u164855
u164855
Zgodba brez fotk a z vsebino

Bil je miren pomladni dan in odločil sem se, da grem malo na sveži zrak. Pripravil sem se in zaklenil stanovanje, ter se odpravil proti parku. Ker je bil dan res lep je bil park kar zaseden, zato sem s odločil, da bom zavil v bližnji gozd.

Po nekaj minutah hoje sem prišel do gozda in se malo razgledal. Vse je bilo prelepo, drevesa so se zibala v lahnem vetrcu, grmičevje je skoraj neslišno šuhtelo, ptički so se oglašali na vse možne načine in v bližini je čez kamenje hitel potoček, ki je kar vabil, da se mu približaš.

In podobno kot v naravi se je dogajalo v moji glavi. Vse je bilo prelepo, bil sem tako dobre volje, da bi lahko kar poletel in vse to zaradi nje...in ko sem že mislil, da je vse lepo in prav me je prešinilo, da je vse kar doživljam iluzija, toda vedel sem da je hrepenenje večje od vseh ovir, ki so mi stale na poti. Tako sem se usedel in samo užival v glasbi narave ter mislil na njo.

Naprej po 2 nextih
22. marec 2014
u150050
u150050
next
22. marec 2014
u150050
u150050
next
22. marec 2014
next
22. marec 2014
u164855
u164855
Misel na njo mi je vedno prinesla nekakšen notranji mir. Pozabil sem na vsakdanje skrbi kar mi pa ni vedno koristilo, sploh takrat, ko sem pozabil narediti stari, ki sem jih imel v planu(učenje...). Ampak mi nikoli ni bilo preveč mar za to.

In zdaj o njej:

Ime ji je bilo Sandra in bila je malo mlajša od mene. Imela je dolge črne lase in modre oči, ki so kot ocean kar vabile, da jih pogledaš. Bila je nižja od mene a je to znala nadoknaditi s petkami, ki jih je več kot očitno rada nosila. Imela je res sexy dolge noge, prelepo sexy ritko in prsi, ki se jim oči niso mogli upreti.

Zavedala se je svoje lepote in prednosti, ki jih je zaradi le-te imela, a tega ni izkoriščala in ravno to mi je bilo najbolj všeč. Bila je prijazna, iskrena in se ni nosila visoko kot so to počele nekatere iz ''iste lige''. Malo me je čudilo, da je bila še vedno samska, hkrati pa me je, če povem iskreno to veselilo in navdajalo z upanjem, da imam možnosti.

In ko sem tako razmišljal, sem sklenil, da se ji bom poskusil približati. Tako sem po pouku odšel domov in se začel pripravljati...

Naprej po 3 nextih
22. marec 2014
next (:
22. marec 2014
nekstii

p.s. sori kr oglasujm sam plis berte se mojo dosti mi pomeni to https://www.igre123.com/forum/tema/my-life-story-.-.-./69298/1
22. marec 2014
Next
23. marec 2014
u164855
u164855
Do večera sem v glavi imel toliko različnih scenarijev, da me je začela boleti glava. Vzel sem tableto in niti vedel nisem, da sem zaspal. Po prelepih sanjah, kjer so mi vsi moji scenariji uspeli sem se zbudil v lepo jutro. Pripravil sem se in odšel v park. Bila je sobota in odločil sem se, da bom na svojo priložnost počakam kar tam.

Nekaj časa sem bral knjigo, ki sem si jo vzel zraven. Čakal sem na njo in upal sem, da se bo prikazala. Čez čas sem se odločil, da ji bom napisal pesem in ji jo dal(eden izmed scenarijev), ker sem vedel, da bi me jezik izdal, če spregovorim pred njo. Začel sem pisati in tako je minilo nekaj časa.

Pesem je bila napisana in na koncu dodal svojo začetnico. Bil sem zadovoljen in tako zatopljen, da nisem opazil, da je vmes prišla v park. Bila je v lepi opravi in z spuščenimi lasmi a žal ni bila sama kot sem upal. Zraven sta bili dve dekleti, najverjetneje prijateljici. Malce prepozno sem opazil, da se mi bližajo in ko so bile čisto blizu so vsi moji načrti propadli.

Edino kar sem bil v tistem trenutku sposoben narediti je bil nasmeh. Nisem mogel verjeti, kaj se je zgodilo z mišicami, ki so kar otrpnile. Toda nasmeh je deloval bolje kot sem pričakoval(po mojem mnenju bolj idiotsko nisem še nikoli izgledal). Vrnila je nasmeh in odšla naprej. In to je bilo vse a jaz bi takrat najraje naredil nekaj(najverjetneje neumnega) a ker ni bila daleč se nisem hotel sramotiti. Odpravil sem se proti domu in z nasmehom mislil znova in znova na njen nasmeh, ki mi ga je naklonila.

Naprej po 4 nextih
23. marec 2014
Next
23. marec 2014
Next
23. marec 2014
next
27. marec 2014
u168722
u168722
next
29. marec 2014
u164855
u164855
Naslednji dan sem prelenaril z mislijo na njo, morda sem bil obseden toda bilo mi je vseeno. Zaljubljenost ni poznala meja in odločil sem se, da jo bom ogovoril pa bo kar bo. Nedelja se je končala in komaj sem že čakal naslednji dan.

Zbudil sem se v deževno jutro, česar nisem bil najbolj vesel. Vstal sem in se stresel, bilo je mrzlo zato sem se hitro uredil, ter odšel iz stanovanja. Kaj kmalu pa sem se moral vrniti, saj sem z vsemi plani v glavi pozabil na stvari za šolo. V mislih sem se zasmejal kaj lahko človeku nekdo naredi ne da bi vedel za to. Zaklenil sem in se odpravil proti šoli.

Šola je bila nabita z učenci, sošolci in učitelji. Večina jih je bila mokrih zaradi dežja zato sem počakal, da so razporedili po učilnicah. Kmalu sem lažje dihal in odpravil sem se v učilnico. Pouk me ni kaj prida zanimal a vseeno sem si zapisal vse kar je bilo potrebno. Dolgočasne profesorice so mi popolnoma zagrenile dan in upal sem, da bo dogodek, ki sem ga planiral vreden vsega tega. Toda kot ponavadi nisem imel sreče... izvedel sem da je sploh ni na šoli, vsega sem imel domov in sem zavrnil povabilo na pijačo, ter odšel domov.

Doma sem se vrgel na posteljo, žal mi je bilo da sem sploh odšel v šolo, najbolj pa sem bil razočaran, ker nisem mogel niti poskusiti govoriti z njo. Tako sem še malo premišljeval in še preden sem se zavedel, da bi verjetno spet izpadel bedasto, sem zaspal.

Naprej po 5 nextih
01. april 2014
nnext
01. april 2014
Next
02. april 2014
next, next, next-zdaj jih imaš 5
04. april 2014
u164855
u164855
Ne velja še rabim 2 nexta
07. april 2014
next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next...jih imaš zdaj dovolj???
07. april 2014
next
12. april 2014
u164855
u164855
Zbudil sem se z zvonenjem v glavi in kaj kmalu sem ugotovil, da je nekdo vztrajno zvonil pri vratih. Nič se mi ni dalo in nameraval sem kar preslišati vse skupaj. Čakal sem nekaj časa in zvonenje je ponehalo. Kar naenkrat sem skočil pokonci, saj sem zaslišal znan glas. Bila je ona, kaj za vraga je delala pri meni in kako je sploh vedela kje živim... Misli so mi kar švigale po glavi in nisem vedel kaj naj naredim. Oznanil sem, da prihajam in se zagnal v kopalnico.

Po parih minutah sem se le nekako zbudil in se odpravil usodi nasproti. Kaj kmalu sem stal pred njo in jo nekako le uspel pozdraviti. Nenadoma pa se je začela smejati in tudi njen smeh se mi je zdel krasen, čeprav je bil namenjen meni. Ni mi bilo jasno zakaj se smeji in sem jo vprašal. Ni mi odgovorila le z prstom mi je nakazala naj pogledam navzdol. In šok, seveda sem si frajer pozabil obleči hlače in tako sem stal pred njo le v spodnjicah.

In ker slabše tako ni moglo biti, sem tvegal in jo povabil v stanovanje kar je na moje presenečenje sprejela. Hitro sem se oblekel in odšel v kuhinjo ter jo zagledal na barskem stolčku(ja tudi to sem imel). Imela je krasno oblekico, ki je poudarila njene sexy prsi in odkrivala krasne dolge noge. Seveda brez petk ni šlo in to me je le še dodatno vzburilo. Kar naenkrat sem bleknil, da krasno izgleda in bilo ji všeč(tako sem sklepal, glede na to, da je odgovorila enako). Opravičil sem se ji, ter ji ponudil pijačo in oboje je sprejela. Nato pa sem se spomnil, da je sama prišla k meni in hotel sem izvedeti več...

Naprej po 4 nextih
13. april 2014
u132552
u132552
next
13. april 2014
next
13. april 2014
next
13. april 2014
next
13. april 2014
u164855
u164855
Malo sem še okleval nato pa le vprašal kaj jo je prineslo k meni. Nasmehnila se je in segla v torbico ter ven potegnila kos lista in me vprašala, če sem jaz to napisal. Nisem vedel, na kaj namiguje toda, ko mi je stvar dala v roke mi je postalo nerodno. Drugega kot pritrditi nisem mogel in samo čakal sem kako se bo odzvala.

Pesem ji je bila všeč in vprašala me je, če res iskreno čutim, kar sem napisal. Povedal sem ji, da sem ji pesem hotel že izročiti v parku, toda nekako mi ni uspelo. Izvedel sem, da je zvečer odšla na sprehod in našla pesem. Ker pa ni vedela od koga je, se je hotela gotovo prepričati kdo tako čuti do nje. Tako sva sedaj stala nasproti drug drugemu in nisva vedela kaj nama je storiti. Vseeno sem odprl usta in jo vprašal, če imam kaj možnosti pri njej in odločila se je, da se želi o tem pogovoriti kdaj drugič. Dala mi je fonsko in rekla naj jo zvečer pokličem. Ko sem mislil, da je že odšla je pritekla nazaj me objela in rekla: Pa da ne boš pozabil. Bil sem tako presenečen, da sem pozabil da se lahko premikam in sem kar stal tam med vrati dokler nisem ugotovil, da bi verjetno moral v šolo. Toda nisem niti nameraval iti tja, samo zaprl sem vrata si nastavil glasbo in zaprl oči.

Nadaljevanje po 6 nextih, če boste delili naokoli pa objavim še pesem, ki sem ji jo napisal
13. april 2014
next
13. april 2014
Next
14. april 2014
next
14. april 2014
next
15. april 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani