Ta zgodba bo govorila o meni , o začetku moje manekenske kariere itd...gotovo vas bo pritegnila , da vas bo zamikalo , da preberete zgodbo , že začetek bo kar ok !
04. oktober 2011
Ime mi je Sophie. to sem jas , ko sem bila še normalno , povprečno , 18 letno dekle.
skratka , this is me :imela sem dolge , prečudovite lase , ki jih za nič nebi dala. nekega dne sem se sprehajala na ulici z svojo prijateljico Kelsey. Zagledali sva oglas za TOP MODEL ! ker mi že od otroštva govorijo , da imam primerno postavo za manekenko me je zamikalo , da se prijavim . tudi sama sem si po pravici povedano to zelo želela že dolgo. pa gremo in uresničimo svoje sanje ! TAKO sem se prijavila na avdicijo , kjer mi bodo povedali , a sem sprejeta ali sem zavrnjena. želela sem si uspeti , saj so to moje sanje že več let. tista , ki je povedala , gremo naprej ali ne je bila Tahnee Akinston , australski top model prejšnje leto...če še seveda nisem omenila , tudi jas prihajam iz mesteca v avstraliji , z Sydneya. To je Tahnee Akinston :Tahnee je prekrasen hot top model že 1 leto , kar si tudi jas zelo želim - postati njena naslednjica , če me slučajno sprejmejo , bo ona moja voditeljica. na tekmovanje na avdicijo se je prijavila tudi Kelsey , saj si tudi ona to želi. tako me je Tahnee poklicala , postalo mi je slabo in živčna sem postala , saj bom naredila prvi korak po modni , čisto pravi modni pisti , pred mano pa bo stala Tahnee in me ocenjevala , zakaj , lahko , da bom zaradi samo ene drobcene napakice na pisti odpisana.
pista :in jas na njej !
kelsey , my BFF !bila enaka punca kot jas , no naravno , lepo dekle , ampak obema skupaj se ni sanjalo , da naju čaka tolikšna preobrazba !!!!!!!!!!!!1
nextam ?????????
04. oktober 2011
jas in kelsey :
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSEvCzW7FpeYdluvdxkSXw7EXmOokesKksWH_lj1-IJB6M8a2sgLQ
04. oktober 2011
zdaj nextam !
05. oktober 2011
sophie ! je nadaljevala tahnee ko sem se zamislila. postavila mi je nekaj vprašanj , nato sem ji morala predstaviti svojo hojo in med tem izžarevati samozavest. ker sem se tahnee zdela odlična , sem postala 7 kandidatka za avstralski top model ! jeeej ! se vidi , da je 7 moja srečna številka. potem je bila kelsey , nosila je št. 8 . tudi njo so sprejeli. spoznali sva prijateljice z imeni : amanda, brittney , jessica ki jo kličejo jess , kim - kimberly...ter podobne. bile sva si dobre z njimi . huda tekmica je bila joanna ! slike :
to sta Joanna in Brittney :


05. oktober 2011
to je Kimberly :


05. oktober 2011recimo to je Amanda...in še mnoge druge.
next ?
05. oktober 2011
zdaj nextam !
07. oktober 2011
napočil je prvi dan slikanja...in še drugi dan....toda drugi dan se je zelo razlikoval od prvega ! slika , ki sem jo posnela prvi dan :f
07. oktober 2011
toda ta drugi dan je prišel Josh (naš vodič ) v našo hišo in nam povedal : pričeska je najbolj pomemben del manekenke , danes bo to veljalo za vas ! vse smo se dobro zavedale , da bodo nam danes spremenili pričeske , na katere smo zelo navezane , posebaj pa jas , saj si že dolgo puščam lase in imam podaljške vredne 300 €.... mnoge punce mi zavadidajo in zato posledično govorijo , da sem barbika ! pa nič zato..kelsey že ni taka...zelo sem samozavesta... prišel je tisti čas , ko nas bodo pobarvali ...ostrigli...skratka nevem kaj še točno. iz mene prej so naredili to :
https://www.flickr.com/photos/sheltonmuller/4451726707/#/photos/sheltonmuller/4451726707/lightbox/
a jim očitno še ni bilo dovolj...čez 1 dan smo imeli slikanje in dali so mi lasne podaljške . žiriji ni bilo to niti malo všeč , povedali so , da se spet skrivam za lasmi...ter me znova pripeljali k frizerju. tokrat so me pošteno in posledično spremenili ! :to sem pa jas tisti dan , ko sem se tako veselila snemanja ... z podaljški pa je nastalo to da sem se morala spet postriči .
:to je bilo tisti dan z podaljški..a od tega dne naprej sem tako kratka kot na 2. sliki !
07. oktober 2011
naslednji dan sem se sprehajala po mestu z kelsey.....ves čas sva se zabavali in si pripovedovale vice. naenkrat sma prešli na tahnee...tahnee je hot , lepa , popolna...vse ve... vse ve ?* čakaj malo....povprašajma jo , kako se morava obnašati in pozirati , da bova boljši. opravili sva manjši photoshoot za vajo. :sophiesophie - mee
kelsey :
08. oktober 2011
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani