Oooooooojllllaaaaa!

Kat je nazaj. Vsaj mislim
Ampak ja... evo, nekaj novega nastaja in želela sem deliti z vami. O komu? O Ianu, seveda
Tako, da objavljam prolog... in seveda lahko spremljate zgodbo tudi na Wattpadu:

https://www.wattpad.com/1225043524-hollywood-love-and-he-is-mine-proloque

[url=https://ibb.co/xLn58hK]
[/url]

<b>PROLOG</b>
Tokrat sem bila sebična psica.
Da, bila sem sebična. In prasica. In ... Kaj še? Vendar misel, da nisem prva na njegovem spisku, me je ubijala.
Pri dvajsetih sem imela popolnoma vse, kar sem si želela. Manjkal mi je le moški. On. Tisti, ki sem ga oboževala. Tisti, ki sem ga po božje častila. In tisti, ki je iz mene spravil vse najboljše. Pa tudi mojo temno stran, ki se je nenadoma zbudila in hotela tisto, kar je želela vedno pridna deklica, ki je rada ugajala drugim.
“Mislim, da ne bom popustila,” sem rekla, ko sem strmela vanj. “Ne bom. Tokrat ne. Vse bom naredila zate. Karkoli želiš. Samo, da boš z mano.”
Namrščil se je. Silila sem vanj, on pa se je izmikal. Želela sem ga, on si je želel drugih. Vendar se ne bom predala. Dobila sem priložnost, da ga postavim pred dejstvom. Bila sva soigralca in sva se občasno družila, vendar je že vedel, da sem oko vrgla nanj. Morala bi imeti nekoga svojih let, vendar samo on mi je bil dovolj privlačen.
“Vse, praviš?” je počasi spregovoril.
Pokimala sem. Nenadoma mi je šlo na jok. Zadržala sem solze in pogumno strmela vanj. Mora mi dati priložnost. Preprosto ... Mora.
“Dvomim, da mi boš lahko ugodila. Premlada si,” je prekinil tišino. Ugriznila sem se v ustnico in občutila okus rdeče šminke, ki sem jo imela na ustnicah. “Dvomim, da pri dvajsetih imaš čas biti žena in mati.”
Samo to? Prekleto, samo to išče pri ženskah?!
“Takoj bi bila žena in mati, če bi želel,” sem pogoltnila slino in se mu približala. “Vse bi naredila zate, Ian Somerhalder.” Obstala sem pred njim, dovolj blizu, da bi ga lahko poljubila, če bi želela. “Preizkusi me. Nisem samovšečna zagledana prasica, ki se boji uničiti postavo. Moja kariera je na drugem mestu. Na prvem si ti. Vedno in samo ti.”
Pokimal je. Nato se je odmaknil, me še enkrat premeril z očmi in se obrnil, da bi odšel. Ujela sem ga za roko in ga zaustavila.
“Prosim, Ian,” sem šepnila. “Prosim.”
“Čez pet minut boš izvedela mojo odločitev,” se je zazrl vame. Zdelo se mi je, da se nekaj spremenilo... “Vrni se na prireditev.”
Razumela sem sporočilo. Spustila sem ga in opazovala, kako je odšel. Pogoltnila sem slino in čutila pritisk na svojih ramenih.
______________________________________________________________________________________________

se beremo
13. maj 2022
...
13. maj 2022
Uuu zanimivo, Next Next Next Next Next
14. maj 2022
hvala se kdo?
15. maj 2022
Kat, tvoje zgodbice spremljam že kar nekaj časa in moram povedat, da so res odlične.
Tako da, Next, pa veliko sreče pri pisanju za naprej.
15. maj 2022
hvala
15. maj 2022
_____________________________________________________________________________________________

1.
Čeprav je bilo moje življenje ena sama obveznost, sem sprejela še eno. Tokrat sem dobila vlogo v novi seriji o Vojni rož, ki se je dogajala v Angliji. Čeprav nejevoljno, sem se odpravila na letališče in razmišljala, da je to zadnjič, da sem toliko odsotna od doma. Plačilo je bilo dobro, kar me je pripravilo do tega, da sem vlogo sprejela.
London je bil prečudovit, sem pomislila, ko sem po dolgem letu zapustila letališče in se usedla v naročen taksi.
Zazvonil mi je telefon.
“Ja?” sem se javila.
“Si pristala?” sem zaslišala poznan glas na drugi strani telefonske linije. James, moj agent. Zavzdihnila sem.
“Se vozim proti hotelu,” sem odvrnila.
“Super. Odpočij se, zvečer pa se moraš prikazati v Westministru,” mi je pojasnil. Zavila sem z očmi. Vedela sem, da moram iti v kraljevo palačo, v kateri bomo snemali z dovoljenjem kraljeve družine. Prav tako v Towru in ostalih kraljevih palačah, ki jih je televizijska hiša uspela najeti za našo serijo.
“Vem,” sem zamrmrala.
“Jutri bomo snemali prvi del,” je dodal.
“Saj jaz se še ne prikažem, kajne?” sem ga pobarala.
“Vem, da se ne, ampak moraš biti prisotna,” me je začel prepričevati. “Vsi igralci bodo prisotni. Ne smeš manjkati.”
“Ne bom,” sem nejevoljno odvrnila. “Ampak London si bom prej ali slej ogledala. S tvojim dovoljenjem ali brez.”
Zasmejal se je.
“Prav, Athenais, ogledala si boš London,” je odvrnil. “Torej se vidiva zvečer.” Poslovil se je, jaz pa sem nejevoljno odvrgla mobitel v torbico in se zazrla skozi okno. Bilo je oblačno, kar je pomenilo, da bo prej ali slej deževalo. Muhasto mesto.
Hotel, ki ga je produkcija najela, je bil razkošen. Leonardo Royal Hotel. Taksi mi je ustavil pred vhodom, voznik je prinesel ven moje kovčke. Blizu je bil Tower, kar je pomenilo, da bom blizu snemalnega prizorišča.
Nenadoma se je zaslišal trušč. Obrnila sem se in zagledala limuzino, ki je ustavila za taksijem, s katerim sem se pripeljala. Zakaj se mi je zdelo, da se je nenadoma v prehodu znašlo na tisoče oboževalcev?
Nisem izgubljala časa. Bila sem vseeno znana po svetu, zato sem pograbila svoje kovčke in hitro stopila v hotelsko avlo.
“Athenais Davis,” sem hitro rekla receptorju.
Nestrpno sem s prsti udarjala po pultu, ko sem čakala na ključe sobe. Vendar receptor je bil prepočasen, saj se je v naslednjem trenutku avla odprla in zaslišalo se je hrumenje množice. S pogledom sem ošinila vrata in ostrmela.
O fak!
Bil je najlepši moški, ki sem ga kdaj videla v življenju. Pogoltnila sem slino in se hitro ozrla k receptorju, ki se je še vedno ukvarjal z mojo prijavo. Pohiti že, sem pomislila. V naslednjem trenutku sem zaslišala, da je bil nekdo za mano.
“Bi lahko pohiteli?” se je zaslišal prijeten glas za mojim hrbtom. “Truma oboževalk me bo pogoltnila.”
Prekleto!
To pomeni, da bom tudi sama na udaru takoj, ko me prepoznajo.
“Samo malo, gospod,” je nejevoljno dejal receptor. “Gospodična je prišla pred vami. Athenais, izvolite ... Bi lahko dobil avtogram?”
Najraje bi zaklela.

_____________________________________________________________________________________________

mnenja, teorije?
16. maj 2022
Ian, grem stavit.
16. maj 2022
Ian, Ian, Ian... haha Next
16. maj 2022
hvala obema
1 dan nazaj
It's not for anything
1 dan nazaj
Reče se:You're welcome.
1 dan nazaj
hvala jutri zjutraj Next
1 dan nazaj
Jeeeeej
1 dan nazaj
evo ga... brez slik sicer, ker se mi ne da nalagat...
Na hitro sem načečkala svoj podpis na listek, ki mi ga je pomolil, nato pa pograbila hotelsko kartico in se obrnila.
Vame so se zastrmele modre oči. Lastnik le teh me je opazoval s posmehljivim nasmeškom. Njegovi črni lasje so bili nekoliko daljši, kot sem jih bila navajena pri moških, vendar mu niso segala čez ramena, kar mu je šlo v plus. Njegov obraz je bil višek lepote, vendar sem poskusila zadržati vzdih. Očitno gospodu pozornost godi.
“Mislim, da sem na vrsti, Athenais,” je poudaril moje ime in s tem prekinil napeto tišino, ki je nastala.
“Mogoče,” sem sarkastično odvrnila in se prerinila mimo njega. Kakšen samovzvišen idiot, sem pomislila, ko sem prišla do dvigala in nekoliko jezno pritisnila na tipko.
“Ne udarjaj po tipkah, tudi jaz jo bom potreboval!” sem slišala klic za seboj. Zavila sem z očmi, nato pa se obrnila in ga zagledala, kako je prihajal proti meni. O, sranje. Pa saj to ni res. Res, da je bil lep, vendar njegovo obnašanje je bilo tako vzvišeno, da bi najraje ga brcnila in se sama natrpala v dvigalo, ki se je ravnokar odprlo.
Stopila sem v dvigalo, on pa mi je sledil. Obrnila sem se in mu pokazala hrbet, saj nisem bila razpoložena za nadaljni pogovor z njim.
“Smo pa slabe volje,” je spet začel.
“Ko tebe vidim,” sem mu odvrnila prek ramena in se zastrmela v papir z navodili, kako ravnati, če se dvigalo ustavi.
“Nisi ti tista smrklja, ki je na vsaki naslovnici?” me je posmehljivo izzival. Smrklja?! Prosim?! Bojevito sem se obrnila na petah. Dovolj, sem pomislila. Tip, ki očitno nima v glavi, me ne bo poniževal.
“Smrklja? Kaj pa si ti? Opica, ki je zagledana sama vase?” sem sarkastično vprašala. “Bi me že pustil na miru?!”
Nasmehnil se je. Idiot.

IAN
Moje posmehljivo vprašanje je bilo namenjeno le temu, da se obrne. Dekle sem seveda poznal, saj je bila v vsaki reklami, seriji, modni reviji, filmu ... Pravzaprav sem jo sedaj prvič videl v živo, saj še nikoli prej nisva sodelovala. Očitno ni imela pojma, kdo sem in da sem prišel v London iz istega razloga, kot ona.
“No, končno si se obrnila,” sem dejal.
Z roko si je šla čez dolge rjave lase. Razkačil sem jo, kar mi je dala jasno vedeti s svojim odzivom. Pravzaprav, če odštejem, da je imela namazan jezik, je bila moj tip ženske. Vendar nisem imel pojma, koliko je stara.
“Kaj želiš od mene?” je svoje zelene oči uprla vame. “Tvoj prihod je naredil kaos pred hotelom in poskušam priti do sobe, preden vdrejo tvoje oboževalke v hotel. Morda je tebi prijetno, da ženske skačejo okoli tebe, nekateri pa imamo radi anonimnost.”
Res ima namazan jezik. To mi je bilo všeč.
“Nisem kriv,” sem skomignil z rameni. “Sledile so mi iz letališča. Pravzaprav sem presenečen, da si prišla pred mano.”
Zavila je z očmi. Prikupno.
“Hvala bogu,” je odvrnila. Dvigalo se je nenadoma ustavilo. Prerinila se je mimo in zapustila. Ker sva bila očitno v istem nadstropju, sem skomignil z rameni in ji sledil. Očitno še ni ugotovila, da me bo nekaj časa gledala na snemanju.
Poiskal sem številko sobe in nehote obstal poleg nje, ki je ravnokar odprla vrata svoje sobe. Čutila je mojo prisotnost in dvignila pogled.
“Pa saj to ni res!” je nekoliko jezno zagodrnjala, nato pa vstopila v sosednji prostor in glasno zaloputnila z vrati, da jo je verjetno slišala polovica hotela.

ATHENAIS
Idiot!
Kreten!
Najraje bi mz izbrisala samovšečen nasmešek z dobro klofuto, vendar sem se opomnila, da verjetno uživa v tem, da me izziva. Ne. Ne smem popustiti. Poleg tega pa nisem prišla sem, da bi se ukvarjala z moškimi.
Upam, da ga ne bom več srečala.

_____________________________________________________________________________________________

mnenja, teorije?
19 ur nazaj
Next
17 ur nazaj
drugačen razplet, zanimivo.... sam pol bosta itak pristala skupaj Next
17 ur nazaj
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani