'Potnike prosimo, naj si pripnejo varnostne pasove.' Veselo sem se stegnila po pas in se pripela. 'pristali bomo čez približno 5 minut.' Se je spet slišalo po zvočniku na letalu. Komaj sem se zadržala, da nisem začela skakati po sedežu. Letalo se je rahlo zatreslo in pristali smo. Odpela sem se in odplesala do pasu za prtljago. Vzela sem moj novi kovček, si na ušesa dala slušalke in odskakljala z letališča do postaje za taxi.Dvignila sem roko in bližnji taxi se je takoj ustavil. Usedla sem se na sedež in naslonila nazaj. Naj se predstavim. Sem Ally in stara sem 16 let. Trenutno sem na poti proti mojem novem življenju v Melbournu.Moji starši so nedavno umrli v prometni nesreči in jaz sem pristala pri mojih edinih sorodnikih-teti, stricu in sestrični, ki jih še nikoli nisem spoznala. Čeprav vem, da bi večina ljudi v moji situaciji bila depresivna ali nekaj podobnega, se jaz kar dobro spopadam s tem. Moji starši so bili tako ali tako tik pred ločitvijo in nikoli se nista menila zame. Avstralija je moj najljubši kraj in vedno sem sanjala, da bom nekoč živela tu. Iz mojega razmišljanja me je zbudil taksist ko je ustavil pred neko hišo. Plačala sem mu in se počasi odpravila proti vratom. Dvignila sem roko in pozvonila.
Jaz:


Boš Bral/a Mojo Zgodbo?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

23. oktober 2013
ghufdsgp9rwhrh neeeeeeeeext ;D
23. oktober 2013
Vrata mi je odprla punca približno moje starosti. 'živjo.. Jaz sem Ally, tvoja sestrična.' Sem se prestavila. Dekle se je nasmehnilo. 'jaz sem Larissa. Kaj delaš tu?' presenečeno sem jo pogledala. 'ti stric ni povedal? Moja starša sta umrla in zdaj bom živela pri vas.' Sem previdno razložila. Otrpnila je. 'Živjo punčka moja! Kako si? Lepo, da se končno srečamo!'se je za Larisso nagnetla debelušna ženska-moja teta. Nasmehnila sem se in jo objela. Povabila me je noter. Odtopotala sem noter in svoje kovčke postavila v dnevno sobo. Razgledala sem se okoli. Hiša je bila preprosta toda prekrasna. Starinsko opremljena, lesena. 'Larissa pokaži sovji sestrični pot do njene sobe, dragica' je rekla teta. Larissa se je prijazno nasmehnila in pokimala. Ko sva prispeli do moje sobe, se je naslonila na vrata. 'ne misli, da se mi smiliš. Ne moreš se kar pririniti v mojo družino in pričakovati, da te bom sprejela.' Presenečeno sem jo pogledala, odrinila njeno roko in odprla vrata v mojo sobo. Bila je zelo najstniška. Čisto moj stil.kar naenkrat je pozvonilo pri vratih. Stekla sem do vrat in jih odprla. Na meni je pristalo vedro nečesa lepljivega.

Larissa:


25. oktober 2013
u124989
u124989
next
25. oktober 2013
neext!
25. oktober 2013
wma
Next
25. oktober 2013
Šokirano sem odprla oči in pred seboj videla 3 fante. Eden je držal kamero, dva pa sta v rokah držala večjo posodo in vsi so me presenečeno gledali. 'KAJ ZA VRAGA?!' sem zakričala. 'oprosti, mislili smo, da si Larissa.. Včeraj nam je pokvarila Dare Sunday in smo se ji hoteli maščevati.' Je začel pojasnjevati tisti za kamero. Jezno sem jih pogledala in zaloputnila z vrati. Ko sem se obrnila je za mano stala Larissa in se mi privoščljivo smejala. Jezno sem odkorakala v kopalnico in se stuširala. Po 20-minutni vroči prhi sem se počutila bolje. Preoblekla sem se v suha oblačila in se odločila iti na sprehod, da spoznam okolico. Takoj ko sem stopila iz hiše sem opazila fanta, ki me je polil z lepljivo tekočino (še zmeraj nevem kaj je bilo tisto). V rokah je držal smetanovo torto.'kolega, če vržeš vame tole torto, te bom ubila.' Sem zarenčala. Prikupno se je zasmejal.' Prinesel sem ti jo kot mirovno ponudbo. Sam sem jo spekel.' Sumljivo sem ga pogledala. 'Oki no. Moja mami jo je spekla.. Ampak sem ji podajal sestavine!' se je branil. Zasmejala sem se. 'A sva si bot?' me je prijazno vprašal. Malce sem pomislila in mu vzela torto iz rok. Nato sem dvignila roko in mu torto potisnila v obraz. 'ZDAJ sva si bot.' sem zadovoljno odgovorila in odkorakala mimo presenečenega fanta na ulico.
26. oktober 2013
neext!
26. oktober 2013
wma
neext
26. oktober 2013
Hodila sem po ulicah Melbourna in si ogledovala izložbe trgovin. Ko sem opazila butik z napisom Forever 21 sem zacvilila in stekla v mojo najljubšo trgovino z oblačili.Ko sem nakupovala me je nekdo potapkal po rami. Obrnila sem se in se zastrmela v dekle, nekaj let mlajše od mene. 'Oprostite, mi lahko pomagate? Iščem kratke hlače.. po možnosti rožnate barve?' me je vljudno vprašala. Takoj sem jo napotila do pravega oddelka. Po tem je do mene prišlo še nekaj deklet in vsa so se obnašala kot da delam v trgovini. Zdelo se mi je zabavno. Ko sem s kupom oblačil stala na blagajni me je blagajničarka prosila, naj počakam sekundo in izginila v ozadje. Kmalu je prišla v spremstvu nekoliko starejše gospe. 'Živjo. Jaz sem direktorica Mash. Sem slišala, da precej dobro usmerjaš stranke v moji trgovini.' Je rekla starejša ženska. Malce sem zardela in ostala tiho. 'želela bi ti ponuditi službo tukaj.' Je dodala g. Mash. Navdušeno se sprejela ponudbo. Tako ali tako potrebujem nekaj dodatnega denarja. Zmenili sva se moj delovni urnik in veselo sem odskakljala domov. Pred vhodnimi vrati je bil listič.
27. oktober 2013
wma
next
27. oktober 2013
neext!
27. oktober 2013
neeext
28. oktober 2013
'danes ob 21h. ' je pisalo. Dvignila sem obrvi in pogledala okrog sebe. Skomignila sem in šla v hišo. 'Ally doma si!' sem slišala teto in šla sem jo pozdravit v kuhinjo. Stala je zraven štedilnika in nekaj kuhala. Na stolu nasproti nje sta sedela Larissa in moj stric Ted. 'Ally končno se spoznava.' Je rekel Ted in vstal s stola. Prijazno sem se mu nasmehnila in odzdravila. Naslednje pol ure smo se pogovarjali o meni, kaj imam rada, česa ne maram, kako se počutim v Avstraliji… Larissa se je ves čas mrščila in spakovala. Ko sem pogledala na uro je bilo že štiri popoldne in šla sem v svojo sobo. Prijavila sem se na facebook in se začela pogovarjati z nekaj prijatelji od doma. Povedala sem jim vse o tistem fantu in kako še vedno nevem kako mu je ime in da mi je verjetno on napisal tisti listek. Čez kako uro in pol sem se odjavila z interneta in šla ugotavljati kaj naj oblečem za zvečer. Nekaj časa sem brskala med oblačili, ko sem se končno odločila za prisrčno belo oblekico in čevlje z bleščicami.Ko je bila ura točno 21.00 ko sem odprla vhodna vrata. Na našem dovozu je bil parkiran avto. Zmedeno sem stopila do avta in pogledala skozi voznikovo okno. Na sedežu je dremal nek fant, ki se mi je zdel znan. Ko sem previdno potrkala po oknu je skočil pokonci in pogledal okoli sebe. Ko me je videl se je nasmehnil in spustil okno. 'Živjo' me je pozdravil. 'ne vem, če se me spomniš. Ime mi je..'
02. november 2013
next
02. november 2013
neext
02. november 2013
next
03. november 2013
…Beau. Beau Brooks. Prej sva se videla ko te je Luke napadel pred tvojimi vrati..' Tako je torej ime tistemu fantu.. Luke. Pregnala sem si ga iz misli in se nasmehnila Beau-u. 'Jaz sem Ally.' Sem se predstavila. Nekaj sekund je minilo v tišini. 'torej. Skoči u avto. U lunapark greva.' Je Beau veselo rekel. Usedla sem se na sovoznikov sedež. Vžgal je avto in odpeljala sva se. Na radiu se je vrtela glasba ki mi je bila všeč, zato sem jo dala malce bolj naglas. Beau se je nasmehnil in vozil naprej. Ko sva prispela do lunaparka sva zlezla iz avta. Naslednje 3 ure sva šla na vse vrtiljake in pojedla nekaj kilogramov sladkorne pene. Ko je bila ura okoli polnoči me je Beau nežno prijel za roko in odšla sva nazaj do avta. Ko sva se peljala nekaj minut se je ustavil na nekem temnem postajališču. Obrnil se je k meni in me pogledal v oči. Nagnil se je proti meni.

Beau:
Luke:


03. november 2013
dsoaufbsd jeeej ke je pa Jai OOOOOOOOOOOOOOO haha neext!<33
04. november 2013
wma
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
04. november 2013
Šokirano sem ugotovila, da me namerava poljubiti. Glavo sem nagnila nazaj in vstran in dojel je namig. Umaknil se je, spet vžgal avto in v tišini speljal. Nekaj minut sva se vozila v tišini. 'oprosti.' Sem tiho rekla. Stresel je z glavo in se zasmejal. 'Uredu je. Poskusil sem. Saj se mi je zdelo, da imata z Lukatom nekaj.. že ceu dan govori samo o tebi.' Je rekel z nasmehom. 'Luke? Govori o meni? Kaj?' sem ga takoj vprašala. Spet se je nasmehnil in pokimal. ' Še enkrat oprosti. Mislila sem, da greva ven kot prijatelja.' Sem mu še enkrat rekla. Pogledal me je. 'resnično je uredu. Saj je bilo najprej tako mišljeno, potem me je pa zaneslo.. oprosti ti meni.' Mi je zagotovil. Do doma sva se pogovarjala o glasbi, filmih in Avstraliji. 'Bi šla jutr z nami u šoping?' me je vprašal, ko je ustavil na našem dovozu. 'S kom?' sem zahtevala natančnejše podatke, oziroma sem hotela vedeti če gre tudi Luke. 'James, Skip, Jai, jaz in Lu-' 'JA.' Sem ga takoj prekinila. 'Kdo so ostali? Poznam samo tebe in Luke-a..' sem ga vprašala. 'Jai je moj brat. Luke je njegov dvojček. James in Skip pa sta prijatelja.' Nasmehnil se je in se malce nagnil proti meni. Spet sem se nagnila vstran. 'umiri se, hotel sem te samo prijateljsko objeti' se je zasmejal moji paniki. Tudi sama sem se zasmejala in ga objela. Poslovila sva se in šla sem v hišo.
04. november 2013
next
04. november 2013
Ko sem odprla vhodna vrata je Larissa skoraj padla ven 'Zakaj greš z njimi ti in ne jaz!?' me je nasršeno vprašala. Namerno domišljavo sem si popravila lase. 'zakaj si tako obsedena z mano?' sem jo vprašala in se zrinila mimo nje. 'Ally! Larissa! Pridita v kuhinjo za minuto!' sem slišala strica. Larissa me je grdo pogledala in samozavestno odkorakala v kuhinjo. Spačila sem se in ji sledila. Teta in stric sta takoj začela govoriti. 'Torej midva imava čez 2 dni najino 25 obletnico poroke..' je začela teta, ko jo je prekinil stric. 'za dva meseca greva na Bahame.' Obe sva odprli usta. 'saj sta dovolj stari, da lahko pazita druga na drugo. Pustila vama bova denar in če ga bo zmanjkalo, vama ga bova še poslala. Se strinjata?' nemo sva prikimali.' Dobro' je rekel stric. 'zdaj pa k pravilom. Nič fantov. Nič zabav. Nič polomljenih stvari. Nič policije. Čim manj obiskov ambulante. Se razumemo?' spet sva prikimali. 'odideva jutri zgodaj zjutraj. Na pultu imata vse najine številke in če bosta kaj potrebovali, samo pokličita.' Je dodala teta in šla sta pakirat. 'YEAH. Zabavaaaaaa!' je rekla Larissa in šla telefonirat prijateljicam. Skomignila sem in šla v mojo sobo. Usedla sem se za pisalno mizo in vklopila moj laptop. Prvič sem pogledala skozi okno, ki mi je bilo točno nasproti. Šokirano sem zajela zrak.
06. november 2013
next
06. november 2013
hahah predvidevam dj biu Luke zgorej brez? :"D haha neext!
06. november 2013
Čeprav jih ne poslušam...I like it :$$
neeeeeeeexttt+novaaa bralkaa
07. november 2013
Videla sem naravnost v sobo nekoga v sosednji hiši. In ta nekdo je bil Luke. Po sobi je hodil samo z brisačo, zavezano okoli bokov.Očitno je bil ravno izpod prhe, saj je bil še moker. S slušalkami v ušesih je plesal po sobi in verjetno iskal oblačila. Nisem mogla odvrniti oči od tega prizora. Njegova vrata so se odprla in noter je prišel še en fant, ki mu je bil zelo podoben. Verjetno je bil to Jai. Pogledal je Lukata in se začel smejati. Luke ga sploh ni opazil in končno našel hlače. Segel je po brisači in ko sem dojela, kaj namerava narediti sem hitro pogledala stran in zastrla zavese. Stresla sem z glavo in se preoblekla v daljšo majico in zlezla v posteljo. Minili sta že dve uri in še vedno nisem mogla spati. V glavi se mi je vrtelo Lukovo popolno telo. Previdno sem vstala in odcapljala do okna. Počasi sem odstrla zaveso in pokukala ven. V sobi nasproti, so bile luči ugasnjene. Vzdihnila sem in šla nazaj v posteljo. Kmalu sem zaspala.

Jai


07. november 2013
sdufbsadua Jai<3333 *__* neext!
07. november 2013
next
07. november 2013
'misliš, da bo jezna če jo zbudimo?' 'Da.' 'Ma zihr ne..' zbudil me je šepet v sobi. Nisem še odprla oči in poslušala naprej. 'Kjut je, ko spi.' 'strinjam se.' 'Slini se…' ob zadnjem stavku sem odprla oči in zakričala. Ob moji postelji so čepeli Luke, Jai, Beau in dva neznana fanta in se mi na usa usta režali. Na odprta vrata moje sobe se je naslanjala Larissa. 'Živjo. Smo te zbudili?' me je veselo vprašal Beau. Prikimala sem. Pogledala sem Larisso. 'Kaj delaš u moji sobi?' sem jo jezno vprašala. Nedolžno mi je odgovorila 'fantom sem samo pokazala kje si. Nisem vedela da še spiš.' Zavila sem z očmi. Seveda je vedela. 'Aja Tole sta James in Daniel oz. Skip.' Je Beau predstavil neznana fanta. 'Ally.' Sem rekla. 'In trenutno nisem primerno oblečena. Bi šli ven da se preoblečem?' sem malce nataknjeno dodala. Pogledala sem proti Lukatu. Gledal me je in se smehljal. Šele tedaj sem dojela, da sem nepočesana, nenamazana in se slinim. Krasno. Počasi so šli in moje sobe. Hitro sem oblekla kratke hlače in majico z naramnicami.

James:
Daniel:


11. november 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg