Tukaj pisem zgodbo o dekletu-elli ki obiskuje bradavičarko.prav tako bo next vsak dan ne glede na to koliko next ov sem dobila.

Kratek uvod

Jaz mislim ime mi je ella. Obiskujem bradavičarko a mislim da tam nismo povsem varni. Zaradi Saj Veš Koga. No sedaj grem v 1.letnik bradavičarke in že vem na katere predmete se bom vpisala.
-obramba pred mračnimi silami
-spreminjanje oblike in uroki
Nekaj zelo groznega se bo zgodilo v moji zgodbi. Počutila se bom kot da bi mi nekdo ukradek vso svetlobo iz mojega življenja. Jaz sem namreč dekle, dekle ki se bo žrtvovalo za druge.
14. avgust 2018
Next 1

Nastopajo:nama,oce,sestra,ella

M ella pridi gremo danes bo tvoj prvi dan na bradavicarki
E ja ze prihajam mami
S samo spokej se ze ella, adijoooooo
Na peronu
E adijo mami(se pozene proti steni z njeno sovo lili) bum ze je ni vec.
M adijo ella.

Ella ne najde kupeja zato se usede v zadnji kupe z neko punco z rjavimi lasmi. Zdela se ji je dokaj. Normalna. Prisedla je k njej in jo pozdravila. Dekle ji je ponudilo roko in reklo Živjo jaz sem hermiona, lepo te je spoznati.
E no jaz sem ella saj lahko sedim tukaj?
H seveda seveda.

Čez nekaj časa kupe odpreta 2 fanta rjavolasec in rdečelasec.
Počakaj malo saj rjavolasca pa pozna, čakaj ne saj to ni res OMG to je harry, harry potter!!!!!!!!
Ella se trudi ostati mirna a ne more.
Rdecelasi fant vprasa ce lahko on in prijatelj prisedeta.
H ja
E ja
Ha(harry) jaz sem harry
Ella ga prekine, ja ti si harry potter
Ha osuplo gleda in vprasa kakakako veš?
E po brazgotini ti si fant ki je preživel moč Saj Veš Koga.
Rdečelas prekine pogovr in reče jaz sem ron weasley in prisedel bom pa pika.
14. avgust 2018
Mogoce je ta Next malo. Kratek ampak ok
14. avgust 2018
Next
16. avgust 2018
Kupe je bil poln. V njem je vladala čista tišina. Kot da bi bili vsi smrtni sovražniki. Ella je vsakič ko je harry ni gledak občudovala to res carsko brazgotino na njegivem čeku. Bila bila je res carska. Po dobri uri vožnje je prišla gospa in jim ponudila sladkarije. Ella je vzela čokoladne žabe, bobke vse okusov in še malo drugih sladkarij. Harry in Ron sta uzela vsakega po malo. Hermiona ni uzeka nič ker je pametovaka da bomo vsi po vrsti dobili karies.
Neka čokoladna žaba je bika zelo poskočna zato jo je hermiona začarala v lebdečo. Res noro leteča čokoladna žaba. Bravo hermiona.
Počasi se je začelo temniti in vsi smo vedeli da bomo kmalu pri bradavičarki. Učenci 1. Letnika so se zbralu v kupu pred jezerom ostali oa so šli z kočijami do bradavičarke. Hagrid nas je peljal čez
Jezero z čolnom. In bilo je res zabavno. Ko smo prišli je bil na vrsti klobuk izbiruh. Prva je hermiona granger. gryfondom zakriči klobuk izbiruh. 2. Je ella queen. Tudi gryfondomovka. 3.je neki dreco malfoy. Izbiruh vzkrikne spolzgad. Na vrsti je ron seveda pripadnik gryfondoma. Nato še par drugih učencev in učenk. Zadnji je bil harry. Izbiruh nekaj časa premišljuje nato končno vzklikne gryfondom. Vsi pripadniki gryfondoma so veselo vzkikali potterja smo dobili, potterja

Next čez 2 nexta
16. avgust 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani