u138300
u138300
pojma nimam zakaj tak naslov. no, ja, zadnje čase se mi ves čas popeva ta verz, ampak ne vem, kako ga povezujem s svojim življenjem. ne sprašujte me, kaj je to. blog? i guess. i guess pomeni ugotavljam ampak jaz sem že ugotovila. in če sem ugotovila, je to dovršno v pretekliku, ugotavljam pa je nedovršno v sedanjiku. em ja, zašla sem in ugotovila, da obvladam slovenščino. dobro zame.
torej, sem bom pisala svoje občutke. vse, kar bom v tistemu trenutku čutila, bom napisala sem (ko se mi bo dalo in bom imela čas seveda). lažje zaupam stotim neznanim ljudem skozi računalnik, kot pa dvem resničnim in poznanim v živo. preprosto lažje je. nekoliko neosebno. neosebno je v redu. potihem te seveda tako ali tako vsi obsojamo, torej zakaj bi se obremenjevala? zdi se mi, da sem včasih potrta le zato, ker se toliko obremenjujem. milijonkrat premislim vsako besedo, ki jo izrečem (ali napišem) v določenem pogovoru, posebej, če se pogovarjam s fanti. bojim se, da bi izpadla kretenka, ampak vsaj pretvarjam se ne. in to odžene ljudi proč. ker sem to, kar sem. ne glede s kom govorim, kje sem ali kaj počnem. resnična jaz. okej, pojma nimam kaj sem zdaj zakomplicirala. pa saj ni važno.

resnica je: tako blebetam, da ga vsaj za trenutek pozabim. ja, osebka moškega spola. in ne, ni mi zlomil srca, ni mi všeč, nisva se skregala. je le prijatelj, ki mi pomeni ogromno, čeprav ga poznam samo pet mesecev. zaupam mu več, kot svoji najboljši prijateljici. je bolj človeški, boljše odreagira. ona se preprosto zasmeje in reče, da bo minilo. takrat, ko rabim pomoč, je pri njej ne dobim. včasih se vprašam, zakaj ona. pač, imava toliko spominov in imam jo rada in je moj svet. no, dovolj o njej ker bom slabe volje. oz. slabše kakor sem že. torej; vsak dan se pogovarjava, smejiva, razpravljava, in vse, kar spada k prijateljstvu. v bistvu sva se v živo videla mogoče trikrat, ampak po facebooku se pač pogovarjava. stvar je ta: trenutno je na morju, kjer očitno nima interneta in jaz umiram. umiram od želje, da bi se pogovarjala, prijateljsko žalila drug drugega in se obnašala kot dva idiota. pogrešam ga. ja, POGREŠAM GA. končno sem priznala sama sebi in še vam ostalim. kakšna bedna razvalina sem, res.

moje življenje. sem običajna najstnica, ki dneve preživi za računalnikom, vstane pa samo da gre jest in počohat psičko. rada jem, spim, berem, pišem pesmi, poezijo, rišem, slikam, fotografiram, preurejam slike, bloggam, jem, spim, jem, spim, pomagam ljudem. rada se držim zase, čeprav sem vedno v družbi ljudi, ker če sem sama, izpade čudno, ker sem od vedno v družbi. upam da ste kaj razumeli. sovražim ljudi. res. vsaj slovence. sovražim tudi slovenijo. no, ne države in VSEH ljudi, ampak večino ja. ker slovenci ne razmišljajo odprto, obsojajo, so ljubosumni in ne sprejemajo drugačnosti. take izkušnje imam jaz. tudi sama sem slovenka, da ne boste pomislili da prihajam od drugje hahahahahahah. tega ne povem s ponosom, verjemite. svoj narod sovražim. rada bi zapustila to državo, odšla na finsko, norveško, dansko, švedsko, kjer vse napreduje in so ljudje odprti in prijazni. in to ni samo iluzija. na finskem sem že bila, in verjemite, ta država je popolna. odločila sem se, da se bom celo srednjo šolo učila kot zblaznela, da bom potem lahko študirala v tujini. najraje bi odšla v že omenjene države, vendar kot možnost štejem tudi italijo, švico in nemčijo.

kaj naj še napišem? moji vzorniki so jennifer lawrence, john green, j.k. rowling, ed sheeran, augustus waters in lucy hale. moja najljubša knjiga je the fault in our stars, ki jo je napisal john green. toplo jo priporočam in povem vam, da je boljša od harryja potterja. to sem povedala s tako težkim srcem, ker sem tudi sama ogromen potterhead, vendar je john green preprosto bog. poslušam rock glasbo, natančneje green day, imagine dragons, ac/dc, the fray, the kooks, the strokes, guns n' roses, onerepublic in še nekaj ostalih izvajalcev, ki niso vredni omembe, ker mi je všeč samo po ena njihova pesem. ukvarjam se s plesom (balet in hiphop), glasbo (kitaro, saksofonom, flavto) in smučanjem. moj sanjski poklic je fizioterapevtka, food blogger, tekstopiska, pisateljica. štiri stvari, ki me privlačijo so, da me v trenutku oseba lahko nasmeje, lep nasmeh, prijazne oči in da osebe ne motijo moje tišine. štiri stvari, ki me odvračajo so slab zadah, plehkost, hinavščina in slab karakter. imam okrogel obraz, ki ga krasijo živahne zelene oči in dolgi rjavi lasje. mislim, da ste dobili približno idejo o meni.

https://data.whicdn.com/images/10227910/cute-001_large.gif
to je torej prvi del moje teme. če želite še več mojega nesmisla, napišite next. če vas ne zanima, tudi prav. to pišem zase in izključno zase.
13. julij 2013
u140958
u140958
next
14. julij 2013
u137878
u137878
neext
20. julij 2013
Hočemo absolutno več tega ”nesmisla”.
Next!
20. julij 2013
u140072
u140072
next c:
05. avgust 2013
next (:
05. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg