u109209
u109209
to je moja nova zgodba. prvo sem že zaključila, če koga zanima naj napiše. upam da bom imela več bralcev! najrajši vas mam<33

ja tule sem napisala kar dolg next tako da vam bom naredila presledke
ღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღ
Sem Emma McKenny. Živim z mamo samohranilko. Očeta ne poznam. Vedno, ko mamo vprašam po njem, ji privrejo solze v oči vendar reče, da o tem ni pripravljena govoriti. Prijateljev nimam veliko, saj punce mislijo da sem pankrt, fantje pa (sem v srednji šoli) me hočejo samo spravit v posteljo. Imam le eno prijateljico. Ime ji je Ivy. Je skodrana rdečelaska, ki je vedno nasmejana. Moj vzdevek je 'čudovita blondinka'. Za vzdevek si je izmislila Ivy. Njej lahko res zaupam vse. Ker mi daje različne nasvete, mame pa pogosto ni doma, je kot moja starejša sestra, ki je nikoli nisem imela. Obe hodiva na srednjo šolo umetnosti in glasbe. Obe obožujeva glasbo, prav tako kot David.

Je moj edini prijatelj s strani fantov. David in Ivy sta par, zato se včasih počutim kot 'tretje kolo'. Zelo mi je všeč Harry. Ta Harry ni Harry Styles. Je zelo popularen na šoli. Ima punco Tiffany, vendar se zdi da nista srečna. Mogoče si prav zdajle mislite, da se mi samo zdi, ker sem zaljubljena v Harry-ja, vendar da se 1oo% prepričam, sem naredila (kot šolska pisateljica časopisa) anketo, ali se ostalim zdita srečna. Odgovori so bili v večini negativni. Bilo je 78% ne in 22% da.
Svojo zgodbo bom začela kar s prvim šolskim dnem v tretjem letniku. Zjutraj sem se zbudila ob pol sedmih, deset minut sem porabila da sem se spravila iz postelje, ki je bila prijetno topla. Privoščila sem si dvajset minutno prho, nato sem se oblekla. Ko sem prišla v kuhinjo, kjer je mama že mazala kruh z Nutello, je bila ura sedem. Torej sem imela pol ure časa da pojem in odhitim do Ivy. Ko sem prišla, me je Ivy že čakala. Skupaj sva se odpravili do šole novim dogodivščinam naproti. Sicer sva malo zamudili, ker sva se zaklepetali, vendar ni nihče opazil, saj je ravnatelj še vedno imel svoj govor. David se je prerinil do naju in poljubil Ivy. Vedela sem kaj to pomeni. Želita nekaj časa zase. Jaz sem hotela oditi v svoj skrivni kotiček, od kjer imam pregled na vso šolo, vendar so nas ravno začeli klicati po razredih. Ta šola ima res čudno razporeditev srednješolcev po razredih. Razporedijo nas v skupine, vsako leto drugače.

'' Emma McKenny, Ivy Parker, Harry Parker…… skupina E''. Jej. Z Ivy bova sicer skupaj, vendar bo tam tudi njen brat Harry. Ta Harry, ki mi je tako zelo všeč. No vsaj Tiffany ni v tej skupini. Harry-jeva mama in oče sta se ločila, prav tako Ivy-jina. Nato sta se Tonny (Harry-jev očka) in Nady (Ivy-jina mama) nekega lepega poletnega dne srečala v parku, in takoj sta ugotovila, da sta ustvarjena drug za drugega. Leto dni kasneje sta se poročila. Tako sta Harry in Ivy postala brat in sestra. Harry je vedno za ločitev njegove mame in očeta krivil Ivy, čeprav je vedel, da sta se starša razšla veliko prej. Vsa leta se izogibata drug drugemu, vendar sedaj ko sta v isti skupini bo to malo manj možno. Ko sta se tako izogibala drug drugemu, si je Ivy našla malo vendar pravih prijateljev. Harry si je našel veliko prijateljev, ki niso z njim zaradi njega samega, ampak zato ker ima veliko denarja. Ker pa ima veliko denarja in prijateljev, je postal zelo popularen na šoli. Ko sem Ivy zaupala da mi je Harry všeč, je pobesnela, vendar se je spomnila, da srcu ne moreš ukazovati. Jaz ji nikoli nisem nič rekla, čeprav sem Davida na začetku sovražila.

S predstavniku moškega spola sem vedno imela slabe izkušnje. V osnovni šoli sem imela najboljšega prijatelja Matt-a. vse sva si zaupala. Vendar v osmem razredu sem odkrila novico, ki naju je za večno ločila. Z Eli sva se zopet prepirali, ko mi je v jezi povedala, da Matt želi že od vsega začetka biti moj fant. Takrat me je novica tako pretresla, da sem skoraj padla po tleh. Eli me je še zadnji hip prijela. Saj ne da bi bilo kaj narobe, če bi bil moj fant, ampak na začetku najinega prijateljstva sva si obljubila, da bova SAMO prijatelja. Matt je normalno vse zanikal, vendar kot pravijo: sovražnik ti bo povedal resnico. Od takrat imam zamere do fantov.

Odšli smo do našega razreda. Ampak saj sem vedela, da bi bilo prelepo, da bi bilo res. V naši skupini je tudi Daniel Cook, ki me že od vsega začetka osvaja, čeprav ima punco. Naravnost odvraten je. Ivy je sedla zraven Davida in me opravičujoče pogledala. Zopet bom morala sedeti sama. Daniel je hotel sesti zraven, vendar sem mu poslala strupen pogled, in vedel je, kaj to pomeni.

Pravkar je vstopil Harry. Kar sapo mi je pobralo. Mislila sem, da bom omedlela, saj je bil kakor angel. Gledal je okoli, kje je kakšen prazen prostor. Ampak seveda bi bilo preveliko naključje, da bi se usedel zraven mene. Usedel se je v zadnjo klop pri oknu. Ko je naša razredničarka gdč. Tina Zupanc vstopila, nas je vljudno pozdravila, in kar začela z učnim načrtom za to leto. Jaz sem svoje misli preusmerila na Harry-ja. Sicer ga nisem gledala, saj bi bila preveč očitna. Naenkrat začutim močne tresljaje. Bila ja gdč. Zupanc. Mislila sem, da me bo poslala k ravnateljici, vendar me je s svojim nežnim glasom le opomnila, naj se posvečam raje pouku, kot pa neumnostim v glavi. Ampak Harry ni neumnost! Tega sicer nisem rekla naglas, vendar mi je rojilo po glavi. Komaj čakam da se bo pouk končal.

Po pouku sva se z Ivy dogovorili, da pridem k njen, da bova plavali v njihovem velikanskem bazenu. Harry naj bi imel v tistem času tenis. Vendar ko sva z Iva prišli do njihovih vhodnih vrat je obnemela. Vrata so bila odklenjena.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
začetek zgodbe je za nami.

kako se vam zdi


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

10. september 2013
u137971
u137971
Najboljsa!
Nexttttttttttttttttttttttttttttttttt <3<3<3<3<3<3<3
10. september 2013
u126990
u126990
next
11. september 2013
wma
Next
11. september 2013
full dobr nex t ! ! ! !
11. september 2013
u109209
u109209
tole je mal krajši next vendar upam da bo vredu
posvečen pa je usem štirim bralkam/bralcem
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ko sva vstopili, sta na kavču sedela Harry in Luke. Ivy je Harry-ja vprašala, zakaj ni na tenisu.
Harry: tenis je odpadel, zato sem Luke-a povabil k nam. Zakaj bi ti pa sploh moral razlagati?
Ivy: no, kakorkoli, midve greva plavat
Luke: kaj pa Emma ti delaš tukaj?
Jaz: z Ivy se odpravljam plavat
Z Luke-om sva bila včasih par. Z mano je bil le zaradi koristi in stave. S prijatelji so stavili, da me lahko osvoji in prepriča, da mu delam domače naloge. Takrat sem bila sanjava, ker sem gledala vse te najstniške oddaje (Austin and Ally, ANT farm, Shake it up, Good luck Charlie, Jessie, Violetta…). Verjela sem v pravo ljubezen. Zato sem v zvezi z Luke-om privolila. Zveza je trajala le tri dni, saj mi je Ivy odprla oči. No, sedaj pa nazaj k dogajanju v hiši. Harry je pogledal Luke-a. ta mu je pokimal, in Harry je pogoltnil cmok v grlu.
Harry: vem da vama je nelagodno tukaj, zato greva midva z Luke-om v mojo sobo
Luke: prav, pa greva
Ivy: ampak zakaj se vidva ne pogovorita že enkrat? S tem mislim Luke-a in Emmo
Harry: ja, saj res. Zakaj se ne? Lahko bi bila vsaj prijatelja
Jaz: imam predlog
Harry, Ivy in luke: kakšen?
Jaz: kaj, če se vsi med sabo pogovorimo. Mislila sem, da bi se šli flašo resnice. Vsak, ki pride na vrsto, mu tisti, ki je zavrtel steklenico postavi vprašanje, ki je povezano z najinim odnosom z Luke-om in vajinim odnosom, Harry in Ivy. Kaj pravite?
Ivy: odlično
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
če želite da dam slike, napišite
lahko prosim tudi napišete mnenje o zgodbi?
12. september 2013
slikeeeeeeeee
ne x t !! ! ! ! ! !
12. september 2013
bere kdo?
sam poglejte prosim!
http://www.igre123.com/forum/tema/nov-zacetek/61841/

lidija tale link je tut za tebe! :*
13. september 2013
u137971
u137971
nextttttttttttttttttttttt
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
15. september 2013
u109209
u109209
hvala<33
15. september 2013
Nextaj!!
17. september 2013
u109209
u109209
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Začeli smo z igro. Prva sem vrtela jaz. Pokazalo je na Harry-ja.
Jaz: zakaj si vedno obtoževal Ivy da sta se tvoja starša razšla, čeprav veš, da sta se razšla veliko prej?
Harry: ker… preveč me je bolelo, da sta se starša razšla.
Harry je zavrtel, in steklenica je pokazala na Luke-a.
Harry: kaj ti je takrat pomenila-kako ti je že ime? (pokazal je name)
Jaz: Emma
Harry: no, kaj ti je Emma pomenila takrat, in kaj ti pomeni zdaj?
Luke: prej je bila le ena izmed deklet, zdaj pa…
Harry: Luke, povedati moraš…
Luke: odkar sva se razšla, sem ugotovil, da mi pomeni veliko
Luke je zavrtel, in pokazalo je name.
Luke: bi bila moja vsaj prijateljica?
Jaz: no…. Pa naj bo
Nasmehnil se mi je
Harry: no,ker sta vidva zgladila odnos, bi bil že čas, da tudi midva z Ivy zgladiva najin. Torej, Ivy, bi bila zopet moja sestra, in obljubljam, da te bom vedno imel rad in se postavil zate?
Ivy: ja
Luke: saj sta taka, kot da se bosta poročila.
Vsi smo se pošteno nasmejali. Kako lepo, da se je vse uredilo. Odločili smo se, da se še naprej igramo in sprašujemo se lahko kar koli. Zgodilo pa se je nekaj, kar mi je vzbudilo upe. Ko sem jaz zavrtela steklenico, je pokazala na Harry-ja. Rekla sem si zdaj ali nikoli in ga vprašala, če ljubi Tiffany.
Harry: resnica je-najprej obljubite, da ne boste nikomur povedali
Vsi smo mu obljubili, čeprav Luke že ve.
Harry: Tiffany in jaz se ne ljubiva. Skupaj sva le zaradi popularnosti. Zaljubil pa sem se v drugo
Torej, nekaj upanja pa le imam, čeprav dvomim da sem to jaz. Ker se mi ni dalo več igrati, sem vprašala če se gremo kopat.
Ko smo se preoblekli, smo skupaj skočili v vodo. naenkrat pa sem začutila močan prijem na nogi. Ko sem že ravno hotela vdihniti zrak, me je roka še močneje potegnila. Naenkrat nisem mogla več dihati…
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. ima kdo kakšno idejo kaj se bo zgodilo?
2. next?
23. september 2013
u109209
u109209
slike dam res naslednjič
23. september 2013
1. Ideje nimam!!!
2. NEXTAJJJ!!!!!!!!!!!!
23. september 2013
neeext
26. september 2013
u109209
u109209
Emma:


Ivy:


Harry:


----------------------------------Harry------------------------------------------------------------------------
Emmo sem potopil. Ampak takoj za tem sem jo v vodi videl, kako se je začela dušiti in postala modra v obraz. Zgrabil sem jo in potegnil na površje. Položil sem jo na tla in preveril srčni utrip. K meni sta pritekla Luke in Ivy. Pogledala sta me.
Jaz: srčni utrip je zelo šibak
Ivy: moral ji boš dati usta na usta, da se bo srčni utrip okrepil
Jaz: kaj?
Samo tega ne. Če bi ji moral da ti usta na usta, ne vem kaj bi bilo, saj je ona oseba, v katero sem zaljubljen. Ampak ni bilo druge možnosti. Dal sem ji usta na usta. Imela je tako božanske ustnice. Mmmmm …
-----------------------------------Emma----------------------------------------------------------------------
Ko sem odprla oči, se je nad mano sklanjal Harry.
Jaz: kaj se tu dogaja?
Harry: jaz sem vsega kriv. Jaz sem te potunkal. No, kaj si ti sploh vredu?
Jaz: Ammm… Ja
OMG! Nemorem verjeti, da mi je Harry dal usta na usta, ker sem imela šibak srčni utrip. Kasneje smo gledali grozljivko, jaz pa sem morala počasi oditi, da se naspim do jutri.
Kaz: družba, jaz bom mogla počasi oditi. Se vidimo jutri.
Ivy: kaj pa če bi kar oba z Luke-om prespala pri nama? Prostora je za vse dovolj
Jaz: no prav
Meni so dodelili sobo zraven Harry-jeve in Ivy-jene sobe. Ko sem se ulegla na posteljo, pa nisem mogla zaspati, ker nimam svojega medvedka a spanje. Z njim sem že od malega, zato brez njega ne morem zaspati. Vstala sem se, in odšla do Ivy. Potrkala sem na vrata in jih odprla. Ivy je tako trdno spala, da je niti moje šepetanje niti tresenje ni zbudilo. Ker pa je Luke zelo tečen, če ga zbudiš sredi noči mi ni preostalo drugega, kot da grem do Harry-ja. Potrkala sem, in odprla vrata. Harry je bil na srečo buden
Harry: Emma, kaj počneš tukaj?
Jaz: jaz… potrebujem…
Začela sem jecljati saj sva bila sama, in še dobro da ni dan, saj se bila verjetno rdeča kot paradižnik. Ah, najbolje bo, da se rajši kar odpravim, saj če mu povem zakaj sem prišla, se mi bo smejal.
Jaz: amm.. jaz bo raje kar odšla, saj se mi boš smejal, če ti povem
Harry: ne.. obljubim da se ti ne bom, samo prosim povej mi
Jaz: raje ne
Harry: saj veš da sva prijatelja. vse mi lahko zaupaš
Jaz: no prav. Ne morem zaspati, ker ob sebi nimam svojega medvedka
Harry: pa saj to ni smešno. Tudi jaz ne morem zaspati brez svojega
Jaz: res?
Harry: ja. Ker pa ti ne boš odšla sedajle domov, ti bom jaz delal družbo dokler ne zaspiš. Kar uleži se na mojo posteljo, ko pa boš zaspala bom jaz šel u tvojo sobo. Prav?
Jaz: kar ne morem verjeti, da imam tako dobrega prijatelja
Harry: saj nisem nič posebnega. No, uleži se poleg mene in poskušaj zaspati
Jaz. Res lahko?
Harry: seveda. Zakaj pa smo prijatelji?
Jaz: hvala. Res si najboljši prijatelj
Ulegla sem se poleg Harry-ja. Zaprla sem oči in se sprostila, saj sem bila prej zelo napeta in živčna. Začel me je božati po glavi, kot mamice božajo svoje otroke da zaspijo. Bilo mi je zelo prijetno, zato sem se poglobila v prijetne sanje.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
menje?<3
hvala za branje!<3
05. oktober 2013
u109209
u109209
upam da je okej next<3
05. oktober 2013
u28319
u28319
Neeext:*
05. oktober 2013
u109209
u109209
jutr dam next! oblubim<3
15. oktober 2013
NEEXTT!
15. oktober 2013
u109209
u109209


- JAZ ( EMMA)


- IVY


- HARRY


- LUKE
-----------------------------------------Emma----------------------------------------------------------------
Zjutraj sem slišala kričanje Ivy in Luke-a. Odprla sta vrata Harry-jeve sobe in začela: Harry, Emma je izgi- kaj se je pa tu zgodilo? Kaj sta delala otroke?
S Harry-jem sva se spogledala in zasmejala.
Jaz: no, bom jat začela. Nisem mogla zaspati, saj ob sebi nisem imela medvedka kar prav dobro veš, Ivy.
Ivy: zakaj pa nisi prišla k meni?
Jaz: poslušaj naprej. Ker tebe ni bilo v sobi, Luke pa je tečen če ga zbudiš, mi ni preostalo drugega, kot da grem k Harry-ju. Ker je res dober prijatelj, mi je dovolil da lahko prespim pri njem.
~ naslednje jutro ~
Skupaj smo se odpravili v šolo. Ker pa je učiteljica bila slabe volje, nam je rekla da naj v dvojicah pripravimo plakate, in sicer pod pogojem, da smo fant punca. Harry me je vprašal, če bi delala skupaj. Privolila sem. Tudi Luke je vprašal Ivy, tako da smo se mi že porazdelili. Onadva bosta delala pri Luke-u, jaz in Harry pa pri Harry-ju. Predem pa smo se dokončno poslovili mi je Ivy prišepnila: » pa da s Harry-jem ne boš delala otrok!«
Jaz: Ivy, kako si lahko pomislila na to?
Pomežiknila mi je in z Luke-om sta se odpravila po svoji poti, midva s Harry-jem pa po svoji.
Med potjo pa sva načelo to nadležno temo.
Harry: kaj pa ti je Ivy rekla, da si postala tako rdeča v obraz?
Jaz: emm… rekla je da naj ne delava otrok
Harry: res? Ja, to je moja sestra. Včasih si malo narobe razloži stvari. Ne skrbi, jo bo že minilo.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1) kako se vam zdi?
16. oktober 2013
neext
16. oktober 2013
1) Super! Všeč mi je!
2) NEEEEEEEEEXXXTTTTTTTTT!!!!!
16. oktober 2013
next)
danes use prebrala in je noro*o*
17. oktober 2013
u109209
u109209
oo hvala ツғυcĸιɴɢ нeαrтツ <3
18. oktober 2013
u109209
u109209
EMMA
Ampak če bi me še enkrat opozorila, bi najverjetneje morala k ravnatelju, zato sem se raje posvetila matematiki. Naenkrat pa je gdč. Zupanc odšla do Harry-ja in ga stresla. Nato je rekla: »ker tudi Emma McKenny veliko sanja med urami, bosta skupaj naredila plakat o….. no, pa če smo že pri boleznih pa naj bo to anoreksija.«
Harry: ampak…
Gdč. Zupanc: nič ampak
Harry: prav
Jaz: če že morava…

~ popoldne~
Plakat sva s Harry-jem delala 3 ure, vendar je bil fantastičen. Oba sva se naučila besedilo, in upala da bo vredu.

~ zjutraj, v šoli~
Jaz sem zaključila predstavitev plakata z besedami: torej, če vse skupaj povzamem; Anoreksija je bolezen, ki se največkrat pojavlja pri najstnikih, saj želijo biti kot manekeni in manekenke. Najpogosteje se pojavlja pri dekletih, ampak tudi fantje niso izjeme.
Dobila sva zelo bučen aplavz.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
vem da je kratko....
mnenje?
26. oktober 2013
Kratko je
mnenje? Super zgodbica samo, zdi se mi da je next premalo krat
Drugače, pa en VELIK NEEEEEEEEEXTTTTTTT!!!!!
26. oktober 2013
u109209
u109209
vem ja<3 sej bo drugič dalši oblubim<3
bom večkrat poskusla<3
hvala<3
29. oktober 2013
Lepo!
29. oktober 2013
u109209
u109209
<3
01. november 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani