Tole bo grozljivka... Najprej naj predstavim naše glavne vloge:
Ari(Ariana):

Tay(Taylor):


TAYLOR
"Ari,zbudi se!" Tresla in dobesedno tolkla sem po Ariani, da bi jo zbudila! "Ari, za boga, zamudili bova šolo!" Ampak Ariana se je prebujala počasi. Vsa panična sem vanjo vrgla svojo blazino. Končno se je prebudila. Nato pa čisto mirno rekla: "Ja, Taylor?" Zavila sem z očmi. "Danes je ŠOLA!Zbudi se no!Prosim te, vstani,se obleči in greva v šolo!" sem zastokala. Ariana je odkimala. "Ne grem. Pojdi sama." Resno? Pograbila sem svojo šolsko torbo in jezno odšla skozi vhodna vrata. Moja najboljša prijateljica je Ariana. Živimo skupaj. Moja in Arianina družina. Deliva si sobo. Z Ari sva si kot sestri. Še kar malo preveč domači. Danes sem šla prvič v šolo brez Ari. No drugič, enkrat je zbolela. Malo sem se bala kajti živim v New Yorku- kjer so pedofili in te ljudje. Pred semaforjem sem se ustavila in pogledala na ogromno uro na oglasu na neki stavbi. KAJ? Ura je bila že 7.50. Joj, zamudila bom, sem pomislila, zato sem se odločila da grem po bližnjici.Z Ari sva šli le enkrat po bližnjici. Pa še takrat je bilo nevarno. Bilo me je strah. Pot je vodila skozi edini gozd v Manhattnu. Kmalu sem se izgubila. Edino, kar sem videla sredi gozda, je bila majhna kočica. Pač, nimam izbire. Torej sem šla do kočice in odprla potolčena škripajoča vrata. Na vratih je bil izklesan trikotnik z očesom v sredini in peterokraka zvezda v krogu. Gledala sem dovolj grozljivk, da sem vedela da sta to znaka duhov. Vsa prestrašena sem stekla iz koče in panično gledala okoli. Naenkrat me je prešinila misel ki ni hotela iz glave; KDOR GRE V KOČO,TA VIDI MRTVE. Okoli sebe sem povsod, kamor sem pogledala videla le postave, duhove, duše... Ampak nekaj notri me je mirilo nej ostanem mirna. Vse je bilo čudno, zamegljeno... In v glavi se mi je nekaj premaknilo. Zakričala sem in popolnoma izgubila pamet. Zavila sem namreč v kočo.
23. december 2014
Bom kr nextala
23. december 2014
TAYLOR
Čeprav je bila koča le tako velika:

Je bilo notri ZELOOO VELIKO, kot nekakšen dvorec. Odrinila sem prva vrata v prvo sobo, katere vrata so bila popackana z krvavimi odtisi roke.

Notri so bila sama ogledala. Na enem sem videla krvavo postavo- Bloody Mary. Vpila sem kot nevemkaj.

ARIANA
Res nevem, zakaj je šla Tay v šolo, če sem jaz doma. Pač piflarka. Ravno sem pojedla čokolado, in sedaj grem ležat pred TV, ni to bolje kot pa v šoli, kot je sedaj Taylor? O, počakaj, ura je pol dveh, konec pouka je... Odločila sem se, da pokličem Tay.
23. december 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani