u164033
u164033
Ja vem ja spet en moj ff, ampak dobro no...(; Prepustite se haha<3

Trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=Y8BJk8WQnrg1. cнαρтєя

“Adijo.” Sem še zadnjič rekla puncam in se odpravila stran do njih. Bilo je čudovito spet iti s svojimi starimi prijateljicami v klub. Po dolgem času. To je bilo nekaj nepozabnega. Seveda so mi predlagale, da me odpeljejo domov, sem jih zavrnila. Rabila sem svež zrak in nekaj časa zase. Do zdaj ga skoraj nikoli nisem imela. Težko razmerje v družini, študij, služba, oče… Za nekaj sekund sem zaprl oči in se prepustila glasbi iz klubov. Nasmehnila sem se, četudi nisem bila neka žurerka, sem se danes vsaj malo sprostila.
Naenkrat sem dobila čuden občutek, da mi nekdo sledi. Ustavila sem se in pogledala nazaj. Za mano sta hodila dva fanta, ki sta si nas že prej v klubu ogledovala. Postalo me je strah in pospešila sem svoj korak. Zadal me je grozen občutek, ko sem se zavedala, da sem še daleč od svojega doma. Zakaj nisem šla s puncami? Š enkrat sem se obrnila nazaj in videla, da sta tudi onadva pospešila korak. To je bilo to, začela sem teči in onadva za mano. Strah v meni je samo še naraščal, ko sem tekla po praznem pločniku, med bloki. Zakaj tukaj ni več nobenega kluba ali ni nobenega na cesti? No razen njiju. Naenkrat sem začutila močan prijem okrog mojega telesa.
“Spusti me!” Sem zakričala ampak me je še bolj močno prijel in me obrnil proti drugemu. Začela sem kričati kot zmešana, ampak me je prijel okrog ust.
“Kakšna se ti zdi?” Je vprašal eden od njiju, v zelo globokem tonu, to ni več fant, to je moški. Ta drugi se je zasmejal in iz žepa potegnil telefon.
“Pokliči kombi. Novo imamo, in pričakujem dober denar.” Je jezno rekel in prekinil. Kaj za…?
“Bodi tiho.” Je siknil proti meni in mi naslonil nož na vrat. Zaprla sem oči in se prepustila solzam.

Kira Knowles as Emily Rudd


Harry Styles as Harry Styles


Jessice Alba as Whitney Perri

(Nmw zakaj ma tu blond ampak doro no...)
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Mnjenje?(((;
18. junij 2014
u142585
u142585
1 bralka jej hah
ful je dobr
neeext!
18. junij 2014
u142585
u142585
+ dobr triler
18. junij 2014
omfg kak perfektn začetek
pa svetoun trailer
tole bo še zlo zanimiva zgodbica
omg komi čakam tist del ko jo bo harry 'kupu'
popounost že po prvem delu
hitr napiš nadaljevanje
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
18. junij 2014
WOW že prvi del je popoun ka šele bo
pa triler je ful fajni
js tut komi čakam da jo bo kao kupu da bi biu boljše volje
upam da bo kmal next kr sm ful radovedna
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
18. junij 2014
omg omg omg om omg, ti si moj idol resno mislim!! lej že prvi fucking next je omg...brez besed, jaz sn tvoj fan dobesedno
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
18. junij 2014
Neeeexxxttt *ooo*
18. junij 2014
u153052
u153052
next
18. junij 2014
u171835
u171835
Next,nova bralka
18. junij 2014
neeeeeeeext*o*
19. junij 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
19. junij 2014
u121342
u121342
next
19. junij 2014
neexxt
19. junij 2014
Wow že s prvim nextom si me osupnala in navdušila,kaj bo šele v nadaljevanju
Next
20. junij 2014
OMGGG *o*
NEEEEEEXT
21. junij 2014
u164033
u164033
“Hey.” Je rekel nežen ženski glas. Dvignila sem glavo in pogledala v punco pred mano. Bila je čudovita. Svoje dolge svetle lase je imela spete v čop, in njen obraz…bil je popoln. Njene temne oči so prijazno opazovale moj preplašen obraz. Nasmehnila se mi je in se vsedla na prazen stol zraven mene. Vse ostale punce se sploh zmenila niso zame. Skakale so gor in dol po sobah v svojih kostumih in čeprav je bila ona tudi oblečena v kostum, si je vzela čas zame.
“Nova si, ne? Kira, če se ne motim?” Je rekla in me pogledala. Pokimala sem in se ji tokrat jaz poskušala nasmehniti.
“Poglej. Naj te ne bo strah, tukaj boš samo upravljala svoje delo prostitutke in striptize, nič težkega.” Je rekla in skomignila z rameni. Oprosti, ampak ne mislim imeti spolnih odnosov z drugimi. Zožila sem obrvi in jo grdo pogledala. Zasmejala se je, ampak se je kmalu zresnila.
“Vem, da ti to ni nekaj preveč všeč, ampak vseeno se boš morala potruditi” Je rekla in zavzdihnila. Vstala se je in mi podala roko.
“Pridi, odpeljala te bom do tvoje sobe.” Je rekla. Njeno roko sem še enkrat pogledala, nato pa jo končno sprejela. Nežno me je povlekla za roko in me skozi veliko hodnikov in stopnic peljala do čisto zadnje sobe v stavbi. Pogledala sem proti belim vratom, ki so nosile številko 134.
“To je zadnja soba tukaj.” Je rekla in se naslonila na steno. Pomignila mi je proti sobi. Zbrala sem ves pogum s sebi in odpora vrata. Vame je pihnil svež mrzel zrak, sploh pa soba ni bila tako slaba. Imela je veliko okno, posteljo, mizo, omaro in stol. Njene stene so bile pobarvane v nežno modro, in vse je izgledalo tako domače. Dom. Komaj takrat sem se zavedala za mamo in malega brata. Bog ve, kaj zdaj počneta. Kaj če se sploh nista zmenila zame? Kaj pa če me še iščejo? Zavzdihnila sem in vstopila v sobo. Vsedla sem se na posteljo in pogledala proti punci, ki me je pripeljala do 'moje' sobe.
“Whitney. Whitney Perri.” Se je nasmehnila in zaprla vrata sobe.
“Hvala.” Sem sama pri sebi rekla in še kar naprej gledala proti vratom. Whitney. Zgleda prijazna.
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________
“Številka 134.” Je poklicalo po zvočniku. To sem jaz. Soj listek s številko sme tesno stisnila k sebi, še enkrat zaprla oči in mirno zadihala. Končno sme se vstala in se sprehodila do vrat. Za mano so gledale same popolne in lepe punce. No proti meni res. Gledale so me, kot da so bile jezne name, ali kot da me ne marajo. Nisem se zmenila za njih in odprla vrata. Vstopila sem v temno sobo z veli preprog dvema stoloma, mizo, za njim pa je bil moški, ki je gledal v neke liste. Ko jih je končno sklonil sem videla njegov obraz. Bil je nekje srednjih let z brki. Deloval mi je popolnoma vsakdanje.
“Dobro jutro.” Se je nasmehnil in mi pomignil na prazen stol pred njegovo mizo. Prestrašeno sem se vsedla na njega in ga z nezaupanjem v očeh opazovala.
“Torej. Kira. Veš kaj je tvoja služba, ne?” Je vprašal, medtem ko sem jaz opazovala vse umetnine in pokale, ki jih je imel. Prikimala sem, ne da bi ga gledala. Zdrznila sem se, ko se je vstal in se sprehodil do mene. Naslonil se je na mizo in si me ogledoval.
“Dobra zabava boš.” Se je zasmejal, ampak se kmalu zresnil. Komaj zdja mi je deloval nekako…pedofilsko? Zožila sme obrvi in se nemirno presedla. S svojimi prsti se je podrsal po brkih in zavzdihnil.
“Si še devica?” Je vprašal in v njegovem glasu sem začutila posmehovanje. Sklonila sem glavo in hitro prikimala. Zasmejal se je in se odplavil nazaj do njegovega stola.
“Seveda kaj pa. Ah, Kira. Zakaj svoje življenje tratiš s tem, da čakaš na tistega tapravega?” Je rekel, jaz pa sem samo skomignila z rameni. Nisem več hotela biti tukaj.
22. junij 2014
neeeeeeeext!!
22. junij 2014
neeeeeeext+nova fucking bralka!!!*O*
22. junij 2014
boga kira
omfg tu se obnašajo kot da je to kar moredelat neki vsakdanjega
o fak no
NEEEEEEEEEEEEEXT
22. junij 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
22. junij 2014
u142585
u142585
Neeeeext!
22. junij 2014
waeipjfewksmdč<lxkQĆPEWOK, neeeeeeext!
22. junij 2014
kjnfji0sjfbeb f nexxtooo
22. junij 2014
u122384
u122384
sweet love <3, se strinjam. Ok, grem jaz reč nekomu: "Bleh, vse kar moraš narediti je, da vsak dan poješ vsaj eno posodo Nutelle in to je to. "
Weirdos... -_-
Next!
P.S.: Še vedno navijam za pirate...
22. junij 2014
Omg kira boga..
Neeeeext
22. junij 2014
Ojoj kak je boga fak men se ful smili
a si mogla tuki nehat?
se srrinjam s sweet love <3
upam da jo bo Harty kmal 'kupu ' pa najbo prooooaim bolj prjazn z njo ko so tti tuki kr tti se res obnašajo ful kruto do vseh
drgač je pa ful svetovna zgodbica
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
22. junij 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeexttt
23. junij 2014
Ojoj mislim halo tole je pa res čist vsakdanje delo,ane!
Boga,Kira unga gospoda že nimam preveč rada
Drgač pa super next
Next
23. junij 2014
Waaa *o* Next.
24. junij 2014
u121342
u121342
nexti hitro
24. junij 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani