Oooooooojllllaaaaa!

Kat je nazaj. Vsaj mislim
Ampak ja... evo, nekaj novega nastaja in želela sem deliti z vami. O komu? O Ianu, seveda
Tako, da objavljam prolog... in seveda lahko spremljate zgodbo tudi na Wattpadu:

https://www.wattpad.com/1225043524-hollywood-love-and-he-is-mine-proloque

[url=https://ibb.co/xLn58hK]
[/url]

<b>PROLOG</b>
Tokrat sem bila sebična psica.
Da, bila sem sebična. In prasica. In ... Kaj še? Vendar misel, da nisem prva na njegovem spisku, me je ubijala.
Pri dvajsetih sem imela popolnoma vse, kar sem si želela. Manjkal mi je le moški. On. Tisti, ki sem ga oboževala. Tisti, ki sem ga po božje častila. In tisti, ki je iz mene spravil vse najboljše. Pa tudi mojo temno stran, ki se je nenadoma zbudila in hotela tisto, kar je želela vedno pridna deklica, ki je rada ugajala drugim.
“Mislim, da ne bom popustila,” sem rekla, ko sem strmela vanj. “Ne bom. Tokrat ne. Vse bom naredila zate. Karkoli želiš. Samo, da boš z mano.”
Namrščil se je. Silila sem vanj, on pa se je izmikal. Želela sem ga, on si je želel drugih. Vendar se ne bom predala. Dobila sem priložnost, da ga postavim pred dejstvom. Bila sva soigralca in sva se občasno družila, vendar je že vedel, da sem oko vrgla nanj. Morala bi imeti nekoga svojih let, vendar samo on mi je bil dovolj privlačen.
“Vse, praviš?” je počasi spregovoril.
Pokimala sem. Nenadoma mi je šlo na jok. Zadržala sem solze in pogumno strmela vanj. Mora mi dati priložnost. Preprosto ... Mora.
“Dvomim, da mi boš lahko ugodila. Premlada si,” je prekinil tišino. Ugriznila sem se v ustnico in občutila okus rdeče šminke, ki sem jo imela na ustnicah. “Dvomim, da pri dvajsetih imaš čas biti žena in mati.”
Samo to? Prekleto, samo to išče pri ženskah?!
“Takoj bi bila žena in mati, če bi želel,” sem pogoltnila slino in se mu približala. “Vse bi naredila zate, Ian Somerhalder.” Obstala sem pred njim, dovolj blizu, da bi ga lahko poljubila, če bi želela. “Preizkusi me. Nisem samovšečna zagledana prasica, ki se boji uničiti postavo. Moja kariera je na drugem mestu. Na prvem si ti. Vedno in samo ti.”
Pokimal je. Nato se je odmaknil, me še enkrat premeril z očmi in se obrnil, da bi odšel. Ujela sem ga za roko in ga zaustavila.
“Prosim, Ian,” sem šepnila. “Prosim.”
“Čez pet minut boš izvedela mojo odločitev,” se je zazrl vame. Zdelo se mi je, da se nekaj spremenilo... “Vrni se na prireditev.”
Razumela sem sporočilo. Spustila sem ga in opazovala, kako je odšel. Pogoltnila sem slino in čutila pritisk na svojih ramenih.
______________________________________________________________________________________________

se beremo
13. maj 2022
...
13. maj 2022
Uuu zanimivo, Next Next Next Next Next
14. maj 2022
hvala se kdo?
15. maj 2022
Kat, tvoje zgodbice spremljam že kar nekaj časa in moram povedat, da so res odlične.
Tako da, Next, pa veliko sreče pri pisanju za naprej.
15. maj 2022
hvala
15. maj 2022
_____________________________________________________________________________________________

1.
Čeprav je bilo moje življenje ena sama obveznost, sem sprejela še eno. Tokrat sem dobila vlogo v novi seriji o Vojni rož, ki se je dogajala v Angliji. Čeprav nejevoljno, sem se odpravila na letališče in razmišljala, da je to zadnjič, da sem toliko odsotna od doma. Plačilo je bilo dobro, kar me je pripravilo do tega, da sem vlogo sprejela.
London je bil prečudovit, sem pomislila, ko sem po dolgem letu zapustila letališče in se usedla v naročen taksi.
Zazvonil mi je telefon.
“Ja?” sem se javila.
“Si pristala?” sem zaslišala poznan glas na drugi strani telefonske linije. James, moj agent. Zavzdihnila sem.
“Se vozim proti hotelu,” sem odvrnila.
“Super. Odpočij se, zvečer pa se moraš prikazati v Westministru,” mi je pojasnil. Zavila sem z očmi. Vedela sem, da moram iti v kraljevo palačo, v kateri bomo snemali z dovoljenjem kraljeve družine. Prav tako v Towru in ostalih kraljevih palačah, ki jih je televizijska hiša uspela najeti za našo serijo.
“Vem,” sem zamrmrala.
“Jutri bomo snemali prvi del,” je dodal.
“Saj jaz se še ne prikažem, kajne?” sem ga pobarala.
“Vem, da se ne, ampak moraš biti prisotna,” me je začel prepričevati. “Vsi igralci bodo prisotni. Ne smeš manjkati.”
“Ne bom,” sem nejevoljno odvrnila. “Ampak London si bom prej ali slej ogledala. S tvojim dovoljenjem ali brez.”
Zasmejal se je.
“Prav, Athenais, ogledala si boš London,” je odvrnil. “Torej se vidiva zvečer.” Poslovil se je, jaz pa sem nejevoljno odvrgla mobitel v torbico in se zazrla skozi okno. Bilo je oblačno, kar je pomenilo, da bo prej ali slej deževalo. Muhasto mesto.
Hotel, ki ga je produkcija najela, je bil razkošen. Leonardo Royal Hotel. Taksi mi je ustavil pred vhodom, voznik je prinesel ven moje kovčke. Blizu je bil Tower, kar je pomenilo, da bom blizu snemalnega prizorišča.
Nenadoma se je zaslišal trušč. Obrnila sem se in zagledala limuzino, ki je ustavila za taksijem, s katerim sem se pripeljala. Zakaj se mi je zdelo, da se je nenadoma v prehodu znašlo na tisoče oboževalcev?
Nisem izgubljala časa. Bila sem vseeno znana po svetu, zato sem pograbila svoje kovčke in hitro stopila v hotelsko avlo.
“Athenais Davis,” sem hitro rekla receptorju.
Nestrpno sem s prsti udarjala po pultu, ko sem čakala na ključe sobe. Vendar receptor je bil prepočasen, saj se je v naslednjem trenutku avla odprla in zaslišalo se je hrumenje množice. S pogledom sem ošinila vrata in ostrmela.
O fak!
Bil je najlepši moški, ki sem ga kdaj videla v življenju. Pogoltnila sem slino in se hitro ozrla k receptorju, ki se je še vedno ukvarjal z mojo prijavo. Pohiti že, sem pomislila. V naslednjem trenutku sem zaslišala, da je bil nekdo za mano.
“Bi lahko pohiteli?” se je zaslišal prijeten glas za mojim hrbtom. “Truma oboževalk me bo pogoltnila.”
Prekleto!
To pomeni, da bom tudi sama na udaru takoj, ko me prepoznajo.
“Samo malo, gospod,” je nejevoljno dejal receptor. “Gospodična je prišla pred vami. Athenais, izvolite ... Bi lahko dobil avtogram?”
Najraje bi zaklela.

_____________________________________________________________________________________________

mnenja, teorije?
16. maj 2022
Ian, grem stavit.
16. maj 2022
Ian, Ian, Ian... haha Next
16. maj 2022
hvala obema
23. maj 2022
It's not for anything
23. maj 2022
Reče se:You're welcome.
23. maj 2022
hvala jutri zjutraj Next
23. maj 2022
Jeeeeej
24. maj 2022
evo ga... brez slik sicer, ker se mi ne da nalagat...
Na hitro sem načečkala svoj podpis na listek, ki mi ga je pomolil, nato pa pograbila hotelsko kartico in se obrnila.
Vame so se zastrmele modre oči. Lastnik le teh me je opazoval s posmehljivim nasmeškom. Njegovi črni lasje so bili nekoliko daljši, kot sem jih bila navajena pri moških, vendar mu niso segala čez ramena, kar mu je šlo v plus. Njegov obraz je bil višek lepote, vendar sem poskusila zadržati vzdih. Očitno gospodu pozornost godi.
“Mislim, da sem na vrsti, Athenais,” je poudaril moje ime in s tem prekinil napeto tišino, ki je nastala.
“Mogoče,” sem sarkastično odvrnila in se prerinila mimo njega. Kakšen samovzvišen idiot, sem pomislila, ko sem prišla do dvigala in nekoliko jezno pritisnila na tipko.
“Ne udarjaj po tipkah, tudi jaz jo bom potreboval!” sem slišala klic za seboj. Zavila sem z očmi, nato pa se obrnila in ga zagledala, kako je prihajal proti meni. O, sranje. Pa saj to ni res. Res, da je bil lep, vendar njegovo obnašanje je bilo tako vzvišeno, da bi najraje ga brcnila in se sama natrpala v dvigalo, ki se je ravnokar odprlo.
Stopila sem v dvigalo, on pa mi je sledil. Obrnila sem se in mu pokazala hrbet, saj nisem bila razpoložena za nadaljni pogovor z njim.
“Smo pa slabe volje,” je spet začel.
“Ko tebe vidim,” sem mu odvrnila prek ramena in se zastrmela v papir z navodili, kako ravnati, če se dvigalo ustavi.
“Nisi ti tista smrklja, ki je na vsaki naslovnici?” me je posmehljivo izzival. Smrklja?! Prosim?! Bojevito sem se obrnila na petah. Dovolj, sem pomislila. Tip, ki očitno nima v glavi, me ne bo poniževal.
“Smrklja? Kaj pa si ti? Opica, ki je zagledana sama vase?” sem sarkastično vprašala. “Bi me že pustil na miru?!”
Nasmehnil se je. Idiot.

IAN
Moje posmehljivo vprašanje je bilo namenjeno le temu, da se obrne. Dekle sem seveda poznal, saj je bila v vsaki reklami, seriji, modni reviji, filmu ... Pravzaprav sem jo sedaj prvič videl v živo, saj še nikoli prej nisva sodelovala. Očitno ni imela pojma, kdo sem in da sem prišel v London iz istega razloga, kot ona.
“No, končno si se obrnila,” sem dejal.
Z roko si je šla čez dolge rjave lase. Razkačil sem jo, kar mi je dala jasno vedeti s svojim odzivom. Pravzaprav, če odštejem, da je imela namazan jezik, je bila moj tip ženske. Vendar nisem imel pojma, koliko je stara.
“Kaj želiš od mene?” je svoje zelene oči uprla vame. “Tvoj prihod je naredil kaos pred hotelom in poskušam priti do sobe, preden vdrejo tvoje oboževalke v hotel. Morda je tebi prijetno, da ženske skačejo okoli tebe, nekateri pa imamo radi anonimnost.”
Res ima namazan jezik. To mi je bilo všeč.
“Nisem kriv,” sem skomignil z rameni. “Sledile so mi iz letališča. Pravzaprav sem presenečen, da si prišla pred mano.”
Zavila je z očmi. Prikupno.
“Hvala bogu,” je odvrnila. Dvigalo se je nenadoma ustavilo. Prerinila se je mimo in zapustila. Ker sva bila očitno v istem nadstropju, sem skomignil z rameni in ji sledil. Očitno še ni ugotovila, da me bo nekaj časa gledala na snemanju.
Poiskal sem številko sobe in nehote obstal poleg nje, ki je ravnokar odprla vrata svoje sobe. Čutila je mojo prisotnost in dvignila pogled.
“Pa saj to ni res!” je nekoliko jezno zagodrnjala, nato pa vstopila v sosednji prostor in glasno zaloputnila z vrati, da jo je verjetno slišala polovica hotela.

ATHENAIS
Idiot!
Kreten!
Najraje bi mz izbrisala samovšečen nasmešek z dobro klofuto, vendar sem se opomnila, da verjetno uživa v tem, da me izziva. Ne. Ne smem popustiti. Poleg tega pa nisem prišla sem, da bi se ukvarjala z moškimi.
Upam, da ga ne bom več srečala.

_____________________________________________________________________________________________

mnenja, teorije?
24. maj 2022
Next
24. maj 2022
drugačen razplet, zanimivo.... sam pol bosta itak pristala skupaj Next
24. maj 2022
Next
28. maj 2022
dober dan
evo imam Next za vas

________________________________________________________________________________________________

Upam, da ga ne bom več srečala.
Nejevoljno sem odprla potovalko in začela metati svoje stvari v omare. Morala sem se zamotiti, saj me je tisti tip popolnoma spravil s tira. In kar je najhuje, ima sobo poleg moje, kar pomeni, da se mu ne bom mogla izogniti.
Sranje.
Poskusila sem se osredotočiti na pospravljanje oblek, vendar mi slednje ni uspevalo, saj sem bila z mislimi drugje. Pogrel me je njegov odnos in dejstvo, da je bil neverjetno sarkastičen. In seksi, sem se opomnila. Ob slednjem sem glasno zavzdihnila.
Bila sem samska. To je bilo dejstvo. In ravno to me je pripeljalo do tega, da sem bila mnenja, da je bil lep moški. Fak. Ne, ne, ne, ne sme se to dogajati, sem pomislila in se vrgla na posteljo. Nikakor mi ne sme biti všeč.
Po dveh urah strmenja v strop, sem se dvignila s postelje. Odločila sem se. Poskusila bom pozabiti na najino srečanje, če je to sploh mogoče.

* * *

Še prehitro je prišel večer. Ko sem pojedla skromno večerjo v hotelski restavraciji, sem se odpravila v Westminster. Med potjo sem si ogledovala ulice in si poskusila zapomniti imena restavracij ter trgovin, da bi jih ob prostem času obiskala. Poleg tega pa sem imela v načrtu ogled nekaterih zgodovinskih gradov ter znamenitosti, ki jih enostavno nisem smela izpustiti. Kljub temu pa sem morala najprej začeti z delom.
Spustili so me v sedež parlamenta. Poiskala sem ekipo, ki se je že zbirala ob producentu ter režiserju.
“Smo vsi zbrani?” je vprašal, ko me je producent ošinil s pogledom. Pogledal je prisotne, jaz pa sem se zavila v jopico, ki sem jo imela preko majice. Se mi je samo zdelo ali pa je mrzlo. “Ne, še Ian nam manjka.”
“Tu sem!”
O moj bog, sem pomislila. Ne. Ne, to ne more biti res.
Počasi sem se obrnila in ga zagledala, kako se nam je približeval. Imelo me je, da bi se obrnila na petah in zbežala. Resno?! Z njim bom snemala?!
“Se opravičujem za zamudo,” je rekel. “Nisem uspel dobiti taksija.”
Taksi? Gospod rabi taksi?!
Ko sem se spraševala, če me nekdo zgoraj kaznuje, ker se vedno pojavi ob istem času na istem mestu, kot jaz, se nam je pridružil. Odmaknila sem pogled in se pretvarjala, da ga ne vidim, čeprav me je njegova prisotnost spravljala ob živce.
“Ian, prosim te, postavi se ob Athenais, da boste postavljeni kot pari v seriji,” sem zaslišala producentov glas.
Sranje.
“Prav,” sem zaslišala njegov glas.
Čutila sem njegovo prisotnost ob sebi. Poskušala sem ignorirati misel, da je ob meni, vendar slišala sem njegovo umirjeno dihanje. Producent je medtem delil vloge. Nestrpno sem se premaknila. Le kdaj bo tega sestanka konec?!
“Vidva imasta vlogi Anne Neville in Richarda III.,” je producent končno prišel do naju in nama predal scenarij. “Snemala bosta čez dva dni. Priporočam vama, da skupaj gresta čez scenarij in se pripravita, saj bomo morali začetne scene čimprej posneti. Nimamo dovolj časa, da bi podaljšali snemanje.”
“Prav,” sem sprejela svoj scenarij in ga pogledala.
“Se bova potrudila,” se je oglasil še on.
Počakala sem, da se je producent oddaljil, nato pa se poskušala odmakniti od njega, vendar je pograbil mojo roko.
“Kam pa kam?” me je vprašal.
“Ven,” sem se ga poskušala otresti. “Stran od tebe.”
“Oh, ne, prej si zbežala, zdaj pa ne boš,” me je potegnil nazaj k sebi in mi pomolil svoj scenarij pod nos. “Vaditi morava.”
Namrdnila sem se.
“Zakaj mi nisi povedal, da igrava skupaj?” sem nekoliko jezno premerila njegov obraz. “Očitno si vedel, kdo sem. Torej?” Popustil je prijem, jaz pa sem spustila roke ob boke in pogumno strmela vanj. “Si me imel za norca?”
Pomenljivo me je premeril.
“Smešna si,” je dejal. “Vedel sem. Prav? Ampak glede na to, kako bežiš, ko se ti približam ... Mar ne bo zanimivo, kako bova morala se lotiti najini vlogi? Pomisli, tako si dirjala po hotelu, da bi se mi izognila, zdaj pa bom tvoja najboljša družba.”
Samovšečen... Prasec!

_____________________________________________________________________________________________
mnenja, teorije?
15. junij 2022
Next
15. junij 2022
Next ..................... me zanima, kako se bo izteklo (seveda bostavskupaj, imela otroke in srečno živela do konca svojih dni)
15. junij 2022
heheh Yamal, do tega je še dolgo
15. junij 2022
neeeeext!
22. junij 2022
Če je še dolgo se bo vseeno zgodilo
22. junij 2022
Next
23. junij 2022
“Ni šans, da bi igrala s teboj,” sem se poskušala zbrati. Njegova bližina mi ni niti malo pomagala, če sem bila iskrena sama s seboj.
“Pa boš morala. Če ne ... Boš pač plačala pogodbeno kazen,” me je ponovno izzval in me nasmejano premeril. “Ne zdiš se mi kot oseba, ki se zlahka preda. Torej? Bova pričela kar takoj z delom?”
Najraje bi zbežala. Resno.
“Daj no, boš videla, da nisem pošast,” me je začel prepričevati. Ugriznila sem se v ustnico. Zakaj mi James ni povedal za tega naduteža? Ko smo ravno pri Jamesu ... Le kje je? Bila sva dogovorjena, da se dobiva tukaj?!
“Prav,” sem se vdala. “Ampak pod pogojem, da si izbrišeš ta samovšečen nasmešek in ostaneš profesionalen.”
Zasmejal se je. Krasno. Res prekrasno.
“Dogovorjeno,” je pristal.
Poiskala sva prost kot in pričela pregledovati scenarij, ki sva ga prejela. Najprej nisva imela dosti prizorov skupaj, Anne se je pojavljala večinoma s svojo sestro, svakom, očetom in prvim možem. S pogledom sem zaobjela soigralce, ki so se pogovarjali in poskušali uskladiti med seboj. Nejevoljno sem pogledala Iana, ki je listal po papirjih.
“Kaj zanimivega?” sem ga pobarala.
“Ja. Na koncu umreš,” je sarkastično dejal.
“Ne šali se,” sem zavila z očmi in še sama poiskala del, ki ga je gledal. Pa je imel prav. Anne Neville umre, pred tem izgubi desetletnega sina. Pobrskala sem naprej. Tudi Richard umre in sicer na koncu serije pod nožem Henrika Tudorja.
“Oh, tukaj si!”
Znan glas je prodrl v moje misli in obrnila. Pred mano je stal James, ki je kot ponavadi, imel na sebi smoking. Svetle lase je imel polizane nazaj, rjave oči pa so me nasmejano opazovale. Dvignila sem obrv.
“Zamujaš,” sem mu navrgla.
“Ja. Oprosti. Saj veš, imel sem nekaj opravkov,” je dejal in pogledal Iana, ki je dvignil pogled proti njemu. “Aha, vidim, da sta se že spoznala.”
Ošinila sem Iana, nato pa zopet pogledala Jamesa.
“Se poznata?” sem ga premerila.
“V bistvu sem bil statist v seriji Lost,” je skomignil James z rameni. Zavila sem z očmi. Lahko bi vedela.
“Zdel si se mi znan,” mu je Ian ponudil roko.
“Seveda. Serija je bila odlična, čeprav si bil le v prvi sezoni,” ga je zbodel James, jaz pa sem se nenadoma počutila odveč. Imela sem občutek, da sta me zrinila iz pogovora, zato sem tesneje se oklenila papirjev v svojih rokah in upala, da me bosta kmalu nazaj vključila. Čeprav, ko sta se zapletla v pomenek, na slednje ni ravno kazalo.
“Mimogrede,” se je James nenadoma obrnil k meni. “Jutri bova šla na kosilo. Moram o nečem govoriti s teboj.”
Po glasu sem domnevala, da je nekaj narobe.
Oh, ne... Sranje.

____________________________________________________________________________________________

2.
“Athenais?”
Ianov glas me je prebudil iz razmišljanja. Čeprav nerada, sem se vrnila v hotel z njim. Pogledala sem ga in nenadoma spoznala, da sva pred vratih najinih sob. James mi je namreč omenil, da je nekaj narobe in slednje me je okupiralo, da se nisem posvečala, kaj mi Ian sploh blebeta. Nisem slišala niti ene same besede.
“Oprosti ... Povej,” sem utrujeno zavzdihnila.
“Mislil sem, da bi se dopoldne pričela pripravljati,” me je pomenljivo pogledal. Pokimala sem. Zvozila bom do konca, čeprav mi je antipatičen.
“Ob devetih?” sem vprašala.
“Ob devetih. Sedaj pa ... Oprosti, ampak prihaja moja zabava,” je dejal in pričel odklepati vrata svoje sobe.
“Kako to misliš?” sem dvignila obrv.
Ošinil me je s svojimi modrimi očmi.
“No, to pa ni za mladoletne,” je dejal in se mi počasi nasmehnil. V njegovih očeh se je vražje zasvetilo. “Priporočam ti, da si pokriješ ušesa, ker bo precej divje.” Presenečeno sem odprla usta, vendar iz njih ni prišlo nič. Zasmejal se je, odprl vrata in me pustil samo na hodniku, jaz pa sem še vedno imela zgroženo odprta usta.
“Fak,” sem izustila kletvico.
28. junij 2022
Next
28. junij 2022
Zanimivo, zanimivo...
Bi kdo podal strokovno mnenje? Ne? Ok. Bom pa jaz: to je najboljša zgodbica na svetu!!!! (tako, kot vso ostale tvoje, Kat)
Next, Next, Next, Next, Next, Next, Next, Next, Next, Next, Next
28. junij 2022
Next!
29. junij 2022
Stala sem kot tepka in strmela v njegova vrata, kot da bi želela in mi pojasni, zakaj mi je povedal za “svojo” zabavo. Mikalo me je, da bi mu potrkala in zahtevala pojasnilo, vendar sem se zbrala in raje odklenila svojo sobo. Ne bi me smelo zanimati. Sploh ne. Nenazadnje sem bila mnenja, da je navaden tepec. Le zakaj bi me ganilo, da bi k njemu prišla ženska?
Pol ure kasneje, ko sem že bila v postelji in poskušala zaspati, bi ga najraje ubila skozi steno. Slišati je bilo stokanje, polno strasti, ženska se je glasno drla, jaz pa sem od obupa potegnila blazino preko svoje glave. Pa saj nisem mogla zaspati od njega!
Odprla sem oči in se za hip spraševala, zakaj me je prebudil ropot. Zastokala sem, ko sem ugotovila, da mi nekdo trka po vratih. Najraje bi zaprla oči in zaspala nazaj, saj me hrup iz sosednje sobe ni pustil spati do enih zjutraj. Bila sem potrebna spanja.
“Athenais!”
Njegov glas je bil nestrpen. Glasno sem zastokala, nato pa se počasi dvignila s postelje in poiskala haljo ter se ogrnila vanjo. S počasnimi koraki sem se odpravila do vrat in jih odprla. Seveda je brez opravičila ali vprašanja, če sme naprej, stopil v sobo. Zavila sem z očmi in zaprla vrata za njim.
“Mar še vedno spiš?” me je vprašal.
Vprašanje me je spravilo v slabo voljo. Zares slabo. Najraje bi ga ustrelila, saj je bil on povročitelj moje zaspanosti.
“Ja. Nekateri nismo se naspali,” sem zagodrnjala.
Nasmehnil se je.
“Oprosti... Sva bila preglasna?”
Preglasna?! Najraje bi zakričala od jeze. Nisem spala zaradi njegovih aktivnosti v postelji, on pa se še upa vprašati, če sta bila preglasna. Višek nesramnosti!
“Ti me sprašuješ, če sta bila preglasna?” sem zategnjeno vprašala. “Nista bila preglasna, ampak hudičevo glasna in nekateri zaradi tega nismo uspeli zaspati, dokler nista omagala. Ti res nisi normalen, Ian.”
Zarežal se je. Spočit, zadovoljen ... Jaz pa sem se počutila kot da bi me povozil traktor, on pa se smehlja! Prekleto!
“No, oprosti... Bi začela z vajami? Ali pa ti prej opišem kaj sem počel ...”
Ni dokončal stavka, saj sem s svetlobno hitrostjo pograbila okrasno blazino z naslonjača in mu jo zalučala v glavo.
“To bom razumel, kot da ne potrebuješ podrobnosti,” je dejal, ko je blazina padla na tla, on pa me je premeril s svojimi modrimi očmi.
“Ne, res jih ne,” sem zasikala. “Grem v kopalnico.”
Petnajst minut kasneje, ko sem po hitri prhi prišla k sebi, sem se vrnila v sobo in ga našla na svoji postelji. Ležerno je ležal na posteljnini in brskal po scenariju. Zagodrnjala sem, odprla omaro in poiskala navadno majico in kavbojke.
“Še nisi?” me je pogledal preko scenarija.
“Ne. Nisem,” sem mirno odvrnila, nato pa se zopet zaprla v kopalnico in hitro navlekla oblačila nase. Še sreča, da sem imela navadno spodnje perilo držati v kozmetični torbici, ki sem jo vedno imela v kopalnici.
“No, sedaj pa sem,” sem rekla, ko sem se vrnila in poiskala svoj scenarij, ki je ležal na klubski mizici. “Mar ne bi prišel sem?”
“Tvoja postelja je udobnejša,” se je zarežal v odgovor.
Zaškrtala sem z zobmi. Kako. Me. Je. Jezil.
“Potem ostani tam,” sem zamrmrala.
“Veš,” je prezrl mojo opazko ter se dvignil s postelje in prišel do naslonjača, “mogoče bi bilo pametno, da se malo sprostiš. Nisem jaz kriv, če ...”
“Kaj nisi ti kriv?” sem ga zlobno prekinila. “Nisem spala zaradi tebe. Pravzaprav zaradi tvoje avanture.”
“No, nisem kriv, če ti nimaš avantur,” je odvrnil.
Resno? Res me je jezil. Počutila sem se, kot da se mi posmehuje, ker si tudi sama nisem poiskala zabavo in jo privlekla v svojo sobo. Vendar jaz nisem bila takšna. Nikoli ne bi spala z nekom samo zato, da bi se zabavala. Čeprav ... Moje spolno življenje je bilo precej ... Ubogo. Nisem spala še z moškim. Nikoli.
“Potrebuješ sprostitev in moškega,” je ugotovil moje misli.
Prhnila sem.
“Raje podpišem pogodbo s hudičem,” sem dejala.
Na ustnice si je priklical nasmešek. Hudičev nasmešek. Zdelo se mi je, da bom verjetno podpisala pogodbo s hudičem in ta hudič ... Bo Ian.
____________________________________________________________________________________________

mnenja, teorije?
29. junij 2022
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani