u188485
u188485
"pogledal je mene, nato še njo. pogledal me je tako kot ni še nobene, kot me ni še nikoli. a ljubosumje v meni ko je enak pogled namenil njej me je razjedal od znotraj. nobeni punci še ni namenil takšnega pogleda. samo nama. nikoli si nisem priznala. ampak je mogoče da se zaljubljam v fanta ki ga sovražim?"

Ker se mi prejšnja zgodbica ni odnesla sem začela na novo z drugo. kratek odlomek je na začetku. bo pa govorila o prijateljstvu, ljubusumju in drugemu. za začetek bom predstavila punco za katero bo govorila v prvi osebi.

sem Rebecca Drew Thompson. stara sem 13 let in hodim v 7. razred. kličejo me Bec ali Becca

imam dve starejši sestri, Mackenzie (17) -Mack

in Tiffany (22) -Tiff

moja starša sta Jenna (39) in Dave Thompson (42)

hiša

moja bff Alexandria Jackson (13)- alex

3 nexte da napišem 1 next
05. junij 2015
u173906
u173906
next!!
06. junij 2015
u188485
u188485
napisala bom prvi next in bodo potem mogoče bolj brali.

še samo 2 dneva poletnih počitnic, nato se ponovno začne šola! YEEEEEEY! zdaj grem v 7. razred. seveda z mojo najbolšo prijateljico Alex in 2 najbolšo prijateljico Raquel.
Raquel(13)-Rocky
https://youngadulthollywood.com/wp-content/uploads/2013/08/zendaya-zapped.jpg
(slika je linkom ker je ni šlo prav nardit)
najbrž se vam bo to zdelo noro, ampak obožujem šolo. sem odličnjakinja. tudi Alex in Rocky imata dobre ocene. no komaj čakam da se vrnemo v šolo in bo naša majhna skupinica nazaj.
zjutraj sem se zbudila, sem se preoblekla in napisala sporočilo mami da grem v park. tam sem srečala fanta... govorilo se je da dobimo novega sošolca. no najbrž je to on. začela sem hoditi proti njemu ko sem se spotaknila in padla v blato.
vsi so me videli in se začeli smejati.

samo fant se je malo nasmejal poem pa me pobral.
f-fant b-becca(jas)
f-ohjoj, si vredu?
b-mm ja, hvala
f-Lucas Meyer. Ti?
b- Rebecca Drew Thompson.
prijel me je za roko in mi pomagal vstati. bila sem cela umazana od blata. pravkar sem si naredila veliko sramoto. nikoli ne bo nič med nama po tem! bilo me je zelo sram zato sem se mu zahvalila in odšla. doma sem se stuširala in preoblekla.
Lucas

MNENJE?
NEXT?
09. junij 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani