u71430
u71430
Abigail Ashley:

No preden začnem z dogajanjem se bom raje predstavila. Moje ime je Abigail Ashley in pišem se Cooper. Ja dva imena imam. Eni me kličejo Aby, Ash, Gail, Ley, Abily ali pa celo Abishley iz obeh imen. Najbolj pa se me je prijel vzdevek Aby ali Ash. Oče me ponavadi kliče Aby ker mi je on izbral ime Abigail, mama pa mi govori Ash ker mi je ona izbrala ime Ashley. Po karakterju sem bolj mirna ampak ko me prime sem zelooo trmasta. Moj izgled vam mogoče govori da sem nežna dušica. No pa da vam zaupam nekaj. Nisem še imela fanta, čeprav so že kateri mislili da ga imam ker se s svojimi prijatelji zelo rada objemam. Raje se družim s fanti kot s puncami, no moje tri sestre so izjeme. Ime jim je Mary Kate, Skylar in Jane. Stare smo enako. 16 let. Ja kaj naj rečem..Naša mama se je kar precej namučila pri rojstvu. Smo nerazdružljive. Imamo pa še starejšega 22 letnega brata ki je kar precej zaščitniški. Ime mu je Spencer. No mene od vsega najbolj veseli igranje kitare in bi rada bila znana kitaristka. moj idol pa je Jon Bon Jovi. Sanjam o tem da ga bom nekega dne spoznala in mu povedala kako zelo ga cenim.
******************************************************************************

Sedela sem zunaj na dvorišču z Robertom in Alexom. Mojima dvema najboljšima prijateljema. ''Torej gremo kam že?'' vpraša Robert. Robert je znan po tem da rad hodi na zabave in zavaja punce. Tudi mene je na začetku hotel ampak sem ga potem umirila in smo postali najboljši prijatelji. ''Vidva kar pojdita, jaz grem noter počasi ker drugače bo spet mama tečna.'' rečem in vstanem. ''Pa zakaj si tako ubogljiva?'' vpraša Alex. ''Ker nočem spet biti pol leta odrezana od sveta!'' vzkliknem. Kar naenkrat se je pripeljal Spencer. ''Spencer!'' je zavpila mama iz kuhinje. ''Torej se vidimo.'' rečem in ju objamem. Šla sta, jaz pa sem šla proti Spencerju ki je v garaži parkiral avto. ''Hej Aby, kaj je danes takšna tišina v naši soseski?'' vpraša in me skuštra po laseh. ''Kaj pa vem..'' odvrnem in skomignem z rameni. ''Pridi greva noter jezit sestre.'' reče in se zasmeje ter položi roko na moj hrbet in odpravila sva se noter kjer so se Mary Kate, Jane in Skylar spet prepirale kateri film bomo gledali..
23. november 2012
u112882
u112882
Neeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!
23. november 2012
u80685
u80685
neeeext!.
23. november 2012
Mary Kate:Zdravo.!Naj se najprej predstavim.Sem Mary Kate Cooper.Imam tri sestre in vse smo stare 16.Aja in imamo še enega brata.Kaj na rečem.Moje življenje je zelo skrivnostno.Čeprav tega nikomur ne izdam,seveda razen mejega prijatelja Ryana in Maye ki to že vesta.Čez dan sem pač navadna zdolgočasena in pridna punčka.Berem knjige in večino časa preživim za zvezki in televizijo.Pač.Imam dobre ocene ampak po neki strani sem zelo drugačna.Vsakič ko se z očijem zmenim da grem k Mayi(kar je velikokrat)se seveda lažem.Res sem z Mayo samo ne greva k njej.Čeprav sva 16,hodiva v klube in tam pleševa dokler se nama ne zvrti.In seveda na nekaterih zabavah ne manjka alkohola.Nekega dne je oči skoraj izvedel kaj počnem,vendar sem se spretno izmuznila.No tako.Vse je fino in vsi mislijo da sem pridna punčka.Saj sem rekla da imam dva obraza.Le nekaj sem še pozabila omeniti.Na nekemu žuru sem spoznala 18-letnega Marka.Zelo mi je bil všeč in seveda sva par.Ne zamenjam ga za nič na svetu.Seveda nihče iz naše družine ne ve zanj in moja ponočevanja.
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
V roki sem že imela daljinec ko mi ga je Jane iztrgala iz rok.Prekrižala sem roke in se namrdnila:"Prav.Imej ga.Očii grem lahko k Mayii?!"Oči je stopil v sobo in mi rekel:"Pa saj si vsak dan tam."Zavila sem z očmi."Prav no.Potem bom pa sedela tu in gledala film ki ga bo jane izbrala."sem trmasto rekla."tako je prav je rekla Jane in se zasmejala.naenkrat pa sem na glavo dobila nekaj mokrega.Zavpila sem.In nisem bila edina.Obrnila sem se in pred sabo zagledala Spencerja in Ash.Potipala sem po glavi.Na glavo sta mi vlila malo olja.Pa sta mogoče MALO zmešana?!"Okej.Zdaj pa dovolj!Sita sem vaju!Ravno sem si umila lase!"semzakričala in se pognala za Spencerjem.Padel je na tla jaz pa sem se vsedla nanj."Wow Mary ali nisi ti znana kot najbolj pridna punčka?"je začudeno in v smehu vprašal."Zate že ne!Pusti me na miru!"sem zavpila in vsatal.Smeje se je pobral s tal jaz pa sem ga še enkrat prestrelila z očmi.
23. november 2012
u80685
u80685
next!.
23. november 2012
Neext.!!
23. november 2012
u106935
u106935
Neeeeeeeeeeeext
23. november 2012
next
23. november 2012
Next! Eno vprašanje?? A ima Mary Kath priimek po Alice Cooper-ju??
23. november 2012
Aa kaj je Petra?vse smo Cooper
23. november 2012
Ah saj res! Ne glih pri mary Kate sem pogledala priimek! Aha okey potem ni po tem glasbeniku!!
23. november 2012
Ajaane poznam...
23. november 2012
Sej nisi nič zamudila! Haha sošolka je nora nanj! Ali pa pač samo nora!
23. november 2012
Hahah
23. november 2012
~~~~~~~~~~Jane~~~~~~~~~~

"Haha prav ti je!" zavpijem in se zasmejim. "Ti pa se ne delaj norca! Vsi ste prizadeti!" vzklikne in ne vem če v šali ali je mislila za res ampak njen ton je bil smešen zato smo se vsi začeli režati ona pa je odvihrala v svojo sobo. "Ops... Nisem bila jas če kdo kaj vpraša. Vi-dva sta jo razjezila" rečem Spencer pa se zasmeje. "Ti pa si še dodala češnjo na tortico" reče jas pa mu pokažem jezik. "Mislim zakaj se pritožuje in msili, da bom naredila brez-vezen film? Sploh ne bom daal brez-veznega filma ampak nogometno tekmo" rečem in preklopim na SporstClub. "Ja no zaradi tega se buni" reče Abigail in plane v smeh.

No naj se vam predstavim preden bom dobila živčni napad, ker bo spet začela da je nogomet brez-vezen. Um no ja ime mi je Jane in sem stara 16 let. Kot najbrž že veste imam tri sestre... Um... Četvorčice?... Jah nekaj podobnega. No v glavnem imam tri sestre in enega starejšega brata, ki pa je star 22 let in je včasih najbolj tečen človek na svetu ampak imamo jas, on Abigail nekakšen zelo posebno-čuden odnos. Jas in Abigail sva si ZELO podobni. Le da sem jas upornica ona pa bolj tiha. Drugače se tudi jas družim večina s fanti. Jah pač punce so na čase brezvezne. No jas in moji štirje prijatelji smo res nemogoči. Ya rojstni dan so mi kupili najb oljši avto vseh časov... No mislim da bo to dovolj o meni, ker nimam nič več pametnega za povedati!

Jas:Chris&Will&Scott&Jake (Po vrsti grejo):
Jah morem pokazat še avto a ne:
(Vem da je ista slikca kot še iz ene zgodbice ampak se mi ne da nove iskat)

"Jas grem ven z Chris-om, Will-om, Scott-om in Jake-om, ker smo se včeraj dogovorili... Dijo družba!" vzkliknem in preden bi lahko kdo kaj pripomnil že grem ven. Kmalu so prišli fantje na dogovorjeno mesto. "O mafija! Kako kaj?!" vprašam in vsi se zasmejejo. "Od kdaj pa smo mafija" vpraša Jake jas pa skomignem z rameni. "Od danes ste mafije polizanih cuckov" rečem in vsi se zasmejimo.
"Dolg čas mi je polizabi cucki spomine se nečesa!" vzkliknem Will in Jake pa se spogledata. To nikoli ni dobro. Will se mi je počasi približal Jake pa je pokliknil. Kaj delata? Will me je dvignil in dal na Jake-ova ramena on pa se je vstal. "Sta nora?! Po celem mestu me bo tako nosil ali kaj!" zavpijem Jake pa se zasmeji. "Saj nisi težka ljudje pa si bodo pač misli, da smo malo odštekani" reče Scott in verjeli ali ne Jake me je res nesel in zraven smo se nekaj drli. Še jas ne vem kaj natančno vem samo da je Chris potisnil Jake-ja ta pa je iygubil ravnotećije in padla sem iz njegovih ram naravnost an nekega fanta. "AUČ!" zavpije ta fant ko z mano vred pristane na tleh. "Sranje! Sorry kdorkoli si že!" rečem temu fantu in se hitro poberem. Poleg njega je bilo še štiri drugih fantov. Niamm pojma kdo so ker so bili zamaskirani. Pedofili mogoče? "Popraskala si mi komolec. In to ne malo" zajavka ta fant jas pa zavijem z očmi. "Joj cmera jera pazi da ne umreš" rečem in mu pomagam da se vstane. Mi že gre na jetra ta človek. "Pridi odpeljala te bom k meni domov da ti povijem komolec" rečem in ga povlečem za sabo. Njegovi prijatelji ali kdorkoli so že bili so šli yraven in začeli so prijetno klepetati s Scott-om Jake-om Chris-om in Will-om.
"Nikoli se ne podri na neznanca moja prva zapoved" zamomljam ko smo že skoraj doma.
23. november 2012
next
23. november 2012
Prva zapoved ja! A veš kaj je pa druga: Natančno beri!
23. november 2012
u105994
u105994
neeext
23. november 2012
next
23. november 2012
u80685
u80685
next!.
23. november 2012
Next!!
23. november 2012
Next
23. november 2012
NEXT.!
23. november 2012
u71430
u71430
Abigail Ashley:

Ko sta me mama in oče končno spustila ven iz hiše sem se odpravila na košarkarsko igrišče, kjer sem z družbo ponavadi igrala košarko. Ampak Nick in Alex nista bila sama. Z njima je bil...Najlepši fant na svetu. O moj bog*.*
Kakšna postava,oči.. O moj bog Abigail Ashley zberi se! ''Hej Ash pridi sem!'' je vzkliknil Robert ko me je zagledal. Stekla sem do njih in moje oči so se srečale z...Čakaj malo. Je to slučajno Austin Mahone? Austin Carter Mahone? NE! Pozabite ko sem rekla da je lep ker ni. Ne saj je ampak, nočem slišati zanj. Ampak res se je spremenil. ''Aby saj se spomniš našega Austina kajne?'' vpraša Alex. ''Ne.'' odvrnem in ga premerim od glave do pet. Austin se je zasmejal. ''Me ne boš objela ko sem se vrnil k tebi ker vem kako me pogrešaš?'' vpraša. ''Samo dotakni se me pa ti odtrgam jajca.'' mu zagrozim. ''Uuuuuu.'' sta zatulila Robert in Alex. No da ne boste čudno gledali. Austin je včasih živel tukaj in je spadal v našo klapo. Potem pa je postal slaven pevec in se je preselil stran od naše soseske in od takrat ga nisem videla. Bila sem si zelo blizu z njim in ljudje so celo mislili da sva par ker mi je včasih dal lupčka na lička. Ja to je pač izkazovanje prijateljstva. ''Glej glej koga jaz to vidim. Aus pa kje si ti?'' je rekel Spencer in prijazno pozdravil Austina, jaz pa sem zavila z očmi in sedla na klopco. ''Kdo so pa tisti fantje? Prvič jih vidim.'' reče Spencer in pokaže na neke fante ki so hodili zraven Jane proti naši hiši. ''Kaj za vraga Jane počne z One Direction?'' vprašam in odhitim tja ker sem seveda bila zelo radovedna. ''Jane kaj delajo 1D s tabo?'' sem jo vprašala. ''Enemu morem poviti komolc.'' reče in skomigne z rameni. ''Kje sta Mary Kate in Skylar?'' vprašam. ''Kako naj bi jaz vedela če me ni bilo?'' vpraša. ''Aja jaz sem njena sestra Abigail Ashley.'' rečem in dam roko vsakemu od fantov. ''Mi smo Liam,Zayn,Harry,Louis in Niall.'' je odgovoril Liam. ''Vem kdo ste ja. Niste slabi.'' rečem, oni pa se spogledajo in se zahvalijo. ''Ash pridi ti zdaj z nami. Na party greš z nami.'' vzklikne Robert z igrišča. ''Počakaj da najprej vprašam mamo ti idiot!'' se zaderem nazaj. Šla sem v dnevno sobo kjer sta sedela mama in oče. Včasih sta bila zelooooo stroga. ''Mama lahko grem prosim ven z Robertom in Alexom? Obljubim da bom nazaj do enajstih kot smo dogovorjeni.'' rečem. ''Seveda. In pozabila si omeniti Austina. Z njegovo mamo sta se zdaj vrnila sem in jutri prideta k nam na večerjo po dolgem času. Lahko povabiš Roberta in Alexa da se družite.'' odvrne. Kam gre ta svet? Navdušena je da se je Austin vrnil. O moj bog..Ne morem verjeti da to slišim od nje. Odhitela sem nazaj na igrišče kjer so me čakali oni trije. ''Torej Aby kaj ne boš objela Austina in mu zaželela dobrodošlico?'' vpraša Alex, jaz pa ga grdo pogledam. ''Joj Abely, ne vem zakaj me sovražiš.'' reče. ''Ti veš zakaj.'' odvrnem in stopim naprej k Robertu. ''Kam sploh gremo?'' vprašam. ''Na party, kam pa. Saj bojo tvoje sestre sigurno tam in Spenc pride.'' odvrne Robert. Skomignila sem z rameni in šli smo v nek disco. Ni bilo še skoraj nikogar, a so se kmalu začeli zbirat. ''Austiiiin!'' so cvilile neke punce okoli njega. ''Se že začenja.'' rečem in spijem svojo pijačo ter kozarec odložim na šank. Šla sem na drug konec..
24. november 2012
~~~~~~~~~Jane~~~~~~~~~

Tistemu Harry-u ali karkoli je že sem povila komolec. "Ne morem verjeti živ si" rečem on pa se zasmeje. "Na srečo. Drugače te ne bi mogel položiti" reče jas pa izbuljim oči. "Takoj sem vedela, da boš hotel sex ampak ne hvala" rečem in ga odvlečem na hodnik da bi ga vrgla ven iz hiše. "Jane a si res enemu iz med njih poškodovala komolec?!" vzklikne jezna mama jas pa se ustavim pri vlečenju Harry-a iz naše hiše. "Mama ni bilo namerno..." rečem ona pa me grdo pogleda. "Lahko bi bilo huje?! Na kaj si pa mislila Jane... Fantje ne vem kako se vam naj oddolžim za ne-odgovorno dejanje moje hčere. Morda lahko ostanete tukaj za nekaj časa" reče mama jas pa izbuljim oči. "Z veseljem gospa. Potrebujemo oddih in to bi nam es koristilo. Hvala vam" reče Harry mama pa se nasmehne ampak se takoj neha smejati ko pogleda mene. "Jane ti pa imaš en mesec prepovedi se dobivati s tvojimi prijatelji... Chris, Scott, Will in Jake ali kakorkoli so že" reče jas pa jo šokirano pogledam. "KAJ?! Tega ne moreš narediti!" zavpijem. "Ja pa lahko verjemi mi" reče jas pa jo grdo pogledam. "Veš kaj ne msilim biti tukaj in imeti pofukanega lajfa z fucking slinavci! ADIOS BITHES! Grem!" zavpijem in stečem ven do mojega avta. Moj avto je bil daleč vstran in nihče ni stekel za mano razen Harry... Mislim mama ga je prosila ker ona v tistih njenih petkah seveda ne more tekati. Harry me je dohitel. "Nikamor ne greš brez mene" reče zadihan jas pa ga grdo pogledam. "Blondi ne gledaj me tako grdo saj se boš kmalu sprijaznila da smo jas, ti in postelja najboljša kombinacija" reče in se usede v moj avto. Jas sem ga le grdo pogledala nato pa sem odpeljala ampak ne ne vem kam ampak na zabavo katero je priredil bog ve kdo.
"Veš še vsaka punca je podlegla šarmom Harry-a Stylesa. Še ti boš" reče jas pa ga grdo pogledam. "Styles pripravi se na spremembe" rečem on pa se zasmeje. "Glej še vsako ki sem jo hotel sem jo položil in ti vsekakor ne boš izjema" reče jas pa ga grdo pogledam. "Seveda... Le v tvojih pasjih sanjah pudelj" rečem. "Ja jas imam tebe tudi rad" reče jas pa zavzdihnem. Poleg tega človeka bom izgubila žiuce. "Veš kaj bodi tiho dokler še imaš jajca cela" zamomljam on pa se zasmeje. "Kmalu se boš mogla sprijazniti. Obožuješ me" reče jas pa se neumno zasmejem in odkimam. "Ti si res zelo neumen človek" rečem on pa se zasmeje. "Mogoče res ampak zaradi etga pa sem toliko boljši v postelji. Saj kmalu boš vse izkusila" reče in izstopi iz avta. Ja ves ta čas sva se peljala in malo je manjkalo da bi izpustila volan in ga lastno ročno zadavila.
24. november 2012
next.!
24. november 2012
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
24. november 2012
Next
24. november 2012
u112882
u112882
Neeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
24. november 2012
sory k oglašujem
a lahko glasujete pliiiis?
https://www.igre123.com/forum/tema/hot-or-not/45753/
24. november 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani