je skušala šepetati, a sem jo vseeno slišala. Ampak tega nisem pokazala. Potlačila sem solze in vstala od mize.
''Liza,'' me je poklical Andrej in prijel za roko. Nikakor ne nežno in ljubeče, kot bi te moral tvoj fant, ampak grobo in gospodovalno.
''Adijo, Andrej,'' sem ga pikro odslovila in iztrgala svojo roko iz njegovega prijema. Toda nisem prišla daleč. Začutila sem, kako me je zgrabil za lase in pahnil nazaj na moj stol.
''Prosim,'' sem zašepetala s solznimi očmi. ''Tukaj okoli so ljudje. Nehaj.''
Počasi je spustil moje lase. Oddahnila sem si.
''Pozneje bova končala,'' je iztisnil skozi zobe in mi pustil oditi.
Stekla sem ven iz kavarne in se ustavila šele za petim vogalom. Tam sem se sesedla ob steni bloka, zakopala obraz v dlani in zaihtela. Nehala sem šele, ko sem na rami začutila težko dlan. Panično sem trznila stran, misleč, da je Andrej. Ampak ni bil.
''Kaj je narobe?'' je vprašalo dekle. Dvignila sem pogled k njej. Njeni lasje so bili pobarvani v turkizno barvo, njene oči so bile temno modre, globoke barve. V ustnici je imela piercing in bila je precej čedna. Za punco. Dekleta me niso privlačila. Ampak počutila sem se, kot bi na koncu slednjega stavka visel vprašaj.
''Nič. V redu sem.'' Glas se mi je tresel.
Pokleknila je k meni. ''Ne, pa nisi. Kaj je narobe?''
''Liza!'' je tišino pretrgal vsiljiv, tečen glas. Andrej. V hipu sem trznila stran od dekleta in se opotekla na noge. ''Pička ti materna! Kako se me drzneš tako ponižati!'' je nadaljeval Andrej s razjarjenim glasom. Hitro je prikorakal do mene, me prijel za lase in grobo ukleščil ob steno bloka. Potem se je začel dreti name, jaz pa sem jokala. Oba sva pozabila, da je tam še tisto dekle. Andrej se je ravno pripravljal, da me udari s pestjo v obraz, ko ga je dol s mene zbila teža tujega telesa. Bila je ona.
''Ti! Kreten! Pusti jo na miru!'' je zakričala. V njenem glasu se je slišalo malo tujega naglasa. Nisem mogla razločiti, katerega.
Ampak Andrej je vstal in se ji začel grozeče bližati. Bil je večji in zagotovo močnejši od nje. V paniki sem se uspela toliko zbrati, da sem iz dekletove torbice potegnila telefon. Odprla sem nujne klice.
''Nehaj! Andrej! Če ne nehaš, pokličem policijo,'' sem rekla, in še enkrat glasneje ponovila. Končno se je ustavil.
''Nisva še končala, lejzbika. Ena navadna kurba si,'' je odvrnil in odšel. Še kar sem stala tam. Nisem se mogla premakniti, bila sem preveč šokirana. Še nikoli ni nihče potegnil z mano.
***************************************************************************************************************************
No, to je bil prvi del upam d vam je usec in d boste brale.
26. oktober 2016
u164631
u164631
Next
28. oktober 2016
Next
30. oktober 2016
u217819
u217819
Neeeeeeeeext
Super je!
05. november 2016
u217566
u217566
Isto zgodbico mi je dvakrat objavilo, in ta ni prava, pišem drugo s istim naslovom
05. november 2016
Neexxtt!!
05. november 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani