Hej, punce
Že veliko časa pripravljam novo zgodbico, čeprav vem, da imam za dokončat še tisto s Colom in Maddie in obljubim, da jo bom nadaljevala.
Zgodba, ki sem jo zdaj začela pisat mi je pri srcu in upam, da bo všeč tudi vam, če jo boste seveda brale. Pisala jo bom v imenih štirih oseb.

1. STELLA


»Dovolj spanja, Stella. Vstani, kosilo bo čez dve uri. Goste dobimo, ne bodi tako nesramna.« slišim vdor mame in njeno glasno, nadležno govorjenje. Začutim pekoč občutek v očeh, ko me zaslepi močna svetloba zunanjega sveta, ko odgrne snežno bele dolge zavese. Zavzdihnem in jo pogledam. Temno rdeča obleka do kolen ji poudari njeno telo, lasje speti v elegantno figo pa jo mogoče malo postara. Črni salonarji odmevajo po tleh med tem ko se sprehaja po sobi.
»Jutro tudi tebi, mami.« mi uspe izreči nekaj besed. Grdo me pogleda kar pomeni, da moram vstati iz svojega toplega, varnega zavetja. »Prisežem, da se bom začela zaklepati.« rečem in se spravim v sedeč položaj.
»Ne bodi neumna. Saj veš, da sem sposobna ta vrata tudi razbiti.« mi reče nazaj in zapusti mojo sobo. Leno vstanem in preklinjam vse kar je možno. Lase si spnem v visok čop nato pa se pretegnem. Malo se lahko predstavim med tem ko hodim do kopalnice. Ime mi je Stella Christine Baker in imam 20 let. Živim s svojimi premožnimi starši, odvetnico Jillian in podjetnikom Ericom ter bratom Wrenom. Verjetno mislite, da je super imeti bogate starše, vilo z bazenom, veliko prijateljic in ogromno zabav. No, naj povem, da ni. Vsaj pri meni ne. Starševske ljubezni z bratom ne poznava, saj sva bila več z najino varuško Betty kot pa njima dvema. Nikoli ju ni doma, če pa sta je to zaradi kakšnih dogodkov, ki se dogajajo pri nas doma. Recimo danes. Edina oseba na katero se lahko zanesem je moj dve leti starejši brat. Zanj bi naredila popolnoma vse in vem, da tudi on zame. V večini pa svoje življenje sovražim.
»Stella, si že?« slišim Wrenov zaspan glas. Včeraj je bil pri najboljšemu prijatelju, njegovo ime je nekaj na A, kjer se zabavata. In z zabavo mislim na seks, droge in alkohol. Iz omarice vzamem tableto proti bolečinam in odprem vrata. Pred obraz mu pomaham s čudežno tableto in na obraz se mu nariše majhen, trapast nasmešek. »Najboljša si, S.« reče in me poljubi na čelo. Slečem si pižamo in hitro skočim pod tuš. Ko končam se oblečem v sveže spodnje perilo in ogrnem kopalni plašč, da lahko varno pridem do svoje sobe. Odprem garderobno omaro in pred mojimi očmi zagledam nežno roza obleko z globokim izrezom, na njej pa listek. Pogledam ga. »Oblečena boš v njej, brez komentarja. Z ljubeznijo, mami.« preberem. Je lahko še bolj trapasta? Z ljubeznijo? Dobra šala. Oblečem se in sedem na stol, da se lahko naličim. Izberem rjave odtenke senčil, svoje dolge trepalnice poudarim s črno maskaro, lica pa z rjavo-zlatim bronzerjem. Ustnice si namažem z nežno roza šminko, čez njo pa dam glos, ki se malo blešči. Lase si nakodram, obujem pa črne salonarje. Pogledam se v ogledalo. Zadovoljna sem s svojim izgledom, na živce mi gre le globok izrez, ki je bolj značilen za mojo mami kot zame. Odidem iz sobe in se odpravim k bratovi. Potrkam na vrata in kmalu mi jih Wren odpre.
»Globok izrez? Nov stil oblačenja, sestrica?« me začne zbadati. Zavijem z očmi.
»Čudežna tableta deluje, me veseli.« rečem in stopim v sobo. »Očitno je bilo včeraj noro, a ne?« ga vprašam. Prikima in nadaljuje z zapenjanjem gumbov na snežno beli srajci, ki mu poudari njegovo telo. »Nehati moraš s tem, Wren.« Ustavi se in me pogleda.
»S čim?« me vpraša in se zraven naredi neumnega.
»Z drogo in alkoholom. Seks ti pustim.« odgovorim na njegovo vprašanje. »In z druženjem s tem tipom, Ashtonom ali kaj je že.« še dodam.
»Asher.« me popravi. »Nič takega ni, Stella. Samo zabavava se. Mladi smo.« Zabava pa taka, ja.
»Nič takega? Ne vem, kdaj si bil nazadnje trezen, v obeh pomenih. Uničil se boš.« rečem. »Če te ne bom prej uničila jaz, idiot.« povzdignem glas in zdrzne se. Vem, da sovraži vpitje oziroma vse kar je povezano z glasnim govorjenjem. Otroške travme. »Oprosti.« zamrmram in ga objamem. Zmoti naju močno trkanje na vratih. Wren jih odpre in pred njimi zagledava mami. Grdo naju pogleda, ker očitno lepega pogleda nisva vredna.
»Pridita dol, gostje so prišli.« reče in odide. Pogledava se in vem, da si on želi izginiti prav tako močno kot jaz.
»Čas je za šov, bratec.« rečem in skupaj se odpraviva dol, v jedilnico.
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Prvi vtisi, mnenja?
23. februar 2020
Next
24. februar 2020
Next
25. februar 2020
Next, boš še kaj pisala?
28. februar 2020
Next
02. marec 2020
Next
02. marec 2020
Next
03. marec 2020
Hej
Tukaj je nov Next, nova oseba.
ASHER

To kar sem čutil v svoji glavi ni niti malo podobno mačku. To je bolj tiger ali pa cel nilski konj. Potrudil sem se odpreti oči, čeprav me je svetloba tako zaslepila, da bi zajokal.
»Asher!« slišim glas svoje mlajše sestre, ko vdre v mojo sobo. Zadavil jo bom, dobesedno. »Odgrnila bom zavese. Mami je rekla, da moraš vstati. Vabljeni smo na kosilo.« še vedno govori. Moje misli so pri zabavi včeraj. Nazadnje kar se spomnim je to, da sva bila z Alison v sobi za goste, kjer sva uživala. Kako sem prišel nazaj do dnevne sobe, nimam pojma. Tudi vem ne, kdaj je Wren odšel.
»Bom prišel dol, ko se uredim, Ellie.« spravim iz sebe. Usede se na posteljo, poleg mene. Gleda me direktno v oči in to sovražim. »Kaj je?« jezno rečem. Skomigne z rameni. Vem, da sem večinoma časa slab brat, vendar za njo bi ubijal.
»Nehati moraš s tem, Ash.« mi reče. Moja mlajša sestrica mi pametuje. Spravim se v sedeč položaj, obraz si zakopljem v roke, saj se mi prekleto dobro zavrti.
»S čim?« neumno vprašam. Vem, da misli zabave, predvsem drogo in alkohol. No, tudi droga se sliši preveč grozno. Trava, misli na travo in alkohol.
»Alkoholom, travo, porivanjem vsak dan druge. Ne bi se čudila, če bi imel že kakšno spolno bolezen.« se razjezi. Smešna je, ko se razjezi. Obrvi spravi v nekakšno čudno pozo, žila na čelu pa ji tako izstopa, da bi lahko padla ven.
»Ubijam bolečino, Ellie.« zasanjano odgovorim in počasi vstanem iz postelje. Smrklja še vedno trmasto sedi na moji postelji.
»Bolečino lahko ubijaš tudi na drugačen način. Recimo s športom ali pa poslušanjem glasbe, igranjem igric, prekleto. In? Je bolečina danes kaj manjša? Je Alison opravila dobro?« ne odneha. Naredim pest in poskušam globoko dihati.
»Prekoračila si mejo, ven.« zarenčim in spet me gleda direktno v oči. »Ven, Eleanor.« še enkrat rečem. Uboga me in odide. Torej, ime mi je Asher. Asher Clayton. Star sem 22 let in živim v ogromni hiši z bazenom. Moja dva sta bogata, imata svojo modno hišo. Namenoma nisem rekel družina. Nismo družina. Živimo skupaj, seveda, vendar med seboj ne komuniciramo veliko. Največ z Ellie, malo manj z mami, z njim pa le če je nujno. Moj najboljši prijatelj je Wren. Pred kratkim sva se začela družit, saj sem prišel v njihov razred. Rad ima tako zabavo kot jaz. To mi je všeč. Spravim se pod tuš, da pridem malo k sebi. Vsa ta kosila sem sovražil. Sovražil sem to, da se moram pretvarjati kako super se razumemo in kakšna ljubezen je med nami. Med nami ni nobene ljubezni. Oblečem si sveže boksarice, svetlo modro srajco in črne kavbojke. Ogrnem si usnjeno jakno in se odpravim v pritličje. Mami že čaka, oblečeno ima črno obleko do kolen, vrat pa ji krasi zlata verižica.
»Pripravljen?« me vpraša s kislim nasmehom. Rad jo imam, zelo. Žal mi je, da je tako nesrečna.
»Nikoli.« ji odgovorim in se nasmehnem. Po nekaj trenutkih prideta tudi Ellie in on. Odpravimo se v avto in odpeljemo. Dobre pol ure kasneje stojimo pred lepo hišo, mogoče malo manjšo od naše, vendar res lepo. Nekdo super ureja okolico, saj so rože čudovite. Ja, fant sem in rad imam rože. V svoje misli sem bil tako zatopljen, da me je zdramil šele komolec od Ellie, ko me je rahlo boksnila v rebra.
»Henry Clayton, končno, prijatelj.« mojega očeta pozdravi tip, očitno kakšen star prijatelj. Vsi se rokujemo, minuto kasneje pride še žena, za njo pa dva najstnika. Wren. Moj prijatelj Wren! »To je moja družina.« jih predstavi in vsi se kislo nasmehnejo. Z Wrenom se prijateljsko rokujeva in nasmehneva. Dan bo še dolg. To veva oba.

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Upam, da vam je všeč, čeprav je to šele začetek
10. marec 2020
Next, všeč mi je
10. marec 2020
neeext
11. marec 2020
Tinky Granger
Tinky Granger
Ja res super pišeš
Neeext
12. marec 2020
Next
12. marec 2020
Neext
13. marec 2020
Next
13. marec 2020
Tinky Granger
Tinky Granger
Next
13. marec 2020
Next
14. marec 2020
Next
15. marec 2020
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani