HEART BREAKER FT. ONE DIRECTION
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
*Flash - Back*
»Zakaj bi te morala poslušati?« jezno sem bolščala vanj. »Če se še spomniš, sem bil še pred nekaj dnevi tvoj fant, ki si ga neizmerno ljubila. Ampak kaj sem zdaj? Samo še en izmeček, ki si ga zapustila! Kurba!« Zaloutnil je z vrati in odšel iz mojega stanovanja, jaz pa sem se naslonila na steno in se poskušala osredotočiti na moje misli. Vendar to preprosto ni bilo mogoče, misli so mi namreč švigale ena čez drugo, njegove besede pa so se mi vedno znova in znova predvajale v glavi. Zamislila sem se nad njimi – naj njegovimi besedami namreč. Žal se je motil. Nisem morala biti to, za kar me je označil, bila sem samo navadna punca, ki je želela ljubiti. Bil je moj prvi fant, vendar mu tega nikoli nisem povedala. Bala sem se posmehovanja, ki bi mi ga povzročil on s svojo klapo. Tako je bilo bolje. Bolje je bilo, da mi je povzročil bolečino, bolje je bilo da misli da sem kurba, kot pa da se vedno znova vrača k meni. Tako je bolje za oba.
*End Of Flash - back*
Predrzno sem se nasmehnila in ga pogledala z zapeljivim pogledom. Ugriznil se je v ustnico in se tudi on nasmehnil, le da na svoj, perverzen način. Nogo mi je dvignil in me počasi odnesel do mize, kjer se je naslonil name in mi z nežnim dotikom slekel hlačke. Oči so se mu divje zabliskale jaz pa sem se samo nasmehnila in mu prepustila divjo jezično igro, ki jo je načel.
-.*.-
Gola sem se znašla na neznančevi postelji. Že zdavnaj sem nehala šteti, kolikokrat se je to zgodilo, kajti tega je bilo preveč. Takšna pač sem – prostitutična lomilka src, in verjemite mi ali ne, to mi je celo všeč.
Pogledala sem na uro in se zdolgočaseno pretegnila. Počasi sem se oblekla in uredila, nato pa na list papirja nakracala:
»Oprosti.
p.s. – seks je bil več kot odličen!«
Kulico sem odložila in si popravila lase. Bila sem zadovoljna z napisanim, čeprav me je nekaj motilo – ni mi bilo žal. Nikoli mi ni. Ni mi žal, ko zlamljam srca in nimam slabe vesti, ko po odličnem seksu odidem. To je že skoraj moja vsakodnevna rutina.
Ko sem si še zadnjič ogledala spečega fanta, s katerim sem spala prejšnjo noč, sem se spomnila da je omenil da ima svoje podjetje in tako stopila do nočne omarice, na kateri je ždela denarnica. Iz nje sem vzela nekaj sto bankovcev in se z pogledom na sobo, zavito v umirjeno belino, odšla iz hiše.
Po cesti sem se zapeljala z mojim avtomobilom, znamke Mercedes. Zadovoljno sem se nasmehnila, za mano je bil namreč dober seks pa tudi moja denarnica tehta nekaj gramov več, zaradi denarja, ki sem si ga praktično prislužila s seksom bogatega žida, katerega ime mi ni znano. Očitno se je le splačalo.
Hayley Bronto (v glavni vlogi) -______________________________________________________________________________________
Okej, moja prva zgodbica na igrah. Vem, da ni izpopolnjeno, da so vmes napakice, ampak se vam opravičujem res.
Da malo razložim, ker iz prvega dela se ne da skoraj nič razbrati: to bo zgodba o punci, ki bo lomila srca, vendar se bo vmes nekaj zapletlo, na plano bodo privreli spomini... no saj boste vse videli sproti, ko bom pisala.
pa še to: to ne bo zgodbica, ki se bo končala na 15. strani, kot se jih večinoma slabših konča. to bo zgodbica, ki ima navdih in tudi jst imam naudih da jo končam. I hope you will like it c;
01. oktober 2013
u150952
u150952
neeeext!!
01. oktober 2013
neeeeeeeeext
01. oktober 2013
neeeeeextt
01. oktober 2013
u123489
u123489
neeeeeeeeeeeeeext.!!
01. oktober 2013
Neeext
01. oktober 2013
next!!!!
01. oktober 2013
Neext
01. oktober 2013
u126564
u126564
neeeeeeeeeext!
02. oktober 2013
wma
Next
02. oktober 2013
Neeeeeeeeeext!<3 Supeer pišeš
04. oktober 2013
hvala vsem ampak ne vem kdaj bom našla čas za nadaljevanje.. upam da čimhitreje <33
06. oktober 2013
u144633
u144633
neeeext!!!!!
06. oktober 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg