Živjo, začela bom pisati zgodbico o Niallu Horanu in kar eni namišljeni punci. Ta zgodbica je tudi na wattpadu, vendar kr ni veliko slovenskih bralcev sem se odločila, da tole zgodbico začnem pisat tukaj na wattpad pa angleško. Že v naprej se vam opravičujem za vse slovnične napake. To je moja prva zgodbica zato bi vas prosila, da poveste če vas bo kaj v zgodbici motilo.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Živjo, sem Lauren Rosa Anderson. Stara sem 18 in živim v Londonu že nekaj mesecev. Obožujem vse bivše člane skupine One Direction in Ariano Grande. Moje sanje so postati pevka vendar vem, da se mi ta želja nikoli nebo uresničila. Imam mačka Angela in psičko Bello. Visoka sem 160cm, imam blontno rjave lase in zelene oči.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Upam, da vam je všeč.
Kritike?
Je ok?
08. avgust 2017
u225357
u225357
Next
08. avgust 2017
zanimiv začetek ( dobra predstavitev osebe) Next!!!
08. avgust 2017
u223541
u223541
Next
08. avgust 2017
Next
Meni se zdi super
08. avgust 2017
Živjo punce, ful vam hvala vsem k berete mojo zgodbico.
---------------------------------------------------
»Lauren Anderson«
Sedela sem na postelji, ob prižgani televiziji, gledala skozi okno in premišljevala ali me še sploh kje čaka lepa prihodnost ali bo zmeraj tako kot je bilo v moji preteklosti?
#Flashback
Sedela sem v klopi in poslusala učiteljico blebetati nekaj o kovalentnih vezeh. Končno zazvoni zvonec. Pospravim stvari v torbo in se odpravim na natrpan hodnik. Odpravim se po hodniku proti učilnici slovenščine in se pridružim pogovoru štirih sošolk. No vsaj poskusila sem se jim pridružit.
»Hej. O čem se pogovarjate?« jih vprasam.
»Nič za tebe« odgovori ena od sošolk, ostale pa me gledajo kot, da sem iz drugega planeta. Odidem in se želim pridružit skupini petih punc. Spet vprasam »Hej. In o čem se ve pogovarjate?«.
»O nalogi za matematiko« odgovi ena izmed njih nič prav pri volji za pogovor z največjo čudakinjo na šoli.
»zanimivo«  jim odgovorim.
»mhm« prikimajo in nadaljujejo z pogovorom. Vidim, da nisem ravno zaželjena zato odidem na wc  in tam ostanem dokler ne zazvoni za začetek pouka.
#End of flashback
Po licu mi spolzi solza katero hitro obrišem saj nikoli ne jočem. Trudim se ostati močna. Nesmem drugim pokazati da so me prizadeli. Nesmem se zlomiti.
Zmeraj sem imela 3 želje:
-Imeti ENO prijateljico, ki bi ji lahko zaupala;
-fanta ki bi me res ljubil in me ne bi prevaral;
-postati pevka.
Jih je res tako težko uresničiti?
»Lauren Andersen«
Nehala sem se smilit sama sebi in odšla raje na računalnik, da bi si poiskala kakšno delo. Nisem ravno našla kakšnega dela po mojem okusu. Ugasnila sem računalnik in se odpravila na sprehod. Šla sem mimo trafike in kupila kar prvo revijo na kateri sem zagledala Louisa Tomlinsona. Odpravila sem se naprej proti parku in začela listati revijo. Že takoj, ko sem obrnila prvo stran sem videla oglas za model Victoria's Secret. Odločila sem se, da grem na razgovor. Odpravila sem se nazaj proti domu. Ker je bilo že pozno sem si pripravila stvari za naslednji dan, si naredila budilko, se stuširala in odpravila spat. V trenutku, ko sem zaprla oči se mi je pred njimi pojavila njegova podoba. Njegove modre oči kot ocean skrite za očali, njegovi razmršeni rjavi lasje, njegov popoln smeh katerega si lahko slišal še preden si ga lahko videl, mi je odmeval v glavi. Odprla sem oči, se vstala in odšla v spodnje nadstropje po kozarec vode. Odšla sem nazaj v sobo in se vsedla na posteljo. Nisem želela spet zaprti oči. Bilo me je strah. Nisem hotela že spet videti njegove podobe. Nisem hotela zaspati z mislijo na njega. Odšla sem na balkon in se naslonila na ograjo. Spet se mi je v misli prikradla njegova podoba. Nisem vedela kaj naj naredim. Odločila sem se, da si pogledam kakšen film. Odšla sem po prenosnik in se vlegla na posteljo. Naredila sem si Fifty shades of darker. Med filmom so se mi začele zapirati oči in kmalu za tem sem zaspala.
*naslednje jutro*
Zbudil me je nadležen zvok budilke. Vstala sem iz postelje, se naličila in oblekla. Hotela sem pospraviti posteljo in na njej zagledala moj prenosnik. Spomnila sem se prejšnjega večera. Spet se mi je v mislih pojavil on. Stresla sem z glavo, da nebi več mislila nanj in pospravila posteljo. Odpravila sem se v spodnje nadstropje in nahranila svojo mačko in psa. Vzela sem torbico, si obula svoje al starke in se odpravila v Starbucks, kjer sem vzela kapučino. Ko sem stala pred vrati Victoria's Secret poslovalnice sem dvakrat globoko vdihnila in se odpravila na razgovor.
*čez 15 minut*
Razgovor je potekal gladko brez težav. Dobila sem službo kot Victoria's Secret fotomodel. Med potjo do doma sem poslušala eno njegovih pesmi in seveda se mi je spet prikradel v misli. Odločila sem se, da mu bom pisala na instagramu. Če ga že ne morem odmisliti, ko praktično nič ne počnem pa naj mislim na njega z razlogom.
----------------------------------------------------
Evo še en Next
Kdo je fant na katerega Lauren neprestano misli?
A je ok?
Če mate kake kritike kar povejte?
08. avgust 2017
Next!!! verjetno je Louis Tomlison.... V redu je ti sam piši!!! hehe
08. avgust 2017
u223541
u223541
Next
09. avgust 2017
Cool!!!!!!!!!+Next
12. avgust 2017
u215639
u215639
Next
24. avgust 2017
Ce prav ne obozujem nobenega iz 1D mi je ta zgodba zloo vsec.
Next + nova bralka
24. avgust 2017
Next
zelo dobro komaj čakam na nadaljevanje
26. avgust 2017
hvala vsem ki berete...Next bo jutri al pa pojutrisnjem...zaj nazalost nism mogla nic napisat kr sm bla na morju in je bil ful slab wifi
26. avgust 2017
Živjo punce...kot sem obljubila bom napisala Next že danes. Upam da vam bo vsec .
----------------------------------------------------
»Lauren Andersen«
*dva tedna kasneje*
Minila sta že dva tedna in še vedno ni odpisal. Seveda kaj sem pa mislila, slaven je fanice ga sploh ne zanimajo, želi si le uresničevati svoje sanje pa če tudi to pomeni, da ignorira osebo kateri pomeni največ na tem svetu. Dovol o njem raje nazaj k mojemu življenju. Začela sem delati kot fotomodel Victoria's Secret. Trenutno se peljem proti moji službi. Ura je 8:00 zjutraj, torej sem zelo zaspana in komaj gledam. Nisem ravno jutranji človek. Danes je petek kar pomeni, da grem zvečer ven. Kr nisem imela nobene prijateljice nisem hodila po zabavah ampak odkar sem fotomodel se kar veliko pojavljam na naslovnicah in ljudje me prepoznavajo na ulicah kar pomeni, da sem zaplavala v svet slavnih. Ko pridem do poslovalnice se odpravim na stranišče kjer si popravim make-up. Ugh, izgledam kot naličen krof. No saj ne, da sem kdaj izgledala bolje... Še sedaj ne morem verjet, da je nekdo z takšnim izgledom kot ga imam jaz lahko fotomodel. Odločila sem se, da se raje odpravim v garderobo in se pripravim za slikanje. V garderobi me je že čakala maskerka, kostumograf, punca za katero sem predvidevala, da je fotomodel, ki bo z menoj na naslovnici revije in seveda moja šefinja. Na videz je izgledala zelo strogo in zastrašujoče. Stroga je sicer bila vendar do prave mere. Rada je imela vse popolno in na svojem mestu, vendar je bila izjemna oseba. Zelo odkrita in prijazna. Maskerka me je naličila in odšla sem do kostumografa, ki mi je v roke dal novo kolekcijo spodnjega perila in me napotil v kabino. Ko smo končali s slikanjem sem se preoblekla in takrat je do mene stopila tista punca s katero sem se slikala.
"Hej" me je pozdravila in odzravila sem jo nazaj.
"Jaz sem Katy, prideš nocoj na zabavo?"
"Jaz sem Lauren in ja pridem."
"Super potem se vidima. Če me kje zagledaš se kar pridruži. Baj"
"Amm...ok? Čao"
In tako se je končal najin pogovor. Odpravila sem se proti domu, nahranila mačko in psa in se začela počasi pripravljati za zabavo. Oblekla sem črno rdečo obleko z čipkastim zgornjim delom. Naličila sem se, si obula črne pete in se odpravila.  Ila sem kar malo nervozna saj je bila to moja prva zabava. Ko sem prišla sem se ozrla, da bi našla Katy in pred očmi zagledala...
---------------------------------------------------
Upam da nisem tečna z temi vprašanji. Če sem povejte.
Koga je zagledala Lauren?
Mnenje?
Next?
27. avgust 2017
u215639
u215639
Next
27. avgust 2017
Next
28. avgust 2017
Next
30. avgust 2017
Ariano Grande
Super je
Next+nova bralka
03. september 2017
Hej punce...vem kar neki časa ze čakate na Next ampak šola se je začela in mam manj časa...zdej bom napisala en Next za naslednjiga pa še nwm kdaj bo
--------------------------------------------------------
Pred očmi sem zagledala Niall James Horan-a. Svet se mi je zrušil, mrak mi je padel na oči. Nisem več vedela kaj narediti. Dobesedno bulila sem vanj. Ohh ta njegov nasmeh kar odmeva mi v glavi. Nisem mogla premaknit pogleda in tako sem bila zamišljena, da niti nisem opazila, da že stoji pred mano. Ko sem to ugotovila sem premaknila pogled v tla in se odpravila stran od njega. Popravek hotela sem se odpraviti stran od njega. Niti obrnila se še nisem že me je obrnil proti sebi. Izpulila sem svojo roko iz njegove in mu jezno rekla "Ne. Dotikaj. Se. Me." Začudeno me je pogledal in rekel "O-oprosti nisem hotel nič slabega samo..." prekinila sem ga " Samo kaj? Si me hotel povabiti na zmenek se malo poigrati z mano in nato strti moje srce kot si ga že mnogim fenicam? Povedal si svojo skrivnost Niall. Zdaj boš težko dobil pošteno punco, ki te bo ljubila. Dobil boš samo tiste, ki jim je mar za denar ne zate." Samo gledal me je in nato končno spregovoril "Saj nisem nalašč pač sem prej začutil, da niso taprave kot one. Nobene nisem želel prizadeti. Ti si moja fenica?" nisem vedela ali mu naj povem da sem njegova fenica ali naj raje molčim "Ampak si jih. Veliko več si jih prizadel kot si misliš(naprimer mene sem dodala v mislih). Jaz tvoja fenica? Se ti je zmešalo sovražim te nikoli nisem poslušala tvoje glasbe." Lažnivka sem dodala v mislih. Ja lagala sem nisem mu mogla povedati, da ga imam rada prizadel bi me še bolj kot me je že. In to glede njegove glasbe...božanska je vedno jo poslušam. In tale majhna neškodljiva laž je peljala še k veliko drugim. Najin pogovor se je nadaljeval in cel čas sem bila hladna nisem ga pogledala v oči. Že z enim samim pogledom v njegove popolne oči bi verjetno zblebetala vso resnico. Hvala bogu je čas hitro minil in odločila sem se, da grem domov. Želel je izvedeti kje živim vendar nisem povedala. Zato mi je ponudil prevoz in jaz trapa nisem razmišljala in sem mu povedala kam mora peljati. No bilo je že prepozno, ko sem izdala ves naslov. "Sedaj te bom občasno vsaj lahko obiskal" je rekel. "Ali ne živiš v L.A.-ju?" sem ga vprašala. "Ja vendar sem občasno tudi tukaj v Londonu in sedaj ko poznam tebe bom še večkrat" je rekel in mi pomežiknil. "Neboš me dolgo obiskoval že naslednji teden se zaradi službe selim v Ameriko. In ko bom tam ti nebom povedala kje živim." sem mu posmehljivo rekla. "Veš... pogovarjal sem se s tvojim menedžerjem in povedal mi je v katerem hotelu boš." In spet mi je pokvaril veselje. Vendar nisem obupala in nadaljevala "Nebom večno v hotelu." " Sploh neboš v hotelu. Dogovoril sem se da boš živela pri meni. In tvoj menedžment se je strinjal." Stemnilo se mi je in solze so mi napolnile oči. Ostala sem tiho in nato kar brez pozdrava stekla v hišo . Slišala sem da me kliče zato sem zaklenila. Odšla sem pod tuš in v posteljo. Niall je še nekaj časa zvonil me klical in tolkel po vratih vendar se nisem zmenila zanj. Solze so mi polzele po licih in kmalu sem v solzah zaspala in upala, da je to le nočna mora.
------------------------------------------------------
Upam, da vam je všeč. Potrudila se bom da bom hitro napisala Next.
09. september 2017
Seveda mi je všeč
Next
30. september 2017
Next
16. februar 2018
Next
17. februar 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani