u73962
u73962
"Zayn,podaj mi CD!" zakričim na mojega najboljšega prijatelja Zayna. "Ok,ok" zavzdihne in mi poda CD. Zavijem z očmi in začnem poslušati glasbo...
No,jaz sem Mia Mead. Stara sem 17 let. Imam dolge,skodrane rjave lase. Vsi govorijo da zgledam...ljubko. To sovražim. Moj najboljši prijatelj je Zayn Malik. Vse mu povem. Imam tudi dve prijateljici. To sta Lisa in Rose. Mislim da je Lisi všeč Zayn...ampak dovolj o tem.

Jaz:Zayn:Lisa:Rose:Imam tudi sestro Krist. Stara je 15 in je zelo uporna. Sicer je pa tudi prijazna če jo potrebuješ.

Krist:"Alo Mia,grema malo ven! Dolgčas mi je!" je naenkrat začel tečnariti Zayn. Zavzdihnem in si oblečem svojo jopico. Z Zaynom sva bff že od rojstva. "Greva v park?" me je vprašo. "A maš cigarete?" ga še vprašam. Moja družina ni vedla da kadim. Saj tudi nebi če nebi poznala Zayna. Pokima. Bil je pravi bad boy. "Super" se nasmehnem. "Kam pa kam? Lahko grem zraven?" zaslišim glas od Krist ko že odprema vrate. Zavzdihnem,spet si ne bom mogla privoščiti da bom kadila,saj bi Krist vse povedala. "Ok,ok" zavzdihnem in gremo.
______________________
a. mnenje
b. next?

ali boste brali?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

15. marec 2013
u122303
u122303
zakon!!!
15. marec 2013
u113639
u113639
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
15. marec 2013
next!!
kot nikica.pikica zakon!!
15. marec 2013
u73962
u73962
tenx
___________________________
"Mia...nekaj sem razmišljal..." reče Zayn,medtem ko Krist skaklja pred nama. "Ali boš Liso vprašo če bo tvoja punca?" ugibam z upanjem. "Ne...ampak..." začne ampak takrat zaslišim:"Mia!"bili sta Rose in Lisa. Objele smo se. Nato je Lisa zagledala Zayn in njen obraz je postal čisto rdeč. "Hoyla Zayn" zašepeta. " zdravo Lisa,Rose" se nasmeje Zayn. Takrat sem se odločila da lahko Liso kličem zrel paradajz(paradižnik). "hoyla,Lisa in Rose." reče Krist ko ugotovi da ji ne slediva. "prej sem vidla res hudega tipčka! In pomežiknil mi je" začne tečnariti Rose. Mislila sem da bom živčnega fasala. "No,Mia..prej sem ti hotel povedati da sem se..." spet začne,ampak takrat priteče Krist ki je prej šla naprej. "OMFG! Mia! V parku je en hud tipček ki bi bil ravno zate!" se začne dreti. Ona si je izbrala hobi da mi bo našla fanta. Zavila sem z očmi. Takrat me je prijela za roko in vlekla proti parku. Ostale je pustila za nama. Takrat je pokazala na enega tipa."Saj veš da mi niso všeč takšni!" se skoraj zaderem nanjo. "Aja? Kakšni pa so ti?" me izivalno vpraša. "Mora bit lep...s prelepim nasmehom....z zelenimi očmi in po možnosti mora imeti kodrčke." se nasmejim slednjemu. Tudi ona se je zasmejala. "Tekli smo za vama!" pritece za nama zadihan Zayn. Popravim ga:"ti si tekel. Lisa in Rose prihajata komaj zdaj in to po polžje. Končno prideta še oni dve do nas. Takat me nekdo prime za roko in me odvleče. Bila je Lisa. Zraven je odvlekla tudi Rose. "Nekaj sem vama kupila..." zašepeta in nam da ogrlice ki so bile v obliki brkov. Na prvi je pisalo B,na drugih dveh pa F. Bile se v treh barvah:roza,rumene in zelene.ROse je vzela roza,Lisa zeleno in jaz rumeno. Takrat me je spet nekdo prijel za roko in odvlekel. Bil je Zayn. "no,ti lahko zdaj povem?....."
_______________________________
a. kaj bo povedal Zayn?
b. next
15. marec 2013
a. da je zaljubljen v liso
d.ja!!!!
zakaj nisem dobla modre barve!!!!
15. marec 2013
u73962
u73962
sandra,nisem našla so ble samo tote
15. marec 2013
u113639
u113639
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
15. marec 2013
u73962
u73962
"no,ti lahko zdaj povem?.....Prijavil sem se na X Factor." pove v enem dihu. "OMFG,resno?" bila sem vesela zanj. Pokima. Bila sem vesela saj je imel čudovit glas. "In...danes odpotujem v London." reče previdno. Ali sem prav slišala? Šel bo? Takrat sem začutila solze v očeh. "Ne moraš iti...Ne smeš! Ne bom zdržala" Zašepetam."Seveda boš! In takoj se bom vrnil...zdaj pa moram iti" reče. "Zdaj?" skoraj zakričim nanj. Pokima in gre. Kmalu pride Lisa. "kaj je narobe? Ali si vredu?" me vpraša. "Vredu sem." ji rečem ter obrišem solze."Kje je pa Zayn?" me vpraša. "na X Factor gre" ji povem. "NA X FACTOR" slišim njen krik. Vedno sva si želeli it na x factor. "Kdaj se sploh začne?" jo vprašam. "Jutri so avdicije,za katire obe veva da bo zayn dobil tri DAje." pokimam in se ji nasmhnem.
((EN DAN KASNEJE;ČAS ZA X FACTOR))
Sedela sem pred televizijo in gledala avdicije. Zayn je bil odličen. Pred njim je bilo še nekaj lepih fantov. AMpak v oko mi je padel en kodrolasec,ki je imel čudoviti glas in nasmeh .

Zayn je dobil vse DAje. Bila sem vesela. Takrat mi je zazvonil telefon. Bil je Zayn. Čestitala sem mu.
_______________________________
a. kdaj se spoznata Harry in Mia??
b. next?
15. marec 2013
a.kadar gre mia do zayna nekak tak
b.next!!
15. marec 2013
u113639
u113639
a. kdaj se spoznata Harry in Mia?? ko bojo že skupina jo bo zayn predstavo njim
15. marec 2013
u73962
u73962
Minilo je že kar nekaj časa...zdaj sem na kavi z Liso in Rose. Zayn se še ni vrnil. Kar naenkrat mi zazvoni telefon. "Hoyla!" bil je Zayn. Odzdravila sem mu. "Izpadel sem" reče Zayn. "Kaj!? To ni res! Saj si bil najboljši!" sem začela kričati. Zayn pa se je zasmejal. Zasmejal? "Ali si včiraj gledala?" me je vprašal. "Ne,z Rose sem bila." mu odgovorim. "Izpadel sem,ampak so me poklicali nazaj. Tako sem pristal v skopini z štirimi super fanti!" odleglo mi je. "Jutri prideš v London." Reče Zayn kar naenkrat. "Zayn..." sem začela a me je prikinil. "S mamo sem se že vse dogovoril. Tudi Kris gre. In lahko pripelješ tudi Rose in...Liso." reče. Zahvalila sem se mu in izklopila. Lisa in Rose sta me čudno pogledali. "Jutri gremo v LONDON!" začnem kričati nanju od navdušenja. Tudi onidve se mi pridružita pri kričanju. Takrat sem dobila sporočilo:RAJŠ POJD PAKIRAT KER MATE LET JUTRI ZJUTRAJ OB 8.00. Ze jutri zjutraj? Lisi in Rose sem povedala in šla sme domov pakirat. Krist je že vse spakirala."Bi mi pomagala?" jo vprašam. "Ne"odkima. Zamajem z glavo in se lotim dela. Končala sem ob 20.00 zvečer. Potem sem se sla tuširat in naravnost v posteljo. Videla bom Zayna! Takrat sem skočila iz postelje in šla pogledat na računalniku kaj se je dogajalo včiraj na x facturu. OMFG,pristal je v skupini z Harryjom! Začela sem plesati po sobi. V sobo pride Krist:"a ti misliš iti spat!" začne kričati. Zavijem z očmi in grem spat.
((JUTRI,NA LETALIŠČU))
Z Rose,Liso in Krist smo se polovile od svojih družin. Objemali smo se pol ure potem pa smo mogle na letalo. Sedela sem zraven Lise,ter nasproti Rose in Krist. Lisa je bila ves let tiho saj ji je bilo slabo. Zato sem se pogovarjala z Rose,saj je Krist zaspala. "Kako se ti zdi Niall?" me je naenkrat vpašala. Zaletelo se mi je saj sem ravno pila vodo."Kdo?" jo vprašam. "Oni blondinec ki je zraven Zayna v one direction" torej se je zatrepala. "OK je" rečem in skomignem z rameni. Ko je končno utihnila sem vzela svojo knjigo Vampirska Akademija in brala. Rada sem brala. Kmalu smo pristali. Na letališču nas je pričakal zayn in fantje.
________________________________
a. kako jih bom poparčkala?
b. ali bodo fantje kazali kakšna čustva na ddekleta?
c. ali jih bodo veseli in se bodo dobro razumeli?
d. next?
15. marec 2013
a) mia pa harry, rose in niall, mejbi celo lisa in zayn,krist pa bo mela večji izbiro
15. marec 2013
and of course:neext
15. marec 2013
a.mia harry, rose (jaz) niall, lisa zayn, kris pa nwm
b. do mene niall
c. upam da midva ne
d.ja
15. marec 2013
u73962
u73962
haha,ja bo kazal čustva do tebe 3
15. marec 2013
15. marec 2013
neeeext
15. marec 2013
sory da oglašujem samo bi kdo bral?
http://www.igre123.com/redirect?ThreadId=52158
15. marec 2013
u73962
u73962
"Mia!" zakriči Zayn in me objame. Ko me sposti se mi predstavijo tudi ostali fantje:"Jaz sem Louis Tomlinson in obožujem Harryja ter zabavo" "Jaz sem Niall Horan in mam rad umm..em...pico!" "Niall ti maš rad vso hrano,jaz sem Liam in pazim na te bedake" reče še Liam ter pokaže na fante. "In jaz sem Harry in rad imam em..." "ženske" doda Louis. Harry ga grdo pogleda. Takrat k nam pristopi dekle. Punco ima. "Harry,ali bomo šli?" reče in pomežikne Louisu. "to je Anna in je moja sestrična,ki je zaljubljena v Lousia" na kratko reče Harry. Anna zardi in ga grdo pogleda.
Louis:Niall:Liam:Harry:Anna: [img]https://fsa.zedge.net/scale.php?img=OS8zLzIvMi8xLTc5ODY1ODgtOTMyMjc5Ny5qcGc&ctype=1&v=4&q=81&xs=620&ys=383&sig=24652ddd577575bb61c3509b2963c03747479c0f[/img]

Šli smo do avta. "No,naj te ne presenetti ko boš videla hišo. Postali smo kar popolarni in Simon nas ima rad..." začne ko smo blizu hiše. Ko smo prispeli vem zakaj mi je to nakladal. Hiša je bila ogromna! "Si okey?" me vpraša Harry,saj sem samo strmela v hišo. Hitro pokimam.
____________
a. next?
b. mnenje,komentarji?
15. marec 2013
a.ja!!!!!
b.malo malo in kje sem jaz in niall?
15. marec 2013
u73962
u73962
niall se je predstavo,ti pa si zram -.-
15. marec 2013
neeeext
15. marec 2013
16. marec 2013
next
16. marec 2013
u73962
u73962
"Izberite si sobe,dovolj jih je" reče Zayn. Lisa in Rose se začneta dreti in vdreta v hišo. Krist gre počasi za njima. "Ti ne greš?" me je vprašal Zayn. "ti kar pojdi,jaz bi še malo ostala" zašepetam. Vsi so odšli v hišo. Tako sem mislila."Ali boš samo stala tu in gledala v prazno?" slišim Harryja. "A te moti?" ga vprašam. On skomigne z rameni ampak ostane pri meni. Z veseljem bi dala roko na njegove kodre...NE! Kaj mi je? Ne smem se zaljubiti vanj..."Grema noter?" kar naenkrat vpraša. Pokimam in ga grdo pogledam sej je prikinil moje razmišljanje. "Lačen sem! A si ti kaj lačna?" me kar naenkrat vpraša Niall. Skomignem in končno vstopim v hišo. Notre je bla še lepša kot zunaj. Šla sem si izbrat sobo. Našla sem prečodovito,veliko vijolično sobo. Bila sem vesela saj je vijoločna moja najljubša barva. Nato sem še šla pogledat Rosino,Lisino in Kristino sobo. "Vse smo našle sobe naših najljubših barv!" zakriči Rose od veselja. "Jaz tudi" se nasmehnem nazaj.
Moja soba:Rosina soba:Lisina soba:Kristina soba:"Ali bi prišle pogledat mojo sobico?" nas vpraša Anna. Vesele smo pokimale,saj je bila Anna prijazna punca.
Annina "sobica" -.- :Vse sobe so bile prečudovite. Nato sem šla v dnevno sobo. Tam so bili vsi fantje. "Se gremo resnica ali izziv!" zakriči Louis. Vsi mu prikimamo.
________________________-
a. kdo bo prvi vrtel?
b. na komu bo pristalo?
c. next?
16. marec 2013
u87504
u87504
next
16. marec 2013
a.harry
d.na tebi
c.ja!!
16. marec 2013
u113639
u113639
a. kdo bo prvi vrtel?lous
b. na komu bo pristalo? miji
c. next?ja

neeeeeeeeeeeext
17. marec 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg