u63177
u63177
Hojla! Začela bom novo zgodbico (spet) in upam, da bom imela čas, da jo bom pisala ^^. Govorila bo o siroti Kiyari, ki bo postala volkodlakinja oz. človek, ki se lahko spremeni v volka. Ampak to ni še nič, čaka jo zanimiva (tudi nevarna) pustolovščina! Če vas zanimajo volkovi, je to gotovo zgodba za vas! Samo še opozorim vse, da delam veliko napak, še posebej spuščam veliko vejic in če komu moja zgodbica ni všeč naj zadrži zase in gre stran.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

KIYARA

Prebudilo me je nadležno smrkanje. Bobi spet smrka. Ozrla sem se po sobi. Tam je bil eden star razmajan pograd, na drugemu sem bila jaz in še Cathrine, 12 letna deklica. Stene so bile umazane, razpokane in prepletene s pajčevino. Skozi okno pa je sijala mesečina srhljive polne lune. Spet sem zaslišala smrkanje. Zavzdihnila sem. Sovražila sem ta kraj. Imela sem 15 let in vseh teh 15 let sem preživela tukaj, v krajevni sirotišnici. Imela sem dovolj vsega. Enkrat bom pobegnila in to bo kmalu. Morala se bom pripraviti, bila je jesen, noči so mrzle, morala se bom dobro obleči, potrebovala bom tudi vžigalice in kakšen žepni nož. Tiho sem zlezla s pograda in odšla do majhne mizice, ki je bila stisnjena v kot sobe. Videla sem zelo dobro, mesečina je bila skoraj tako močna kakor svetilka. Na mizi je bilo nekaj zvezkov, barvic, in robčki. Vzela sem enega in se napotila k Bobiju. On je imel 10 let in njegovi starši so pred kratkim umrli v prometni nesreči. Od takrat je kar naprej bolan. Res, da mi je šel na živce, a nisem bila brezsrčna. Skoraj bi se spotaknila ob torbo na tleh, ki je nisem opazila. Bila je roza in modra in ni bila pospravljena v omaro. ''Misha...'' sem jezno, a tiho zasikala, ko sem se opotekla v stran in se uprla na steno. Misha pa je bila stara 11 in tako kot jaz je celo življenje preživela tukaj. Včasih sem se vprašala kako bilo če bi imela žive starše. Moja mama je umrla takoj po porodu, oče pa je izginil. Do njega sem gojila sovraštvo, zapustil me je in me prepustil na milost in ne milost. Tako zdaj gnijem tukaj, v tej smrdeči sirotišnici! Prišla sem do Bobijeve postelje in ga rahlo dregnila, da se je zbudil. Brez besed sem mu pred nos pomolila robček in zamrmral mi je 'hvala'. Spretno sem splezala na svoj pograd in se zazrla skozi okno. Luna me je tiho vabila ven, bližnji gozd mi je šepetal mamljive besede. Zaslišala sem tuljenje volka, ali pa se mi je samo zdelo. ''Saj pridem,'' sem tiho zašepetala in zaspala nazaj.

Se ti zdi začetek vredu? Pišem dobro?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

04. avgust 2013
ale, next
04. avgust 2013
Next, ampak tuda outlaws of love hocem next^^
04. avgust 2013
u63177
u63177
Dobila si ga.
04. avgust 2013
Next obvezno!
04. avgust 2013
http://www.igre123.com/forum/tema/in-my-dream../59520/1
Tuki je ena zgodbica ki ji primankuje bralcev in bi bila zelo vesela če bi malo pogledali in prebrali
sori za smetenje
04. avgust 2013
u110901
u110901
next!
04. avgust 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
04. avgust 2013
nexti ful kul
04. avgust 2013
u63177
u63177
TREY

Tako svetle noči že dolgo nisem videl. Radostno sem tekel po gozdu in bleščeča dlaka je valovila za mano. Mesečina je pronicala skozi pisane liste, ki bodo kmalu odpadli, pod nogami pa mi je šumelo posušeno listje. Bil sem siv volk, zgornja stran telesa se je iskrila v temnejših barvah kot spodnja, zaslediti pa je bilo tudi nekaj odtenkov rjave. Moje oči so bile sivo rumene. Nisem se mogel upreti, veter je zapihal in mi razmršil dlako. Vrgel sem glavo gor in zatulil na vse grlo. Moja vesela pesem je odmevala po vsem gozdu in še po ostalih. Čeprav se me je zadnje čase lotevala slutnja, da bo nekaj hudo narobe, sem jo potlačil in igrivo tekel naprej. Nekaj trenutkov kasneje sem dobil odgovor. Volčje tuljenje je bilo kakor moj odmev. Moj trop je severno od tu. Pognal sem se v dir. Tako rad sem tekel. Tako rad sem bil volk.

Trey:
SCOOPER

Majhna rdečkasta volkulja je vohala za plenom ravno pod mano. Zlobno sem se nasmehnil. Očitno je naletela na sled zajca, ki sem ga nastavil za vabo. Približevala se mu je. Malo ga je povohala, nato pa zagrizla. Njen rdečkast kožuh se je zasvetil v mesečini. Pograbil sem uspavalno puško in previdno, brez vsakega šuma nameril. Ustrelil sem. Volkulja se je splašila, hotela je zbežati, vendar je bila prepozna, bila je zadeta. Omotično se je ulegla na tla, dokler ni zaspala. Oprijel sem se veje in se zazibal z drevesa. Počepnil sem k njej. V roko sem prijel pripomoček, ki je po obliki spominjalo na pištolo. Z njo sem se dotaknil njene dlake in pritisnil na sprožilo. To je v njeno telo vstavilo čip. ''To nas bo pripeljalo do tvojega tropa,'' sem rekel zlobno. Potem sem na plano potegnil, dolg, zbrušen nož in zarezal globoko v njeno stegno. Z nožem sem naredil križec, ki se je kljub dolgi dlaki, dobro videl. ''In to nam bo povedali kdo si,'' sem rekel, pa čeprav sem vedel, da me ne more slišati, da po vsej verjetnosti nekaj sanja. Prijel sem zajca in vstal ter rekel: ''In ja, večerjo si najdi kar sama!'' Izginil sem v mračno noč.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Vam je všeč? Next?
05. avgust 2013
NEEEXTTT
05. avgust 2013
neeeeeeeeeeeeeeext!!

TI BARABA SCOOPER!!
05. avgust 2013
Upam da naslednic pade z dreva ih na faco in si zlomi tilnik in takoj umre c:<
05. avgust 2013
(če bi poklicala DARRKNESA bi ga raztrgu na koščke)hec
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
05. avgust 2013
u110901
u110901
next!
05. avgust 2013
Itak, da bom brala!!! Super je, next!
05. avgust 2013
u63177
u63177
KIYARA

Dan je minil čisto navadno. Šola in potem dolga pot nazaj v sirotišnico. Tam kosilo in potem popoldansko 'igranje'. Sovražila se to, saj imam za vraga 15 let! In danes je padal dež. ko sem zunaj čepela v pelerini in opazovala otroke kako se igrajo sem se zazrla v lužo. Zagledala sem svoje temno rjave valovite lase, ki so mi padale prek polovico obraza. Imela sem močne zelene oči. Bile so nenavadne. Imela sem vitko postavo, pa v sirotišnici ni bilo debelih ljudi odkar so začeli varčevati s hrano. Odcapljala sem po blatu nazaj v sobo. Kmalu se je znočilo. Čakala sem. Moj nahrbtnik je bil že pripravljen. Bila sem vzhičena pa tudi zaskrbljena. Kaj če mi ne uspe? Kaj če me dobijo? Kmalu je bilo vse tiho. Nežno sem odprla okno. Zaškrtalo. Trznila sem in obmirovala. Nihče se ni prebudil. Splezala sem na okensko polico. Skočila sem. To je bilo prvič v življenju, ko sem bila res vesela. Pristala sem v grmovju. Z dolgo palico, sem približno zaprla okno. Stekla sem čez dvorišče in z manjšimi težavami splezala čez ograjo. Dolgo sem jo preučevala in jo končno premagala. Obstala sem. Nisem mogla verjeti. Bila sem svobodna! Prav vseeno mi je bilo kam grem, kako mrzlo je, bila sem svobodna! Stekla sem...lahko sem tekla, brez ovir. Zdirjala sem v bližnji gozd. Kmalu sem naletela na jamo. Notri sem vrgla nahrbtnik, razgrnila odejo in zakurila ogenj z vžigalicami. Potem sem se zazrla v nebo. obsijana z mesečino in svobodna. Veter je zapihal in ostro zarezal v moja lica. Ni me motilo, niti najmanj, bilo mi je všeč. Tedaj me je nekaj prijelo. Nek čuden nagon. Da bi zatulila. Prepustila sem se mu in zatulila v luno. Iz grla se mi je izlegel pravi volčji glas. Stala sem na štirih belih tacah. Bila sem volk. ''Kako?'' Bila sem snežno bela volkulja.

Kiyara:
Zagledala sem v ogenj in preplašil me je. Nato sem v temi zagledala oči. Sivo rumene. *Si nova?* mi je v mislih odzvanjal glas. Bila sem rahlo preplašena. *Ne boj se, ime mi je Trey, peljal te bom do tropa...kako ti je ime?* V mislih sem oblikovala odgovor in nisem bila prepričana v to kar delam: *Kiyara. Tako mi je ime. Kaj sem?* Trey je zazehal in razgalil bele čekane. *Mi smo ljudje, ki se lahko spremenimo v volkove, kadar si to želimo...saj se boš navadila. Ni nas veliko, a dovolj za en trop, pridi predstavil te bom drugim!* Bil je prijazen in čutila sem, da mi noče nič hudega, zato sem mu sledila. Rama ob rami sva tekla, dve divji duši, kožuha obsijana z mesečino. Svobodna in ne sama.

Prispela sva do tropa. Bilo je kar nekaj volkov, ki so strmeli vame. Do mene pa je prišel velik volk z rjavimi očmi. Bile so tako človeške. *Živjo Kiyara. Dobrodošla v našem tropu. Jaz sem Zann. Tukaj te bomo učili kako biti pravi volk...razen če nočeš živeti z nami in bi bila raje človek.*

Zann:
*Ne, zelo rada bi ostala!* sem rekla. Pokimal je. *Pridi,* je rekel Trey in sledila sem mu. *Jutri te bom naučil kako loviti, prav?* *Seveda!* sem mu odgovorila. *Zdaj pa zaspi* In res sem zaspala. Ob njem. To noč me res ni zeblo...
SCOOPER

Vrnil sem se v naš tabor. Do mene je prišel vodja naše odprave. Klicali smo ga Kojot. ''Poročaj,'' mi je rekel in me vodil, do njegovega šotora. V njem je bila majhna postelja in polno orožja. Stene šotora so bile olivno zelene. Takšen je izgledal skoraj vsak šotor tukaj. ''Čipiral sem rdečkasto volkuljo. Označena je s križcem. Čez kako uro se bo vrnila k tropu,'' sem rekel. ''Vredu, ko jih boste izsledili, ti bom dal nekaj mož, da jih ubijete. Verjamem, da to ne bo problem. Ogrožajo nas ljudi, ne smemo dopustiti, da preživijo.'' Pokimal sem in odslovil me je.Odšel sem v svoj šotor in pripravil orožje. Imam prednost za katero niti Kojot ne ve. Odšel sem ven v gozd. Ko me ni nihče videl sem se spremenil v črnega volka. Da, pobil bom lasten rod.

Scooper:
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Mwahaha...Next?
05. avgust 2013
neext
neext
neext
neext
neext
neext
neext
neext
neext
neext
neext
neext
neext
neext
05. avgust 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext

OMGG!!!NEXT,NEXT,NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
05. avgust 2013
NEXTTT!!! TUDI NJEGA NAJ DOBIJO SAMOVE VEVERICE C:<
05. avgust 2013
u110901
u110901
on bi ubil lasten rod??
next!
05. avgust 2013
sorry k oglašujem pri tej zgodbi je malo bralcev
http://www.igre123.com/forum/tema/darrknes/52623/
je pa isto o volku
hwala če boste sodelovali
05. avgust 2013
u63177
u63177
KIYARA

Nekaj me je prebudilo. Nekakšen trušč. Odprla sem oči. Videla sem rdečkasto volkuljo vso panično. *Trey, kaj se dogaja?* sem ga vprašala, ki je bil še vedno ob meni a buden. *Alison so ujeli... ne vemo še kaj je narobe...* Šla sem bližje, kjer je Zann izpraševal Alison. *Ampak...samo mrtvega zajca sem našla in ga hotela pojesti. Nobenega drugega vonja ni bilo...vsaj zdi se mi...* je govorila. Nato se je oglasil Trey: *Križec ima...to je slabo znamenje...Zann mogoče so nas odkrili, bežati moramo!!!*

Alison:
Zann je pokimal. *Sporoči vsem, tekli bomo dokler, ne najdemo primernega zavetišča!* je oznanil. Trey se je lotil dela. Ravno svobodna sem, pa mi že grozi smrt. Kako ljubko!

-------
TREY

Povedal sem vsem in čez nekaj minut smo bili pripravljeni. Zann se je pognal v dir in sledili smo mu. Našli smo jamo in tja smo se zatekli. Vsi smo upali, da nas ne bodo našli.

------------
SCOOPER

Haha, lahko bežijo, a skriti se ne morejo. Sledil sem zaslonu, kjer se je rdeča pika premikala. Končno se je ustavila. V neki jami. ''Za mano,'' sem zaklical ostalim. To bo en hiter pokol. Bili smo blizu jame, ko sem jih ustavil. ''Vi ujamete in ubijete tiste, ki se razbežijo ostale prepustite meni,.'' Zlobno sem se zarežal. ''Kdo bi umrl prvi?'' sem zaklical ko sem vstopil v jamo in nameril puško v enega od volkov. Panično je zacvilil in skušal zbežati a prepozno, zadel sem ga točno v srce. ''No kdo se javi?'' sem še enkrat vprašal in se zlobno nasmehnil. Skoraj vsi so se razbežali. Šel sem do največjega volka, ki je skušal biti pogumen. *Alfa kajne?* sem mu rekel v mislih in presenečen je bil. *Kako lahko?* me je vprašal in spremenil sem se v črnega volka. Presenečeno me je gledal in to sem izrabil, ugriznil sem ga v vrat in mu zlomil kost. Mrtev je omahnil na tla. Dva volka sta me gledala.

---------
KIYARA

Oh ne, ne bo! Ravnokar sem se osvobodila, ne bom celo življenje vrgla proč zaradi tiste sirotišnice in tega prekletega izdajalca. *Kdo sploh si?* sem zasikala proti njemu. *Scooper. Ampak to ni važno, ker te bom ubil!* Zakaj mi je to ime tako znano? *In ti si..?* Pogledala sem ga in zarenčala vanj: *Kiyara!* Obstal je. Videti je bil začuden. *Kiyara...saj ne more biti...* Prišel mi je bližje in spremenil se je v človeka. Jaz tudi. Njegov obraz (kar pač niso zakrivali njegovi razmršeni črni lasje) je bil tako...*Torej ti si moja sestra...* je rekel. *Kaj??* Sestra? Tega morilca in izdajalca? Saj ne more biti res! *Ampak še vseeno te bom ubil...* proti meni je sunil z nožem. Trey pa ga je zbil na tla.

-------
TREY

Ubil je alfo, ubiti hoče njo. Ne, ne bo! Vsaj dokler sem jaz tukaj. Brcnil sem njegovo orožje stran, nato pa še njega. Zvil se je od bolečine, a je kmalu vstal. Udaril sem ga v obraz, a je blokiral in me brcnil v bok. Opotekel sem se nazaj. Zapletla sva se v pravi boj. Njemu je uspelo, da sem dobil nekaj modric, jaz pa sem njemu razklal ustnico. Potem je skočil v zrak me zmedel, brcnil, da sem padel nazaj. Pograbil je svojo puško in me ustrelil v ramo. Kiyara je hotela planiti na njega, a uvidel sem, da jo hoče ustreliti. Skočil sem pred njo in krogla me je oplazila po še drugi rami. Padel sem na tla, v lužo lastne krvi. Kiyara je bila takoj pri meni, Scooper je izginil.
05. avgust 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
05. avgust 2013
NEEEEEXTTT
05. avgust 2013
u110901
u110901
next!
05. avgust 2013
next
05. avgust 2013
neext
05. avgust 2013
u63177
u63177
SCOOPER

Izmučen sem prišel nazaj v tabor, tam pa sem mogel k Kojotu. In je začel: ''Zelo sem razočarana...'' Sploh ga nisem poslušal. *RAZOČARAN?! KAJ PA JAZ? Ravnokar sem izvedel, da je moja sestra še živa in potem sem jo hotel ubiti, ko sem ustrelil sem se že premislil potem se nisem mogel odločiti kaj je bolje, mrtva ali živa, pa še če bi jo ubil bi me preganjala celo življenje kot duh in potem bi me preganjal še njen prijateljček in potem.. in... oh... GROZA!* ''Scooper si vredu? Videti si nekam čuden...'' me je pogledal Kojot. ''Ah ne, vse je vredu...'' sem odvrnil. *SEVEDA SEM VIDETI ČUDEN TI KOJOTSKI IDIOT S PREVELIKIM NOSOM, KI ŽREŠ POLŽE IN DREK ZA ZAJTRK! POJMA NIMAŠ KAKO RESNA JE SITUACIJA!!!* V rokah sem mečkal mojo majico, ki je bila že popolnoma zmečkana in se je začela trgati. ''Aha...lahko greš...jutri boste ponovili misijo...'' je rekel in jaz sem odšel iz njegovega šotora. Stekel sem ven in jo ucvrl v gozd. Tam sem splezal na najbližje drevo. *Kaj naj zdaj?*

----------
KIYARA

''Trey, si vredu? Mislim, boš preživel?'' sem ga spraševala v skrbeh. Žrtvoval se je zame. ''Bo že ampak povojev se pa res ne bi branil,'' je rekel in se rahlo nasmehnil. Odšla sem ven pogledat koliko je živih. Ta prizor je bil najbolj grozljiv v mojem življenju, bil je celo hujši od grozljivega, hudobnega, srhljivega nasmeha mojega brata. Po tleh je ležalo ogromno mrtvih volkov. Nekaj pa se jih je ranjenih vračalo. Nekdo je imel s sabo prvo pomoč. Povojev je bilo malo, a smo si jih primerno razdelili. Treyu sem povila rani in počutil se je bolje. Ves ta čas pa sem premišljevala o Scooperju. Vedela sem, da sem imela brata, tako je pisalo v moji mapi, v sirotiščnici, a ker ni bil z mano sem domnevala, da je mrtev. In velikokrat sem sanjala o tem kako bi bilo če bi bil živ. *No zdaj je živ, in niti malo mi ni všeč.*

--------
TREY

Odločen sem bil, da se moramo dobro pripraviti če bodo spet napadli. Ostalo nas je malo, ta pokol je bila grozna izkušnja za vse volkove tukaj. Izgubili smo alfo in mnogo dobrih volkov. Ne smemo dopustiti, da nas premagajo in iztrebijo. *Zakaj sploh hočejo, da nas ni več? Kaj smo storili?*

Ranjene smo namestili v jamo, sami pa zbrali orožje, ki so ga nekateri vojaki pustili tukaj. Bilo ga je malo in zmenili smo se, da ga bodo dobili najmočnejši in najšibkejši. Če že nič drugega, bo vsak imel vsaj kakšen nožek. Zdaj smo bili pripravljeni in samo čakali smo. Odločil sem se, da grem na lov. In loviti bom naučil še Kiyaro.

----------
KIYARA

Veselila sem se lova. Sledila sva potem, ki jih je utrla divjad. Kmalu sva naletela na srno. Trey mi je dajal napotke kot so, ostani pri tleh, hodi neslišno, napadi, ko si čisto blizu itd. Plazila sem se skozi gosto podrast. Bila sva v iglastem gozdu iz samih smrek, ker ni bilo posušenega listja je bila podrast gosta in hodila sem lahko neslišno. Videla sem samo eno točko. Srnin vrat. Pognala sem se v zrak, kremplji močnih zadnjih nog so se zarili v zemljo in z ostrimi čekani sem zagrabila njen vrat. Slišala sem kako je nekaj počilo in v usta mi je pritekla kri. Dolgo že nisem jedla. Kri je bila tako sladka in okusna. Trey mi je čestital in rekel, da bo sam nalovil za ostale svoj plen naj odnesem ranjencem in si vzamem kos. Ubogala sem ga.

---------------
SCOOPER

Skočil sem z drevesa in se spremenil v črnega volka. Zaslišal sem glas: ''Scooper?!'' Obrnil sem se, bil je Rave, moj prijatelj. *Sranje!* Spremenil sem se v človeka. ''Rave, ne povej nikomur!'' Grdo me je pogledal:''Zakaj pa ne? Tudi tebe bi morali ubiti. V resnici si njihov!'' Zavil sem z očmi:''Ampak če komu poveš bodo potem ugotovili, da si bil tukaj, tukaj pa ne smeš biti če nisi na misiji in to pomeni, da boš še ti v sranju, razumeš? Kljub temu pa naj bi bila prijatelja...prijateljev se ne izdaja!'' sem govoroil (in to zelo hitro, v tem se bil res spreten) in moja dolga rana od ustnice do brade se je spet odprla. ''O ja? Tako kot si ti mene izdal takrat pri reki?'' je zaklical in začel teči proti taboru. Stekel sem za njim in vanj vrgel nož. Oplazil mu je roko. Sunkovito se je obrnil in me brcnil v moje občutljivo mesto. Zvil sem se po tleh. *TO BOLI!!!*

Kojot je prišel do mene in me začel brcati. ''Izdajalec, že ves čas si mi bil sumljiv!!!'' *Krasno...res krasno!* Spremenil sem se v volka in stekel stran. Tako hitri že niso mogli biti. *In kam naj grem zdaj? Nikogar nimam...drek...kaj sem naredil iz svojega življenja?* Zaječal sem in se zvil. Vse me je bolelo.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
A vam je dolgčas...OK, opišite kakšni se vam zdijo glavni trije liki v tej zgodbici, kako jih vi dojemate
05. avgust 2013
u110901
u110901
next!
Kiyara- zdi se mi prijazna in pogumna. dojemam jo na dobri strani. kjer bo tudi ostala.
Trey- prijazen. na dobri strani. mogoče bo on postal alfa.
Scooper- zloben. skrbi ga samo zase in kako bo rešil samo svojo rit (oprosti izrazu). je na strani zlobnih. upam,da se bo spametoval.
haha. a je ok?
05. avgust 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani