Oi...Danes ko sem šla iz šole sem na slušalkah poslušala Outer space od 5sos in sem dobila idejo za ta fanfic
So yeah to je moj prvi fanfic tako da prosim do not judge
Upam da vam bo všeč:

-------------PRVI DEL----------------

Zdolgočaseno sem hodila po ulicah deževnega Londona in razmišljala o moji sestrični. Nisem je videla že 3 leta, saj živi v Avstraliji. Včasih sem res želela k njej. Bila je edina oseba, ki sem ji lahko zaupala. Moja starša sta ločena. Moj oče je alkoholik, mame pa nisem videla že par let. Ne vem kje je in me niti ne zanima. Pustila me je samo v tem velikem svetu. No da se predstavim...Moje ime je Anastasya. Stara sem 18 let in živim v Londonu z očetom. V šoli imam samo 1 prijateljico. Sarah. Ona je rada v središču pozornosti, zato se zadnje čase ne druživa veliko. Edina oseba, ki ji lahko zaupam je moja sestrična.. Anna. Včasih si res želim v Avstralijo. Samo, da bi jo videla. Ponavadi ne zaupam nikomur, ampak Anna je izjema. No pa nazaj v realnost...Ravno sem stala pred mojim stanovanjem. Spet bom morala videti mojega očeta. Prav boli me ko ga gledam. Ne vem kdaj je postal takšen. Kot da ga ne bi več poznala. Želim si, da bi šel na zdravljenje, saj tako res ne gre več. Stopila sem skozi vrata in ga zagledala ob steklenici ne odprtega piva. "hej. doma sem." sem rekla. "Anastasya, nekaj ti moram povedati." je rekel. Sedla sem na stol zraven njega. "Slišal sem, da želiš k Anni. Zato, ti bom to tudi omogočil. Čez počitnice greš v Avstralijo. Jaz pa na zdravljenje. Tvoj stric me je prepričal, da to moram narediti." je rekel. "Hvala, oči." sem rekla z solznimi očmi. Ne morem verjeti da bom čez 1 teden končno videla Anno. "Pojdi spakirat. Odhajaš čez 3 dni." je rekel. Pokimala sem in šla v svojo sobo. Poklicala sem Anno in ji vse razložila.
-----------------------------------------------------------
Nextam?
Mnenje?
Kritike?
26. januar 2017
u220977
u220977
Beda
26. januar 2017
u215639
u215639
Next ful je dobro pa všeč mi je ideja
26. januar 2017
u220977
u220977
Spizdi, otožna žurerka! Nihče vas ne mara!
26. januar 2017
u215639
u215639
Upam na Next čim prej. Res je dobro
26. januar 2017
Ce ti kj ne pase lahk v miru spizdis iz moje teme kr ti noben ni nc reku da mors zalit panda
27. januar 2017


--------DRUGI DEL----------

Te trije dnevi so se vlekli kot kača. Kot da jih nikoli ni bilo konec. In končno je prišel ta dan...Konec šole. Celo noč nisem spala, saj sem razmišljala samo o Avstraliji in Anni. Čez 1 dan jo bom spet videla. Celo noč sem samo poslušala glasbo in ležala na svoji postelji. "Anastasya!" sem slišala mojega očeta. "Ja?" sem vprašala in odšla dol. "Iti moraš. Ura je 7." je rekel. Odšla sem gor po moje potovalke in jih odnesla v taksi, ki je stal pred blokom. Poslovila sem se od očeta in odšla v taksi. Anni sem napisala, da sem ravnokar na poti na letališče. Takoj mi je odgovorila. Napisala je, da komaj čaka in da bodo te počitnice najboljše počitnice ever.

ANNA'S POV.

Videla sem avto, ki se je ravnokar parkiral pred sosednjo hišo. To so verjetno novi sosedje. Šla sem ven. "Živijo...Sem Anna. pa ti?" sem rekla prikupnemu rjavolascu, ki je bil pomoje mojih let.
"Calum Hood." je rekel in se nasmehnil. Nekaj časa sem samo gledala v njegove prečudovite oči in nisem rekla ničesar. "Čakaj, zakaj še ne kričiš?" je vprašal. "Prosim?" sem vprašala in se začela smejati. "Saj me poznaš kajne? Jaz sem Calum iz 5SOS, to so pa ostali člani banda." je rekel zmedeno. "Oprosti ampak te ne poznam...še." sem rekla in se nasmehnila. "Luke, Michael, Ashton! Kako ste ne vljudni pridite pozdravit nove sosede!" je zakričal Calum, jaz pa sem se samo smejala. V tistem trenutku so se pred mano narisali še 3 fantje. "Anna." sem rekla in vsakemu segla v roko. Vsi so se predstavili in me povabili na čaj, a sem morala povabilo zavrniti saj bo kmalu prišla Anastasya.

ANASTASYA'S POV.

Ko je letalo pristalo sem napisala Anni, da sem tukaj. Ni bilo odgovora. Verjetno je zaposlena. Vsedla sem se na klop in čakala na njen odgovor. "Na letališču te čaka taksist z tablico na kateri piše tvoje ime in priimek. Pripeljal te bo do naše hiše. <3" mi je končno odpisala. Vstala sem in gledala na okoli kje bi lahko našla taksi. Obrnila sem se, da bi iz klopi vzela mojo potovalko a sem se v nekoga zaletela. "hej...Oprosti." sem rekla. "Ni problema." je rekla oseba pred mano. Bil je fant približno mojih let. V rokah je držal tablico. Ko sem uspela prebrati ime iz nje sem mu podala roko. "Anastasya Hadid." sem rekla in se prijazno nasmehnila. "Vi ste verjetno moj prevoz." sem še dodala. "Ja...Andy Jackson." je rekel. Šla sva do taksija. "Oprosti, ker sem tako dolgo potrebovala ampak nisem vedela kam naj grem." sem rekla in nasmehnil se je. "Ni problema." je rekel. Kmalu sva se pripeljala pred veliko hišo pred katero je stala Anna.
....

Mnenje?
Kritike?
Nadaljujem?
01. februar 2017
u215639
u215639
neeeeeeeeeeext nujno in res je dobro
01. februar 2017
***1L1V6***
***1L1V6***
Neeeeeeeeeeext nujno!!!
02. februar 2017
Next
03. februar 2017
Next
04. februar 2017
u216836
u216836
Neextt
08. februar 2017
Next
08. februar 2017
u216558
u216558
Next
12. februar 2017
Next!!!! Ful dobr je! Komi čakam na nasledn del!
12. februar 2017
u220125
u220125
Nextt
super je
12. februar 2017


--------TRETJI DEL----------
ANASTASYA'S POV.

Taksistu sem v roke dala denar. Nasmehnil se je in mi podal listek. "pozneje mi lahko napišeš sms če želiš." je rekel in se nasmehnil. Pokimala sem in odšla iz avta. Zagledala sem Anno in tekla k njej. V mojih očeh sem začutila solze. "Hej." je rekla in me tesno objela. "hej." sem ji odgovorila in po licih so mi lile solze.Ponavadi nisem bila tak človek, da sem jokala ko sem koga videla, a Anna je bila izjema. Šli sva gor, da sem si razpakirala in se nato malo pogovorili o vsem, kar se je dogajalo v najinih življenjih.
"In kako kaj fantje?" me je vprašala. "Ah." sem ji rekla in zasmejala se je. "Mogoče boš pa tu našla koga." je rekla in mi pomežiknila. "Mislim da ne." sem rekla in se nasmehnila. "No kakorkoli ravno malo preden si prišla sem dobila nove sosede in povabili so me k njim torej...bi šli?" me je vprašala. Pokimala sem.

ANNA'S POV.

Bila sem vesela da sem končno spet videla Anastasyo. Konec koncev mi ona pomeni vse. Hodili sva proti hiši mojih oz. najinih sosedov. Pozvonila sem in prvi je glavo pomolil ven Luke. "O hej Anna" je rekel. "Hej Luke...še velja tisto povabilo?" sem ga vprašala. "To ti bo pa Calum povedal." je rekel in mi pomežiknil. Anastasya je med tem gledala v njen telefon in se vsake toliko časa nasmehnila. Zavila sem z očmi in Luke naju je spustil notri. Anastasya je končno odložila svoj telefon. "Anastasya to so Calum, Ashton, Michael in Luke." sem ji rekla. "Lepo vas je spoznati...Jaz sem Anastasya." je rekla in se nasmehnila. "Poglej, poglej svojega Caluma je kar prvo predstavila." se je zasmejal Michael. Pogledala sem ga z ubijalskim pogledom. "Flaša resnice?" je vprašal Ashton. Vsi razen Anastasye smo se strinjali. Luke je prinesel flašo.

ANASTASYA'S POV.

Imela sem več razlogov zakaj se nisem želela igrati flaše resnice...1. izivi so lahko kruti 2. teh ljudi sploh ne poznam dovolj 3. dopisovala sem si z Andyem.
Vsedli so se v krog zraven mize v dnevni sobi. Nisem jim posvečala veliko pozornosti nakar sem zaslišala moje ime. "ANASTASYA!" se je zadrla Anna. "am ja?" sem vprašala. "Nevem kolikokrat sem te poskušala zbuditi iz te telefonske obsesije ampak mi je končno uspelo." je rekla. "No ali moram ponoviti iziv Luke?" je vprašal Calum. "Kakšen iziv?" sem vprašala. "7 minut v omari z Anastasyo." je rekel Michael. "Nisem pristala v igro torej ne morate mi dati iziva." sem rekla. "Ljubica to je Avstralija ne Anglija...Tu lahko delamo kar hočemo zdaj pa se poberita v omaro." je rekel Ashton in se zlobno nasmehnil. Zavila sem z očmi, pograbila Lukeovo roko in sledila Calumu. "No lepo se imejta." je rekel in zaklenil omaro. 1. minuto sva sedela v tišini nato je on končno spregovoril. "Bova kar sedela v tišini?" je vprašal. "Vprašaj kaj pa ne bova." sem rekla. "Povej kaj o sebi." je rekel. "Sem Anastasya. Stara sem 18 let in sem iz Londona. Moj oče je alkoholik, torej je Anna edin človek, ki ga imam. Tukaj sem za 2 mesca, nato pa grem nazaj k mojemu očetu v Anglijo...pa ti?" sem rekla. "Sem Luke Hemmings. Sem v skupini 5 Seconds Of Summer z mojimi 3 najboljšimi prijatelji, torej z Calumom, Michaelom in Ashtonom...Star sem 20 let in od danes živim tukaj." je rekel. Pokimala sem, čeprav sem vedela, da se v temi tega ni videlo. "Torej kaj pa ostalo...imaš fanta? najboljšo prijateljico?" me je vprašal. "Ne...ti?" sem odgovorila. "Nimam punce...Imam pa najboljše prijatelje." je rekel in se začel smejati. "Luke? Zakaj se smeješ?" sem ga vprašala. "Nevem samo smešna si ko si tako resna pri vsem." je rekel. "Ne pogovarjam se z vsemi rada veš..." sem rekla. "Aha." je rekel. Naslonila sem se na vrata omare in storil je enako. Čez kakšne 3 minute so se vrata omare odprla in padla sva na hrbet. "Hej" sem rekla Anni, ki me je gledala od zgoraj. Vsi so se zasmejali. Kmalu sva z Anno šli. Anna in Calum sta si izmenjala telefonske številke...Mislim da iz tega še bo nekaj.
----------------

Next?
Mnenja?
18. februar 2017
u216836
u216836
.Next OBVEZNO!
18. februar 2017
***1L1V6***
***1L1V6***
Neeeeeeeext
18. februar 2017
Huda ideja to z omaro hahahahha. Next prosm cimprej
18. februar 2017
Next
08. maj 2017
hahahaha dobra ta z omaro
Next
13. maj 2017


-------------------4. DEL-----------------------
ANASTASYA'S POV.

"Luke ha?" me je vprašala Anna.
"Utihni Anna..On ni moj tip.." sem ji odgovorila.
"Daj no, saj vem, da ti je všeč..." me je še naprej dražila.
"Zapri svoja usta." sem ji rekla.
"Svoja lepa usta..." je rekel nekdo za mano.
Bil je Calum. Sedel je na okenski polici za mano.
"Od kot pa ti?" ga je z nasmehom vprašala Anna.
"Okno je bilo odprto." se je nasmehnil, skočil iz police in dal Anni objem.
"aww.." sem izustila. Anna me je ubijalsko pogledala.
Anna in Calum sta šla v Annino sobo medtem pa sem jaz malo pospravljala kuhinjo.
Zraven pospravljanja sem si pela pesem In the name of love. Ko sem se obrnila proti oknu sem na okenski polici zagledala Lukea. "Kako dolgo si že tukaj?" sem ga v strahu vprašala. "Dovolj dolgo, da sem te slišal peti." je rekel in pomežiknil. "Anna bo res morala začeti zapirati okna." sem rekla osramočeno. "Sploh nisi tako slaba." je rekel in prišel nevarno blizu. "Hvala al nekaj," sem rekla in stopila korak nazaj. Vsakič ko sem naredila korak nazaj je on naredil korak proti meni, dokler nisem na svojem hrbtu začutila stene. "Am Luke, kaj delaš?" sem ga živčna vprašala. "No torej ti ni všeč?" je izivalno izustil. Čutila sem njegovo sapo na mojem vratu. "Ne, ni mi...Ni mi všeč ne to in ne ti." sem rekla. "Lepa, a slaba lažnivka." je rekel Luke in se izivalno nasmehnil. Poskusila sem ga potisniti dol iz sebe a ni šlo, bil je premočen. Njegove ustnice so bile nevarno blizu mojih.
"Hej..Anastasya a greš zraven v mesto z nama?" je vprašala Anna, ki se je prikazala iz za vogala. "Ups, sva kaj zmotila?" je vprašal Calum in se skoraj začel krohotati. "Ne." sem rekla in zmedenega Lukea potisnila iz sebe. "Kreten." sem zamomljala, dovolj glasno da me je slišal. "Lahko grem tudi jaz?" je vprašal Luke. "Ja seveda." je rekla Anna. O moj bog Anna ubila te bom.

Next?
21. junij 2017
hahahaahhaha Anna boga si le kaj jibo naredla da se ji maščujeza tole
Next
22. junij 2017
Next + nova bralka
+
full je dobra zgodba
22. junij 2017
nextttt
26. junij 2017
neext
28. junij 2017
hey...to ni update...
Kot ste že nekateri videli, sem po dolgem času spremenila ime iz †Vøøđøø Døłł† na ʂƚαɾႦυƈƙʂ...
Hotela sem vam povedati, da nisem več fanica 5 seconds of summer...Še jih poslušam, a jih preprosto ne spremljam več. Zgodbo bom tukaj za enkrat zaključila, saj nimam več idej. Če vas karkoli zanima, v zvezi z mojim "odhodom" iz fandoma, sem dosegljiva na sporočilih, tako da kar brez strahu haha. Calum, Luke, Ashton in Michael mi še vedno veliko pomenijo in mi tudi vedno bodo. Bila sem 1x na koncertu in to bom imela v spominu za vedno. Zgodbo bom pustila odprto, ne bom je brisala, saj jo bom mogoče še kdaj nadaljevala tako, da to ni konec vsega. Hvala vam pa za vse pohvale in nexte, mi veliko pomeni. Po vsej verjetnosti bom pa pisala še kak fanfiction in ste vsi povabljeni h branju.
Stay happy.
- †Vøøđøø Døłł†
20. julij 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani