Oιι jα še eɴα zɢodвιcα. Pα ѕej je υѕeeɴ. ĸoĸ ѕм jѕ ɢlυpα, ɴo ĸoĸr ĸol υpαм dα vαм вo zɢodвιcα υšeč
***********************************************************************Olivia Madison-s POV
"Olivia Madison Rooney!!!!! Kako si drzneš!!!" je kričala name gospa Mallow. "Oprostite ampak je nekako vaš problem, da ste šli na nosno operacijo" sem se izgovarjala. "To ni moj problem!!! Ampak bo zdaj tvoj, ker grem poklicati tvoje starše!!!" je rekla jezno preden je odšla iz razreda. Zgodilo se je pa to: Imela je celo uro komarja na nosu in meni je bilo dovolj in sem ga samo počila. In ona je bila na nosni operaciji pred kratkim in jo je nos zelo bolel.
No zdaj se bom predstavila. Moje ime je Olivia Madison Rooney. Za prijatelje Maddy za nekako neprijatelje sem pa Madison. In bognedaj da me pokličeš po mojem prvem imenu, ker če me, boš dobil batine. Stara sem 17 let in sem uporniška.
jaz:


ker sem uporniška izstopam, ker vse druge punce so "pridne punčke" razen kraljica šole, se dela pridno drugače je pa ena sama ku**a. Oprostite izrazu ampak je res
***********************************************************************************************
za začetek bo dovolj dolg potem bodo daljši

ali boste brale


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

13. november 2014
next
pa vsaj ena zgodbica k je mal drugačna
13. november 2014
Ta next posvečam moji prvi bralki amnesia girl

**********************************************************************************


ross-es POV
"Rocky gremo!!!!!! čas je za nastop!!!!" sem rekel rockyju saj je že 1 uro v garderobi. "počakaj nooo!!! saj bom hitro!!!!" je še zmeraj vztrajal. "Saj veš, da nas punce čakajo?" sem mu rekel ker sem vedel, da ima zeloooooo rad punce. "že grem!!!!" je takoj rekel in preden si lahko rekel piškot je že tekel iz garderobe.
*****************************po koncertu*******************
"To je bilo hudoooo!!!" je rekel riker. "to rečeš po vsakem nastopu" sem mu odgovoril. "Se strinjam" je rekla rydel. "pač mi je všeč vsak nastop" se je branil riker.
maddy-s POV
Med tem ko sem čakala v ravnateljevi pisarni na go. Mallow in moja starša sem se igrala s svojimi prsti. kar naenkrat sta v sobo vdrla moja starša, in oče me je udaril po licu. prijela sem se za lice in komaj zadrževala solze. nato mi je mama še eno primazala in jaz sem bila že na robu joka. nato me je oče prijel za lase in me tako odvlekel v avto. celo vožnjo smo bili tiho. ko smo prišli domov me je mama držala tako da se nisem mogla premikati in oče me je boksnil v trebuh in nato je zakričal "izgini v svojo sobo!!!!!!!!!!!!!" in jaz sem se raje hitro pobrala in stekla v svojo sobo. v sobi sem se zaklenila v kopalnico ter vzela rezilo in se začela rezati. na začetku je bolelo ampak po nekaj rezih je bilo bolje.to trpim že nekaj let. odkar mi je umrl oče me mama pretepa zato ker krivi mene. saj sem res jaz kriva.
********************smrt očeta************************
peljali smo se na izlet. seveda je oče vozil. mene je pa kar naenkrat policala moja prijateljica. in jaz sem se tako glasno pogovarjala in se smejala in tudi malo kričala nanjo se oče ni mogel skoncentrirati in je zapeljal na naroben pas (pač bli smo na avtocesti) in smo se zaleteli. jaz mama in brat smo preživeli. samo oče ni. in od tistega dne dalje me tepe. in jaz se od tistega dne režem.
"ne bom več tega trpela! zbežala bom!" sem po tiho nekako zakričala ( ). po tiho sem odšla v sobo vzela nekaj oblek in nujne stvari in nato sem pogledala okno. "Ok jaz sem nora" sem si rekla in splezala na okensko polico ter se oprijela droga in splezala dol. ko sem prišla k sebi (ker je splezala po 20m drogu) sem stekla preden bi lahko opazili da me ni več. ustavila sem se v mestu in vzela mojo kitaro in začela peti. na koncu dneva sem zbrala 500$.
vsedla sem se na tla in probala zaspati. na žalost mi ni uspelo. po nekaj časa mučenja je prišel do mene nek blondinec........
ross-es POV
po koncertu sem se odšel sprehajati (seveda z očali in s kapuco) po mestu. naenkrat sem prišel do mesta kjer je bilo veliko ljudi. zrinil sem se naprej in videl najlepšo dekle. poslušal sem do konca pesmi, in seveda sem ji dal denar v klobuk.
pela je to pesem (predstavljajte si da to ni na koncertu ) :ko je odpela pesem je nehala, in vsi so odšli, vključno z mano. ampak jaz nisem šel domov zanalašč sem odšel še v par trgovin in se nato vrnil tja.
16. november 2014
aaaaaaawwwwww hvala za posvečen next
boga maddy
najbrž je kupu njej neki stvari
next
16. november 2014
next
17. november 2014
nexxt plis to je the best zgodbica
17. november 2014
u178002
u178002
omg neeeeeeeeeext
17. november 2014
next
17. november 2014
aja pozabla sm dat slike (btw next bo jutr):

ross lynch:rydel lynch:riker lynch:rocky lynch:ellington ratliff (kličejo ga ratliff):moja BFF payton list (bo tudi v zgodbici):

17. november 2014
next
komi čakam next
17. november 2014
Next
17. november 2014
u178002
u178002
neeeeeext omg
18. november 2014
evo vam next sem neki skup spackala in če hočete da komurkoli posvetim next nej samo pove, torej hope you like it
********************************************************************************vsedla sem se na tla in probala zaspati. na žalost mi ni uspelo. po nekaj časa mučenja je prišel do mene nek blondinec. "živjo" je rekel. "a-a-ali mi boš kaj n-n-naredil?" sem prestrašeno zajeclala (nevem kako se to napiše pravilno slovensko). "neeeeeee ne bodi smešna! jaz da bi komu kaj storil? ha! ta je pa smešna!" se je zasmejal. "ja oprosti nooo če me skrbi da me boš ugrabil saj te vidim že prvič!" sem mu na pol sarkastično odgovorila. "oooooooooooou nekdo je pa jezen!" me dražil. "ok kaj hočeš od mene? in zakaj imaš kapuco in sončna očala, ker ura je vsaj ena zjutraj" sem ga vprašala. "aja oprosti to imam zaradi oboževalk" je rekel in si snel sončna očala in dal dol kapuco. "ok odgovoril si mi na drugo vprašanje a na prvo pa ne boš odgovoril ?" sem ga še kar naprej spraševala. "aja oprosti um a bi šla danes k meni domov spat, da ne boš spala tukaj?" je rekel. "da bi s tabo spala? um ne hvala" sem rekla. "pa ne z mano! v sobi za goste!" je rekel in komaj zadrževal smeh, zaradi tega kar sem mislila. "aja" sem rekla in zardela. "lahko" sem rekla še z zmeraj rdečimi lici. "hahahahaha" se je smejal ko je videl da sem čisto rdeča. "aja še tole sem ti kupil" je rekel in mi dal prelepo ogrlico:(drgač ne bo tok slik sam zdej jih dajm)
"uau prelepa je hvala" sem se mu zahvalila. vzela sem svoje stvari in odšla sva. pogovarjala sva se dolgo časa ko je naenkrat rekel "kaj je to?" je rekel in pokazal brazgotine na moji roki in potem je še pokazal na roko na mojem licu (od klofute). jaz sem samo pogledala v tla in po mojem licu je spolzela solza. "hej hej hej ni treba jokat" je rekel in me objel. in tako sva se nekaj časa objemala in nato sva šla naprej. ko sva prišla do hiše je bila ura vsaj 5. in ko sem zagledala sem samo okamenela. "uau" to je bila edina besedica ki sem jo lahko izgovorila. "kaj pa je?" je vprašal. in ko sem ga pogledala mu je takoj prišlo v glavo kaj mislim. "aja še ena stvar je. poslušaj jaz živim z bandom, in oni so kar glasni. in band je moja družina dobesedno samo eden ni iz naše družine ampak tudi z njem živim" me je opozoril. "saj sem navajena, in ne more biti tako hudo" ko pa sva prišla notri......
***********************************************************
kaj je bilo ko sta prišla notri:
a) imeli so zabavo
b) videla sta roparja
c) riker je hodil v spanju
next?
18. november 2014
aja oprostite pr ko sem zagledala sem okamenela. mogl bi pisat *ko sem zagledala njegovo hišo sem okamenela
18. november 2014
a)
nexxt
18. november 2014
nexxt c
18. november 2014
u177879
u177879
Next nova sem
18. november 2014
u178002
u178002
a)
lahko posvečen next
18. november 2014
ja itak da nam je všeč
a) alpa c)
next
18. november 2014
Neext
18. november 2014
ker ste tok super vam bo še enega napisala. ta next je posvečen Ballet my life, torej hope you like it
***************************************************************************


ross-es POV
"saj sem navajena, in ne more biti tako hudo" ko pa sva prišla notri sva videla kako riker v spanju pleše tango z stolom. in v sekundi sva se začela skoraj valjat po tleh od smeha. "uh kaj, kdo, kje!" je rekel zmedeno ko se je zbudil. "opa!! a maš punco?!" je takoj rekel. "neeeeeee! prespala bo danes pri nas" sem se branil čeprav ne bi imel nič proti če bi bila oz. hočem da je moja punca. "aaaaaa. pa čeprav nimaš skor nč več za spat ker je ura že 6 zjutraj" ji je rekel. "aja pozabil sem vaju predstaviti! riker to je maddy in maddy to je riker" sem ju predstavil. "no jaz grem spat ker jutri imam šolo. lahko noč!" je rekla in odšla spat, in tako sva naredila tudi midva z rikerjem.
maddy-s POV
naslednji dan me je ross peljal v šolo ker je bila predaleč in tudi zato ker ne vem poti od njegovega doma do šole. "adijo!" sem zaklicala preden je odpeljal. "opa! kdo je pa to?" je rekla moja BFF payton. "ahh nič ni!" sem se branila, pa čeprav mi je bil malo vše- ne kaj pa govorim! ni mi všeč! super pogovarjam se sama s sabo! "ok če ti tako rečeš!" je rekla in skupaj sva odšle v razred. po uri zgodovine je do mene prišel kot vedno luke
luke:


"živjo lepotička kako si?" me je vprašal. "vredu ti?" sem se probala rešiti iz pogovora, saj me bo luke spet povabil na pijačo, ker je vame zaljubljen od prvega letnika, in jaz bi mu rekla da bi šla ampak je ženskar in vem da če mu rečem ja mi bo na koncu zlomil srce. "a bi šla na pijačo?" me je vprašal že stotič v enem tednu. "um ne hvala" sem mu rekla. "zakaj pa ne bi šla?" me je vprašal in čudno sem pogledala ker me ni nikoli vprašal zakaj ne. "umm ker imam fanta ime mu je ross" sem si zmislila, saj sem bila panična in to je bila prva stvar, ki mi je padla na misel. "kaj!!" je zakričal in gledal me je tako da so mu skoraj oči skočile iz glave. "čakaj malo kaj si rekla?" me je nekdo vprašal in ko sem se obrnila je tam stal ross............
*****************************************************************
evo to sm še dons napisala <3
18. november 2014
uuuuuuuuu opa!!!
next
18. november 2014
uuu
next
18. november 2014
Neext
18. november 2014
uuuuuuu
next
18. november 2014
next
18. november 2014
neext plisss
19. november 2014
ta next je posvečen Tija Metelko. torej hope you like it
***********************************************************************

maddy-s POV
"čakaj malo kaj si rekla?" me je nekdo vprašal in ko sem se obrnila je tam stal ross. "ross srček živjo!" sem mu rekla in mu na skrival pomežiknila, ter upala da ve za kaj se gre. "hoj miška kako si?" je rekel in jaz sem si takoj oddahnila. "ne verjamem da sta par. poljubita se in bom verjel!" je rekel luke. ko je to rekel nisem mogla več dihati, in na srečo me je payton ruknila da sem spet zadihala. pogledala sem ross-a in on me je tudi pogledal. potem sem se pa nekaj spomnila. "zakaj bi ti mogla dokazovati da sva par?" sem rekla in ga pogledala. "um ne vem kar ta-" "driiiiiiiiin" je zazvonilo in vsi smo odšli v razred. ross-u sem pa z ustnicami oblikovala hvala. po pouku sem hitro šla do avta v katerem me je čakal ross. "zakaj si rekla da sem jaz tvoj fant?" me je vprašal zato ker si bil prvi pač od fantov ki mi je padel na misel" sem rekla. "aha" je rekel.
ross-es POV
ko je maddy rekla da sem jaz njen fant sem imel v trebuhu metuljčke, ampak si nisem mogel pomagati in sem vprašal kaj je rekla in ko mi je pomižiknila mi je bilo vse jasno. zato sem se pretvarjal da sem njen fant. ko je pa rekel luke da se morava poljubiti sem se že skoraj nagnil k njej ko se je spomnila izgovora. ko je pa prišla v avto sem jo vprašal zakaj je rekla da sem jaz njen fant. "ker si bil ti prvi fant ki mi je na misel padel" mi je razložila. "aha" sem rekel. takrat sem ji hotel reči da jo ljubim od trenutka ko sem jo zagledal ampak si enostavno nisem upal. "zakaj si zbežala od doma?" sem jo vprašal ona me je pa žalostno pogledala in pokazala na odtis roke na njenem licu in jaz sem samo pokimal. "ko prideva domov ti lahko posodim sestrin puder da si zakriješ odtis" sem ji prijazno rekel. "sestro imaš!?" je name zakričala. "ja a nisi vedela?" sem jo vprašal. "neeeeee ddddddd. vsaj ena punca da nisem sama med fanti!" je rekla veselo. "ja. a bi zdaj puder ali ne?" sem jo vprašal. "ja lahko" mi je odgovorila.
**********************************************************************************************
en krajši next <3
vprašanje:
next?????????
19. november 2014
next
19. november 2014
DDDDDD itak da next!!!
next
19. november 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg