---------------Aliss----------------
-"Ravno si mislim naloziti"je rekel Harry. "Jaz si bo tudi" sem rekla. Tiho sva cakala,da se nalozi. "Meni je ze! "sem czkliknila. "Meni manjka se 20 procentov "je rekel Harry. Pocakala sva se malo,natonpa je tudi njemu kliknilo,da se je nalozilo. "Stavim,da me ne mores premagati"si ni mogel pomagato Harry. "Greva stavit,da sem boljsa"sem zamomljala. Res sem bila. "Presneto,si multi stroj alikaj?"Je bil zacuden Harry. " V 1D sem najboljsi. "" Potem ste vsi nesbosobni"sem prelagala,a ninbil videti ravno preprican.
--------------------Emma Ostilly (al kera je ze ta krava)---------------------
Hmmmmmm...slisala sem,da je Harry na Havajih. Odlocila sem se,da se odpravim tja. Popolno,da ga osvojim. Hahaha...Harry,nisi varen pred mano...

---------------------Alis-------------------------
Z druzbo smo sli gledat Evrovizijo. Mojadva favorita sta bila Jedward. Obozujem ta dva Irca. IRSKA < 3 < 3 < 3!! Vsec mi je bila tudi Srbska... Pa bakice iz Rusije so Itak zazigale... . Navijala sem za te tri,a nisem videla rezultata,ker sem ska prej spat x). Prd spanjem sem se igrala Angry Birds < 3. Odlocila sem se,da bom spala na kavcu,ker je bila v sobi samo ena velika postelja. Prisel je Harry in nareila sem se,da spim.

---------------------Harry----------------
Bila je takooooo lepa,ko je spala. Toliko deklet je na svetu,ki bi me rado imela,a ravno ona ne... Zavzdihnil sem in se odpravil spat. Nisem mogel spati. Nato pa je Alis naenkrat zakricala in vrglo jo je pokonci. "Si v redu?"bil sem takoj pri njej. "V redu je,samo mora me je tlacila..."ji je uspela izdabiti,nato pa so jo po licih spolzele solze. "Kaj je bilo? Sem jo zaskrbljeno vprasal. "Nic..."ni hotela povedati. Objel sem jo. Disala je. Zaspal sem v njenem objemu. Zbudil sem se na kavcu poleg nje. Ni se se zbudila. Previdno sem vstal in se oblekel. Zbudila se
je. "Mi bos zdaj povedala,kaksne more si imela?" odkimala je. Seveda,kaj pa sem pricakoval. "Kako tecne ste zenske" sem zamrmral. V odgovor je zamomljala nekaj neodlocnega. Stisnil sem jo k sebi. Zavzdihnila je. " Pridi,greva na zajtrk"sem ji rekel. Odsla sva dol. Cel cas sem pogledoval k nej. Samo brskala je po hrani in ni pojedla nic. Francozinje in Man so jo zaskrbljeno pogledovale,ona pa je naenkrat vstala in odsla gor. "Prxnto,kaj ie narobe z njo? " Je zaskrbljeno vprasala Anja. Nihce ni vedel odgovora,zato sem sel gor. Odprl sem vrata in gledala je film Igre Lakote na svojem Macu. "Imas rada ta film?"sem jo vprasal. Pokimala je. "Kaj ti je vsec Katniss,da jo tako zijas?" se je naenkrat zasmejala. Uzaljeno sem jo pogledal. Zakaj pa bi mi bila prosim lepo. Nasmenhila se je. "Ce je meni vsec Katniss,he tebi Peeta? "sem jo vprasal. Nasmehnila se je. "Prosim lepo,saj je se kar"... Opazil sem,da je imela pod ocmi gromozanske podocnjake. Ni opazila mojega pogleda.

----------------------- Emma------------------
Tako,tu sem. Zdaj jih moram samo se pouskati in Harry bo MOJ kot bi mignila...
26. maj 2012
neeexttt!!!!!!!!!
26. maj 2012
ce nebo dans treh nextov bom jutri nextala
26. maj 2012
next
26. maj 2012
u40060
u40060
NEEXT
26. maj 2012
u40060
u40060
Emma?
26. maj 2012
u84822
u84822
next
26. maj 2012
u63958
u63958
neext
26. maj 2012
next
26. maj 2012
Ok nextam
-------------------------------Alis------------------------
Oh moj bog...kaksne sanje... Strasno. Cel cas se mi prikazuje Harry,ki ziv gori na grmadi,mene pa drzi Kate,da mu nemorem pomagati. Uh kako mi je odleglo ko sem se zbudila. Se zdaj me je strah,ko sedi poleg mene in glesa Igre Lakote. Pogledala sem ga in ujela njegov pogled. Oba sva zardela in pogledala v tla. Skrivaj sem ga se enkrat pogledala. Imam kaksne moznosti pri njem? Nato mu je zazvonil telefon.

----------------------Emma-------------------------------

Jejjj dobila sem Harryevo stevilko. Vse je pripravljeno. Noseca sem,pa ne z njim,ampak z nekom drugim. Zvabila bom ga ven in ga napila. Nato se bom slekla in legla poleg njega. Ko bo dovolj pri sebi bom odsla,nato pa mu cez se mu bom cez en teden zlagala,da sem noseca z njim. Moral me bo imeti rad. Tako delajo v nadaljevankah in vedno vzge . Zazvonilo se je. Po treh zvonenjih se je Harry oglasil.
-----
H.harry
J.jaz
-------------
J.heeeeeeej Harry! Mislila sem te povabiti na zabavo v klub BeachParty. Saj ves kje ne? Tam sva se enkrat srecala.
H.kako pa ves,da sem na Havajih?
(ahhh tooo-v njihovi vili je moja kamera,ki sem jo enkrat nastavila)
J.na internetu so neke slike...
H.ok...pridem. Kdaj pa?
J. Jutri ob devetih zvecer
H.ok,dijo
J.by,by...
--------/
Tako semse zacela rezati...deluje!

---------------------------Alis-------------------------------
"Kdo te je klical?" sem vprasala Harrya. "Ah,ena tecka hoce,da grem z njo v klub..."je rekel. Ne. Nimam moznosti pri njem,sem zalostno sklenila. Nenadoma me je zacela boleti glava. Z obraza minje izginila vsa barva. "Si vredu?" me je vprasal Harry. Odkimala sem in stekla na wc. Harry me je nasel,ko sem ravno izbruhala vse. Odnesel me je nazaj v sobo in mi prinesel caj. "Bi te kaj razveselilo?" me je vprasal. Pokimala sem. "Gkasba od Angry Birds"sem se nasmehnila.
-----------------
Nej povem,da je ura 0:08 js pa nextam
27. maj 2012
hehehe sj je evrovizija maš izgovor next!!
27. maj 2012
Vanilija :3 :una Emma,za kero pravijo,da je s Harryem.
27. maj 2012
u84822
u84822
next!
27. maj 2012
next
27. maj 2012
u90248
u90248
next
27. maj 2012
u40060
u40060
next
27. maj 2012
u88946
u88946
next
27. maj 2012
nexttt
27. maj 2012
bom pol,kr je mama lih šla v trgovino za 5 minut,pa sem sam mal gor prišla drugače mi zaj še ne pusti
27. maj 2012
next
27. maj 2012
u63958
u63958
neext
27. maj 2012
u84822
u84822
sori ker oglašujem sam če bi rabla slikce
http://www.igre123.com/forum/tema/photos-for-your-story/34696/
27. maj 2012
evo nextam...

aja še slika od Emme


_______________Alis_______________________________________

Zbudila sem se in takoj sem dobila občutek slabosti. Stekla sem na wc in se izbruhala. Ko sem prišla nazaj v sobo, sem legla in začela igrati Angry Birds.


♥♥♥
Pogledala sem na uro. Uhh 17:30...kako dolgo sem spala... . Prišel je Harry. ''Si boljše?'' me je vprašal. Prikimala sem.
ČEZ 3 URE...
Harry se je odpravil v oni klub. Takoj sem opazila,da ni tako brezveze,kot se je pretvarjal. Oblekel je svojo drugo najboljšo jakno( najboljša je potonila) in najboljše kavbojke in se še malo razmršil lase,da so bili še bolj neurejeni nato pa odšel.

__________________________Harry________________________________________

Odšel sem v klub. Tam me je odprtih rok pričakala Emma. Takoj mi je v roke potisnila kozarec z alkoholom. Vedno je skrbela,da je bil do vrha poln. Tako sem čez čas postal pijan in zadnje česar se spominjam je Emma,ki leži poleg mene...

_____________________________Alis_____________________________________
čez 4 ure...
Presneto,kje je Harry...sem se spraševala. O nikoder ga ni bilo.

_____________________________Harry__________________________________
ZJUTRAJ

Zbudil sem se na postelji...OMG!!! Kaj počne Emma poleg mene NAGA?!?!?! Ugotovil sem,da sem nag tudi jaz. KAJ SEM NAREDIL?!?!?! mi je divje odzvanjalo v glavi. Emma je še spala,jaz pa sem se oblekel in odšel domov...
Prišel sem pred hišo,kjer me je zagledal Lou. ''No,tukaj si''je zavil z očmi. ''Ti se lepo celo noč sprehajaš po žurih,mi pa te iščemo. Alis je znala povedati samo,da si odšel v neki klub.''
Alis...sem razmišljal...O moj bog,kaj sem naredil?!
_____________________________Alis_____________________________________
Zbudila sem se in se oblekla,nato pa odšla na zajtrk. Zagledala sem Harrya in Louisa,ki sta se zunaj nekaj pogovarjala. O,prišel je nazaj,sem puščobno pomislila. Nato se je po stopnicah pripeljal Niall,ki je vpil ''Lačen,lačen!!''. Zganjal je tak hrup,da sem se morala zasmejati. Za njim se je pripeljal še Zayn,Liam pa je šel raje po stopnicah. ''AAAA Harry je nazaj!'' se je zadrl Niall in pristal na riti. Nato so prišle še Anja,Man,Te in Tina in se posedle. Harry je naenkrat izjemno slabe volje prikorakal noter,da je kar bliskalo. FFantje so ga čudno pogledali,on pa se ni zmenil za njih in je odšel v svojo sobo...Kaj mu je?!

_____________________________Harry__________________________________

Šel sem v sobo in se vrgel na posteljo. Kaj mi je bilo tega treba? Sem pomislil in zakopal obraz v blazino.

_________________________________________________
27. maj 2012
u84822
u84822
next!
27. maj 2012
u63958
u63958
neext
27. maj 2012
u40060
u40060
neeext, hitro
27. maj 2012
neeexttt!!!!!!
27. maj 2012
next
27. maj 2012
ok nextam...
____________________________Harry______________________________________
(čez en teden)

Že cel teden sem bil slabe volje. Sresal sem jo na vse,razen na Alis ,največ pa na Louisa...Ta se je seveda ravno basal s korenjem. Liam je bral knjigo,Zayn se je gledal v ogledalo,Niall je jedel nevem kaj,punce pa so igrale odbojko.
Nenadoma mi je zazvonil telefon. Skrita številka. Kdo že spet kliče,sem zamorjeno pomislil. Dvignil sem,a nisem vedel,da bom to pozneje še kako obžaloval.
Oglasil se je izumentičen Emmin glas. Pa JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ!!!!!
_____
E-Emma
J-jaz
_____________________
E-Harry...nekaj ti moram povedati. Saj se spomniš kluba?
J-Ja spomnim se ja
E-Nooo,povedati ti moram,da se takrat zanosila.
__________________________

Iphone mi je padel iz roke in se raztreščil na skali. Stekel sem v sobo. Dobil bom otroka z ničvredno prostitutko...mi je odzvanjalo v glavi,nato pa sem se naslonil na steno in omedlel.

____________________________Alis______________________________________

Videla sem,da je Harry stekel v hišo. Počakala sem,da smo odigrale igro,nato pa sem počasi šla za njim,da kdo nebi kaj posumil. Odšla sem v sobo. Našla sem ga. Bil je nezavesten. Kot prikovana sem stala tam,nato pa je trenil z vekami in odprl oči. ''Si vredu?!''sem kriknila in stekla k njemu. ''Niti pod razno in nikakor ne''je izdavil in glavo zakopal v roke. ''Kaj je?''sem ga z strahom v očeh vprašala. ''Nič...''je rekel,vstal in pograbil rezervni telefon,Samsung Galaxy Note. ''Kaj si naredil z prejšnjim telefonom?'' sem ga vprašala. ''Razbil se je''je še rekel in izginil. Skozi okno sem videla,da je vzel svojega Porscheja in se odpeljal.Moj bog,kaj mu je?!
Samsung Galaxy Note (♥♥♥)_______________________________________________________________
nextam,ko bodo trije nexti,če pa bom dobre volje pa ko bota dva
27. maj 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg