heii!!
na vrsti je že druga sezona! potrebijem 10 deklet, ki znajo pisati zanimive zgodbe. to pa je
prijavnica:
ime:
priimek:
starost:
ste že pisale zgodbe:
če ste dajte link:

lansko sezono je vodila Nina Dobrev
tokrat pa sem voditeljica jaz- Kristen Stewart


01. junij 2011
rene šarac
10 let
24. junij 2011
Haj.. A se prosim prijaviššš?? https://www.igre123.com/forum/tema/britain-s-next-top-model-cycle-1/19793/1

neext!!
24. junij 2011
imeandra

priimekkok
starost:14 let

ste že pisale zgodbe:ne
če ste dajte link:/
03. julij 2011
Ime: Kaja
Priimek: Tomšič:
Starost: 13 let
Ste že pisale zgodbe: Ja
Če srte, dajte link: http://www.igre123.com/forum/tema/it-s-my-life/19320/1
03. julij 2011
vse sprejeta, pa pliss rečte še komu naj se prijavi...
03. julij 2011
5.


6.


7.https://www.designideasblog.com/wp-content/uploads/2011/06/Bedroom-Designs-Ideas.jpg
8.

03. julij 2011
7.

03. julij 2011
9.


10.


dnevna soba:kuhinja:

03. julij 2011
sprejeta...
03. julij 2011
tnx.... a tu si izbermo sobo?
03. julij 2011
ja, kr zberte si sobe... sem se odločla, da bomo kr začel, sej se še lahk prjavite umes, ker tuki ne boste izpadal...
03. julij 2011
1. izziv< 3

heii! vem, da ste samo štiri,a bomo vseeno začele. prvi izziv bo preprost, napišite poljubno zgodbico kakršno koli- lahko je ljubezenska, kriminalka, drama... samo navdušiti me morete. napišite vsaj eno stran.
ocenjujem pa:
izvirnost: 5 točk
pravopis: 2 točki
domišljija: 3 točke
tako bom ocenjevala do konca tekmovanja...

časa imate do srede, 6.7. 2011 do 15.oo ure

love, kristen< 3


03. julij 2011
js zberm 1. sobo^^
03. julij 2011
Ime : Erika
Starost : 14 let
Ste že pisale zgodbe : ja

Linki : http://www.igre123.com/forum/tema/smrt-preberte-plis/17849/

http://www.igre123.com/forum/tema/postala-je-vampirka/19129/

http://www.igre123.com/forum/tema/best-friend-rex/17575/

http://www.igre123.com/forum/tema/zapuscena/17721/

tko dve pa še pišm ... :3

soba 3
03. julij 2011
sprejeta...
1.soba- SoMe
2.soba **PROSTA**
3.soba- Erykaa-Baa
4.soba **PROSTA**
5.soba **PROSTA**
6.soba **PROSTA**
7.soba **PROSTA**
8.soba **PROSTA**
9.soba **PROSTA**
10.soba **PROSTA**

naredita še izziv...
03. julij 2011
Na nek način bo ljubezenska.. podobna uni zgori vampirki... :3

Vloge :- Vampirka Samantha Corrner
03. julij 2011
Bom nardila :3
03. julij 2011
soba 7!
03. julij 2011
ok zgodbica še pa prihaja!
03. julij 2011
Moje ime je Sandra.Pred nekaj leti sem izgubila mojo mamo.Takrat se je moje življenje obrnilo na glavo. :/
Začelo se je tako, da se je moj oče zaljubil v žensko ki jo je prvič spoznal.Njeno ime je bilo Sonja (tako je bilo ime tudi moji mami) in imela je hčerko Astrid, ki je bila isto stara kot jaz.Živeli smo več kot 100 km narazen, toda to ju ni oviralo.Odločila sta se, da se bomo preselili skupaj.Začeli smo iskati hišo in jo našli.že čez 14 dni smo se preselili.Morala sem zapustiti svojo šolo in se prepisati v šolo, kjer je hodila tudi Astrid.
Tam na začetku sploh nisem imela prijateljev, toda potem sem jih dobila.
Tam sem se tudi zaljubila.To ni bila tista,"otroška" zaljubljenost.Bilo je nekaj več.Vem, da ga ljubim.Res LJUBIM! Ni isto kot pri mojem bivšem fantu.On mi je bil samo všeč...Matjaža LJUBIM. Toda vem,da ne bova nikoli skupaj.Mislila sem,da ve samo moja najboljša prijateljica, toda zmotila sem se.Vedela je tudi moja sošolka, ki je po tistih dogodkih nisem več marala.Najprej sva bile skoraj najboljše prijateljice, nato najhujši sovražnici.Povedala je Matjažu, toda ni bilo samo to.To sem še lahko prenesla.Toda nato je povedala še svojim prijateljicam in vse so se začele "sukati" okoli njega.To me je zelooo prizadelo in vedela sem kaj se je zgodilo, takoj, ko sem videla.Morala sem nekomu povedati, toda ni bilo nikogar, ki bi mu lahko zaupala.Skoraj sem obupala ko je nekega dne moja prijateljica Maruša prišla do mene in mi rekla:"Slišala sem, da ti je ušeč Matjaž."
Seveda sem takoj zardela in zanikala, toda nje nisem mogla pretentati. N koncu sem bila celo vesela, da so ji povedale, saj mi je zelo pomagala.Nekega dne, pri malici sta se začeli dve moji "prijateljici" pogovarjati, če bi odšle sedeti k Matjažu ali ne.Maruša me je takoj pogledala in videla vso bolečino v mojih očeh.Videla je kako so se mi v očeh nabirale solze, kako nisem mogla pojesti niti grižljaja kruhe več...
Takoj sem odhitela na stranišče, da bi se lahko razjokala, toda ona je bila takoj za mano. Ko je odprla vrata sem še videla samo, kako sta se oni dve smejali, nato sem "spolzela" po steni navzdol in začela jokati.Seveda me je poskušala potolažiti in nekako ji je uspelo.Odšli sva ven in videla sem kako me je Vida(to je ta "prijateljica") pogledala,nato pa se je nasmejala Matjažu in ga prijela za roko.To je videla tudi Maruša in me je pogledala, toda jaz sem le hitro pogledala navzdol in ustran, da ne bi videla solze, ki mi je spolzela po licu.Toda njej nič ne uide.Ni me ustavila,niti objela, samo rekla je:"Sej bo še use uredu.Vrjemi mi."
Slišala sem jo še, ko si je zamomljala:"Boš že videla,Vida!"
Nasmehnila sem se njeni domišliji in ji rekla:"Veš, da je ni treba zdej pretepst",in že sva se obe smejali.
Želim si, da bi lahko napisala srečen konec, toda tega ne morem saj je ta zgodba resnična.In to je moja zgodba.Zgodba mojega življenja.Nemorem nič več napisati saj nevem kako se bo nadaljevalo.

Upam, da ti je bilo ušeč
03. julij 2011
soba 4
03. julij 2011
govori ta zgodba o fantu in njegovem rockbandu in bledu ki hoče fanta trippa izbiti iz benda.bend je malo neumen prvi tumast je ash drugi burger(jaja vem da je burger)tretji je derek.
nekega dne so ash,derek,burger in miler igrali pingpong ko je prišel bleed vsi v bendu razen trippa so mu pred nosom zaloputnili vrata kaj bleed se je čudil tripp originalni glavni kitarist iron weaselja vsi ga ignorirajo ker jih je zadnič nahecal in jim pobral denar
no če me nihče noče bom šel in se odpravi.ne bleed ne pojdi ti si poskerbel da sem postal glavni kitarist.fantje mogoče se je spremenil je rekel tripp.ne nihče se ne spreminja zebra ne spreminja svojih črt kamela ne spreminja grb in burger ne spreminja svojih gat je rekel derek resnica je rekel burger.no šel bom domov ne rabim daleč živim v svojem avtuuuuuuuuuuuu je rekel bleed.uuuuuuuuuuuuu so govorili ash,burger in derek.a bi vas motilo če bom vzel vaše smeti za večerjo je vprašal bleed.bleed je rekel tripp danes boš pri meni doma.kuulllllll je rekel bleed šel bom po kitarooooooooooo.oooooooooo so se norčevali(saj veste kdo)bleed je tuki je kričala izi(trippova prijateljica)najbolj kul rocker na svetu je.ej izi vem da si v njega sam obljubi da ne boš ponorela ko pride je rekel tripp.aaaaaaaaa je kričala izi ko je prišel bleed ljubom te poroči me.pol so odigrali eno pesemko so končali je bleed vprašal ali so ta vrata res zaklenjena in pogledal izi ki je skušala utrgati vrata.drugi dan pa so se vsi razumeli. saj ste sovražili bleeda je rekel tripp.smo je rekel burger ampak ko je prinesel bonbone smo mu oprostili.kaj pa če nam naredim nastop je rekel bleed vsi so se strinjalil.ko so prišli je gospod tam rekel da samo nad 18 let.no glupo pravilo je rekel derek hy je rekel gospod tom ne pusti da te pojem.no pravila so pravila je rekel derek.
čakite je rekel bleed lah nadomestim trippa samo za danes.ko so se fantje odpravili je bleed rekel vn iz benda si jas sem not.tripp se je čudil.dobil se je z rackbandom,kje je bleed je vprašal ash takoj potem je poklical bleed in rekel da je zvezan.tripp me je napadel je rekel bleed.res to si si naredil sam.dokaži je rekel bleed.izi!!!!!!!!!!! je klical tripp.izi je prišla iz kontajnerja.kaj je bleed naredil je vprašal tripp.20 evrov je dal tomu zata da ge vrže v kanto in razbije.ven iz benda si bleed spet je rekel derek.no un ki izgubi v spopadu kitar je iz benda.tripp je zmagal.tom lah tega vržete v kanto.ja v čast mi bo.in bleed je odšel

in to je to
03. julij 2011
Oki še moja zgodbica....
Samanthine misli .. ('' Joj... kako močno ga pogrešam .. ne vem kako močno je tole pogrešanje.. njegov obraz, njegove roke, njegove oči, njegova toplina... vse je tako magičnoo... Poleg tega .. pa še vampir je... Oh.. kako si želim postati vampirka.. in služiti njegovim pričakovanjem...''' Samantha je 21 let staro dekle, ki živi z babico saj, so ji starši umrli v nesreči, ko so z letalom leteli v Ameriko. Zaljubljena pa je v Johna, ki ga je spoznala na lanskih počitnicah.. ampak on je vampir in noče da si Samantha uniči življenje s tem ko bi prešla iz sveta smrtnikov v svet nesmrtnih.. John je leto starejši od nje... In vsako noč sta skupaj.. on sedi poleg nje in jo čuva... Samantha se je odločila,da v čim prejšnjem času postane vampirka..

(Pogovor z babico)

S: Babi.??
B: Ja dragica??
S: Am.. ali ti veš kaj o vampirjih??
B: Am.. ja seveda vem..
S: Povej hh¨!
B: tudi sama sem bila zaljubljena v vampirja dokler ni izginil neznano kam... samo enkrat sem ga srečala ne da bi kaj govorila z njim... Ko je izginil pa sem spoznala dedka... in pozabila na Alejandra..
S: Alejandra??'
B: Tako so ga klicali.. strah in trepet vseh gradov...
S: Pa se ga še spomniš??
B: Spomnim se samo,da je bil dobra duša...
S: Ha.. lepo to...
B: Mogoče se še ti zaljubiš v kakšnega..
S: Morda pa res .. ehehheh .. ( čeprav je bila že zaljubljena)
------------------------------------- mesec dni je minilo.. in Samantha je še vedno upala,da sreča njega.. da mu pove svoja čustva.............

Nato pa se je zgodilo nekaj tragičnega.. umrla je še njena babica! Samantha je jokala in najbolj je potrebovala njegov ''vampirski'' objem...
In res.. neke noči jo nekdo prime za ramo.. Samantha se malce ustraši a zagleda.... NJEGA...

S: John!!
J: Sammy...
S: Ne veš kako sem te pogrešala ...
J: Prišel sem pote.. princesa
Ko sta se hotela poljubiti jo je ugriznil v vrat.... Samantha je nemudoma postala vampirka... to ji je bilo všeč.... In tako sta skupaj živela naprej... Vsi so ju poznali kot vampirski par... nihče pa ni vedel kje se nahajata........... ampak v lunini mesečini sta sedela skupaj na vrhu hriba in opazovala morje... ponoči.. postala in ostala sta eno......
Upam da je ok.. mal na kratku je napisan... ampk upam da je dobr :3
03. julij 2011
Vse ste v redu napisale...
03. julij 2011
hvala
03. julij 2011
thank you
03. julij 2011
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg