Hanna
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hanna je 15letna punca,ki ima veliko domišljije,vsak dan riše različne slike,igra klavir,ter je velika ljubiteljica živali. Ima tudi najboljšega prijatelja Tima,s katerim sta vedno skupaj in sta nerazdružljiva. Hanna misli da se je njeno življenje končno umirilo,po tolkih letih od kar ji je umrl oče,a kar naenkrat njen priajtelj pristane v bolnišnici v Komi. Bo Hanna obupala?

uvod
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HANAAA,HANAAA,HANAAAAA!
Ja mami,ja mami že prihajam... kaj je bilo,da si me tako panično klicala?
Zgrudila sem se po tleh ko sem slišala novico,ki mi jo je ravnokar povedala mama! Moj najboljši prijatelj,ki sem mu vedno lahko zaupala je doživel prometno nesrečo,zdaj pa je v komi. Iz šoka sem se začela tresti,kmalu za tem pa sem padla po tleh in v mojih ušesih sem samo slišala sirene rešilcev. Pristala sem v bolnici,kjer so me skrbno pregledali,ter mi povedali da sem iz prevelikega šoka omedlela. Hotela sem videti Tima,a bil je v komi,moj prijatelj ki sem mu vedno lahko zaupala je sedaj ležal v bolnišnici v sobi 201,kjer je še komaj dihal,bila sem obupana!
Next?
27. april 2013
u45603
u45603
next
27. april 2013
nyy
next
27. april 2013
next <3
27. april 2013
1.del
................................................................................................................
Ko sem prišla malo k sebi sem se odpravila do Timove sobe,ko sem zagledala številko 201 sem se ustavila pred vrati,globoko vzdihnila in vstopila. Tim je lažal pripet na amparate in naprave so samo delale: pi,pi,pi,pi,pi..nekaj časa sem zastrmljeno gledala v Tima,potem pa sem se usedla na stol,poleg njegove postelje ter mu rekla: okreval boš prijatelj,okreval boš. Nisem več mogla zdržati,zato sem kmalu za tem zbežala iz sobe. Tekla sem in tekla,ter mislila da bom teko pozabila probleme,a žal ni bilo to niti malo blizu temu. Prišla sem domov ter iz kuhinjske police vzela nož,porezala sem se po roki. Prvič sem kaj takega storila,kmalu mi je iz roke padel nož na njem pa je bilo polno krvi, začela sem se zavedati v kaj se spuščam,postala sem obupana. Ulegla sem se na tla ter začela jokati,nisem mogla nehati,jokala sem in jokala.
Next?
28. april 2013
u45603
u45603
next
28. april 2013
nyy
next
29. april 2013
u121339
u121339
next
29. april 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani