u119601
u119601
Heej
Pisala bom zgodbo o punci Alexi in njenem življenju...
Pisala bom---> KOT DA SEM JAZ ALEXA!
Če boste brali bi bla fuLL Happy :$$

Bereš?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

10. marec 2013
u119601
u119601
Bilo je sončno Sobotno jutro.
Ura je bila 10.13
Vstala sem in se pogledala v ogledalo.Zgledala sem kot ZOOMBIE ;oo.Bila sem vsa skuštrana in pod očmi sem mela podočnjake.Hitro sem si umila obraz in se počesala.Spet sem zgledla nekako normalno.Hitro sem se oblekla in šla v kuhinjo.Na mizi me je čakal topel zajtrk in listek:

DRAGA ALEXA!
TUKAJ NA MIZI IMAŠ ZAJTRK IN V HLADILNIKU JE MLEKO.POGREJ SI GA V MIKROVALOVNI PEČICI.ČE SE TI BO LUŠTALO ŠE KAJ SLADKEGA IMAŠ V ZMRZOVALNIKU TUDI SLADOLED.

MAMA!

Hitro sem pojedla in šla spet nazaj v sobo na računalnik. (Facebook seveda) Imela sem kar 14 prošenj za prijateljstvo, in to SAMO FANTE ;oo....Sprejela sem vse in hitro pogledala če je na facebooku tudi Acacia. (Moja bff) Ni je bilo, in postalo mi je dolgčas.Ko sem že mislila it dol me je kliknila neka punca Sarah. Nisem je poznala in niti nisem imela volje da bi si pisala z njo..Zato sem jo kar ignorirala.
Pogledala sem na TV in videla da imajo moj najljubši film: American Pie 2 (Ameriška Pita 2) Trajal je kakšno uro pa pol.Potem sem se oblekla v obleko in šla ven. Ko sem že pol ure se sprehajala me je poklicala Acacia.Rekla je da naj pridem do trgovine čez 10 minut, saj ima presenečenje za mene.
Ko sem prišla tja se je Acacia veselo smejala

KAJ MISLITE KAKŠNO PRESENEČENJE MI JE DALA?
A- 50 Evrov
B- Vstopnice za koncert od One Direction
C- Zlate Uhane z Diamantom ;o
10. marec 2013
u119601
u119601
Alexa-

Acacia-10. marec 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg