u124282
u124282
midve z SOME1- SOMEBODY sva se odločile napisat še eno izmed milijon zgodbic o naših petih srčkih. No, lahko pričakujete tut kakšen horny next al pa ker velik takih....ker sva midve HORNYNARKE in brez tega ne morva. no, da ne boste umrle od mojga nakladanja, mate tuki prvi next:

----------Chloe Jane Cowell----------------
*Flashback*
Stekla sem iz zgornjega nadstropja v spodnje, da sem se lahko javila na telefon. »prosim?« sem veselo vprašala. Glasu z druge strani nisem poznala, no verjetno tudi on ne mene, saj je vprašal »sem dobil Chloe Jane Cowell?««ja, tukaj« sem odvrnila in mu nisem ravno posvečala pozornosti. »zakaj kličete?« sem nestrpno vprašala, saj sem hotela nadaljevati, kar sem počela prej. »gospodična, vaša mama, gospa Elizabeth je doživela hudo prometno nesrečo in na žalost ni preživela« njegove besede so začele odmevati v moji glavi. Telefon mi je padel na tla, tudi sama sem se sesedla in po obrazu so mi lile solze. Zakaj moja mami? Zakaj?
*the end of flashback*
»Chloe« sem zaslišala zadnje dni zelo pogost glas. Nasmehnila sem se ter čim bolj veselo, kar sem lahko rekla »Ja?««jutri zjutraj greva v ta dom, o katerem sem ti govorila. Tam boš dokler ne najdem tvojega očeta…. « je rekla, a sem jo nesramno prekinila »moj oče zame ni živ in k njemu ne bom nikoli odšla««oziroma k kašnemu sorodniku. Spakiraj, ker jutri navsezgodaj greva, okey?« je nadaljevala svoj stavek nemoteno naprej, sama pa sem na njeno vprašanje le pokimala. Za njo sem zaklenila vrata in stekla v svojo sobo. Ali lahko sploh rečem svojo, no v svojo bivšo sobo v najini bivši hiši! Odprla sem omaro in v kovček nametala vse svoje obleke. Pakirala sem zelo dolgo, saj sem se morala z nečim zamotit. Celo noč nisem spala, pač moja normalna noč odkar moje mame ni več.
Zaslišala sem nadležen zvonec, ki me je vrgel ven iz postelje. Zaspala sem v oblačilih, zato se mi ni bilo treba preobleči, ampak sem samo odšla odpret vrata. »živjo« sem zaslišala njen presrečen glas. Vstopila je ne da bi jo sploh povabila. Odšla sem nazaj v sobo ter začela dol po stopnicah vleči moj težek in ogromen kovček. »končno. Mislila sem,da si se izgubila« je rekla ter mislila, da je povedala svetovno šalo. Brez da bi jo pogledala sem vlekla kovček mimo kuhinje, kjer je sedela, naravnost v taksi, ki naju je čakal pred vhodom. No, za spremembo mi ga je pomagala dvigniti, da sem ga lahko položila zadaj v avto. Sama je sedla spredaj in se celo pot veselo pogovarjala s šoferjem. Joj, če ne sovražim te ženske, ne sovražim nikogar.
»dober dan, gospa Watson« »res je zelo lep dan« »se strinjam z vami….« sta začeli zraven mene nakladati moja zelo skrbna socialna delavka in ravnateljica tega bedastega doma. Sploh se nista zmenili zame, čeprav sem stala slab meter stran od njiju. No, po petnajst minutnem pogovoru sta se le spomnili name. Ravnateljica je priliznjeno rekla »ti si verjetno Chloe, kar za mano« začela sem ji slediti v veliko staro zgradbo. Na vseh straneh so se razprostirale sobe in hodniki so bili polni otrok. Začeli sva hoditi po velikanskih stopnicah v najvišje nadstropje. »tukaj je tvoja nova soba, ki si jo boš delila še z nekim dekletom« je rekla ter odklenila vrata. Vstopila sem in noter porinila svoj velikanski kovček. Omara je bila pol manjša od tiste moje doma, pa še delim si jo. Zasedla sem posteljo ob levi steni. Odprla sem kovček in začela zlagati svoje obleke noter. Le kakšna je ta punca? Mogoče pa je bolje živeti tukaj, kot nekje pri kakem sorodniku, ki ga sploh ne poznam? Polno misli se mi je podilo po glavi, sploh se jih nisem mogla otresti. Zanima me, kdaj bo prišla ta punca? V sobi sem opazila edino okno, ki sem ga na stežaj odprla.
Next?18. april 2013
nneexxttt nneexxttt nexxttttt
18. april 2013
u128648
u128648
neeeext
18. april 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeext
18. april 2013
u125108
u125108
neeeeeeeeeeext
18. april 2013
neeeeeeeeeeeeeext
18. april 2013
u70306
u70306
Neext
18. april 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
18. april 2013
next???? samo a se nebi najprej predstavla??? sorry za kritiko...
18. april 2013
u124282
u124282
pač mela sem se namen predstavt med zgodbo, ne direktno.....sej je vredu
18. april 2013
oky... nisem vedla zato sem uprašala...
18. april 2013
Svetovno! *o*
In ja dejansko mi je bolj ušeč če se oseba čez zgodbo predstavi ker se res v nobeni knjigi katero sem brala (in ni jih malo) se oseba na začetku ne predstavi.. Tak daa...
Neeeeeeeeeeext čimprej!
p.s.: KOmi čakam tiste zanimive nexte hahahahhahaha
18. april 2013
ej hvala vam usem za branje. moj del pride v nedeljo tako da OGLAŠUJTEE! (:
18. april 2013
nextttttttttttttt
18. april 2013
neeext
18. april 2013
u117761
u117761
neeeeeeeext
18. april 2013
u118748
u118748
NEXT<333333
18. april 2013
Next
18. april 2013
Neeext
18. april 2013
u103529
u103529
neeexxt
19. april 2013
u87504
u87504
Next
19. april 2013
Next
19. april 2013
neeext
19. april 2013
Neeeeeeeeeeeeeeeeeext! omj hodoo *__________*
19. april 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nova bralka <33
20. april 2013
evo vm še moj next. mau doug časa je trajal samo zato k sm bla u Čateških(:
Enjoy!*Flashback*
Začela se je moja najljubša pesem. Die Young od Keshe.
»Ja, danes bom umrla mlada.« sem si mislila. Hitro sem prijela za roko prvega fanta, ki sem ga videla ter začela plesati z njim. Vesela sem bila da sem zbrala ravno njega, saj je plesal fenomenalno. Zavrtela sem se ter videla mojega brata Jacka. »Kaj pa on dela tu? « sem si mislila, nato pa sem se zahvalila soplesalcu za ples ter hitro stekla stran. Tekla sem še kar hitro, ampak Jacka me je kot vedno ujel. Zakaj je mogel vedno tako dobro teči? » Kam pa kam rdeča kapica? « me je vprašal ko mi je zaprl pot. Me niti ne zanima. »Gremo domov. TAKOJ!« je še dodal ko sem se začela upirati. Ker nisem imela izbere, sem se nehala upirati.
*The end of flashback*
»Becca, zakaj si spet to naredila? Veš da bo oči spet znorel. Prejšnji teden sta se pogovarjala, tokrat te bo res poslal v dijaški dom, tega pa nočem. Veš da ne, preveč te imam rad da bi te izgubil. Brez tebe bo v tem mestu DC« »Jack, če bi vedela bi ti povedala, kaj pa vem samo 'ta starih' se mi ni tal več poslušat« »Pa si pobegnila skozi okno? Oči te bo raztrgal.« Saj bi mu kaj odgovorila v svoj prid pa sva že prišla do hiše. Ko sva vstopila sem se zavedala, da je imel Jack prav oči res ni bil dobre volje. »Rebecca Ann Morgan! Samo ne poskušaj oporekati, v dijaški dom boš šla! « »NE! Nebom šla v ta presnet dijaški dom! Samo tja ne. PROSIM?!« »Žal kocka je padla. Nimaš izbire. To je šlo čisto prek meja.« Je še dodal preden sem ga odrinila ter stekla v mojo sobo in zaloputnila z vrati. »Rebecca. Samo poglej kako se obnašaš seveda boš odšla v dijaški dom. Vsak dan imaš zabave in to danes me ni niti malo ne preseneča. Zdaj pa hitro začni pakirati, jutri zgodaj zjutraj odrinemo. KONEC DEBATE!« je rekel, ko je prišel v mojo sobo. »Prav oči.« Ker jih nisem spet želela slišati sem hitro začela pakirati. Ko sem končala (spakirala sem 5 kovčkov) sem se šla umit ter spat. Vendar zaradi živčnosti nisem mogla zaspati. »Kaj če me ne bojo marali? Kaj če me bojo imeli na piki? Kaj če, kaj če…?« te misli mi niso in niso dali miru. Končno sem le zaspala. Oči me je zbudil še prekmalu, vendar nisem imela izbere zato sem se odpravila. »Nasvidenje soba, nasvidenje posterji, računalnik, prijatelji, zabave« sedla sem v avto in odpeljali smo se. V dijaškem domu sem izvedela, da bom imela sostanovalko. YAY! Super (NOT). Spet nobene zasebnosti, miru… vendar nisem imela energije zato sem samo pokimala ter se šla namestiti v sobo. Omara je bila velika, vsaj to je dobro. Zasedla sem posteljo ob levi steni. Odprla sem kovček in začela zlagati svoje obleke noter. Le kakšna je ta punca? Mogoče pa je bolje živeti tukaj, kot nekje pri kakem sorodniku, ki ga sploh ne poznam? Polno misli se mi je podilo po glavi, sploh se jih nisem mogla otresti. Zanima me, kdaj bo prišla ta punca? V sobi sem opazila edino okno, ki sem ga na stežaj odprla. no, ne morem zanikati da soba ni lepa. Ampak, vse je odvisno od tiste punce, upam da se bova dobro razumeli. Upam...


(soba)


(meee)
next?
21. april 2013
neeeeeeeeeeeeeext
21. april 2013
neeeeeeeeeeeext
21. april 2013
neeext
21. april 2013
nnneeexxxšššššttttt...... <333
21. april 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani