Zakaj ni počakala da bi vidla kaj jo bo prosil
Next
17. julij 2017
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
Xena se bo 100% poskušala vrniti...in ubiti žrtev...ker se bo drugače bala vrnit domov
17. julij 2017
Next
Told ya!
Senca~ me bo sicer preklela, ker ni še nikoli delala po klišejih in tudi misli in ne mara, a nekako se je moja idiotska glava odločila podpreti idejo in shipati those two.
Prosim, ne ubij me.
17. julij 2017
nexttttt!!!
17. julij 2017
neeext
17. julij 2017
u224294
u224294
neeext
17. julij 2017
Next
18. julij 2017
Neeext !
19. julij 2017
Podzavestno se je odločila, da zavlačuje in se tako ustavila na neki gozdni jasi, ko ji bila od tiste vasice oddaljena že nekaj kilometrov. Mraz ji je končno prišel do živega, moč njenih krvoločnih nagonov pa je tudi pojenjala. Strmela je v krošnje dreves, katerih cvetje je odletavalo na tla že posejana s posušenim listjem. Nad drevesi je bilo črno nočno nebo, po dolgem času popolnoma jasno in sleherna zvezda je bila tam. Sijale so, kot da sijejo svojo zadnjo noč. Luna je bila po viru svetlobe sodeč nekje za njenim hrbtom in ni se obračala, da bi jo videla. V tej osamljeni noči, se je je polotil obup.

Ni bil samo obup. Bila je neka nova mešanica čustev, ki so vodile v novo, povsem drugačno blaznost. Ko se je izgubljala v tesnobi, je stisnila čeljust, nato so se okrog njenih rok pojavili plameni. Čeprav je lasten ogenj ni mogel opeči, jo je še vedno prijetno grel. A ne dovolj. Še več moči je usmerila v svoje roke in ogenj je vzplamenel, zajel je njeno celotno telo. Spet se je v njen spomin prikradla podoba očeta, njegove hladne zlate oči, ki so izrekale trpko pomilovanje in ji želele novo kazen.

Ognjeni zublji so se začeli širiti po travi, do prvih dreves. Kmalu je bila celotna jasa obdana z ognjem in gozd je žarel v nenavadni modrikasto zeleni barvi. Sama je ogenj ugasnila, vendar se je ta še vedno širil z drevesa na drevo, ki so se pozibavala v vetru. Obsedela je v visoki travi in opazovala plešoče plamene. Nepravilne in hitro spreminjajoče oblike so jo nekako pomirjale. Ni vedela kako dolgo je strmela v ogenj. Morda se je ta razširil že po celem gozdu.

Bila je pripravljena na očetovo soočenje. Odločena je bila, da mu bo povedala, da ni mogla ničesar storiti zaradi prihoda angela. Vsak demon bi dvakrat premislil, preden bi se spopadel z angelom. To bi moral oče razumeti.

Razprla je krila in se pognala v zrak. Dvignila se je nad goreč gozd, ki jo je kljub višini še vedno grel v izpostavljen trebuh. Nekje v daljavi se je zaslišal medel zvok tulečih siren, sama pa si je glavi jasno zamislila svoj dom, da bi se uspešno teleportirala vanj.

Znašla se je sredi majhne dnevne sobe, ki je bila skromno opremljena s starim in med drugimi tudi polomljenim pohištvo. Imela je umazano bele stene, ki se bile ponekod že razpokane in na njih je viselo nekaj slik, ki Xeni niso predstavljale večje vrednosti. Pravzaprav svojo hišo, ki jo je prevzela, ko so bili njeni lastniki ubiti, ni videla kot dom, temveč kot le nek prostor, kjer je spala. Oprt na staro ebenovinasto mizo je že čakal njen oče. Ob pogledu nanj, na njegove oči in njegov izraz, je Xeni zaledenela kri. V trenutku ni bila več prepričana, če jo bo sploh poslušal.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Imagine a turqoise forest fire *-*
Also, we have some real daddy issues here.
19. julij 2017
Next.
Turkizna je moja najljubša barva in to bi bilo resnično čudovio.
19. julij 2017
OMG tole je odlično! Odlična pisateljica si! Kako vpleteš vse občutke in podobe, da te prisili, da si prestavljaš podobe, glasove.... Odlično je!
19. julij 2017
Ups, Next!!!
19. julij 2017
neeeeeeeeext
zakaj mam občutek...da jo bo oče vrgel ven iz hiše
19. julij 2017
Neeext odlično je
19. julij 2017
This is just amazing ^-^ obožujem to zgodbo
Next
19. julij 2017
u223614
u223614
super zdgodbica!!!
od kje dobis inspiracijo za vse to???
Next+ aia nova bralka sm hh
20. julij 2017
Hvala vam za nexte! Vsi komentarji mi res veliko pomenijo!

I~love~my~life, da ti odgovorim na tvoje vprašanje... Tokrat navdih ni bil nekaj, kar bi me zadelo iz nenada, kakor neko spoznanje, vendar sem šla idejo iskat, ker sem čutila potrebo po pisanju. Iskala sem jo v sebi, v svojih mislih, ki kraljujejo v mojem umu in v duši, ki jo oblikujejo moja čustva.
20. julij 2017
u223614
u223614
zanimivo
20. julij 2017
neeext
res odločno pišeš
20. julij 2017
Next
20. julij 2017
5.

Ohranil je mirno kri, tudi ko se je angel premaknil. Ta je zložil svoja svetleča krila in ga pogledal. Njegove srebrne oči so se svetile podobno, kot demonkine, vendar so imele človeško zenico in veliko bolj topel pridih. Angel je spregovoril: »Opravičujem se za nenaden in nevljuden vdor v vaše stanovanje. Verjamem, da je bilo dokaj nujno. Nisem vam grožnja, lahko mi zaupate, čeprav imate pravico do vseh pomislekov glede na to, čemur ste bili ravnokar priča. Smem izvedeti vaše ime?«

Fant je strmel vanj, nato pa zavzdihnil. Sedaj res ni imel ničesar več za izgubiti. Karkoli se je že dogajalo, bil je vpleten in ne bo se mogel kar tako izmazati iz tega. Preostane mu nič drugega, kot da igra zraven.

»Keith,« je rekel, njegov glas pa je glasneje odmeval po sobi, kakor je sicer nameraval. Angel se mu je nasmehnil. »Jaz sem Simiel. Angel po krvi in duši. To si najbrž že sam ugotovil.«

»Kaj bi rad od mene?« je vprašal Keith, spet bolj sovražno kot je nameraval. Najbrž je bila kriva utrujenost, prej ni mogel spati, sedaj pa je bil prepričan, da bi ga brez težav vzela noč in da bi morda sanjal o čem kar ga ne navdaja z občutkom nenavadne srhljivosti. »Hvaležen sem vam, da si jo odgnal ali karkoli,« je še dodal: »vendar sem izmučen. Če bi me lahko samo pustili pri miru...« Bilo mu je čudno, ko sta se vikala. Angel ni izgledal nič starejše, ravno nasprotno, nežne poteze obraza so ga pomladile in pripisal bi mu največ kakih 18 let.

Simiel je stopil k njemu in Keith se je napol nezavedno začel umikati nazaj, dokler mu ni angel zagotovil, da je vse v redu in položil svojo roko na Keithovo ramo. V trenutku je fanta preplavila tuja, vendar dobrodošla energija in njegova utrujenost je izginila. Ta prijazna gesta, ki je bila tisočkrat bolj učinkovita od kave, bi bila lahko tudi vrsta podkupnine, zato je bil Keith še naprej previden.

»Prav glede nje se morava pogovoriti. Upal sem, da bi mi lahko pomagal…« angelov glas je zamrl in v njem je bilo moč začutiti kanček obupa ali pa morda le žalosti.
Keith resda ni bil več utrujen, vendar se mu je situacija zdela vse bolj sumljiva in začel se je spraševati, če je vse to kakšna skrita kamera, nov televizijski šov, kjer se ljudje smejejo na tvoj račun. Vsekakor bi mu bilo ljubše, če bi bilo vse le slaba nočna mora, vendar je že prej spoznal, da je vse to res, pa čeprav se je zdelo, da so osebe iz njegove sobe ušle iz neke nove fantazijske serije. Znašel se je v slabi šali in čeprav ni bil več utrujen je postal čemeren.

»Če prav razumem, sem le nek navaden smrtnik, v kakšno pomoč sem torej sploh lahko?« je vprašal Simiela. Ta se je naslonil na njegovo omaro. »Marsikaj ti je že jasno, ampak ti moram razložiti celotno zgodbo. Boš zdržal? Vem, da prosim veliko in še bom, vendar zdaj nima smisla, da se skrivam pred teboj, če ti je moj obstoj že znan.«

Keith je pokimal, vdan v usodo. Morda pa ne bo tako slabo. Morda bo končno imel izgovor, da mu ni treba naslednji dan v službo, četudi je ta take vrste, kateremu ne bi nihče verjel. Angeli in demoni, saj bi mislili, da se mu je zmešalo. Po drugi strani pa, saj ga ni nihče imel za normalnega človeka z zdravo pametjo. In v tem slovesu je prav užival. V tistemu trenutku se je odločil, da bo angela in njegove predloge sprejel kot nov izziv, popestritev dolgočasnega vsakdana.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wiii, we know his name now ^w^
Hvala za pohvale in nexte!
21. julij 2017
nexttttt
21. julij 2017
u223614
u223614
Keith ful cuuuteeee ime hehe
Next
ful dobr pišeš
21. julij 2017
neeeeeeeeeeeeeeeext
me zanima...kaj je na Keithu tak posebnega...da mislijo...da ni glih neki normalem
21. julij 2017
I am may or may not be shipping the angel and the demon? (smh for my stupid ideas)
Next ^-^
21. julij 2017
Neeext
22. julij 2017
neeext
22. julij 2017
Next
22. julij 2017
Next
Same, Keith, same.
22. julij 2017
Next
23. julij 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg