ne vem. eh brezveze mi je pisat ce noben ne bere hah. in ja mislim da sm zakljucla
15. oktober 2017
JENNIFER

Odprem oči, s pogledom zdrsnem po prostoru in se skušam preklicati spomin, kaj se mi je včeraj zgodilo. Ozrem se okoli sebe in zagledam steklenice žgane pijače, ki so obležale na tleh. Oblije me občutek žalosti in dejstvo, da se preteklost spet ponavlja. Zaradi močne vrtoglavice, se na žalost nisem morala spolniti ničesar. V moji glavi je prevladovala praznina, napojena z občutkom pekoče bolečine, ki se je naselila v moj um, potem pa počasi popuščala. Na drugi strani sobe je bilo čutiti prisotnost še nekoga. Znana neznanka, ki je z širokimi črno obrobljenimi očmi nepremično stala pred mano, je bila le moj odsev v ogledalu.
Podobno je bilo občutku, ko v množici opaziš znan obraz, čeprav osebe sploh ne poznaš. Ne, v tej tanki svilenati spalni oblekci si res nisem bila podobna. In pozlačen nakit, ki je krasil dele mojega na pol razgaljenega telesa, resnično ni bila moja volja. »Erik!« sem zasikala sama sebi skozi zobe. Zajela me je mrzlica po celem telesu, nato sem planila v jok. Še nikoli se nisem počutila tako nemočne in h krati prestrašene. Moje telo je drhtelo in noge niso več zdržale, obupano sem se sesedla pred ogledalo in si začela puliti lase. Za trenutek sem se smilila sama sebi, ker sem bila tako nespametna, da sem se podala v razmerje z nekom samo zaradi slave in denarja. Kaj pa drugega, izkoriščal me je! Tako kot sem jaz mislila, da izkoriščam njega. Toda , kmalu se je izkazalo, da sem izgubila bitko sama sabo. Jenny, priznaj si. »Izgubila si,« Dotaknila sem se odseva v ogledalu, nisem morala vrjeti v kaj me je spremenil ta moški.Pogoltnila sem slino, ki se mi je nabrala v ustih in globoko zavzdihnila. Ni bilo samo to, da sem bila drugačna, bila sem takšna kakršno je želel Erik.
In čas je, da se temu uprem. s slednjim besedam se obrnem na petah in si z roko obrišem solze. To sicer ni pripomoglo k tem, da bi bila manj razmazana, ampak kakorkoli to zdaj ni bilo pomembno. Nemudoma sem morala preklicati pogodbo. Poženem se k omari in začnem brskati po njej, v upanju, da najdem čim bolj preprosta oblačila, v katerih ne bi posumili, da sem slavna pevka. Ko končno najdem nekaj, kar naj bi bilo podobno kavbojkam in navadnem polovurju, se poženem v kopalnico, da si iz obraza izbrišem lažno masko. »Spet stara Jenny,« olajšano se nasmejim sama sebi, počutim se skoraj tako kot takrat, ko še nisem poznala velikih odrov in si niti v sanjah nisem upala sanjati, da bom nekoč slavna. Stanovanje zapustim še pred kosilom, tokrat v preprostih nizkih sandalih, ki jih nisem obula že celo večnost. Odpravim se proti Erikovi pisarni, ko me na hodniku zaustavi histerična čistilka, ki mi je skušala prepreči slednji korak proti Erikovi pisarni.
»Dekle, si ti Jennifer?«
»Ja.« sem zmedeno odvrnila. Nekaj na njenem obrazu mi je pravilo, da je nekaj narobe.
»Pri priči morate od tu.« je s resnim glasom spregovorila, njene rjave oči pa so ob tem močno razprle. »Erik,« je šepnila na uho. »Je morilec.«
Ob njenih besedah, me je spreletel srh po celem telesu. »Mi ne vrjamete?« ošinila me je z resnim pogledom. Vedela sem, da je bil Erik pokvarjen moški, toda nisem razumela, zakaj bi nekoga ubil. Bila sem skoraj prepričana, da čistilka ne ve vsega.
»Pridite zameno. V kleti sem našla truplo, ki priča o tem!«

01. november 2017
Next
01. november 2017
Next
01. november 2017
Next+niova bralka
07. november 2017
nova*
07. november 2017

Christen jaz…”dvignil sem se, ob tem pa občutil, njen divji pogled, ki je še vedno brez zadržkov poželjivo sprehajal po obrazu. Zajel sem sapo, da bi se ji lahko zazrl globoko v oči in ji povedati resnico. Toda, njen pogled je iz mene izvabljal še vedno ta nagon.
Presneto. Še sam nisem vedel, kaj bi rad. “Počakaj tu, Andrew. Samo po nekaj skočim.”
Napol gola je skočila k pultu, kot takrat ko sva se spoznala v nekem nočnem baru. Daniel je še vedno prepričan, da sem jaz tisti, ki dela napako. Mogoče mu ji bi pustiti, da se vrne nazaj k njemu.
Hitro se ji približam, jo zgrabim od zadaj in jo preobrnem k sebi. “Andrew, nehaj me strašiti,” jezno zamrmra in naredi požirek vina.”Oprosti, lepotička.” hladno odvrnem.
Po požirku globoko zajame sapo in mi kozarec potisne pred usta. “Na spi, čaka naju naporna noč. "
"Kaj pa Katty?" "Oh, spravila sem jo že spat."
Njen nasmešek na obrazu me je kar precej prestrašil.
“Christen…ravno sem ti hotel povedati, da sem dobil sporočilo. Eric me je poklical v svoj hotel.
Nekaj je hudo narobe.
03. december 2017
“Saj nisi resen. Ob devetih zvečer ti je poslal
sporočilo?”
“Kakorkoli. Za najin dobiček gre. Za dobrega
pravnika…za najino Katty.”
“Ne vmešavaj zdaj Katty v to. “Tudi, če se vrne k
Danielu…ali ne razumeš, da potrebujem samo tebe.”
“Ali nisi rekla, da je Daniel slab človek in da se Katty ne sme približjati?”
Christen privzdigne obrvi in zamahne z roko. “Katty ne bo naredil nič hudega. Prepričana sem Andrew.”
Takoj po tem mi je postalo jasno, da mi je Christen lagala.
Presneto, kako sem bil lahko tako naiven!
Katty je bil še njen najmanjši razlog, da me je hotela prikovati v njeno
življenje.
Ko si odenem plašč in začnem obuvati čevlje, se Christen postavi pred vrata in mi skuša onemogočit prehod. “Nikamor ne boš šel.
Povej šefu, da sem se preveč ogrela zate. Naj počaka, saj bo razumel.”
“Christen…ne vem, kaj bi sploh moral razumeti.
Tole med nama…je vse skupaj samo…”skušal sem obvladati vso jezo,
ki se je nabirala v meni.
Nekaj trenutkov samo strmiva drug v drugega, nato pa Christen spodbudi: “Samo?”
"Christen, končala sva."
03. december 2017
Next!!!!!!!!!!!!
03. december 2017
Nekaj trenov poskusam zadrzati svoj krik, ob prizoru na krvavem razodetju se mi kar zmegli. Primem se stebra in poskusam zajeti sapo. Toliko krvi na kupu se nikili nisem videla. Kot bi sanjala, nisem morala vrjeti svojim ocem, ko sem na vozicku pod rjuho, ki jo je cistilka dvignila videla njen obraz. Prikateljičin obraz skoraj nisem prepoznala. Bil je razpacan od krvi in moder od modric. "K-k-ka-j ji je naredil?" sem komaj izdavila med ihtenjem. Cistilka me je prijela za ramo in mi zazelela sozalje. S tem se pac nisem prau nic pomirila, se bolj me je sililo v to da planim v jok. "Presneta svinja!"pihnem skozi nos in zacnem razmisljati, kaj bom sedaj.Najprej v rokav obrisem drobne kaplice,ki so se mi nabrale v oceh.Nocem, da me vidijo spet objokano. " Erik seveda ni moral prenesti tega, da bi pobegnila. To mu bi spodbilo se vec sobicka." nadaljujem.
"Kako prosim, hocete reci, da jo je Erik izkoriscal?"
"Ja, prepricana sem. Prepricana sem tudi, da se je zato zelel porociti z mano."v paniki odvrnem.
"Ce je pa tako, potem pa brz na policijo."
Brz, ko scistilko zavijema truplo nazaj in ga potisnema v jasek, za seboj zaslisim korake. Se preden se ubrnem nazaj, prepoznam njegov parfum. Vcasih se mi je zdel prijeten in samranten, danes pa oduren in odvraten. Cutila sem kako so se mi kolena tresla, kako mi je srce divje poskakovalo po prstnem kosu, kako strah me ke bilo.
"Jennifer, si to ti?"
Obrnem se proti glasu in razkrijem svoj razocaran obraz. "Erikz jaz..."prekine me z nenavadnim glasom. " Ljubica, kaj pocnes tam spodaj?" Ko se mi zacne priblizjevati, se cistilka skrije za mano. Od njenega trepetanja se stresejo vsa tla. "Oh, mislila sem raziskati stari del hotela."
"Ne bodi smesna Jenny. V tej kleti ne bos nasla nobenega navdih." zivcno se nasmejem,ko opazim kako Erik buli vame. "Je kaj narobe?"
Za nekaj milimotrou se premaknem bolj v levo in primem za rob mize. Ogriznem se v usntico,da mu ne bi povedala kar mu gre.Bo je prenevarno. Zavedala sem se, da sem se znasla v hudih tezavah. Na policijo bom odsla takoj, ko se malce pomirim in seveda Erik za to ne sme vedeti.
"K meni pridi Jenny." Reče ko se zaustavi nekaj korakov pred mano. "Presneto, kaj ima za bregom. Jenny bodi previdna." mi cisto potiho zasikano čistilka, ko se ze pocasi priblizujem k njemu. "Zdaj,ko ves kaj se je zgodilo tvoji prijateljici,ki je zelela pobegniti...ves, da te napake ne smes ponogniti?"
"Erik ne morem vrjeti, da se bom porocila z morilcem." razocarano dahnem, on pa me povlece k sebi in rece. "Nisem bil jaz."
Toda tokrat mi ni bilo potrebno nicesar pojasnjevati. Sovrazno ga pogledam in recem:"Erik če si bil ti, te nikoli več nočem videti."
"Presneto Jenny. Ali me imaš za takšnega zločinca!"
"Kako naj vem, kaj je bilo med vama, ko pa mi nikoli nista ničesar povedala. Mislila sem,da mi Zoey ves čas nekaj prekriva."
"Prekriva? Ničesar ni imela za prekrivati. Najini odnosi so bili urejeni." vidim, kako vznemirjen postaja in zdelo se mi je, da ne bo druge kot to, da ga prijavim na policijo in se oni okvarjajo z njim. Med prerekanjem se oddaljujema iz kleti hotela, vse do njegovega avtomobila. Zasnje kar rece je:"Ta primer bom uredil sam. Mislim, da vem, kdo bi lahko stal za vsem tem." Potisne me v osebni avto njegovega voznika in mu naroči naj me pelje na izlet v Broocklyn. "Se vidima na turneji."
Še preden bi uspela kaj reči, zapre vrata in voznik ze pohodi na plin. "O, moj bog!" prisilim se,da ne zajokam,ko ugotovim,da mi je Erik med pogovorom izmaknil telefon.
"Kam ste rekli, da me peljete?" na sedezu zagledam se dve dekleti, sbrezhibno nalicenim obrazom. Voznik na sprednem sedezu ne trzne,niti ne odgovori.
Zavijem z ocmi,skoraj znorim.
"V Brooklyn. Vsaj tako je bilo naročeno." odvrne ena od deklet. Druga si popravi lase,ko navduseno zavdihne."Omoj bog! Vi ste Jennifer Lewson, najvecja pop zvezdnica in v cast mi j le govoriti z vami."
Podamo si roke in v bistvu sem bila zelo ulajsana,ko sem ugotovila,da v avtu s tem cudnim voznikom nisem sama.

"Midve pa sma Monika in Kim."
Monika zacne nekaj izkati po torbi, medtem ko Kim nadaljuje. "Najbrž ne veste zakaj sva tukaj."
"O moj bog. Saj me ni treba ves čas vikati." se zasmejem. "Šele 22 jih štejem."
"Prav. Tudi jaz sem 22, Kim pa je malce starejša. Ampak konec koncev sva tu iz službenih razlotov."
Ko Kim iz torbe izvleče list in pisalo, se zresnem. Vedela sem, da jih je najel Eric...toda zakaj.
"Ni se ti treba bati. Samo en intervju za revijo Top zvezdnic boma napravili."
"Če si seveda pripravljena sodelovati?" doda druga. Punci samo stmita vame in čakata na moj odgovor,toda tokrat resnično nisem bila razpoložena. "Ne vem,odvisno o čem bo ta intervju."
"Pomiri se dragica. Intervju je zastavljen glede na vprašanja tvojih oboževalcev. Gori se, da se bos poročila s Erikom, ampak seveda zdaj vse zanima ali je to res."
"Ne!" kriknem. Obe dve se spogledata,ko nadaljujem. "Dokler ne uredima nekih zadev pač ne mislim sploh govoriti o poroki." odločno prekrizam roke, prekleto dobro se počutim,saj sem zvenela bol samozavestno kot kdajkoli prej. "Prav. Potem bom pa poklicala Erika."
"No ja, rada bi govorila z njim."
Blondinka mi posodi telefon, jaz pa se udobno namestim na sedež in čakam na njegov odziv. "Erik? Poslusaj Jenny tu." na drugi strani zaslišim Erikov smeh."Živjo lepotička. Si pridno sodelovala s novinarkama?"
"Erik, nehaj se igrati z mano in mi povej zkaj to počneš?"
Na drugi srani zaslišim samo smeh. "Erik!" "Jenny?" na drugi strani zaslišim Andrewov hripov glas. Ob njegovih besedah me spreleti misel, da mu bo Erik nekaj naredil. "Andrew, zbeži od Erika."
"Nikamor ne bo zbežal, je že pri meni..na varnem." spet se zareži v slušalko, tokrat mi se zarosijo oči. "Erik prosim ne naredi mu nič. Obljubim,da bom zato naredila vse."
"No, to se bom pa sam odločil kako bo z njim."
Odloži slušalko in po licu mi zrsi prva solza. "Prav sodelovala bom!"
12. december 2017
Rad jem makarone
12. december 2017
Next o moj bog to postaja napeto, saj je ze.. kaj naklepa Erik in naj sam poskusi kaj naresti Andrewu prfektno
12. december 2017
Pozdravljena dekleta,
pišem svojo 3.zgodbico in zelo vesela bi bila, če si bi vzela nekaj časa in pogledala.
Trenutno sem napisala samo uvodnik. Poglej, če ti bo všeč...in nextaj

http://www.igre123.com/forum/tema/the-return/195459/
02. marec 2018
CHRISTEN
Saj ni resen?Če se je spet dobil s tisto trapico iz najstniških let, prisežem, da ji bom zavila vrat. Dovolj imam! Ne more mi vzeti nečesa, kar je moje. Ne more!
Najprej me zalijejo solze, v katerih se skoraj utopim. Potem pomislim, da bi glasen jok lahko prebudil Katty in takoj preneham. Moje oči so bile utrujene in razdražene, toda v meni je kipela jeza. Naredim še zadnji požirek iz steklenice, da se potešim. »Ta Jennifer bo še plačala za to!« Iz spalnice potegegnem pištolo. »Ne bom je ubila, samo zagrozila ji bom, naj se mu nikoli več ne približja. Uničila ga bo.« Preden zapustim stanovanje se po tihem v otroško sobico, da preverim če Katty lepo spi. »Žal mi je ljubica, da te bom morala pustiti samo. Ampak, ne skrbi mami bo kmalu nazaj.«

25. april 2018
Mami mora samo nekaj na hitro upraviti
25. april 2018
Next
26. april 2018
hejj...sory k smetim ampak bi sli pogledat tole ker res rabim bralce...
prolog
Tekla sem.Bila je trda tema okoli pol 4 zjutraj nikogar ni bilo na spregled zato sem se ustavila da bi naredila vdih morda zadnji vdih kadar koli , na kar sem na svojem vratu začutila mrzlo sapo ki je nagnala strah v kosti v tem zadnjem usodnem udihu sem videla svoj konec ujel me je.Navratu sem čutila da mi je nekaj prebodlo kožo . Začelo se mi je megliti pred očmi ničesar več nisem videla. Zbudila sem se v nekem umazanem skladišču.Bila sem privezana na kirurški stol. Roke sem imela priklenjene na slol prav tako kot noge.Na ustih sem imela prevezo.Pred sabo sem zagledala svoj največji strah in največjega sovražnika ob enem.
Ce vas zanima nadaljevanje lahko greste na Blood twins ker danes zvecer pisem naprej
26. april 2018
Pišem novo zgodbico če koga zanima
http://www.igre123.com/forum/tema/ukradeno-srce/195950/1
31. avgust 2018
04. julij 2019
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani