odločila sem se da bom pisala novo zgodbico....vem da jih je veliko a ce bo se ena vec nebo nic hudega....
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
AAA!!!
"Terra ali si vredu?" je vprašala Chris vsa prestrašena. Terra pa si je z rokami pokrila oči in zamomljala Cris "ja samo malo sem se prestrašila." takrat sva gledale grozljivko, ki jo sploh ne bi smeli gledati. takrat sva bili stari 7 let. staršov ni bilo doma in ker sva bili zelo radovedni sva pobrskali po predalu z kasetami. najdli sva grozljivko in jo vtaknili v prostor za kasete ter jo začeli gledati. bila je zelo grozna in na vsake toliko časa sva se zadrli kot da bi to kar je bilo v televiziji doživeli mi dve prav zdaj. ko se je kar naenkrat spet pokazal pred televizorjem tisti moški se je Terra začela dreti. prijela sem jo za roko in skupaj sva močno zatisnili oči ter glave stisnili močno skupaj. takrat pa je v sobo stopila starejša sestra Terre in ugasnila televizijo. napodila naju je v Terriino sobo. stekle sva po stopnicah navzgor in pridrvele v sobo. skupaj sva zelo močno butnili vrata da so se zaprla. ugasnili sva luči in vzele Terrin računalnik. poslušale sva muziko in ležale na postelji in se smejale ter jedle kokice, ki nama jih je pripravila Terrina mama......
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Terra in Chris sta se spoznali pri treh letih ko sta začeli hoditi na balet. po nekaj tednih sta postali zelo dobri prijateljici. Chris je Terri povedala da se bo preselila v isti blok. ker sta se mami in oči ločila in bosta z mami prišle živeti v isti blok kakor živi Terra. zdaj ko sta živeli tako blizu sta se vedno še bolj družili. Christ je bila edinka zato je bila kar malo razvajena in je dobila tisto kar je hotela. Tarrini starši pa so bili malo drugačni in ker je Terra imela še starejšo sestro ni mogla dobiti vse kar si je zaželela.
slika Terre in Christi ko sta bili majhni:
http://data.whicdn.com/images/61454818/large.jpg
------------------------------
skupaj sta začeli hoditi v šolo. in to poletje je Christina mama sabo na morje vzela še Terro. skupaj so se zelo zabavale. Christina mama je vsaki kupila tri stvari ki sta si jih izbrali sami.
slika Terre in Christ na morju:
http://data.whicdn.com/images/62549373/large.jpg
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ČEZ DEVET LET!!!
Terra in Chris sta se skupaj odločili da bosta odšli v London kjer se bosta šolali. gotovo se bosta šolale za učiteljico plesa saj sta že kot majhni punci govorili da hočeta postati plesni učiteljici.
---------------------------
bili sta stari 17 let. in to je bil dan ki sta se odpravili na letališče za odhod v London. Chris je imela s sabo devet kovčkov. Terra pa sedem. odšle sta na letaličše in v letalu poiskali sedež. let je hitro minil.
-------------------------
po letu:
CHRIS:

"Terra pridi greva jest, ker mi ze prav kruli v želodcu." Terra se je še kar sukala da bi poiskala hišo kjer bova stanovale. Terro sem prijela za roko in jo potegnila k mizi. vsedli sva se in natakar je kmalu prišel. po zajtrku sva odšle do hiše in jo odprla. hiša je bila umazana in zastarela, bila je polna prahu. ampak klub temu sva se odločili da nebova nič pospravljali ampak da se bova zrihtali ker bova potem odšle k morju na obalo. Terra je odšla pod tuš. jaz pa sem si odšla namazati nohte. Terra je bila pod tušom toliko časa da se je meni že posušil lak, zato sem ji toliko časa težila in govorila da naj pride ven iz pod tuša da je bila na koncu že čisto živčna in v obraz je postala čisto jezna. prišla je ven in se oblekla v kratke hlače in majico. jaz pa sem se odšla stuširat. čez nekaj časa sem prišla iz tuša in se oblekla. posušila sem si lase. Terra pa si je mazala nohte in ličila. ko sva bili zrihtani in urejeni sva odšli.
slika:
http://data.whicdn.com/images/62567009/large.jpg
na obali sva pojedle večerjo potem pa odšle v hišo. naredili sva še eno sliko da jo bova poslali staršem.
slika:
http://data.whicdn.com/images/61353028/large.jpg
-----------------------------------------------------------------
TERRA:
1. http://s5.favim.com/orig/54/blonde-girl-glasses-hair-Favim.com-518338.jpg
2. http://data.whicdn.com/images/62025786/large.jpg
--------------------------------------
CHRIS:
1. http://data.whicdn.com/images/61502217/large.jpg
2. http://data.whicdn.com/images/62486677/large.jpg
_________________________________________________________________________________
_________________________________________________________________________________
vam je bil začetek všeč?
bi kaj spremenile?
next?
25. maj 2013
u55216
u55216
vam je bil začetek všeč?
bi kaj spremenile?
next?
25. maj 2013
u124282
u124282
začetek je vredu, pa nč ne bi spremenila
next
25. maj 2013
u101828
u101828
next
25. maj 2013
u135922
u135922
next
25. maj 2013
u96670
u96670
neeeeeeeeeeeex..!
25. maj 2013
u101828
u101828
next
27. maj 2013
1. itak
2. nc use je blo zakon in nc nebi spremenil
3. itak da nexšt
28. maj 2013
začetek full uredu full zakon...
next
28. maj 2013
full uredu začela
next
28. maj 2013
TAMARA:
sm Tamara in imam 17 let. ze od majhnega rada plešem zato sem se odločila da bom odšla v london in se bom tam šolala kot plesalka. sem edinka in priznam da kar si zazelim to dobim. smo bogati saj je mama igralka oče pa nogometaš.

zdaj pa bom opisala dogodek ki se mi je najbolje vtisnil v spomin in ki ga nikoli ne bom pozabila:
stara sem bila 14 let. prijateljice so me povabile da naj pridem na neko zabavo. starše sem tik pred zabavo komaj prepričala. starši so mi rekli naj bom do dveh doma. odšla sem. ko se je začelo temniti se je zabava šele dobro začela. prihajali so fantje ki so mi bili všeč. prijateljice so vse kadile. in sli smo se neko igrico ki sem se jo igrala prvič. na konco so bili ze skoraj vsi pijani in čisto čudni. nagovrjali so me naj probam kaditi. takrat sem mislila da m i nebo nič in sem probala. prijela sem cigareto in celo pokadila. na koncu sem pokadila tri cigarete. bila sem čisto fuč bilo mi je slabo in bruhala sem, vrtelo se mi je. ura je kar tekla in kmalu je prišla je že čez dve ko bi morala že biti doma. ob pol treh sem pogledala in odšla. takrat pa sem zagledala avto in jaz sem hodila po pločniku. avto se je vstavil tik pred mano in iz avta je prišla mama. prijela meje za roko in odpeljala do avta. bruhala sem kot še nikoli. mami me je spraševala kaj sem delala da sem čudna. nisem ji priznala govorila sem ji laži. mami je vedela da ni res zato mi ni verjela. naslednje jutro nisem odšla v šolo. počutila sem se boljše ampak še vedno slabo. še vedno mi je bilo slabo.

to je del ki se ga še vedno spomnim kakor da bi se mi to zgodilo nekaj dni nazaj. takrat sem se odločila da nikoli nebom kadila in to pravim še danes.
---------------------

NASLEDNJE JUTRO:
prišel je dan ko sem morala oditi na letalo da bom odšla v london. odšla sem in si poiskala sedež. let se mi je zdel kar kratek. poiskala sem stanovanje in potrkala. prihumeli sta dve punci in mi odprli. predctavili sta se mi bili sta zelo dobri prijateljici ki se poznata že od malega to sta bili terra in chris. jaz sem se jima predctavila potem pa smo si naredilu kosilo. sklenile pa smo da se bomo vse odšle prijaviti za plesno uciteljco in bomo skupaj hodile v solo saj use tri ples zelo zanima. še prej pa bomo prebarvale stanovanje ker je vse tako umazano in zastarelo.

TAMARA:
1. http://data.whicdn.com/images/62633555/thumb.jpg
2. http://data.whicdn.com/images/62945091/thumb.jpg
29. maj 2013
u55216
u55216
nextttttt
30. maj 2013
u101828
u101828
nextz
30. maj 2013
u135922
u135922
next
30. maj 2013
u124282
u124282
next
30. maj 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani