Rahle kaplje dežja so močile zemljo.Temni oblaki so prekrili nebo."Zakaj si morala ravno ti oditi?" sem vprašala v grob svoje babice.Edino, kaj sem še imela, je izginilo.Edino komu sem lahko zaupala stvari, je zginlo.Edino, kar sem imela zares rada, je izginilo. Zdaj pa res ni poti ven.
Po licu mi je spolzela solza.Kje je zdaj smisel življenja?Ni ga.
Počepnila sem se k spomeniku in glavo naslonila na ploščo z njenim imenom. Rožo sem položila nanj in zaprla oči."Res te pogrešam...".Zavzdihnila sem in se vzdignila v stoječ položaj."Upam da ti je tam zgoraj , lepše..." sem potiho rekla in se obrnila, da bi odšla proti domu.
Ko sem se počasi oddaljevala od pokopališča, sem razmišljala kako, bi bilo, če bi bila še živa.Bi me imela še tako rada?Bi me poslušala, tako kot včasih? Ali, bi vse to izpuhtelo?Zakaj, bog ni vzel mene?Zakaj ravno njo?
Misli so mi zašle, in nisem opazila človeka pred sabo.zaletela sem se v njega."Shit.." sen rahl izdavila ko sem vidla kdo je.O ne, samo še on mi manjka.Sem siknila v svoji glavi."Oprosti..." sem rekla in mu podala roko, da mu bi pomagala vstati.Ampak nič.Edino kar, sem dobila je bil mrki pogled.Sam se je vstal in ni bil videti zadovoljen.Pogled sem usmerila v tla.že sem se mislila odpravit naprej, ko začutim nekaj na meni.Pogledala sem vzdolž hlač in videla, njegov pljunek.Uh, pa ne že spet.Pogledala sem zdaj njega zdaj pljunek.V očeh so se mi nabrale solze.Stekla sem naprej.
"Upam da zdaj nebo nič takšnega..." sem zavzihnila sama pri sebi in zavila v ^svojo^ ulico.
Zavzdihnila sem ko sem videla 4 gospodične na mestu, kjer sem se ponavadi zadrževala.
Zavzihnila sem in upala na najboljše.Odpravila sem se proti svoji hiši, tako hitro da nebi one opazili.Ampak, ni uspelo."Ann!" sem zaslišala njen vražji glas, ki ga tako nisem morala prinašat.
Obrnila sem se in z svojim obrazom je bila že skoraj pri mojemu.
"Že dolgo se nisva videli." je rekla in se nasmehnila ostalim, ki so ble iste ******e kot ona.
"Moram iti.." sem rekla , da bi se izmuznila.Naredila sem že 4 korake naprej, ko sem začutila močan udarec v hrbtenico.Zrusšila sem se natla.naredila sem velik izdih in vzdih.Vstala sem se in videla njihove grozne obraze."Zakj to?" sem v obupu vprašala. "Noben,nikoli, meni ne obrne hrbta!" se je zdrla na mene in se z rahlimi koraki približevala.Še ne da bi se zavedala sem dobila udarec v trebuh.Zalsišala sem le krohot.
Hitro sem se pobrala in šepajoče stekla domov.Za sabo sem zaklenila vrata in se spustila v čep.Solze so mi zalile obraz.Staršev ni bilo doma tako, da sem lahko prosto, v tišini jokala.Samo jaz in tišina.

https://studio.stupeflix.com/v/3LUt7hD3FgVX/

(Upam da bo dalo video pa sliko, ki je nrdila .America - hvala ti <33)

Se opravičujem če next ni nekaj spešel, ampak res nimam ideje.Včerej sem nrdila ful dolgi next pa se mi je zbrisu..

Mnenje?
02. april 2016
Cool pišeš
02. april 2016
u208710
u208710
Neextt
Toppp
02. april 2016
Next
02. april 2016
Next
02. april 2016
Next
02. april 2016
Neext ful dbest zgodba UKAZUJEM TI DA TKOJ NADALJUJEŠ<3
02. april 2016
https://www.igre123.com/forum/tema/the-secret-about-nelly/183819/1

- Berte full dobra zgodbica je <33
-----------------------------------------------------------------------------------------


Par minut sem neprestano jokala.Sploh nevem če sem zadihala kaj.Oči so se mi zelo izmučile.Od solz in vsega tega kaosa, ki je bil okoli mene.
Vstala sem z veliko muko in se odpravila proti moji sobi.Ker, sem bila vsa blatna sem se odpravila proti tušu.
Naštimala sem si vlažno vodo in se potopila v svoj svet."30 minut samo zame..." sem zamrmala sama pri sebi in si namočila glavo v vodo.
Moje misli so zopet odpotovale v moj svet.Kjer me noben ne more ranit.Kjer sem kraljica celega sveta.
*flashback*
"Ati,ati poglej!" sem kričala ko sem opazila roj ptic, ki so letele nad mojo glavo."Kako so lepe..." je zamrmal in me vzdignil da sem poletela še sama.Moj smeh je odmeval po celi dolini rož."Spusti me , očka." mu v smehu odvrnem ko mi je bilo dovolj.Bila sem bosa in trava mi je žgečkala podplat.Sklonila sem se nad travo in nabirala rožice.Tiste bele.Kako se jim že reče.So mogoče Marjetice?."Očka, kako se ta roža imenuje?" vprašam in mu pomolim rožo pred nos. "Marjetica." se mi nasmehne in me požgačka po vratu.Nasmehnem se in stečem jih še nabrati.Ko naberem že kar nekaj rož, jih radelim po kupčkih in si sama pri sebi rečem."Tale je za mamico..." in ga postavim na levo stran."Tale je za babi..." rečem in ga postavim na desno. "Tale pa je za..hmm" zamislim se."Tale je pa za..2 ponovim za sabo."Tale je pa za atka." zaslišim glas za sabo."Ja, za očka!" rečem in se nasmehnem.Obrnem se in pomolim šopek mamici, nato atku in nato ko se še babica primaje, še njej."Kako lep šopek.Si ga ti nabrala?" se mi prilizne babica."Jaaaa." se pohvalim.
*Over*
Tako sem se zatopila v misli, da nisem opazila da sem že čisto izničena.Moja koža je bila tako nagubana, da sem zgledala kot da sem 20 let starejša.No pretiravam.Skoraj.
Iz omarice sem vzela brisačo in se ovila v njo.Lase ki so bili zdaj razpuščeni sem zavila v brisačo.Tako naredim vsakič.Obula sem si copate in se odpravila ven iz kopalnice.
Zavila sem v svojo sobo.

Upam da je vredu Next, pa čeprav ni ničesar WOOW noter.
Pa hvala za vse komentare (:
ly xoxo <3
02. april 2016
u208710
u208710
nexttt *-* brez besed
02. april 2016
Neext♥️♥️♥️♥️
02. april 2016
Next
02. april 2016


Odprla sem vrata in se zapodila na posteljo.Prečikirala sem telefon.Nobenega sporočila, nobenega klica.Hah, saj me noben ne more pogrešati.Saj sem že vse izgubila.Moj obraz postane otožen."Ničesar več ni..." rečem sama pri sebi.Nato zaslišim kako so se vrata odprla in zaprla.Slišala sem kako je nekdo postavil torbo na mizo in se odpravil po stopnicah gor."Starši..." sem rekla sama pri sebi.
Vrata moje sobe so se odprla in v njo je stopila mati."Dan." je potiho rekla in se nasmehnila.Ta nasmeh , ki sem ga res redkokdaj videla, je bil popoln.Pogrešam stare čase."Dan." sem ji odvrnila in vrnila nasmeh.
Nekaj časa je še strmela vame nato pa zaprla vrata in otšla, kakor sem slišala k očetu, v sobo.Zaslišala sem le godrnjanje očeta.Nato pa mamin smeh.
Zavzdihnila sem in se ovila v deko,ter glavo naštimala na pušter, ki ni bil ravno najudobnejši.Tako kot jogi.Bil je trd in teško sem se naspala v njem.Ampak navadiš se.
Moja glava je postajala vse bolj težja in težja, veke so se mi počasi zapirale.Misli počasi pojenjale. Padla sem v spanec, sanje, moj svet.
*Dream*
"babi!" zaihtim ko jo vidim.Iz neba je prihajala k meni."Babi..." sem še enkrat izdihnila ko je pristala in se z težkimi koraki približevala."Ann..." se mi nasmehne."Nisi me zapustila..." rečem tiho, kot da sem odrešena vseh muk."Saj veš, da te nikoli nebom in da si mi ti vse." reče in mi stisne dlan.Spet sem občutila njene nagubane roke, ki so me ko sem bila majhna motile.Ampak zdej so mi svete.Najrajši bi jih pojedla.Saj ne.
V očeh so se mi nabrale solze."Zakaj jočeš?" reče z njenim, lepim mirnim glasom, ki mi vedno pomirja."Pogrešala sem te..." rečem in jo objemem."Enako." reče in mi vrne objem.
Nekaj časa smo v tem položaju nato pa reče "moram iti." "Kam?" vprašam z zanimanjem."Bog me kliče nazaj." reče in se nasmehne."Babi, ostani pri meni.." zahlipam in jo še bolj močno objamem."Nemorem..." reče v obupu in izpuhti v zrak."BABIII!" zakričim za njo v nebo.
Nato se nad mano zgrenijo oblaki, in nastane tema.Začela sem se trest.Počepnila sem se in se skrila v svoje roke."Neeee!" zakričim v roke."Nočem tega!" ...
*over*
Zbudim se vsa prepotena.Sopmnila sem se sanj."Babi..." sem še enkrat rekla in se zazrla v tla.

Ok, kle je Next.
Dolgo ga ni blo ampak ja...Šola je . Pridem sam za 5 minut tuki ker se moram drugače učit.Ja vem.Bedno.
Nexti bodo retki in kratki...Se opravičujem ampak vsega nemorem, nezmorem...
Upam da je ok.
Next?
04. april 2016
Neext supr je *-*
04. april 2016
Next
04. april 2016
u208710
u208710
ti pišeš še boljš tak da se nea neke oglašaj *-*
nextt
05. april 2016
Kdaj bo Next?
07. april 2016
Po obrazu mi je spolzela grenka,krokodilska solza.Ampak, nesmem jokat.Kmalu bo vsega konec.Vlegla sem se nazaj in zaprla oči.Ampak vsakič, sem pred seboj videla njo.Zavzihnila sem in se premetavala po postelji vse do jutra.
Budilka mi je drgnila na nočni omarici.Vgasnila sem jo ter se, lenobno spravila iz potelje.Odpravila sem se proti omari.Odprla sem jo.In bila je kot da bi bomba pala noter.Zelo nimam rada pospravljanja.Vzela sem si pajkice črne barve in belo majico.All starke in torbo.Za sabo sem si vzela še jaknico črne barve.Nato sem odšla v kopalnico opravila higijeno se preoblekla ITD.Ženske stvari.
Odpravila sem se po stopnicah navzdol in vrgla torbo pred vrata.Odpravila sem se proti kuhinji.Staršev ni bilo doma.iz shrambe sem vzela kruh in marmelado.Iz hladilnika sem privlekla mleko in si ga nalila v šalco.Marmelado sem si namazala na kruh in zagriznila.Bilo je slastno.
Hitro sem spravila vse potrebne stvari vase, da sem si potlačla lakoto.Nato sem zdrvela čez vrata.Za sabo sem zaklenila in ključe pospravila v žep.Odpravila sem se po zelo kruto znani poti.Ki mi prav nič ni bila všeč.

oprostite za kratek Next in kr ga ni blo dolgo.Pol pride še en
08. april 2016
Next
08. april 2016
u209605
u209605
Ful dobr!!
Neext!!
11. april 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani