Hej moje ime Amber. Stara sem 14 let. Živim z mami Kim in Jackom (mamin fant) in Nathanom (Jackov sin) . In moj največji problem je zaljubljena sem v svojega 'brata'
Jaz:


Mami:


Jack:


Nathan:


Pa , da vam povem kako se je zgodilo , da sem se zaljubila v Nathana. Bil je nek dan in pred blokom je stala velika limozina. Selili so moje in mamine stvari ni mi bilo nič jasno. Nato mami reče : Amby pridi greva. Usedli sva se v limozino in mami mi je povedala , da se seliva k njenem fantu. Nato pa zagledam dva fanta , strejši je bil mamin fant. Mlajši pa njegov sin. Bil je tako zelo lep in počasi sem se zaljubljala vanj. Minilo je 6 ur , ko smo prišli do hiše maminega fanta bila je osupljivo lepa. Takrat me je Nathan prijel za roko in mi razkazal hišo. Komaj sem mu odgovarjala na njegova vprašanja ker me je omamil. No sedaj pa na sedanjost.
……………………………………………………………………………………………………………………………………………..
Dobro jutro me je zbudil Nate. Komaj sem ustala nato pa me je začel rukati in morala sem se zbuditi. Ko sem odprla oči mi je podaril lep bel nasmeh. Nato sem vstala odšla do omare in vzela oblačila za v šolo. Oblačila:

21. april 2013
nextaj c:
21. april 2013
neeeeeeeeext
21. april 2013
u108028
u108028
neext
22. april 2013
omg neeeext
25. maj 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg