u162684
u162684
Hej!

Odločila sem se, da bom napisala svojo zgodbo. Že prej sem pisala zgodbice, pa mi niso uspele, ker mi je zmanjkalo bralcev. Upam, da vam bo ta zgodbica všeč in da jo boste brali!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
1. DEL


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Emma, zaradi tebe bomo zamudile na letališče!" me je preganjala mama. "Pa saj letalo za London pelje 12:15!" sem jo skušala pomiriti. "Pa še na letališče moramo priti," je še živčno dodala. Končno sem v avto pobasala še zadnji kovček in se vsedla v avto. "Ti se pa res dolgo pakiraš," je dodala Mia. "Ja vredu, ne začenjaj še ti no!" sem ji siknila nazaj. Mama je vključila avto in odpravile smo se proti letališču. "Jooj samo še 15 minut, mi še pa kart nismo kupile," je živčno rekla mama in me grdo pogledala. Točno vem na kaj je migovala. "Zaradi tebe sem lahko ob službo. Simonu sem že podpisala pogodbo. Jooj!" je paničarila.
Končno smo prispele do letališča. Mia je imela pol manj kovčkov, kot jaz. Pograbila sem svoje. Mama je medtem odšla kupiti karte. Med tem sva midve z Mio znesle vse kovčke na posebno mesto. Od tam naprej je odgovorno osebje. "Smo? Smo kaj pozabile?" je spraševala mama. Mia je nedolžo pokimala. Odpravile smo se v prvi razred letala (to je najbolj luksuzni del celotnega letala). Jaz sem sedela pri oknu z Mio, mama pa en sedež spredaj. "Mama saj veš, da mi postane slabo!" sem začela tečnarit. "Emma to je samo na avtobusu!" je brez brižno odvrnila."Na letalu je še hujše!" nisem nehala. "Emma bodi enkrat tiho in naredi kar se ti reče!" se je razjezila mama. Za sedežem sem ji pokazala jezik, Mia pa mi je zašepetala. "Saj imajo vrečke zabruhat." Namenila sem ji najgrši pogled in se ozrla proti oknu. Vsak čas bo letalo odrinilo.

To sem jaz Emma:


Moja bff Mia:


Naj se na kratko predstavim. Moje ime je Emma. Emma Johnson. Z mamo prihajamo iz New Yorka. Očeta ne poznam, ker naju je z mamo zapustil, ko sem imela 3 leta. Izgubili smo čisto vse stike. Ampak navadila se se živeti brez njega. Imam najboljšo prijateljico Mio, ki je včasih ne znosna, ampak jo imam zaradi tega še rajši. Kakšna sem pa jaz? Zelo muhasta in trmasta. Ravno sem praznovala 15 rojstni dan. Šola se je ravno zaključila in začele so se poletne počitnice...
Mama je svetovna menedžerka in to je razlog zakaj gremo v London. Ne boste vrjeli, ampak najel jo je Simon Cowell. Producent skupine One Direction. Ne morem verjeti, da jih bom spoznala v živo! Kljub temu sem jih sovražila! Mia je bila tako nora na njih. Ona je bila njihova največja fenica. V ta posran London gremo za cel mesec! Super! Najlepši del leta so mi pokvarili. Mislim, da bo dovolj o meni.

Cel polet sem prespala. Nekdo me je porukal. "Vstani se, pristajamo!" me je z rahlim dregljajem zbudila Mia. Le vstala sem in pogledala dol. London! Ni ga konec dokler ti seže oko. Čisto sem izgubila občutek za čas. Ko smo pristali se je nabrala velika gneča. Čakati smo morale kar nekaj časa, da smo prispele na vrsto za iztop. Mama je naročila zasebni taksi. Taksist je vso opremo zložil v prtljažnik in odpeljali smo se do njihove hiše v kateri bomo tudi me spale. Priznati sem morala, da bi mi bilo veliko lepše zasebno stanovanje!

Hiša: https://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/08/07/article-2385746-1B2C745F000005DC-181_964x640.jpg

Ko smo prispele v hišo je taksist znosil opremo pred naše sobe. Ko smo stopile v hišo ni bilo nikogar. "Vauu prijetna dobrodošlica!" sem rekla. "Tiho Emma!" je siknila mama. "Jaz grem poiskat Simona in mu povedat, da smo prispele vidve pa medtem razpakirajta. In brez neumnosti Emma!" zakaj vedno mene izpostavlja. Mia se je navdušeno smejala in odhitela pakirat. "Mia počakaj! Mia!" že je izginila v prvem nadstropju.
Super! Kako naj vem kje je moja soba v takooo veliki hiši? No pa se začnimo smešit. Potrkala sem na prvo sobo in jo odprla. Tam je bila dnevna soba. Potem sem odšla odpret naslednja. Jedilnica! Odprla sem še ena vrata. Tukaj bi morala biti soba za goste. Pa ni bila! Tam sem zagledala nekega skodranega fanta. "Kdo ti pa dovoli tako vdret?" je sarkastično vprašal. "Oprosti!" sem rekla zaloputnila vrata. Ne vem kako ampak našla sem mojo pravo sobo in se v njo zaprla. Kje je ključ? Zaklenila sem se in molila, da me ne bo našel in od mene zahteval pojasnilo. Seveda se bo ravno to zgodilo. Največja fora pa je bila, da je bila moja soba nasproti njegove. Zaslišala sem odpiranje nasprotnih vrat...

Harry:


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vem, da je za začetek ni ne vem kaj, ampak obljubim, da bo potem boljše!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nextam?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

19. januar 2014
next
19. januar 2014
u155895
u155895
neext
19. januar 2014
Neeeeext
19. januar 2014
u153174
u153174
next
19. januar 2014
next
19. januar 2014
u162684
u162684
Hvala vam za nexteke! Zares nisem pričakovala jih toliko!
Ta kratki next pa posvečam moji prvi bralki katt 1!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
2. DELZaslišala sem odpiranje nasprotnih vrat... Korakov se sploh ni slišalo? Čudno, prisegla bi, da sem slišala odpiranje vrat. Jooj! Pa še prtljago imam spodaj v pritličju! Kje je Mia, ko jo človek najbolj potrebuje? Zbrala sem ves pogum, odklenila vrata. Vse je bilo normalno. Kolikr se spomnim je bila prtljaga spodaj v sprejemni sobi. Stekla sem do tja, ko sem zagledala...
NJEGA! Ne se mi smejat, ampak žal ne vem kako mu je ime. "Si kaj pozabila?" me je vprašal. "Ja prtljago..." sem rekla. "In pojasnilo!" je dodal. "Kaj pa tebi dolgojem? Kakšno pojasnilo?" delala sem se neumno. "Kako bi se ti zdelo, da bi kar en človek vdrl v tvojo hišo, natančneje sobo?" je sarkastično vprašal, kot je le on znal. "Zraven moje mame in najboljše prijateljice," sem nekaj spravila skupaj. "A točno! Zdaj se spomnim, Simon jo je najel!" je rekel. "No, če te nebi motilo bi si prtljago nesla v svojo sobo. Oprosti, ampak zdaj nimam časa za klepet," čim prej sem morala priti v svojo sobo. Ne vem zakaj ampak sedaj je tukaj to bilo mojo edino zatočišče. Ampak on me je s svojo močno roko zaustavil in rekel: "Daj, da ti pomagam. Veliko prtljage imaš," je rekel. Le medlo sem prikimala, rekla pa nisem nič. On je lahko s svojimi močnimi rokami nesel dva kovčka naenkrat medtem, ko sem se jaz mučila z enim.
Ko sma vse štiri kovčke znesla gor sem mu zahvalila in ga vprašala: "Umm kje je prijateljica Mia? In aja... Hvala ti! Sem zamomljala. "Ja ona! Ona je zgoraj in se spoznava s fanti. Lahko prideš zraven, če želiš?" Le prikimala sem in mu sledila. Mia se je zelo dobro vključila v družbo v primerjavi z mano. Ko sva vstopila v dnevno sobo so vsi pogledi leteli name. "Hej Emma! Se greš zraven resnico ali iziv?" me je vprašal blondinec (Niall). Očitno sem že popularna tod nao-okoli. "Seveda!" sem se kislo nasmehnila. Seveda smo se še prej spoznali in rokovali. Fantje so se obnašali kot, da smo stari prijatelji, jaz pa medtem nisem vedela kako se naj vedem. Očitno pa le ne bo takooo slabo. Šli smo se igro Resnica ali iziv. oz. flaša resnice. Jaz se jo znam igrati iz šole.
(Ta igra poteka tako, da se v krog posede več ljudi in potem vrtijo flašp-steklenico. Na tistega, zadnji del steklenice daje vpraša tistega, na katerega je pokrovček naletel resnico ali iziv. On izbere in on, ki ga je spraševal da iziv ali resnico.) Bilo je kar nekaj smešnih izivov in resnic. Na mene še steklenica ni priletela. SREČA! Ko je Zayn zavrtel steklenico (on je dajal najbolj ne mogoče izive in resnice), je ta pristala name. "Neee!" sem zajamrala. "Jaaa!" se ke zasmejal Zayn. "resnica ali iziv?" me je vprašal. Oboje sem se bala. Resnica, ker moraš biti iskren, iziva pa, ker moraš vse narediti. "Iziv!" sem na posled rekla in takoj obžalovala.
Zayn:

(klikni gif)
"Hmmm... Nekaj težkega!" se je zamislil Zayn. Le milo sem ga pogledala drugi pa so se zasmejali. "Aha že imam! Tokrat sem prekosil samega sebe! Naloga je sledeča... Z Harry-em moraš spati tri noči!" se je zasmejal. "Zayn saj se šališ!" je z rdečico vprašal Harry. "Ne se ne! Saj vesta kakšna so pravila!" se je režal. Jaz sem le zardela in rekel: "Zayn, tokrat si res šel malo predaleč," sem podprla Harrya, češrav sem iz neznanega razloga hotela, da spim z njim. NORO! On se je za odgovor le zasmejal in rekel: "Tudi, če mi daš miljon si ne bom premislil!" Kako ponižujoče! S Harryem sem se še najbolj razumela. Ampak to ne pomeni kaj takšnega. "Kaj naj rečem mami, Zayn?" Nato sem šele začela razmišljat kake bodo posledice. "Tvoj problem," je odrvnil. Ostali so bili le tiho in nas tri poslušali. Kako naj spim s 19-letnikom?! Jaz niti nisem polnoletna in on je od mene starejši 4 LETA! Nič mi ni preostalo. Zayn ni popustil. Nisem reva, da nebi sprejela iziva. "Sprejmem!" sem rekla in odšla iz sobe. Odšla sem na teraso in gledala London. Šele zdaj sem opazila nekatere njegove čare. "Te počitnice pa res ne bodo dolgočasne," sem si zašepetala. Nekdo je prišel za mano. Bil je...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Oprostite, če je kratek. In vsem hvala, ki berete! Naslednji next bo zvečer!
19. januar 2014
next
19. januar 2014
neeeeexttt
19. januar 2014
neeeeext <33
19. januar 2014
u155895
u155895
neeeext
19. januar 2014
u154996
u154996
neeeext
19. januar 2014
next
19. januar 2014
u160450
u160450
next
19. januar 2014
Hitrr nextii<33
19. januar 2014
Next
19. januar 2014
u162684
u162684
Danes sem bila, kar veliko gor zato tudi next ne bo dolg!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3. DEL


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Harry. Niti vzrla se nisem, saj mi je bilo zelo nerodno. "Oprosti zaradi tistega..." sem začela. "Ne opravičuj se. Zayn ima pač bolane! Včasih mi gre res pošteno na živce!" je odvrnil Harry. Jaz sem le skomignila z rameni. "Včasih pa res." Ampak se mi zdi vredu fant. Le njegov humor je zelo velik. "A ti razkažem dele Londona?" je vprašal. "Seveda!" sem postala malo boljše volje. Ne boste verjeli, ampak London mi je bil bolji od New Yorka. Tukaj bi živela. Harryu sem rekla le, da se grem preobleči.
Moja majica in hlače: https://picture-cdn.wheretoget.it/mqbjy8-i.jpg
Čevlji: https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTbJSTGPK4WRBlihlhgJBk8Nw3gQN60RMBwcM37jmxf7HLe-b3RoQ
Frizura: https://www.frizurce.si/wp-content/gallery/frizure-za-birmo/spletena-frizura.jpg
Ko sem bila urejena in sem odšla v pritličje me je tam že čakal Harry. "Kot, da bi bila iz Londona," se mi je nasmehnil. Njegov nasmeh je bil tako popolen... Kaj mi je? On je seveda bil čisto zamaskiran zaradi paparacijev in fenic. Res nimaš miru, če si slavna oseba. Če bi naju paparaciji ulovili bi še naslednji dan pisalo, da ima Harry Styles punco. "Se ti ne zdi malo preveč tvegano?" sem ga bojezjivo vprašala. "Nič ne bo!" je odvrnil. Vzela sva njegov avto in se odpeljala. London je bil zares prečudovito mesto. Jaz pa sem govorila, da je 'posran', preden smo odšli. Harry me je odpeljal mimo znamenitega...
Big-BEna: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/74/Londres_-_Big_Ben_de_nit.JPG
London eye:
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b4/London_Eye_Twilight_April_2006.jpg
Most (ne vem kako se mu reče): https://www.wallpaperswala.com/wp-content/gallery/london-city/night_london_city_wallpaper.jpg
videla sem tudi nekaj dvo nadtropnih avtobusov:
https://www.christopherfowler.co.uk/blog/wp-content/uploads/2013/09/east_london_developer_shaftesbury.jpg
Videla sem tudi kraljičino palačo in njene vojake v posebnih uniformah. Skratka zelo sem uživala! London je imel še veliko svojih skrivnostnih mest. Harry me je peljal v nek odmaknjen park, ki je bil kar daleč od središča mesta. Tako sva imela vsaj malo zasebnosti. Ko sem se malo sprostila nisem opazila, da je Harry prijel mojo roko. Le odmaknila sem jo čeprav mi je bilo žal in rekla: "Ura je že 18:35! Porabila sva 4 ure! Ampak bilo je res fantastično!" sem se zasmejala. "Sem rekel!"
Ko sva se odpravila do avta je nenadoma neka nora punca zavpila "OMG! HARRY STYLES!" se je zadrla čez park. Nabrala se je še kopica oboževalk. Pritekli so tudi PAPARACIJI! (Paparaciji so ljudje, ki nadlegujejo slavne osebe in na splet objavljajo vse njihove zasebne novice in spodrsljaje. Seveda bo že naslednji dan cel London vedel, da ima Harry punco. Na srečo sem imela očala. Pokrila sem si obraz in podrla čop, da so se mi usuli lasje. "TECI HITRO!" je zaklical Harry. nisem bila navajena takšnega šoka. Noge so me nekako ubogale in nekako nama je uspelo priti do avta. Seveda je bil on hitrejši, zato me je prijel za roko. Ko je vključil motor se mi še sanjalo ni kdaj sva prišla v varno zavetje hiše. Tam so naju drugi že čakali za POJASNILO...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vem, da je krajši next, ampak oprostite. Moram dol! Upam, da vam je všeč!
19. januar 2014
neeeeeeext
19. januar 2014
Jaa vsec, vsec ((;
Neextt
19. januar 2014
u161730
u161730
next
19. januar 2014
u162684
u162684
Next posvečam мιѕѕ. ѕтуℓєѕ ✝! Hvala vsem drugim!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
4. DEL


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
EMMA JOHNSON
"Kaj se pa mislita, da gresta?" naju je vprašal Liam. On je bil zares Simonov ljubljenček. Tako mi je povedal Harry. "Kaj pa govoriš?" sem ga vprašala. Harry je le zbegano gledal. Nekaj se mu je svitalo... "Daj no! Harry mi je le London razkazal!" Zayn je le zazijal vame in tokrat smrtno rekel. "Pojdi v dnevno sobo in se sama prepričaj, da jo ti bil le sprehod skozi London!
Kot sem pričakovala...(klikni gif)

"Harry Styles se je danes v Londonskem parku Hyde sprehajal z neko punco. Nikoli je še nismo videli, ampak po dolgi samoti najbrž tudi Harry Styles ne bo več sam. Resnično upam, da vam danes zvečer ob 19h lahko povemo kaj več..." je govoril na televizijskem ekranu. "Vi imate pa res hud lajf!" sem si rekla. "Emma veliko si si dovolila," je rekel Louis. Zdaj so mi pa res popustili živci. "Nisem jaz kriva, da me je mama peljala v ta 'posran London'! Sploh nisem želela, če me že silite v to, da povem svoje mnenje. Tukaj smo samo zaradi službenega potovanja. Nisem pa jaz kriva kako za****n lajf imate vi! Slava ni vse! Nikoli nimaš miru. Samo za denar vam gre! Ste pomislili kdaj za ljudi okoli vas? In če že hočete vedeti resnico, me je sam Harry Styles peljal ven. Opozorila sem ga, da to ni pametno ampak ne! On je vztrajal!" Sem se zadrla. Ni mi bilo mar kaj bo rekla mama, ne Mia samo iz tega prekletega Londona bi šla nazaj v New York. Ko sem povedala kar sem mislila sem stekla v svojo sobo, se zaklenila in pustila solzam prosto pot.

MIA WILLIAMS
Drugi so bili vidno prizadeti. Ampak Emma je imela prav in vedela sem, da je nagnjena k stresu. "Grem za njo!" je rekel Harry, katerega sem le pogledala. "Ne! Jaz bom šla! Emmo poznam že od prvega razreda." Harry je le popustil in prikimal. Ko sem stopala po stopnicah sem prišla do Emmine sobe. Potrkala sem, nič. Še enkrat, nič. Potrkala sem še zadnjič in sunila v vrata, ampak so bila zaklenjena. "Kdorkoli je naj se odstrani!" se je zadrla Emma z jeznim in histeričnim glasom. "Emma pomiri se! Jaz sem Mia," sem ji rekla. Nekaj časa je oklevala nato odklenila vrata in pogledala, če sem res jaz. Nakazala je naj vstopim in sem res vstopila.(klikni gif)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
J-jaz, E-Emma
J: Pomiri se Emma...
E: Kako naj se umirim, če me oni cepci nekaj obsojajo?
J: Vem, vem samo ne biti prosim žaljiva.
E: Zdaj si pa še na njihovi strani kajne?!
J: Emma saj veš, da te nikoli ne bi zapustila.
E: Ja samo vseeno. Oni me pa obsojajo.
Malo se je pomirila.
J: Mame še ni in ravno pravi čas je, da s fanti vse razčistimo.
E: Tja dol ne grem nikoli več. In ne niti pomislit, da bi govorila z njimi. In hvala, ker me spominjaš na mamo. In kaj bo rekel SIMON?! Že prvi dan sem ga polomila.
J: Nisi ga ti! Harry je bil. Fantje so sedaj na tvoji strani. Ohh Emma daj no!
E: Vredu ampak samo, da razčistimo! Drugega nočem nič več imeti z njimi!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Le prikimala sem in odšli sva po stopnicah.

EMMA JOHNSON
Mia je res moja luč v temi. Ko sva prišle v spodnje nadstropje so se mi vsi začeli opravičevati. "Harry je kriv!" so rekli vsi v en glas. Očitno pa le niso tako slabi. jaz sem ji dolgovala opravičilo. "Oprostite, ker sem se prej tako razjezila. Nisem mislila tako. Saj veste... Ko je človek jezen se pač tako le brani. Ampak ne mislim tega." sem se opravičevala. "Vredu je Emma! Pozabili smo. Če te bo mama kaj napadala bomo itak obsodili Stylesa!" je rekel Zayn. "Ne, ne vredu je! Oba sva bila kriva!" sem rekla. "In nega več obsojat! Če sva kriva, sva kriva oba!" Drugi so le pokimali, Harry pa me je hvaležno pogleda. Ker smo izgubili nit pogovora je začel Niall. "Bi se šli kopat?" Sprva sem se čudila, a sem se že v hipu spomnila, da imajo zaseben bazen. "Okej! Jaz in Mia se greva preobleči. Se dobimo čez 10 minut pred bazenom, sem rekla." Vsi so pokimali. Jaz sem Mio prijela za roko in jo odvlekla do moje sobe...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zdaj res nimam časa za dalji next, ampak obljubim, da bo zvečer zelooo dolg!
20. januar 2014
u161730
u161730
next
20. januar 2014
next
20. januar 2014
neeeeext
20. januar 2014
u102137
u102137
next
20. januar 2014
next + full dobr pišeš
20. januar 2014
u162302
u162302
next+nova
20. januar 2014
u152390
u152390
neeeeeeeeeeeext
20. januar 2014
next dobra zgodba
20. januar 2014
u159389
u159389
nexttttttttttttttt!!!
20. januar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg