Hai Hoi<3 To je moja prva zgodbica, upam da bo uspešna...

prosim ne oglašuj tukaaaj :'3
prvi next
---------------------------------
''No, kako naj to povem? Moja zgodba... je čudna. Ne verjamem da mi boste verjeli.'' Sem pogledala psihiatra, on mi je pa nakazal naj nadaljujem. ''Vse se je začelo pred 5imi leti...naj začnem na začetku, kajne?''

Živim v majhnem mestecu po imenu Wissconson, namreč na pokopališču. Zdaj se verjetno sprešujete, kaj delam na pokopališču? No, moj pradedek je imel to pokopališče in zdaj je last mojega očeta, zato živimo v hiški na pokopališču. Nasploh sovražim pokopališča!
Ime mi je Sarah in sem 15 letno dekle iz Wissconsona. Naša hiška v kateri živimo ni prav velika. Ima 4 majhne in ''napeštane'' prostore, namreč, kuhinjo, kopalnico, mojo sobo ter sobo staršev. Moja soba ima le posteljo ter omaro, nič več. Velika je manj kot navadna vrtna lopa. V njej živim že od majhnega, ampak ponevadi se ne zadržujem na pokopališču, zbežim za cel dan v krčmo nasredi vasi. Tam mi je bolj ljubo saj ni osmrtnic ter hladnih grobov. Zdaj sem končno stara 15 let, ter grem v srednjo šolo v Ghricen Bridge. Pravijo da je tam zelo lepo. London je namreč nasploh lep. Ghricen Bridge je na drugi strani Londona, zato bom za vikende ostala v študenskem domu. Tore to pomeni da 4 leta nebom videla mojih hladnih staršev ter tistega hladnega pokopališća, potem bom bila polnoletna in se bom preselila v Ameriko! Proč od pokopališč namreč c:

Bil je čas da ujamem svoje letalo, starši me niso pospremili na letališče, briga jih! Raje so z mrtveci kot z mano... Pogledala sem letalsko karto in našla svoj sedež na letalu. sedla sem ter zaspala.
''Gospodična!!!'' Je kričala gospa nad mano. Bila je stevardesa ki mi je govorila da smo prispeli. Nasmehnila sem se ji ter stopila z letala. V obraz mi je puhnil svež jesenski zrak z dišavo mesta. Imela sem popadek smejanja zato sem se še 5min smejala na letališču, potem pa sem opazila da vsi strmijo vame zato sem se odpravila na šolo Strikten Loove.
Tam me je ravnateljica poslala v sobo številka 363 kjer naj bi pričakala moji 2 cimri. Tako sem sedela na postelji ter pospravljala oblačila iz kovčka v predale, ko so se vrata sobe odprla. Tam sta stali dve dekleti. Ena je bila rokerskega izgleda, imela je črne dolge lase ter na eni strani glave je bila zabrita. Nosila je raztrgane kavbojke in majico z mrtvaško glavo, na njenih ušesih pa se je bahala dolga vrsta uhanov. Bila je grobo naličena. Smehljala se mi je z vrsto velikih belih zob. Drugo dekle je bila blondinka z ogromnimi trepalnicami. Prav tako je imela oblečene kavbojke ter ljubko majico z napisom '' I love chocolate''. to dekle se ni smejalo, temveč je živčno gledalo po prostoru. Črnolaska se mi je predstavila kot Ashley, blondinka pa kot Scharrlete. Omojbog, sej jaz resno edina rjavolaska v tej sobi......

next?? prosim komentarje in too...
12. avgust 2013
Next
12. avgust 2013
next
13. avgust 2013
Neexti
13. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg