u101445
u101445
"Ljubim te" mi je na uho zašepetal Justin. Potem se je sklonil k meni, najine ustnice so se skoraj dotikale, ko sem kar nakenkrat zaslišala nek čuden zvok. Zvok...budilke?! Pa ne zdaj noo!!! Vedno me zbudi, ko me želi Justin poljubit. Ja, govorim o Justinu Bieberju. Ohh, pa naj se predstavim. Ime mi je Kristen Avril Star in sem veliiika oboževalka Justina Bieberja. Stara sem 18 let in hodim na umetniško gimnazijo v Londonu. SOVRAŽIM pa neko skupino po imenu..One Prfection ali nekaj takega. Njih obožuje moja sestra, ki je hkrati ena od mojih 4 najboljših prijateljic. Ime ji je Isabella Ann Star. Kličem jo Bella.
Jaz: http://24.media.tumblr.com/tumblr_m9vtjqe4Tr1rbeiavo1_500.jpg
Bella(Isabella): http://25.media.tumblr.com/tumblr_lrorwbi5rV1qkj2gwo1_500.png Bella je stara 17 let, in hodi prav tako kot jaz, na umetniško gimnazijo.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Več v naslednjem delu!

Boste brali zgodbico?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

04. marec 2013
u90554
u90554
Neeeext!! Prva bralka
04. marec 2013
nextt
04. marec 2013
u101445
u101445
Živim v Ameriki, ne v Londonu. Se opravičujem.
-------------------------------Kristen---------------------------------------------------------------
Počaaasi sem vstala iz postelje in se odmajala v kopalnico. Umila sem si zobe, počesala lase, potem pa šla do omare. Izbrala sem tole obleko, saj je bil danes zadnji dan šolee :

.Vzela sem šolsko torbo in odskakljala po stopnicah v kuhinjo, kjer je bila Bella in poslušala One Prfection.. "Jutro Bella" sem ji voščila, ko je poplesavala in si pela po kuhinji. Tej idioti imajo ZANIČ pesmi, vendar jih moja Bella odlično zapoje. "Jutro Kris" mi je odgovorila in še naprej plesala po kuhinji. Oblečena pa je bila tako:

, lase pa je imela rahlo skodrane :

. Hitro sem spila kozarec mleka, potem pa sva se z Bello odpravili v šolo. Pred vhodom so naju čakale še najine 3 prijateljice. Emma:

( ona tudi sovraži One Prfection in jo imam zaradi tega razloga močnooo rada, stara je 18 let)
Alice:

( obožuje ono skupino, stara je 18 let)
Ashley:

( ona tudi obožuje one prfection, stara je 17 let)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
a)je uredu?
b) next?
04. marec 2013
a) supr je.
b) neeext! +nova bralka.
04. marec 2013
Super.
Neeeeext
04. marec 2013
u87504
u87504
next
04. marec 2013
u90554
u90554
prfektno neext
05. marec 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
05. marec 2013
u101445
u101445
ok, tuki je next
06. marec 2013
u101445
u101445
------------------------------------kristen---------------------------------------------------------
Bella, Alice in Ash so se objele in zacele nekaj vneto blebetati o One Prfection. Nekaj, da se je Liam-Lian, sej ni vazno, ostrigel, da Louis in Elenor nista vec skup in Herry in Taylor tud ne. Uh.Sploh nisem imela pojma o cem govorijo. No, zato pa sva se jaz in Emma posvetili temi o Justinu. Zazvonil je šolski zvonec, in morale smo v veliko avlo. Najprej je imela ravnateljica svoj "svecan govor", ki ga NIKOLI NIHCE ne poslusa. In seveda jaz nisem nikakršna izjema. Ukvarjala sem se z Emminimi lasmi. No, po koncanem predavanju smo imeli malico, po malici pa je sledil solski X Factor. Alice,Bella in Ash so nastopile s pesmijo od One Prfection, jaz sem zapela I knew you were trouble od Taylor Swift( saj je ne maram, sam ta njena pesem mi je reees usec), Emma pa je zapela pesem od Justina-Baby. Na koncu pa smo vsi nastopajoci dobili sladoled. Potem pa je bilo vsega konec in sledile so poletne pocitnice. S puncami smo se po soli odpravile na pijaco, potem pa so Alice, Emma in Ash morale domov (vsaka v svojo hiso) po stvari, saj smo se zmenile, da danes prespijo pri naju z Bello. Na poti domov sva z Bello razpravljali o tem, kam bom sla zdaj, ko sem koncala srednjo solo..pravzaprav sem si vedno zelela biti modna oblikovalka...zagotovo bom sla studirat nekaj v tej smeri. Ko sva prisli do najine hise:


Sva sli najprej se vsaka v svojo sobo preoblec. Moja soba:


Bellina:[img]https://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=37332777[/img]
Pa da vam povem se malo o moji druzini. Z Bello ziviva sami z mamo. Oce nas je zapustil takoj po Bellinem rojstvu...se zdaj nevem zakaj, saj mama noce govoriti o tem. Vem pa, da oceta zelo sovrazim. Moje drugo ime je Avril- to ime mi je izbral oce, Bellino pa Ann- tudi to ime je zanjo izbral oce...res. Vsaka sovrazi svoje drugo ime. Prijateljice naju zato poklicejo s tem imenom, ko so samo rses mocno jezne na nas. Kakorkoli, oblekla sem se tako:

( brez tiste torbice)
potem pa sem sla po stopnicah navzdol, kjer je Bella ze nekaj vneto tipkala po laptopu. Oblecena pa je bila tako:


"Kris. Imam eno super novico zate." " Res? Kaj pa?" sem jo vsa navdusena vprasala. " Justin in Selena nista vec skupaj." je zdolgocaseno rekla. "OMG!OMG! Nista vec skupaaj?! To pomeni, da bom jaz lahko z Justinom!!!" sem zacela vrescat in skakat po kavcu. " NE!" je odlocno zakricala Bella. " Kaj NE?!" sem jo vprasala in jo zacudeno pogledala. " Ti NE BOS z Justinom, ampak s Harryjem." " A to je tisti tvoj pudelj iz One Prfection.?" sem jo nesramno vprasala. " Iz One Direction. In ni pudelj, pravi cukercek je. Glej, plan je tak: vseh 5 bo slo na One Direction koncert, potem pa bomo spoznale Nialla,Harryja, Zayna,Liama in Louisa. Ti bos s Harryjem,jaz z Niallom, Alice z Zaynom, Ash z Liamom in Emma z Louisom." je rekla vsa navdusena. Najprej sem jo gledala kot, da bi padla z Marsa, potem pa sem se zacela krohotat. Tako mocno sem se krohotala, da sem na koncu padla s kavca,kar me je malce streznilo. " Bella, naj ti bo nekaj jasno. Jaz in Emma ne bomo nikoli z nobenim od teh pudljev. Se najmanj pa bom jaz s Harryjem. Ti in.......?" "Niall" me je dopolnila, " Ok, ti in Niall se lahko tudi sparita ce hoceta, sam js ne bom hodila s Harryjem!" sem rekla vsa razburjena. Pri vratih je pozvonilo. Vstala sem in sla odpret. Bile so Ash, Alice in Emma. Objele smo se, nato pa sem jih spustila naprej....
------------------------------------------------------------------------------------------------------
a) uredu next?
b) kaj mislite, da bodo punce počele?
č) next?
06. marec 2013
a) supr je.
b) nwm...norele po hiši?
č) itaqq!
06. marec 2013
neeeeeext !
1. supr..cimprej spet next
2. nwm..
3. jaaaaa!
06. marec 2013
next!
06. marec 2013
u90554
u90554
Ojeej boga hiša...
Neeeeexxxttt!!!
07. marec 2013
neeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a) ja! lahk bi bil mal daljši (hecam se, ne sej je vredi, pa tut slike so mi ful ušeč )
b)nwm... odšle bojo na koncert, najprej od one direction, nato od justina bieberja, mogoč
c)itaq da next! pa takoj!
07. marec 2013
aja + nova bralka (pozabla dodat) čim prej nexti!! bolš da kr takoj! super začetek je!
07. marec 2013
u101445
u101445
juuj hwalla. se bom potrudla res čimprej nextat..
07. marec 2013
next
+ nova bralkaaa
07. marec 2013
u101445
u101445
--------------------------------------------kristen------------------------------------------------
S puncami smo se objele, nato pa sem jih spustila naprej. Ko sta šli Alice in Ash k Belli v dnevno sobo:

sem zaustavila Emmo in ji povedala kakšen " načrt" si je izmislila Bella. Ko sem končala, me je gledala približno tako: [img]https://www.tumblr.com/photo/1280/stupidfacesofdoctorwho/2470491272/1/tumblr_ldnj870TSW1qc6xea[/img] . Kar naenkrat pa naju je popadel neustavljiv smeh. Smejali sva se kot neumni in se začeli valjat potleh. Alice, Bella in Ash so hitro pritekle k nama in naju gledala Z-E-L-O zaskrbljeno. Jaz in Emma pa sva bruhnili v še večji smeh. Punce so videle,da nama ni nič, zato so spet odkorakale v dnevno. Jaz in Em sva se počasi pobrali, potem pa se jim pridružili. Gledale smo film Harry Potter-4. del. Ko je končal je bila ura okrog 16.14. Huuh..še nekaj časa smo s puncami sedele na kavču in buljile v zaprt TV ekran. " Eeee...za vas nevem, ampak..hmm...jaz..sem lačna." je nekako izjavila Bella. Vse štiri smo pogledale proti njej, ona pa sam: " Pa kaaj je noo?! A ve niste NIKOLI lačne?!" Začele smo se smejat..na smejat, to je bil krohot do solz. Bella je le zmajala z glavo in si šla v kuhinjo po čips:

..v življenju res, še nisem videla človeka, ki bi toliko pojedel..." Kaj bi delale?" je rekla Bella s polnimi usti čipsa, ki se je končno le primajala v dnevno( že z napol prazno vrečko.... ). "Nevem...kaj pa stilske preobrazbe?" je predlagala Ash. " Neeeeee" je protestirala Alice. " Jaz bi gledala Winx" je rekla Emma. Vse smo jo pogledale s tistim 'wtf' pogledom. " Ne glej me tako Alice!" je rekla Alice, ki jo je gledala, kot če ni pravkar izvedela, da je dobila 1 v angleščini( Alice je namreč ena najboljših učenk). "Ok no...potem pa.." toda Emma ni dokončala svojega stavka, saj je pri vratih pozvonilo. Hitro sem vstala in stekla odpret. Pred vrati je stala....omojbog! Mami!!! Skočila sem ji v objem. Vsa presenečena je obstala, toda potem mi je objem vrnila. Ko jo je videla Bella, jo je tudi ona hitro stekla objet. Potem pa smo vse tri šle v dnevno k ostalim. " Zdravo punce!" jih je pozdravila mami. " Zdravo Blake!" so jo pozdravile nazaj. Najini mami je ime Blake Star, in to je ona:

. " No punce, zdaj pa imam za vas zelo pomembno novico" je rekla. Vse smo se vsedle na kavč in jo vneto poslušale. " No, sve ste bile čez to šolsko leto res ZELO pridne. Zato smo se z vašimi mamami( pokazala je na Alice,Emmo in Ashley) dogovorile da......lahko greste na koncert od One Direction, ki bo čez 4 dni tukaj, v Ameriki!" je rekla vsa navdušena. Bella,Alice in Ash ji sprva niso verjele, toda potem so začele skakati in vriskati od veselja, namreč ker: smo imele vstopnice za prvo vrsto, imele smo tudi tiste vstopnice, ko lahko greš k One Direction v zaoderje.......ja, lahko rečem da smo kar bogati..To pa zato, ker je mami zelo dobra odvetnica in tudi zelo veliko potuje. Jaz in Emma sva se spogledali in na ves glas zatulili " NEEEEE!!!" . A mami nisem mogla oporekati...no, sprijazniti se bom morala z dejstvom, da bom šla na koncert od teh pudljev....ampak.....
----------------------------------------------------------------------------------------
a) mislite, da bo Kris na koncertu kaj ušpičila?
b) vredu next?? :$ Bi res rada mnenje zto, k zdej sm bla čist brez idej in sm se kr neki zmišlavala tko, da...
c) next??
07. marec 2013
a) maybe..
b)itk da je!! supr jeee!!
c) obveznooo!!!
07. marec 2013
u90554
u90554
a) ojeeeej!! Ku se mi smilijo 1d!!
b) ne ne odlično je!
c) itk pa hitr!!
07. marec 2013
a) ojej... bogi..
b) odlično je!
c) takoj zdaj!
07. marec 2013
jaa
najbols je
jaaaaaaaaaaaaa
08. marec 2013
u101445
u101445
-----------------------------kristen-----------------------------
"Ok no..bom pa šla na njihov koncert." sem se nazadnje 'vdala'. Emma me je gledala kot da bi se mi zmešalo, ostale tri pa niso bile nič boljše. "Hmm..Kris pridi malce z mano.." je po dolgi tišini izjavila Emma. Vstala sem in pridno odkorakala za njo v mojo sobo. " Kris, predobro te poznam in vem, da se NIKOLI ne bi tako hitro vdala. Sploh pa ne, če gre za koncert teh polizancev! Zato: povej načrt!" mi je rekla. " Emma, res me predobro poznaš...toda..nimam še načrta..." sem nekako spravila iz sebe. "Ti se hecaš ane? Kris! Preden ko kaj narediš moraš imeti načrt!" se je razjezila name. " No, pa ti povej, kaj bi si lahko izmislila v 10 minutah!" sem ji odvrnila. " Nevem...kaj pa če bi jih po koncertu, ko gremo k njim v garderobo zafrkavale v glavo..mislim sej veš..tisti tvoji izpadi,face in izjave kdr si žiučna.." mi je rekla Em in se pri tem zasmejala. " Veš....nisi blond ampak useeno se obnašaš kot da bi bila!" sem se razjezila, ampak sem se prepozno zavedla, kaj sem pravzaprav rekla..." No, ti pa si blond in še obnašaš se tako!" "Emma!" sem zakričala nanjo. " Ok oprosti, samo ponavadi, ko kaj rečeš imaš v glavi že splaniran načrt." mi je rekla, potem pa objela:

. " Veš Em, rada te imam in ni mi všeč ko se prepirava.." " Ja, meni tudi ne" mi je rekla in se nasmehnila. " Torej...bo držal tisti načrt? Tvoje face, ko si žiučna?" mi je rekla in pri tem sem videla, da RES zadržuje smeh. " Ja, ok no.." sem rekla. Moji izpadi so navadno ZELO čudni. Ko sem jezna, oziroma žiučna se začnem dreti na osebo, ki mi je najbližje. To bo super načrt! Z Emmo sva se odpravili v kuhinjo, kjer so Ash,Bella in Alice pomagale moji mami pripraviti večerjo. " Kaj bo za večerjo??" sem vsa navdušena vprašala. " Pečena hrana" mi je odgovorila Bella. " Kaj?" "Pica bo" je nato v človeškem jeziku povedala Alice. " Aha..in kaj naj deleva jaz in Emma ta čas?" " Karkoli, samo ne nam pomagat!" se je malce vstrašila mama. Heh..ko sva z Emmo prvič ( pri 17 letih) kuhali, je šlo skoraj pol kuhinje v zrak, ko sva pripravljali PALAČINKE.... Z Em sva se zahihitali, potem pa odšli ven na tista ležalnika pri bazenu. " Maaaaw." je zamijavkal moj mucek-Tomy:

" Heej kolega." sem ga pozdravila, potem pa ga dvignila v naročje in začela božat. Kmalu se mi je pridružila tudi Em. Po nekaj minutah božanja-davljenja je Tomy skočil proč od mene in šel v hišo. Skomignila sem z rameni, potem pa sva se z Em spet vlegli in začeli govoriti o fantih. " Hej Kris! Izvedela sem eno noro novico! Veš tisti najin sošolec-Jack." "Aha." sem prikimala. " No, včeraj po telefonu, mi je Samantha povedala da je on do ušes zalublen vate!!" "OMG?! Resno??!" Emma je le prikimala. Jack je najin sošolec, to je on:


In to je Samantha, njegova sestra ( stara je 16 let) :


"Jooj Em! Pa ti se zavedaš, da je on fuuul HOT??" sem jo vsa živčna vprašala. " Jaaaa Kris, veeem...zato pa..pojdi v napad ane?" "Ok, bom. A maš mogoče Samanthino številko?" "Seveda.."........................
---------------------------------------------------------------------------------------
a) bosta Jack in Kris res začela hodit?
b)mnenje?
c)next?
08. marec 2013
a) mogoče.
b) ta zgodbica po po mojem mnenju kmalu postala uspešnica.
c)next pa itaqq!!
08. marec 2013
a) ja.. dokler se ne bo bol spoznala z 1D potem pa bosta ugotovila da nista za skup...
b) Ta zgodbica je super!
c) SPloh PRašaš!
08. marec 2013
u101445
u101445
-------------------------------------------kristen---------------------------------------------
"Seveda" mi je rekla Em, iz žepa potegnila telefon in mi ga pomolila pred nos. Hitro sem vtipkala Samanthino številko, potem pa pritisnila kliči.
Js-J,Sam(Samantha)-S
S: Prosim?

J: Heii Sam, Kris tu. A je tvoj brat res vame??

S: Jaaa!! Nor je nate! In ti? A ti je tudi on ušeč?

J: Ja sej zato kličem...a mi daš mogoče njegovo štev...

S: 051332679( zmišlena številka )

J: Ok, hwalla Sam.

S: Nzk srček. Čaaaw

J: Čaaw.

" No, a ti je povedala številko?" me je vsa vznemirjena vprašala Em. " Aha. Zdaj pa me ne moti in bodi čissto tiho, ker ga bom poklicala" sem ji rekla, ter v telefon:

vtipkala njegovo številko. Preden sem pritisnila kliči, sem še 3-krat globoko vdihnila. Ok, zdaj pa gre zares.
Js-J,On-O

O: Jaa?

J: Oh, hmm..žiujo Jack, Kris tukaj.

O: O, žiujo Kris, kaj bo dobrega?

J: Hmm..noo...tvoja sestra....mi je....

O: Ti je povedala da sem vate?

J: No jaa..

O: Hehe..no...in..ti?

J: Veš..tudi meni si ti ušeč...

O: Reees???

J: Aha.

O: No...potem, bi se mogoče dobila jutri v tisti kavarni, ki je v vaši ulici?

J: Zmenjeno. Rada te maam...

O: Js tud tebe...adijoo.

J: Dijoo.

" Kris kaj je rekel, KAJ JE REKEL??!!!" je začela Em vreščat in tulit, tako, da so jo slišale tudi Alice,Ash in Bella. " Kaj je rekel kdo?" je zanimalo Ash. " Super, zdaj pa imam" sem zakričala na Em. " Daj no Kris. Najboljše prijateljice smo." je rekla Alice..in prav je imela. " Ohh, punce rada vs maam." sem jim rekla, ter jih objela:

. "A boš zdaj povedala kdo je rekel kaj?" je bila že nestrpna Bella. "Ja ok. Vsedite se potleh." Vse so me pridno ubogale in me začele poslušati. " Punce.....jutri se dobim z Jackom v kavarni! Saj veste, Jack, moj sošolec" sem zavriskala. " Omojbog Kris!! On je took H-O-T." je rekla Alice. "Vem popounost mojaa!" " Oh Kris, tako sem vesela zate!" je vzkliknila Ash. " Hmm...jaz pa mislim, da vidva ne bosta dolgo skupaj..." je pripomnila Bella. " Kako to misliš?" sem jo pogledala postrani. " A veste koliko punc je že imel Jack?! Vsaj 10! V enem letu!" se je glasil Bellin odgovor....no..to je imela prav, ampak.." Ja imel je punce, ampak NOBENA ni bila tok popouna kt je Kris!" je rekla Em. " Ja, to imaš prav" so ji vse pritrdile... "Ohh nehajte" sem jim rekla. "Punce, večerjaaa!" je zaklicala mama. Vse smo se kot živali pognale prosti kuhinji. Jedle smo najbolj okusno pico vseh časov:

. Ko smo pojedle, smo se odločile, da se gremo kar obleč v pižame, potem pa se vse dobimo v moji sobi. Moja pižama:

( mam tudi pjrs u popku )

Emmina:Alicina:Ashina:Bellina:Posedle smo se jaz,Em in Alice na kavč, Ash in Bella pa sta se vsedli na posteljo..." No, kako te bomo oblekle za jutri?" je zanimalo Ash.. "Hmmm...." vstala sem in šla k omari:

ostale pa za mano....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
a) je uredu?
b) next?
08. marec 2013
a) ja je, cool je!
b) čim prej! naslednjič raje ne prašaj ko poznaš odgovor
08. marec 2013
u90554
u90554
a) perfectno. tko kt ti srči. lada te mam. tnx za tist pr plesnihh <3
b) o ja. prosim.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
08. marec 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani