Hello darkness my old friend


OPIS
Cindy Fletcher je običajna študentka, ki hodi z očarljivim Geoffom Fletcherjem, katerega lahko vsaka punca le sanja.
Na videz se njeno življenje z Geoffom zdi brezhibno popolno, saj sta izbrana za najlepši par na šoli. Vsi ju občudujejo, ampak Cindy je klub temu še vedno tako nesreča.
V sebi nosi temačne skrivnosti, zaradi katerih ponoči ne more spati. Skrivnosti, ki jih ne mora povedati nobeni svoji prijateljici, skrivnosti, ki jih tudi sama noče dojeti, da so resnične. Pa vendarle jih mora, ker postajajo del njenega skrivnega življenja.
Bo prenesla vse to ali se bo uprla svoji ljubezni do njega?

__________________________________________________________________
Zgodba okleščena v ljubezen, večnost in temo.
Si jo upate prebrati?
01. julij 2017
1. Poglavje
Vroča jesenska noč ni bila nikakršno presenečenje za nikogar,ki je živel v Hictercoulwrju in ravno zato so bile zabave na prostem vedno obiskane v velikem številu , predvsem študentov. Začetek novega šolskega leta je prinašalo veliko novih izzivov ter obveznosti, in kdor se ni udeležil zabave, je v novo šolsko leto odkorakal malce manj sproščeno.
Ura je odbila natanko polnoč in nad univerzo se je dvignila velika svetla luna, ki je zdaj razsvetlila temačno nebo nad nami. S prijateljicami sem sedela ob visokem hrastu, ki je svoje veje lenobno raztezal skoraj do tal. Zamišljeno smo strmele v plesišče, od koder je prihajala poskočna in vesela glasba. Pari so se prerivali in spotikali drug ob drugega, toda njih se ni zmenil za vso občinstvo, ki se je zbiralo ob robu plesišča. Vsake tuliko časa smo se zasmejale njihovi nerodnosti in potem planile v razburljivo debato, ki jo je ponavadi prekinil kakšen fant, ki je prišel mimo in prosil za ples. Do zdaj so bile na vrsti že vse prijateljice, samo jaz sem bila še tista, ki je čakala na svojega princa. Kadar je na plesišče odšla katera od mojih prijateljic sem pozorno opazovala vsak njen gib. Zavidala sem jim to srečo, to prekleto srečo in zadovoljstvo, ki so ga dobile ob vsaki priložnosti. A hkrati sem doživljala dvoje. Spomini so se nekako vračali, pravzaprav tega nisem hotela. Nisem hotela, da se spominjam kako sva midva zaplesala prvič.
01. julij 2017
_____________________________________________________________________________________________
Geoff Richardson se mi je približeval in vedela sem, da še vedno vrjame v obojestransko ljubezen. Ne, dovolj je laži! Vsak njegov korak je bil bližji in morala sem se nečesa domisliti. Že cel Hictercoulwr je vedel, da me je Geoff prevaral. In to ne samo enkrat. Kar pa je bilo najbolj žalostno je bilo to, da sem to izvedela šele od svojih prijateljic. Torej je bil Geoff globoko prepričan o sebi, da ničesar o tem ne vem. Vse kar je počel z mano je bila samo igra. Igral se je z mano že od začetka, toda jaz nisem hotela stvari dojemati tako. Morala bi vedeti, da bo to zame prenevarno, preveč tvegano in boleče. Ob njim sem doživljala čustva, ki jih ob nobenem drugem nikoli nisem. Nisem ga hotela pustiti zaradi tega, preveč sem ga ljubila. Čisto me je prevzel in dovolila sem mu, da z mano počne kar hoče. Zdaj mi je seveda zelo žal. In nočem, da bi prijateljice izvedele resnico o najini zvezi. Na univerzi sva bila namreč najbolj priljubljeni par in vsi so naju občudovali. Dekleta na šoli so mi zavidale Geoffa, samo zaradi njegovega šarma. Mislili so, da sva popolen par in da imava popolno razmerje, toda resnica, ki sem jo vedela samo jaz, ni bila ne taka in ne taka.
Nekje globoko v srcu sem imela zakopane vse spomine, vse najtemačnejše skrivnosti. In zdaj ko se je rezavedelo po celem Hictercoulwrju, da me Geoff vara, sem doživljala prave travme. Bilo me je sram pred prijateljicam, čeprav sem vedela, da to počne že ves čas. Sram me je bilo kako sem se pretvarjala, da je najino razmerje zares popolno. Vem, vem, saj se je trudil. Ko sem ga zagledala pred sabo je bilo že prepozno. Ponudil mi je roko in me prosil za ples. Zoe se je posmehljivo obrnila k nama in mi šepnila za uho: "Sem ti rekla, da bo prišel," Amy in Tiffany sta se najprej spogledali, nato pa mi pokimali. Toda, če jim bi povedala po resnici, prav za prav si tega sploh nisem želela. Prijateljice so hotele videti ta prizor, kako ga bom kar tukaj na plesu pred vsemi dala na čevelj in mu povedala to kar mu gre. Toda kot pravim je bila zgodba o najnem razmerju preveč zapletena, da bi si lahko privoščila narediti takšno sceno.Geoff me bi ubil!
________________________________________________________________________________________
01. julij 2017
01. julij 2017
01. julij 2017
______________________________________________________________
Tedaj se mi je pred očmi zaiskrilo, dobila sem genialno idejo o tem, kako se bom izmuznila tej neprijetni situaciji . In kar je najboljše;ne bo mi treba zaigrati nobene scene...pred mano se je naslikala rešitev.
Christen se je pravkar vrnila k drevesu, bila je videti grozno utrujena in izčrpana: "Ne morem več," je komaj izdahnila in se usedla na rosnato travo zraven Zoe,potem nadaljevala: "Jess ne morem več paziti, začela je skakati iz ene mize na drugo in tako jo ne morem več gledati," "Jess je neverjetno naporna za nekoga, ki nima dovolj kondicije," Ob Amy besedah so dekleta planile v smeh. Christen si je popravila svetlordeče kodre in se prisilno zasmejala. "Imam idejo!" Dekleta so se obrnila proti meni in Geoffu, ki me je skušal še malo prej spraviti na plesišče se je ustavil. "Najbolje je, da Jess spravimo domov," Proseče sem pogledala nazaj proti Geoffu, ta pa je zavil z očmi in se rahlo nasmehnil. "No prav, ampak samo pod enim pogojem," Njegov izraz na obrazu mi ni postajal všeč. "Pod kakšnem pogojem?" sem na hitro šepnila in se obrnila nazaj proti prijateljicam v upanju, da ne bi slišale najinega pogovora. "V avtu se bova pogovorila," je na koncu hladno dejal.

Če sem si malo prej malo prej želela oditi domov, sem si zdaj želela, da bi ostala s tam s prijateljicami na zabavi. Postajalo je vedno bolj srhljivo.
Vožnja pozno v noč ni bila nič kaj prijetna. Cesta je bila prekrita z gosto meglo in zdelo se mi je kot bi se vozili ves čas na istem mestu. Pijana Jess se je ves čas premetavala na zadnjih sedežih avtomobila. Radio v avtu pa je bil pokvarjen, tako da sem ves čas zaman iskala radijsko postajo,ki ne bi šumela. Geoff je vso vožnjo vso svojo pozornost preusmeril na nepregledno in spolzko cesto in ko je Jess zaspala je v avtu zavladala tišina. Vso pot sem razmišljala o kakšnem pogovoru, o kakšnem pogoju je želel govoriti z mano. Toda nisem si upala prva začeti pogovora, kajti na njegovem obrazu sem opazila nekaj,kar mi je pravilo ''pusti me pri miru''. In ko je videl, kako si moje oči ogledujejo njegov obraz me je posvaril: "Cindy, ne počni spet tega,"
"Kaj pa počnem?"Rahlo sem se nasmehnila. V notranjosti telesa sem začutila prijetno ščemenje. Lahko me bi še stokrat prevaral, ampak še vedno bi čutila enako.
"Cindy že zdavnaj sem ti povedal, da bi se tole med nama moralo končati," je z resnim glasom dejal. "Če bi hotel končati, zakaj si me hotel potem hotel odpeljati na plesišče?"
Geoff je zaustvil avto tik ob robu gozda in pogledal proti meni. "Upal sem, da bi razumela...tam bi se morala sprijazniti. In prijateljice bi te zagotovo potolažile. In jaz bi izginil za vedno. Nikoli več se ti ne bi približal. Toda ti si izbrala drugačen konec,"
pogledal je proti polni luni, me zgrabil za roko in potegnil iz avta. "Kaj počneš? Pa ja ne bova Jess pustila sama v avtu tukaj v bližini gozda?"

Geoff je zaklenil avto, me zgrabil za roko in odvlekel v temo. "Pridi pokazal ti bom, kaj si izbrala."
01. julij 2017
O TEM KAJ SE BO ZGODILO V GOZDU VAM ZAUPAM JUTRIČe vam je zgodba všeč prosim napišite Next
01. julij 2017
Naslov te zgodbe je DEŽELA SENC------> tukaj si lahko pogledate original http://www.igre123.com/forum/tema/dezela-senc/194541/
01. julij 2017
Prislonil me je ob drevo in kmalu sem lahko začutila, kako njegove roke počasi spolzijo po mojem telesu. Neverjetno, toda njegov pogled se je ustavil na mojih ustnicah in ne na mojem vratu. Kmalu je pogled odmaknil in se mi zazrel v oči. Kot bi me hotel vprašati, ali me sme poljubiti? Ali sem pripravljena?Oh, njegove oči so bile najlepše, kar sem jih kdaj videla. Bile so zeleno-modre barve in takšne so bile najbolj zapeljive. Ne, nisem se mu morala opreti. Prikimala sem, čeprav nisem vedela, v kaj sem privolila.
Noč je bila dolga in strastna.
Nisem se bala teme, ki je bila okoli naju. Nisem se bala, ker je bil z menoj moški mojih sanj.Pa se bi ga res morala bati, kot je sam trdil?
Da, bilo je kot v sanjah. V sanjah, ki jih zaradi nočnih mor nikoli nisem morala sanjati.
Ležala sva v travi, skoraj povsem gola in kar naenkrat mi nič več ni postajalo všeč.
Geoff je postal nekoliko bolj grob, njegovi poljubi so bili še bolj strastni in poželjivi kot prej. In kar niso se hoteli ustaviti. "Geoff, se lahko za trenutek ustaviva," sem milo vprašala toda Geoff ničesar ni odvrnil. Začutila sem, kako so se njegove vroče ustnice ustavile na mojem vratu in kmalu sem lahko začutila, kako so njegovi zobje sunkovito zagriznili v moj vrat. To je bilo zame preveč! Zobje so bili kot dobro nabrušena rezila skozi katerih se je pretakala moja kri. "Geoff boli me," skušala sem se mu opreti, toda Geoff me je še močneje prislonil na travo.
Nisem se mu morala izmuzniti, saj sem bila okleščena pod njim.
Šele ko sem opazila, kako so se njegove zeleno-modre oči postale mračne kot noč, sem se začela zavedati, da ne govorim več z Geoffom, ampak nekom, ki...
Niti pomisliti nisem morala, kaj je pravkar ležalo na meni.
Ampak to ni bilo več podobno Geoffu.
Stvor, ki mi je pravkar sesal kri, se prehranjeval z mojim lastnim življenjem, ni bil več Geoff, ampak nekdo, ki nama je hotel uničiti razmerje!
02. julij 2017
02. julij 2017

02. julij 2017
Bilo je dovolj! Moje utrujene oči so videle že dovolj grozote! Brez, da bi se ozrla nazaj sem se spustila po bregu temnega gozda, takoj ko sem dobila priložnost.
Nagon mi je pravil, da morem čim prej stran od tu, sicer bo z mano konec.
Tekla sem kolikor hitro sem lahko in čeprav sem se počutila slabotna in so se mi noge od šibkosti tresle, se nisem morala ustaviti, saj sem vedela, da mi bo ta stvor, karkoli je že bil, sledil.
Bila sem utrujena in v pljučih mi je strašno hrumelo. Komaj sem lovila sapo, toda
ne ne bom pustila, da me ujame, vsaj zdaj ne ko sem tako blizu avtu.
Bila sem že dovolj blizu, da sem na drugi strani ceste zagledala luči avtomobila.
V moji glavi sem zaslišala glas, ki mi je pravil: "Ne vdaj se Cindy, tako blizu si že! Ne drzni se ustaviti," Noge me niso hotele ubogati več, toda morala sem se še malo prisiliti.

Naenkrat sem globoko v sebi začutila občutek poraženosti in ko sem pristala na telh je bilo prepozno, da bi se zavedala kaj točno se mi je zgodilo. Spodrsnilo mi je ob korenini in pri tem izgubila ravnotežje. Moja glava je udarila ob rob kamna, ki je štrlel iz zemlje. Obležala sem na tleh. Bolečine v glavi so postajale neznosne in lahko sem občutila kako kri počasi odteka iz moje glave. Teh zadnjih nekaj minut preostanek mojega življenja sem zaslišala, kako je nekdo pritekel za mano. Bil je Geoff. Da, tisti Geoff, ki
je imel zeleno-modre angelske oči. Sklonil se je k meni. Še nikoli ga nisem videla jokati.
"O moj bog, Cindy! Kaj sem ti storil?" je ogorčeno, v njegovih očeh pa so se že nabrale kaplje solz. Še nikoli
se nisem počutila tako prestrašeno ob njem. Bilo me je prvič strah. Nisem vedela
kaj se dogaja. "Strah me je," prijela sem ga za roko in ga stisnila s toliko moči, kot sem je še imela. "In tako zelo me zebe," ko je Geoff opazil, da se moje oči počasi zapirajo me je začel tresiti:"Cindy, ne smeš zaspaati. Cindy me slišiš?" počasi sem prikimala in se nasmehnila, čeprav sem čutila kako izginja moja moč in z njo tudi zaves.Potrudila sem se da sem dokončala stavek"Sem ti že kdaj povedala, da so tvoje oči najlepše, kar sem jih kdaj videla. Gotovo si angelj..." sem zašepetala. Bolečina se je zdaj razširila po celem telesu in komaj sem izdahnila zadnji dve besedi: "Moj angelj."
02. julij 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani