u63958
u63958
neext
19. maj 2012
Nextam ju3
19. maj 2012
Next : 3
19. maj 2012
neext
20. maj 2012
Aam jaa ta ju3 se je zavlekel za neki dnii, ker mi je računalnik crknoo.
**********************************************************************************
31. Just wait!
V kuhinjo priteče Harry z izgovorom »Kdaj bo to vajna večerja kuhana? Lačeen sem! … Uuu picaaa!« »Počakaj še nekaj minut, da se speče!« Opravili smo večerjo. Po večerji so fantje šli gledat nek film jaz pa sem šla malo po Londonu. Ustavila sem se v nekem baru na vroči čokoladi, saj se je zunaj zelo ohladilo. Potem sem se odpravila domov. Ko odprem vrata iz hodnika priteče Liam »Pikicaa! Kje si bila? Ne veš kako nas je skrbelo!« »Šla sem malo na sprehod.« in me poskuša poljubiti a se oglasi Harry: »Oooukej! Pojdita v sobo ker ne mislim se nalezti tega sladkorja v zraku! « »Prdi greva raje v sobo ker drugače ga bomo peljali v bolnico. « Le nasmeje se in gre za mano v sobo.
26. maj 2012
Next : 3
27. maj 2012
u63958
u63958
neext
27. maj 2012
Neeexttt
27. maj 2012
u92032
u92032
neeext
27. maj 2012
32. It's ok isn't matter
Zjutraj sem imela nekaj opravkov v mestu. Ko sem prišla v park sem tam zageldala deklico na vozičko. Ne vem, dala bi ji nekje 12 mogoče 13 let. Prisedem se k njej ona pa je vsa presenečena. Začnem pogovor:
E-jaz D-deklica
E- Heej
D- živjo!
E- Kako ti je ime?
D- Jenna tebi?
E- Ema, še krajše Em
D- Me veseli. Hej! Čakaj malo! Nisi ti punca od Liam-a Payne-a?
E- Jaa, samo ne tako naglas nočem, da cel London zve. Kako pa ti to veš?
D- No, jaz sem njegova polsestra, njegov oče in moja mama sta se poročila pred kakšnimi 3 leti.
E- No me veseli, da sem spoznala njegovo sestro. Smem nekaj vprašati?
D- ja, seveda
E- Zakaj si na vozičku?
D- No, ker boš moja svakinja ti najbrž lahko povem… Pred dvema letoma in pol sem se odpravljala s šole. Ustavila sem se v trgovini, ker sem si kupila Orbit. Ko sem šla preko prehoda, me je povozil avto. Sedaj delam vaje, da morda kdaj shodim. Malo se že lahko premikam ampak ne dovolj. *po licu mi uide solza*
E- Poglej, prepričana sem, da boš shodila. Si za en sladoled, saj je postalo zelo vroče?
D- sevedaa, obožujem ga.
Ob tem sem zvedela veliko o njej. Njene hobije, ugotovila sem, da tudi zelo lepo poje,… To ima zagotovo po njenem bratu oziroma polbratu.
27. maj 2012
Next ; 33
27. maj 2012
u63958
u63958
neext
27. maj 2012
neext
29. maj 2012
Eej sorte k nism nextala sam nism mela časa DONS bom nextala.
06. junij 2012
33. Why you don't tell me?
Z Liam-om sva se še nekaj časa pogovarjala potem pa sem ga vprašala: »Srček, zakaj mi nisi povedal, da imaš polsestro?« »No ni še bilo pravega časa… in kako si to izvedela ti?« »No danes v parku sem jo srečala in sva se zapletle v pogovor.« »Ajaa no zdaj veš.« »Veš všeč mi je, da ima cilje v prihodnosti in da ni obupala.« »Ma, ja no saj je že kot majhna bila ful optimistična« »Ja saj no. Mišek? Bi šel jutri z mano na otroški oddelek k otrokom v bolnico, ki imajo levkemijo?« »Seveda! Kdaj greva?« »Okoli 10tih.« »Okej.« in sva zaspala

Zjutraj sva hitro v stala in se odpravila v bolnišnico. Tam je imel vsak otrok svojo zgodbo.
06. junij 2012
u63958
u63958
neext
06. junij 2012
Heeej puncee! Trenutno nisem imela časa še nextat! Lahka pa preberete: https://www.igre123.com/forum/tema/naj-pisatelj-ica/33371/1 to je tekmovanje za najpisateljico, če kera želi se lahka še naknadno prijavi. Jst že tekujem
09. junij 2012
Ema
12. junij 2012
Tadej
12. junij 2012
Next : 3
12. junij 2012
Že pišeeem
12. junij 2012
u80719
u80719
neext!!!
12. junij 2012
34. Good bye my love…
Ko sva prišla domov so fantje že pakirali kovčke za Florido. Oh, kako bom zdržala brez Liam-a? In to cel teden? Blagor njim oni hodijo samo na izpite in še to če pridejo. Oh kako rada bi šla z njimi pa če moram v šolo! In to še 2 leti! »Ljubica? Prideš malo sem?« se zasliši iz najine sobe, kajti bila sem na terasi. Odprem vrata in me v sobi pričaka neprijeten prizor. Liam se poljubljal z drugo punco. To mi ni bilo niti najmanj všeč. »Lahko bi mi vsaj povedal!« in odhitim ven. Daleč od vsega tega kar sem tu spoznala. S sabo sem vzela kitaro in zvezek. Stekla sem v park in čustva izlila na papir. Nastala je pesem:
Another few minutes and leaving
your starting point for a
better tomorrow
I was lucky in the ebb
I do not deserve such a man

EVERYTHING YOU KNEW
I WAS NOT GIVEN ALL
HANKERING LET HAVEN
TO YOU DESERVE

EVERYTHING YOU KNEW
I WAS NOT GIVEN
FIND WITH OTHER
NOT BE ANGRRY I WANT
YOU ALL LOVE THE WORLD
I PUT YOU HAPPY! 2x
Everything you did not know
give Return to the image of
a blurred and too far occur so
quickly ... occur!

EVERYTHING YOU KNEW
I WAS NOT GIVEN ALL
HANKERING LET HAVEN
TO YOU DESERVEEVERYTHING YOU KNEW
I WAS NOT GIVEN
FIND WITH OTHER
NOT BE ANGRRY I WANT
YOU ALL LOVE THE WORLD
I PUT YOU HAPPY! 2x

From the heart of everything
I am telling you now and
I sometimes open I was
lucky to ebb I do not even
deserve a man like you.

EVERYTHING YOU KNEW
I WAS NOT GIVEN ALL
HANKERING LET HAVEN
TO YOU DESERVE
EVERYTHING YOU KNEW
I WAS NOT GIVEN
FIND WITH OTHER
NOT BE ANGRRY I WANT
YOU ALL LOVE THE WORLD
I PUT YOU HAPPY! 2x

The Happy your Time!

(original: Feninnem- Sve što ti nisam znala dati)
*************************
Ura se je bližala 11ti zvečer zato sem se raje odpravila ''domov''. Harry-a sem prosila če lahko prespim pri njem. Privolil je.
****************************************************
NEXT?
12. junij 2012
Next : 33
12. junij 2012
u80719
u80719
neext!!!
12. junij 2012
u63958
u63958
neext
13. junij 2012
eej sorte sam nemorm nextat ker mi ne gre prilepit z wordaa zlo mi je žou bom probla še enkrat večer.
18. junij 2012
35. Revenge is coming!

Ko je videl mojo razmazano maskaro je le vprašal : »Liam?« jaz sem samo prikimala in bruhnila v jok. Tolažil me je, ko sem ga najbolj potrebovala. To je dober prijatelj! Čez nekaj časa sem se nečesa domislila, potrebovala sem samo njegovo potrdilo. Na hitro sem mu razrožila moj briljanten načrt, vsaj jaz mu tako pravim. Seveda je pritrdil. Naslednjo jutro se je moje maščevanje začelo. Zjutraj sva se z Harry-em zbudila kot zelo zaljubljen par. Ves čas me je objemal okrog bokov in me poljubljal na vrat. Liam-a nisem videla nikjer. Ah kaj me pa briga zanj sem si sama pri sebi po tiho rekla. »Oh pa še kako te bi moralo brigati« mi je rekel Harry, ko sva bila že v sobi. »Zakaj? Da me še enkrat prevara? Ne, hvala. Pa saj sem vedela, da boš na koncu spet na njegovi strani.« Sem mu govorila, ko sem si v torbo dajala zvezke, kateri so mi prišli pod roko.
36. Why, why, why? Because!

Med tem ko sem se odpravljala v šolo so me vsi fantje (Lou, Niall, in Zayn) spraševali, zakaj sva z Liam-om razšla. »Zakaj, zakaj, zakaj? Vprašajte njega! Saj jaz bi si med tem ko sva bila par našla drugega pa nisem! In zakaj? Zato ker sem ga ljubila in ga še vedno! Vi tega itak ne razumete, ker ste slavni in tega ne doživljate vsak dan. Mnogi od vas razen Lou-ja sploh nimate punce. Vi neveste kako to boli. Ampak kaj to vam? Nič! Še vedno vrtate vame kot v nafto! Vas ni nikoli zapustila ljubljena oseba ali pač? Neveste kako to boli! Zdaj me pa pustite pri miru! Aja samo za informacijo v soboto se selim iz te hiše! « Sem povedala in zaluputnila z vrati tako,da so se mi še zasmilila.

**********************V ŠOLI***********************

Ob šolskih vratih so me presenetile določene osebe. Harry, Zayn, Liam in Niall. Jaz sem se odpravila k Saši. Ob njej je stal nek postaven fant a to vseeno ni bil Liam. Predstavil se mi je kot Jack njen brat.

37. It hurts you? Even me once!

Čez nekaj dni***

******Govori Jack******
Naj jo vprašam ali ne? Ah tvegal bom! »Ema? Nekaj bi te vprašal… Sem ti všeč oz. me imaš rada? Ker jaz te ljubim že od trenutka, ko sem te zagledal. Zato: bi bila moja punca?«

******Govori Ema******
No glede najnega maščevanja s Harry-em ni uspelo. In tudi preselila sem se. A žal ne daleč od One Direction… Stanovanje imam čisto poleg njih. Sedaj sem v šoli, na kraju kjer mi je Jack ''zapovedal'', da ga naj počakam. Presenetil me je z stavkom: »Ema? Nekaj bi te vprašal… Sem ti všeč oz. me imaš rada? Ker jaz te ljubim že od trenutka, ko sem te zagledal. Zato: bi bila moja punca?«
V bližini sem videla Liam-a zato sem mu hitro in zelo na glas odgovorila: »Oh, Jack! Na to vprašanje že čakam celo večnost. Seveda da te ljubim *to sem še extra poudarila* Da, bom tvoja punca!«

******Govori Liam******

Kako je lahko to naredila! Rekla je da ga ljubi! Kako in koga za vraga ljubi! ne bo se tako končalo! Poklical jo bom in ji rekel da jo nujno potrebujem nato bo prišla sem jas pa je ne bom več spustil! Ja točno to bom naredil!
*************************************************************************************
Ne nextam do nedelje
20. junij 2012
u63958
u63958
neeext
20. junij 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani