u76594
u76594
Heej! Prevajala bom amazing fanfic, iz Wattpada. Zgodba je res amazingggg. Ampak moje prevajanje bo slabše, tako da se vam že vnaprej opravičujem za vse napake. In ja to je ena izmed redkih zgodb, ki me je na prvi pogled pritegnila. Pa tko no, one direction člani majo noter čisto drugačen karakter. In ja prepustite se branju<3
ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸♥Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
Prolog!

17 letna Natalie je bila na zabavi v Londonu, ko jo One Direction ugrabijo. Ji bo uspelo pobegniti, vendar jo bodo znova našli? Kaj hočejo? In kaj se zgodi, ko se zaljubi v dva izmed njih? Vse izveste, če preberete naprej.

Poglavje 1!
Tekla sem. Tekla, za svoje življenje. Nisem vedela kam naj grem in kaj počnem. Pravkar sem tekla. Noge so me same vodile. Gledala sem naravnost naprej, ne na levo ali desno in definitivno ne nazaj. Mislila sem, da če bom pogledala kam drugam, me bodo ujeli.
Ko sem nekaj časa tekla, sem končala v velikem gozdu. Bila sem obdala z visokimi drevesi. Sedla sem pod drevo za počitek. Pogledala sem naokoli. Obstajala so samo drevesa in kamenje. Zanima me če kdo živi tukaj, nah, verjetno ne. Mislim, zakaj bi? Če bi, bi verjetno star par ki ne mara življenja v bližini ljudi. Pogledala sem navzdol proti moji nogi. Krvavela sem, od vsega teka. Pogledala sem nase. Imela sem umazane črne kavbojke, belo kratko majico ki očitno ni bila več bela, in imela sem tudi čevlje. Pogledala sem proti svoji koži, bila je polna modric. Potem sem se spomnila kaj sem naredila. Glavo sem naslonila na svoje roke in začela jokati.
Vedela sem, da bi me našli, vedela sem. Bila sem brez sape, hladna in utrujena, želela sem spati a nisem mogla. Misel da me bodo našli me je zbudila.
*Shhk shhk shhk*
Odprla sem oči. Bilo je tako temno, da sem komaj kaj videla. Sem zaspala? Ne, ne, ne, ne! Jaz, ne bi smela! Oh, moj bog. Kdo bi še zaspal v položaju kot je ta? Neumnoooo! Nenadoma sem zaslišala zvok. Zvenelo je kot, da je nekdo stopil na vejo. Hitro sem vstala in pogledala okoli sebe. Nič. Vse je bilo tako kot prej. Zvok je prihajal vse bliže in bliže, bliže je bil bolj glasnejši je bil zvok. Avtomatično sem pomislila na njih. Pogledala sem za mestom, kamor bi se lahko skrila, morda za velik kamen ali kaj podobnega, a zaradi teme nisem videla ničesar. Videla sem svetilke in ljudje so kričali. Brez premišljanja sem se povzpela na veliko drevo. Ljudje so prišli vse bližje in bližje. Oh, oni so. Našli so me, ampak kako? Tekla sem kak kilometer stran od njih. Ampak to sploh ni važno, našli so me in zdaj me bodo ujeli me odpeljali v njihovo hišo in me znova zlorabljali.
Misel me je spravila v jok. Soba, noži, pas, vse. Kaj hočejo? Nič jim nisem naredila. Začutila sem bolečino v nogi, nisem mogla več zdržati. Poskusila sem se premakniti, vendar je bilo prepozno. Bili so tukaj. Pod mano. Tesno sem zaprla oči in bila tiho kot miška. Moj srčni utrip je bil dvakrat hitreje. Potem sem slišala samo še tišino.

In ja to je to... Zdaj pa prosim za prvi vtis ob branju? Kako se vam zdi?
09. avgust 2013
super prevajas. Neeext ♡
09. avgust 2013
neeeeeeeeeeeeeeeext
09. avgust 2013
Megafantastično
Neeext
09. avgust 2013
Super!
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
10. avgust 2013
u76594
u76594
OMGGGG, JST BOM ZNORELA, MOJI FUCKKING STARŠI SO ŠLI PRENAVLJAT RAČUNALNIK BREZ DA BI MI PREJ POVEDLI, IN CELO ZGODBICO SM MELA PREVEDENO NA WORDU IN VSE JE ŠLO PA-PA... SKRATKA USE KAR SM FUCKING MELA PREVEDENO SE JE ZBRISALO... ŠE ENRKAT PA SE MI NEA DA PREVAJAT. TAK DA JE S TEM KKKONEEC! SOREEH
12. avgust 2013
Pa ne nooo....lahk daš te vsaj link???
12. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg