hellou to je moja prva zgodbica tukaj tako da bi res prosla za mnenje in če želite da dalje pišem ali je najboljše da se kar tukaj ustavim.

Beži od tu, samo zbeži od tu.

To sem si neprestano ponavljala v glavi. prihitela sem domov.
Stvari sem imela vse spakirane vse potrebno pripravljeno samo vzeti bi jih morala in se pobrati od tu. Ampak zakaj je bilo to tako težko? Vsa zgodba je bila pripravljena za starša za sestro, za prijatelje ampak zakaj sem imela občutek kot da bi morala ostati?
Minilo je leto dni odkar sem odšla iz mojega kraja, preselila sem se na drugo stran sveta. Ampak kot vidno še vedno nikogar ne skrbi kaj se dogaja z menoj. Družina misli da sem odšla študirat v tujino, slišimo se vsake toliko da še preverijo da sem živa. Ne vedo pa tega, da če bi ostala tam bi bila vse prej kot živa.


Stara sem 19 let in verjetno poznam več bolečine in sem večkrat sem videla smrt kot kdorkoli na tem svetu po mojem mnenju. Bežim že 9 let, vendar ko še nisem bila polnoletna je bilo kar težko zato sem pač postala nemogoča za moje rejnike in tako sem vsako leto skoraj dobivala nove starše, dokler nisem pristala pri mojih sedanjih starših. Pri njih sem živela skoraj 3 leta pa me ONI niso uspeli najti. Vedela sem, da bom mogla s časoma oditi, vendar po takem času res nisem pričakovala.
Nisem želela oditi sploh ne po takem času. V teh 3 letih sem se navezala na vse... Mislila sem da se je končalo, končalo bežanje in strah za mojim življenjem vendar se na žalost ni. Tukaj sem imela vse kar sem si kdaj želela prijatelje, sestro katero sem vedno hotela imeti, starše katerim je bilo dejansko mar in celo fanta. Zakaj sem jih mogla zapustit ? Ne vedo, da se nikoli ne bom mogla vrniti nazaj, da jih nikoli več ne bom videla ali jih objela...


In zakaj sploh bežim? Ker se nikoli v življenju ne morem vrniti več k njim. Ne moram več prenašati tistih bolečin. Za nič na svetu se ne morem vrnit tja k njemu ki vsaki dan pride pijan in se izživlja nad mano, z besedami ali pa z nočnimi obiski v mojo sobo. Ali k njej, ki me z besedami in bolečimi dejanji želi spremeniti.
04. januar 2018
u231167
u231167
You can not trust me!
27. januar 2018
To še bo zelo zanimivo! Mogoče se bo nekega dne vrnila nazaj... bomo videli
neext
27. januar 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani