heii. okej v tej zgodbi bom govorila o punci ki je padla v močno depresijo ter se nato pobrala na noge in imela popolno življenje. na forumu pod zgodbicami nisem še opazila nobenega takega naslova zato sem naredila to zgodbo in jo tudi povedala. hvala vam kdor bo bral xoxo <3
23. april 2014
hei moje ime je Anna živim z mamo in očetom ter nimam nobenih bratov in sester tako da sem večinoma časa sama. stara sem 15 let in zase bi lahko trdila da nisem lepa. v šoli nimam prijeteljev tako da ponavadi sedim sama. pri pouku se nemorem več zbrati pa čeprav je zadnje leto osnovne šole mi negre. ocene imam med 2-3 tako da nisem najboljša. pravijo da so grdi ljudje ponavadi pametni a z mano ni tako.
jaz:https://i.huffpost.com/gen/1077916/thumbs/o-EMILIA-CLARKE-NO-MAKEUP-facebook.jpg
moja mama ki je manekenka
moj oče ki je direktor nekega podjetja
res je da imamo veliko lepo hišo a še vseeno nisem priljubljena kot nekatere na naši šoli a si to želim da bi bila.
naša hiša
že od vedno si želim fanta. a taka kot sem me samo vsi zajebavajo zato sem verjetno lahko točno prepričana da ga nebom imela.
23. april 2014
*biiip biiip biiip* o ne spet ta šola sem rekla ustala šla v kopalnico šla pod tuš se počesala si naredila čop in odšla na zajtrk. moje mame in očeta ni bilo več doma zato sem bila v hiši sama. pripravila sem si čokoladne kosmiče jih pojedla in stekla v sobo in se oblekla tep prirpavila torbo. v šolo hodim sama zato rabim maj časa kot če bi šla z nekom skupaj. pouk se nam začne 20 čez 8 ura pa je bila šele 8. čakala sem in čakala nato pa je bila ura končno čas da grem v šolo prvo uro smo imeli razredno ura. o ne sem rekla spet sedim v čisto prvi klopi. spet me bodo vsi obmetavali z papirčki. zadnje čase me Mark in Teodor vedno obmetavata seveda pa se jima tu še pridružita Urša in Zoja ki sta moji največji sovražnici. vedno sta skupaj in ni dneva ko nebi bili skupaj. včasih me spominjata na otroke iz vrtca ker se vedno držijo skupaj. vsak dan poslušam kako me opravljata in zafrkavata. probam ignorirat a negre.

Mark:

Teodor:

Urša

Zoja:

profesor nas je vse poklical v razred. končno sem rekla in vstopila. vedno me spustijo naprej da grem v razred prva. nevem zakaj. sovražim sošolce. vse. profesor je razlagal da bomo čez 2 tedna odšli na neke počitnice za 1 teden in da naj to povemo staršem. potem pa samo še bla bla bla. po uri sem si pobrala vse papirčke iz las saj jih med uro nisem imela časa pobrati ven saj sem risala sliko ki je nihče nebi zastopil. nato smo imeli matematiko. moram reči da mi matematika kar gre. nato smo imeli še fiziko nato angleščino ter zadnjo uro še geografijo. po pouku nisem imela volje za kosilo zato sem odšla domov. doma še ni bilo nikogar zato sem odšla v mojo sobo se zaklenila vanjo prižgala glasbo in naredila domačo nalogo. nato je mama prišla domov. počasi sem se spuščala po stopnicah pristopila do nje in ji povedala da gremo čez 2 tedna na nek izlet s šolo za 1 teden. vseeno mi je bilo kako bo to sprejela jaz sem se samo obrnila in odšla v mojo sobo.kmalu zatem je prišel oče. mama je naredila kosilo in zopet sem morala jesti. dovol imam tega da moram jesti. že tako sem debela sem si mislila in rekla mami da nemorem ker mi je slabo. prišel je večer. oče in mama sta se zopet kregala jaz pa sem v spobi sedela in samo poslušala. čez kako uro sem imela vsega dovol. odšla sem pod tuš in spat.
next? vam je všeč?
23. april 2014
next
01. junij 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg