Živijooo! Smo tri dekela, ki bomo skupaj napisale zgodbo o 1D. Vemo da je že veliko zgod ampak upamo da bo ta nekaj posebnega.
Hop you like!!
_______________________________________________________________________________________

Ime nam je:
-Avrill
-Alison
-Aria
Kličejo nas :
-Ril
-Ali
-Ari

RIL:
ALI:
ARI:
Stare smo 19 let in smo najboljše prijateljice nikoli se ne skregamo. Skupaj smo že od osnovne šole. Živimo v Kanadi in danes je dan ko bomo odšle v London na študij. Doma smo se stežka poslovile, saj jih bomo zelo pogrešale. Skupaj smo odšle na letališče. Kjer smo se vkrcale v letalo.
Čakala nas je dolgi let. Zato smo zaspale.

Ali boš brala to zgodb?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

27. oktober 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
27. oktober 2013
neeext
27. oktober 2013
next
27. oktober 2013
neeeeeeeeeeeeeext!!!!
27. oktober 2013
Neeeext
09. november 2013
u153281
u153281
Neeeeeeeeeeext!!!
09. november 2013
ARI:

"ZBUDI SE"mi je na uho zašrajala Ali."NE ŠRAJAJ"sem ji rekla ter ji namenila grd pogled."Nehajta" naju je zaustavila Ril."prispeli smo"je rekla Ali.Počasi smo se zaustavljali.ko smo prišle z letala smo vzele svoje kovčke.Poklicale smo taxsi ter mu dale naslov ulice ter hiše.Ko smo prispele se je Ril pognala proti vratom ter jih odklenila potem pa odhitela po stobnicah poiskat najlepšo sobo.Zanjo pa kr Ali.Jaz pa sem plačala vozniku ter vzela kovčke.Ko sem prišla v hišo sem zastala že na hodniku saj je bil prečudovit.Na kavču je že ležala Ali.Po stobnicah pa je priletela vsa vesela Ril."A ni prečudovito!"je vsa vesela rekla potem pa je odhitela v dnevno v kateri je na kavču sedela Ali.Ril se je z vso močjo vrgla na Ali ta pa jo je začela tepst z blazino in tako se je začela 3.svetovna vojna jaz pa sem se le nasmehnila saj sem bila med resnimi osebami(saj ne rečem da se ne znam zabavat sam nisem tk otročja).Odpravila sem se v kuhinjo ter odprla hladilnik ki pa je bil prazen zato sem se odločila da grem po nakupih.Pohitela sem na hodnik kjer so na steni veseli trije ključi.Vzela sem svojega ter odhitela do avtomobila.Preden smo se odselile sem so naši starši nam tu kupili avtomobile.Hitro sem se odpeljala do tržnice kjer sem hitro nakupila.Odpravila sem se do avtomobila ko sem se zaletela v nekega fanta."Oprosti"mi je rekel ter mi pomagal poberati stvari.Ko sem dvignila pogled sem videla da je...
1.Gdo je ta fant?
2.Kaj se bo zgodilo potem?
3.NEXT?
01. januar 2014
Nadaljujem če dobim vsaj dva nexta
01. januar 2014
neext
01. januar 2014
Nexttttttt
01. januar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg