42. That you musn't do!

Naročili smo vsak svoje. Jaz sem naročila kuhane škojlke.
Radovednost mi ni dala miru »Kaj Liam nam neboš predstavil svoje punce?« »Ah ja seveda! No to je moja punca Danielle, krajše Dan.« »Ema, me veseli Danielle«
sem dejala. »Enako« je odvrnila. Liam se je opravičil: »Takoj bom nazaj.« Jaz pa sem zagledala mojega starega znanca. Tadej-a. »Takoj pridem samo grem pozdravit nekoga.« Pristopim k Tadej-u. »Hej!« »O, koga pa vidim tukaj.« »Ja enko.« Nekaj časa sva se zaklepetala potem pa sem šla na wc, si popravit šminko. Blizu wc-ja sem srečala Liam-a. Ustavil se je. Nekaj časa me je gledal, nato pa me je potisnil ob steno. Poljubil me je. Oh, kako sem pogrešala te njegove poljube, a sem ga prekinila: »Tega nebi smel narediti!« »Vem a te ne morem pozabiti!« »Ampak ti hodiš z Danielle jaz pa z Jack-om!« »Midva bi lahko bila par a kaj če ti očitno Jack-a ljubiš! Jaz pa Danielle ne! In ona to ve! « »Jaz ne ljubim Jack-a! V mojem srcu je samo ta kreten pred mano, ki si zakriva oči pred resnico,da me je varal in ne razume, da to človek ne more pozabiti kar tako čez noč!« so bile moje zadnje besede preden sem odšla. »Jack, če hočeš lahko ostaneš jaz moram domov, saj imam jutri izpit pred koncem letnika. Danielle me je veselilo. « »Enako« mi je odvrnila.
06. oktober 2012
next
05. januar 2013
43. One year is go!
Hej! Sem Ema če se me še spomnite in stara sem 18 let. Se še spomnite mojega razmerja z Jackom? No, našel si je drugo. Mene to sploh ni prizadelo kajti v mojem srcu je še vedno Liam Payne. Ja, on je poznan pevec iz skupine One Direction. In… Še vedno smo prijatelji. Ravno se odpravljam na trening deskanja na vodi. Seveda me je za to navdušil Louis. Pripravljamo se na tekmovanje na katerem se bomo pomerili s skupino Tom's Angels. »Čaau!« sem zaklicala Niall-u. Ja, kupila sva si skupno stanovanje, saj so si vsi fantje našli punce. No, vzamem nazaj. Le Louis jo ima. Glede Liam-a… Tega ne vem ravno. Vedno, ko gremo na kakšno zabavo ga ni. Vem, da hodi na vaje in vse. Samo kamor grem jaz ne gre. Odpravila sem se v avto z mojo desko. »Čakaj!« je zavpil Niall. »Me lahko zapelješ do plaže? Moj avto je na popravilu."
Odpraviva se v avto »Desko kar odloži na zadnja sedeža.« in se odpeljeva do parkirišča ,ki je v bližini plaže. Ravno takrat se je v mene oz. v moj avto zaletel nek kreten. »Hej ti!« »Jaz?« »Ja ti! Uničil si mi desko!« »Ti pa meni avto!« »Ne pretiravaj, saj je samo praska! Poglej mojo desko!« »Saj ji manjka samo krilce!« »HAHA ja seveda! Zanjo sem dala celo premoženje!« »Hej, stari!« skoči iz avta Niall. Prijateljsko se potrepljata po ramah. In se pogovarjata. Vse, kar sem ujela je to:
N- Niall K- Kreten, ki se je zaletel v mene E- jaz

N: »Prideš, danes na trening, drugače te bo trener odstranil z ekipe.«
K: »Seveda! Zakaj pa imam potem desko v avtu?«
N: »Ema, jaz grem z njim!«
J: »Niall! Desko!«
N: »Ti jo kar pelji!«

Kako se lahko druži s takim kretenom! Parkiram avto.

******Liam******
Končno sem spet našel čas za deskanje. Le zakaj je bil Niall v avto s to lepotico? »No stari, prispela sva. In… kje imaš desko?« »Tamle!« pokaže na neko brisačo. »Kdo pa je to? Ta tip pa res dobro deska!« rečem. »To ni tip! To je punca!« se oglasi Louis, ki je pravkar prišel iz vode. »Glej, glej kdo se je vrnil.« se je oglasil trener. »Dobrodošel nazaj Liam!« »Hvala.« sem se zahvalil trenerju.
05. januar 2013
u90248
u90248
next
06. januar 2013
u28319
u28319
next
13. januar 2013
45. What?!

******Ema*****
Takoj, ko sem prispela sem odložila Niallovo desko na mojo brisačo. Uh, ta človek pa je pameten, jaz mu naj nosim desko. Ah, nič grem jaz deskat!

~čez nekaj časa
Trener je zažvižgal. To je pomenilo, da moram iz vode.

Kaj?! Oh, ne že spet je tukaj ta kreten!


»No, koliko veste nas že ta ponedeljek čaka pomembna tekma z Tom Angels-i. Tekmovali boste poparčkani z njihovo skupino. Liam ti boš v paru z Jai-om. Louis ti boš s TJ-om. Niall ti boš v paru s Bill-om. Em ti pa boš v paru s Risa-o.« »Ampa-« sem se hotela pritožiti. »Nič ampak vem, da je tvoja stara znanka in z njo boš tekmovala in pika! «
»No prav.« Sovražim te, sovražim te, sovražim te, 10000x te sovražim!

******Liam******
Ema? Ne to ni mogoče! Saj, ji je podobna… Najbolje bo da to vprašam Nialla. O moj bog. Ta punca res dobro deska. Mogoče bomo letos res zmagali.

~DAN TEKMOVANJA
»Na zmago!« zakričimo.
»Prva tekmovalca bosta Liam James Payne in Jai Tomson.« No, pa dajmo.

******Ema******
Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj?! Liam?! »Niall!« zakričim. »Kaj je narobe?« »Ti si vedel, da je on kajne?!« »Kdo on?« »Kdo le?« »Am?« »Poglej kdo deska!« »Ja Jai. Pa saj vedela, da bo deskal.« »Niall ne delaj se norega! Ti si vedel, da je to Liam a mi nisi hotel povedati ne?« »No jaz… Deskat moram.« Moram rečti oba sta zelo dobro deskala, Naill in Liam,a tudi Jai in Bill nista bila slaba. No, naslednja sem jaz. »Živjo Em.« »Hej, Ri!« No dragica milo za drago. Em, me lahko kličejo samo prijatelji, a ti tega naziva si ne zaslužiš. Se sprašujete zakaj jo tako sovražim? No, izdala me je. Jaz sem bila zaljubljena v nekega fanta v košarkarski ekipi Jaguarji in ona… Ona mi ga je speljala. Tipično za njo. »3,2,1, buuuuuuuuum!« je sodnik ustrelil s pištolo.

46. Here you have barbie.

HAHA tu imaš! Premagala sem te! HOHOHO! »Dobro si deskala.« zaslišim glas za sabo. Liam? »Hvala, ti tudi.« »Zakaj si še vedno tako hladna do mene? Sva lahko vsaj prijatelja?« »Prijatelja? Seveda.« prijateljsko sva se rokovala. Odpravila sva se na sprehod, a me je ravno nekaj usekalo v gležnju. »Aaauč!« »Kaj je narobe?« »Nekaj sem dobila v gleženj.« V ozadju sem opazila Riso. »Sem vedela!« »Kaj?« malce zmeden vpraša Liam. »Ona. Vse bi naredila da bi me premagala in ji je tudi uspelo. Vse moje sanje uniči.« pokažem na Riso. »Vključno s tabo.« zamomljam. »Kaj?« »Ah, nič.« Poskusila sem hoditi a nisem mogla. Reševalec je rekel, da noga sicer ni zlomljena ampak deskati ne bom smela.

Oh, super ne bom smela deskati v finalu. Upam, da si sedaj srečna Ri! -.-
Na finalu sem sedela pri trenerju. Liam deska. U, sodniki so ga ocenili z 10.
13. januar 2013
next
24. februar 2013
next
10. maj 2013
u190212
u190212
Next
10. avgust 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani