u45227
u45227
next
05. maj 2012
N E X T
05. maj 2012
...Malo sem še zaspala in pri meni se je znašel postaven fant s črnimi lasmi in svetlo modrimi očmi. "WhattheFu*k!" SEm zakričala in se počasi umaknila. Sploh nisem slišala kdaj je prišel niti kako. Gledal me je kot hipnotiziran.

"kaj je s tabooo!" sem zakričala in se izmotala iz njegovega močnega oprijema.
" Samo pomagam ti," Je umirjen rekel in podal roko.
"aaa," sem rekla in bilo me je sram, ko sem mislila, da je v moji bližini zopet kakšen moški, ki hoče nekoga posiliti. Vstala sem in se zahvalila nato pa zbežala in tekla tako hitro, da me je žgalo v podplatih. Objela me je nekakšna svetloba in čutila sem kod da me opazuje nekdo, katerega prej sploh srečala nisem. Obrnila sem se in moškega, i naj bi mi pomagal sploh ni bilo več. " Kaj?" sem začudeno zašepetala in se hitro obrnila, ter tekla še hitrejee, ko je kar naenkrat nekaj reklo: "vstavi se!" Srce mi je bilo tako hitro, da bi lahko zanitilo ogenj. Obrnila sem se in zagledala obraz, ki je stal točno za mano. Imel je tako svetle oči kot najsvetlejše sinje nebo in tako črne lase kot oglje. Poznala sem jo, brala sem o njej! Bila je " Sarah Megan Vanillow!" sem rekla naglas.
" Ja to sem jaz!" Je rekla s strašnim glasom, bila sem prestrašena, kot še nikoli. Pred mano je res stala starodavna čarovnica in boginja volkodlakov. O njej sem vedela čisto vse. In vedea sem tudi, da ljudem prebere misli...čakaj no malo...torej jih bere tudi meni?
" Ja točno tako, berem ti vsako besedo! POglej, vse bo vredu, samo če nehaš raziskovati moje preteklosti, ker če...." Potem sm jo prekinila
" Misliš, da te bom s tem uničila ampak v resnici ti hočem samo pomagati.."
" Nisem Končala!!!" Je zakričala. " Ker če ne boš , te bo dočakalo nekaj česar ne boš nikoli pričakovala! SI RAZUMELA?" Je zakričala in izginila kot oblak megle. Prestopila sem se in padla, takrat se je začeloo........


05. maj 2012
u68074
u68074
next ;D
05. maj 2012
next!!!
05. maj 2012
next
05. maj 2012
Nextala bom mal kasnej k mi je neki zaštekl
05. maj 2012
next
05. maj 2012
Next!!
05. maj 2012
ma takoooj da mi nextaš! bdw, tale sarah vanillia al kaj je že je fuuuuuul lepa! prov zares je vidt ko ena gospodinja volkodlakov al boginja....haha!
05. maj 2012
...takrat se je začelo. Sarah se je nato spet prikazala in krožila okoli mene ter lebdela v zraku.
" Ne bom nehala raziskovati tvojega življenja, NIKOOLI!" Sem rekla in upala, da me bo končno nehala strašiti.
" Potem se tvoja nočna mora šele pričenja!" Mi je zavreščala na uho in naposled le izginila. Bila sem pretresena, kolena so se mi šibila in dihala sem kot pokvarjena lokomotiva. Domov sem prišla nekje do 12-ih in na žalost ni bilo nikogar doma. Nisem si upala biti v prevelikem prostoru zato sem šla na wc in počakala na Brata Kevina. Na wc-ju sem preživela kar nekaj ur. Bilo je grozno! Smrdelo je po mrtvih ribah in mislila sem že, da bom vsakčas bruhala. Kevin je domov prišel kar pozno in še to s punco Rose Mary.
To res ni fer! Samo eno leto je starejši pa zanj že ne obstaja prepoved za poljube! Naša družina je pač malo nora. Že več generacij se v jedilnico postavi prepoved za dekleta in fante do 15 leta. Tastari so znoreli že ko so sišali, da sem se s sošolcom pogovarjala pred plesnim studijem. Za kazen sem morala cel tteden pomivati posodo -.-
" heii mala!" Je rekel, čeprav se z mano ne pogovarja niti, ko mu popravim računalnik.
Pred puncami se vedno dela frajerj.
" Živjo Kevin! Kdo je pa današnja srečnica?" SEm rekla kot vsakič ko k njemp ride kakšna punca. To počnem skoraj vsak dan, saj punce menja kot gate.
" To je Rose Mary, Rose Mary to je Elizabeth!" Naju je predstavil in Rose mary je pristopila k meni.
" Čaw Liza, Lepi lasji, s čim jih kodraš?"
" Dijo Mary, Lepe ustnice s čim jih večaš?"
" Sj ne misliš, da si jih filam z botoxom,a ne?"
" Ne, ne kje pa. Sj vem da si jih. No lepo se imejta!" Sem smeje rekla in odvihrala v kuhinjo. Ta Rose Mary je bila res čudna. Mislila je, da si jih kodram, waw! Še dobro da Kevina ni vprašala s čem se pudra, ko ima tako lepšo kožo od Rose.


Rose Mary
KO sem prišla do kuhinje sem si naredila večerjo in prižgala televizijo. Televizija se je sama od sebe razbila.
" Je to vse kar zmoreš?!" Sem zavpila. Odložila sem krožnik na pult in hitro vzel plašč ter stekla v knjižnico. želela sem slišati konec zgodbe. Ko sem že kar lep čas tekla pa me je ujel hud vihar. V glavi se mi je kazala sarina podoba in mi govorila: " TVoje življenje bo postala nočna mora! Vstavi se sicer.." Res sem se vstavila in kar naenkrat je glas us
tihnil in tudi podoba je izginila. Naredila sem korak naprej in: "..boš..." In spet je nekaj rekla. Tako sem delala korake in končno priša do stavka. "..postala taka kot jaz, družina te ne bo več prepoznala niti prijatelji, vsi e te bojo bali in vse kar boš imela je bedno žvljenje!" Vstavila sem se in nisem naredila niti enega koraka več. Da bi zaradi tega izgubila vse?! Ne nikoli. Obrnila sem se in...
05. maj 2012
kkšn next?
05. maj 2012
NEXTTTTT --------> THE BEST JE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
05. maj 2012
hwalaa
05. maj 2012
NEXTI!!!!!!!!!!!
05. maj 2012
next
05. maj 2012
Nextt!
05. maj 2012
u90865
u90865
neeextttt!!!!!
05. maj 2012
u90865
u90865
nika dej noo!
05. maj 2012
...in zazdelo se mi je kot, da se je ulica stresla. GROOZNO!!!!!!!!!!Hodila sem in hodila nazaj proti domu in pot mi je prekrižalo kar nekaj črnih mačk. Kaj naj pa to pomeni?! Strah me je bilo in ulične svetilke so začele utripati. Na koncu so vse ugasnile in postalo je temno kot v rogu. Sarah je imela prav-nočna mora se zame šele začenja! Nisem videla svojih stopal kaj šele pot pred mano. okoli mene je nekaj zletelo in zagledala sem medlo svetlobo pred sabo. Kaj je to? sem se sprševala. Svetloba je postala močnejša in močnejša dokler se ni pojavila velika kristalna krogla.
" Sezi vanjo" Mi je dejala.
" Kaaaaaaj?" Sem rekla in se uzrla okoli sebe.
" Sezi vanjoo, sem rekla!" se je spet oglasilo.
" No...Prav," in segla sem vanjo. Prst se mi je raztegnil kot čigumi pa tudi glava in oblaki so se začeli vrteti okoli mene. Dihala sm in hlipala saj nisem mogla pričakovati ničesar dobrega. Pristala sem v stari vasici okoli so drveli otroci kmetov in kočije z zaporniki. Bilo je kot 1300 let nazaj. Hodila sem po gozdu in izgledalo je kot, da me nihče ne vidi. Videla sem grmade in vislice. Zagnusilo se mi je zato sem stekla proč. Ob majhni potki sem zagledala star mlin, še ves cel in lep in na skali je sedelo dekle. Bilo je na las podobno sarah, samo da je bila mnogo lepša. Kot nekakšna princesa.po oceni naj bi bila stara okoli 20 ali malo manj. Pristopila sem k njej in videla, da joče. V mlinu je nekaj zakričalo, v strahu sem vstopila in videla..... nextite
05. maj 2012
next
05. maj 2012
next
05. maj 2012
omfgkofjndiiudfn..... to je najboljša zgodba... ženska po tem bi lahko posneli film... NEEEXTTTT!!!!
05. maj 2012
u90865
u90865
next
05. maj 2012
hwalaa
05. maj 2012
...videla pravo Sarah Megan!
" Živjo! Zdaj lahko izveš to kar si hotela. Živela sem tu pred 1300 leti. Točno v tem mlinu."
Je rekla in me grozeče pogledala.
" Ampak zkaj si jokala" Sem jo vprašala. Dvignila se je od tal in lebdela nad mano ter obrnila glavo.
" Nikoli me nihče ni maral! Sama sem bila celo življenje, družina me ni nikoli obiskala, prijatelje sem izgubila, ko sem hotela uresničiti svoje sanje in nakoncu so me vsi sovražili. Srce sm si spremenila v kamen,da nikoli ne bi več jokala in veš kaj?"
" Kaj?" sem jo vprašala.
"uresničilo se je. Ampak sedaj se mi srce spet mehča. ZATO NIKOLI NISEM ZAPUSTILA SVETA SAJ SEM IMELA NAMESTO SRCA KAMEN!!!!!!!!!" Je zavreščala.
Totalno se ji je utrgalo. Drla se je in se vrtela ter me na skrivaj strašila.
" Hej! Ustavi se," sem se zadihano drla za njo.
"Kako, da si se tako spremenila, čisto drugačna si bila!" Sem jo uprašala in se vrtela okrog in okrog, da bi jo videla ampak se je nažalost tako hitro vrtela okoli mene, da je bilo videti le megleno podobo. Vstavila se je pred mano in naenkrat se je vse stemnilo.
" Nisem hotela, da me prepoznajo. Zaradi kamnenega srca so lasje postali kot oglje in ker sem ostala boginja me je za boginjo moral ugrizniti volkodlak in tako so moje oči postale tako sinje, da izgladam kot slepa. Zdaj me pa dobro poslušaj! Pojdi Na šolo kjer je nekoč stal ta mlin. Sa darilo dobiš tri steklene krogle. Kroglo Želje ( zaželiš si 1 željo in se izpolni), kroglo moči ( Da ti moč za 10 minut) in kroflo nevidnosti ( Krogla, ki te naredi nevidnega), s tem boš varna na šoli pred mojimi mračnimi silami in pred zlom šole, videla boš tisto česar druge ne bodo.
" Kaj pa misliš..." In že je izginila. Nisem imela izbire, zato....Nextate?
05. maj 2012
u90865
u90865
NEXT!
05. maj 2012
še kkšn next??
05. maj 2012
next
06. maj 2012
še kkšn? delte mojo zgodbico naprej pa nextam
06. maj 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani