u91244
u91244
нαloυ.
elα тυĸι. :З zɢodвα
вo ғαɴғιc,
ɢovorιlα pα вo
o deĸleтυ po ιмeɴυ
αυdrey, ĸι ѕe jι
υreѕɴιčιjo
ѕαɴje z... ɴo, ѕej вoѕтe
že zvedlι. :*
------------------------------------------------

*marec 2011*
Reflektorji so mi svetili v oči. Komaj komaj sem se zadrževala, da si nisem zakrila oči pred svetlobo, ki je vdirala vanje. Poškilila sem proti voditelju. Kuverta v njegovih rokah se je bleščala. ,,In zmagovalec ali zmagovalka X Factorja je...'' V dvorani se je zaslišalo tolčenje bobnov. Agh, zakaj ne pove? Zakaj me muči? Pogledala sem Mirrs. Bili so popolnoma sproščeni, zaverovani v svojo zmago. ,,AUDREY!'' je zavpil voditelj. Zaslišala sem rjovenje množice. Ozirala sem se naokoli, da bi videla, kdo je srečnica, ki je zmagala. ,,Audrey, pojdi, ti si zmagovalka.'' mi je zašepetal Joe iz Mirrs. Razprla sem usta. Potem sem se zavedla. V vrtoglavih petkah sem stekla k voditelju. Čestital mi je, me objel. Nisem mogla verjeti.

*maj 2012*
,,Olive, mi prineseš en kakav?'' sem vprašala proti kuhinji in še naprej bolščala v risanko. ,,Naredi enega tudi sebi.'' sem ji še rekla. Čez nekaj minut sem že srebala tekočino prečudovitega okusa. ,,Mmm.'' je vzdihnila Olive. ,,Je dober ne?'' sem zašepetala proti njej. ,,Jaaa.'' mi je zasanjano odgovorila. ,,Daj, obleči se. Čez uro imaš intervju.'' ,,Aja, točno. Hvala, ker si me spomnila.'' Vstala sem s kavča in se odpravila v sobo. V najmanj pol ure sem se mogla obleč, uredit lase in naličit. ,,Ups, pohitet moram.'' sem vzkliknila.
------------------------------------------------
*audrey*

------------------------------------------------
ɴeхтαм? :З
04. junij 2012
u93744
u93744
Itak. Nexty pikica. < 333 ®tm
04. junij 2012
neext
04. junij 2012
Next!!
04. junij 2012
u92211
u92211
Neeeeeeeeeeeeeextttiii !!!
04. junij 2012
nexti!! :*
04. junij 2012
u87361
u87361
Next! & dobro pišeš :*
04. junij 2012
Next.!< 3
04. junij 2012
u73295
u73295
next!
04. junij 2012
u93827
u93827
Next^^
04. junij 2012
Pikoo:* Zakaj bi bla jezna na mojo popowno ženo:$
Neeext zame'? < 33333333333333333333333333333333
04. junij 2012
u91244
u91244
the fuck deset nextou u enmu dnevu lol o: hvala vam, lejte next bo enkrat u roku tega tedna, morda jutri. sm bolana in me ful glava boli, uglaunem dobiste. :3 hvala še enkrat za nexte & pohvalo. < 33333
04. junij 2012
u91244
u91244
ɴeхтαм zα eммo. :*
------------------------------------------------
Ura je že štiri in pol, jaz pa še vedno stojim pred omaro in iščem primerno obleko. Umiram. Celo Olive je pogledala v svojo omaro (BTW ženska ma fulj hude stvari), a še zmeraj n-i-č. Pulim si lase in kričim sama nase, da se nisem že včeraj spomnila na intervju. ,,Daj, uredi si najprej lase, jaz pa ti bom našla obleko.'' mi predlaga Olive. Pošljem ji hvaležen pogled in se odpravim v kopalnico. Počešem si lase in zadaj naredim nekakšno kito. Ker so lasje sveže oprani in si jih nisem zlikala, rahlo štrčijo in se kodrajo. Mnja no, saj bo.

Pohitim k Olive in pohvali me. Pokaže mi prelepo oblekico rožnate barve. Okej, okej. Krem rožnate bi bilo bolj prav. Jaz namreč roza barve ne maram. Ogledam si stvarco. Zgoraj je čipkasta, spodnja plast pa je iz mehkega, rahlega blaga. Predvidevam, da je mešanica bombaža in svile. Navlečem si jo čez glavo in si okoli vratu dam še dve verižici. Zavrtim se pred ogledalom. ,,Kakšna sem?'' ,,Prelepa, kot vedno.'' mi smehljaje odgovori Olive in izgine iz sobe.

Nasmehnem se in pobrskam med čevlji. To je lahko. S čevlji nimam, nikoli nisem in nikoli ne bom imela problema. So podaljšek mojih že tako dolgih nog. Nazadnje si nadenem take napol odprte, čudovite krem barve. Ob straneh imajo čipko, tako da se čudovito ujemajo z obleko. Zadovoljna sem. Pograbim torbico, zakličem Olive da ima preostanek dneva prosto in stečem ven.

Čez pet minut že sedim na udobnem stolu in čakam na novinarko. ,,Pozdravljena Audrey. Kako si?'' se mi nasmehne dekle okoli dvaindvajset let. Povem ji, da krasno.
,,No, Audrey, pa mi povej. Imaš v planu kakšen projekt?''
,,Seveda, zagotovo nekaj duetov z znanimi pevci in pevkami, pa tudi samostojen album.''
,,Je naslov album že znan?''
,,Meni ja, za javnost pa naj ostane skrivnost.'' se zasmejem.
,,Prav. Kako pa kaj z ljubeznijo?''
,,Hm, trenutno sem samska in nimam nobene simpatije kar se tiče ''normalnega sveta''.''
,,Aha, kaj pa kakšna zvezdniška simpatija?'' me radovedno povpraša Dianne.
,,Jah, to pa bi bili vsi fantje iz One Direction in hm hm… Ian Somerhalder?''
,,Lepo, lepo. Pa vzorniki?''
,,No, ja. Moji starši, igralka Kristen Bell, One Direction in še ljudje, ki se trudijo za to, da bi bil naš svet lepši.
,,Glede na to da imaš šele sedemnajst let, imaš gotovo na tone prijateljev?''
,,Motite se. Pred X Factorjem sem bila pravzaprav precej nepriljubljena. Sedaj pa me bivši sošolci kar obletajo, a se zanje ne zmenim. Ko imaš denar in slavo se vse spremeni, in na to je res treba biti pozoren in okoli sebe izbirati prave ljudi. Torej, vsa mladina, ki si želi biti slavna, naj si zapomni: slava je nevarna.''
,,Vau, za svojo mladost si precej razgledana. Kam bi želela na univerzo?''
,,Se še odločam med Cambridgeom in Oxfordom. Sicer pa likovna umetnost.''
,,Ooo, umetnica. Katera pesem te pa najbolj navdihuje?''
,,Hmmm… Ne bi vedela. Veliko pesmi. Recimo skladbe skupine Nickelblack, pa Bon Jovi… Uglavnem, veliko jih je.'' se nasmehnem.
,,Hvala ti za tvoj čas. Res, Audrey, si neverjetno prijazno, lepo in inteligentno dekle. Upam, da boš kmalu našla fanta, ker si ga resnično zaslužiš. Še enkrat hvala. Adijo.''
,,Oh, hvala vam. Upam, da bo takih intervjujev še veliko, hehe. Lep dan vam želim, nasvidenje.''
Vstanem s stolčka, se rokujem z novinarko, potem pa moram v sosednji prostor, da me fotografirajo. Poslovim se od celotne skupine in se odpravim ven. Dan je sončen, ura pa šele šest. Zavijem navzdol po ulici in se odpravim na sladoled. Naročim limono in se usedem v udoben fotelj. Zamišljeno ližem sladoled, ko mi zazvoni mobitel. Simon je, moj mentor.
,,Ja?'' se oglasim.
,,Pozdravljena, Audrey. Kako je šel intervju?''
,,Um, uredu.''
,,Me veseli. Prideš lahko do moje hiše? Fantje so tukaj in radi bi posneli duet s teboj.''
Telefon mi skoraj pade iz roke. ,,Z menoj?!''
,,Ja.'' se zasmeji.
,,OMG. The best.'' zašepetam. ,,Pridem v petnajstih minutah. Se vidimo. Čao!''
,,Adijo.'' reče in prekine.
Mislim, da bom umrla od veselja. Posnela bom duet z One Direction, z fanti, o katerih sem si upala samo sanjati…
------------------------------------------------
ɴeхтαм? :З
05. junij 2012
u73295
u73295
next!
05. junij 2012
u91244
u91244
~še 3-4. :*
05. junij 2012
u93744
u93744
Nexty :3
05. junij 2012
next
05. junij 2012
Next!!
05. junij 2012
u37905
u37905
Neeext!!!
05. junij 2012
u84822
u84822
next!!!!!!!!!!!!!!!!
05. junij 2012
u91244
u91244
αjde, ɴeвoм vѕ мαтrαlα ιɴ тĸυ αl тĸυ мι je doυɢčαѕ. :З
------------------------------------------------
Hitim na podzemno. Avtomat prečekira vozovnico in že stojim na vlaku in se oprijemam droga, da ne padem med ljudi. Zazvoni mi telefon. ,,Ugh, oprostite.'' govorim vsevprek ko ljudi rukam s komolcem. Končno mi uspe brenčečo napravico izbrskati iz torbe.
,,Ja?''
,,Zaboga Audrey, kje si?'' Simon je.
,,Gužva na železniški.'' zavijem z očmi.
,,Pridi, fantje so nestrpni. Želijo te spoznati.''
,,Oh ne. Saj me nisi že spet opisal kakor 'inteligentno lepotičko z dolgimi nogami'?'' obupano dahnem v mobi. Oh, pozabila sem omeniti. Simon biti moj stric.
,,Hahahahahahaha, bom še videli.'' zlobno reče.
,,Simon…'' zajavkam.
,,Ah daj no. Kaj pa je slabega če te pogleda pet lepih mladih fantov? Oziroma dva, drugi trije imajo punco.''
,,Slabega? Nič. Samo nočem, da si vtis ustvarijo po tvojih besedah.'' zagodrnjam.
,,Ja ja. Se vidiva čez…?''
,,Dve minuti. Pripravi Nutello in kakav. Dolguješ mi.'' mu rečem in prekinem.
,,Smo na postaji King's Road. Po pisku prosim izstopite.'' se zasliši prijazen ženski glas, potem pa še oglašujoč pisk, ki me spravi v pogon. Skočim z vlaka in stečem na sončno svetlobo. Krenem v smeri proti Simonovi hiši. Pozvonim. ,,Audrey je tu!'' zaslišim vesel fantovski vzklik. Ali bolje rečeno vzklike. Fantje so očitno navdušeni. Nasmehnem se, si vržem lase čez rame in se ponosno vzravnam. Prav slišim, kako nek voditelj na MTV-ju napoveduje: ,,In sedaj hit letošnjega poletja: One Direction ft. Audrey!'' Medtem se odprejo vrata. ,,Oh, Audrey, tu si.'' mi prijazno reče Simon. Potrepljam ga po roki. ,,Še vedno mi dolguješ Nutello.'' Prestopim prag in… Nikjer ni nikogar. Povesim oči. ,,Kje pa s…'' Na sredi stavka me prekine bojni krik. V glavo mi prileti blazina. Grdo pogledam v smer meta in zagledam Louisevo smeječo se glavo. Poberem blazino in mu jo zalučam v glavo tako močno, da osupne. ,,Hahahahahahahaha, Lou, ta je pa edina poleg Eleanor, da te osupne samo s tem, da ti v glavo vrže blazino!'' nekje v dnevni sobi od smeha umira Niall. S Simonovega kavča poberem neko plišasto ribo, si sezujem petke in se odpravim v smer smeha. ,,A-ha!'' se zaderem in začnem Nialla pretepati z ribo. Poleg njega je Harry ki me prestrašeno opazuje, potem pa bruhne v smeh. ,,Če se mi bosta še enkrat smejala brez razloga, vaju bom pretepla s čim drugim.'' jima zagrozim in še naprej udriham po njiju. ,,Okej, okej, premirje.'' obupano izdavi Niall. Odmaknem se proč in dostojanstveno stopim k čevljem. Obujem si jih, si popravim lase in se usedem na kavč. ,,O čem smo se torej nameravali pogovoriti?'' sladko vprašam. Fantje in Simon planejo v smeh, jaz pa se samo nasmehnem. Usedejo se okoli mene. Harry nasproti, Niall na moji desni, Simon na levi, Liam in Louis pa po eden na Harryjevi strani.
L-Liam, N-Niall, S-Simon, Lo-Louis, H-Harry, Z-Zayn, J-Audrey
L- No, ko nam je Simon povedal, da si njegova nečakinja, mu nismo verjeli.
J- Aha. Zakaj pa ne?
N- Ker nismo verjeli, da bi imel senilen starec tako lepo nečakinjo?
S- Hvala za kompliment, Niall.
N- Še kdaj.
J- Niall, hvala, ampak tukaj smo, da se pogovarjamo o glasbi, mar ne?
Lo- Ja, ja, seveda, samo Nialler rad sprosti ozračje s šalami.
J- Vidim.
H- Torej, ko nam je Simon razložil, kdo si, smo bili seveda zelo navdušeni. Komaj smo ga prepričali, da te pokliče in ti vse razloži.
J- No, in kaj je sedaj s to pesmijo, duetom, s čimer koli?
Z- Tukaj je besedilo. Napisala ga je Kelly Clarkson, uglasbil pa naš ljubi Niall.
J- Uau, Kelly.
Z- Na, poglej.
V roke mi potisne dva lista. Na prvem so note, na drugem pa besedilo.
J- Za kitaro ali klavir?
N- Kitaro.
Prikimam.
J- Simon, kje imaš kitaro?
S- Eeem, ubistvu ima je počeno struno.
L- Naj ti jo posodi Niall.
Niall uslužno steče v kuhinjo po svojo kitaro. Primem jo v roke in začnem igrati pesem.
J- Na, pojte.
Fantom v roke potisnem besedilo, sama pa še naprej igram. Po neštetih napadih smeha se nam uspe prebiti do konca. ,,Wau, pa ta pesem je neverjetna.'' reče Simon presenečeno. Vstanem in se mu poklonim. ,,Hvala vam, graščak Simone Von Cowell, ker ste mi povedali za to čudovito priložnost.'' Simon me objame, fante pa smeh napada znotraj in zunaj.
------------------------------------------------
ɴeхтαм? :З vαм je υšeč? :*
05. junij 2012
u37905
u37905
Neeext!!!
Ela! Je tu sploh uprašanje? Itak d ja!! =D
05. junij 2012
u91244
u91244
~ hahahaha okej. :'D hvala hvala.
~ 3-4 nexte. da vm bom js tolk dougo pisala vi pej nč. xĐ šala brko. :*
05. junij 2012
neeeeeeeeeeeeext :'o < 33333
05. junij 2012
u73295
u73295
next pa itaq da mi je všeč
05. junij 2012
u82346
u82346
next
05. junij 2012
http://www.igre123.com/forum/tema/i-wanna-be-forever-young/35072/
sori če te moti, da oglašujem, ampak res bi mogoče začeu brati mojo zgodbico :'o ♥
05. junij 2012
u91244
u91244
ne moti me da oglašuješ, pa dejte prebrat, kr je ful dobra zgodbica. :'3
~ še 1 next. :*
05. junij 2012
u37905
u37905
neeext!!!
05. junij 2012
Next!!
05. junij 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani